מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהדיני14/03/2012
שלום,
יש לי רחם דו קרני ובעיה בחצוצרות. (למעשה, בגלל החצוצרות אני עושה את הטיפול)
אני בת 34 וחצי,
עשיתי כבר 4 מחזורי IVF שלא הצליחו למרות שהיו עוברים טובים.
אני מתחילה ממש לחשוש, האם יש בגילי ומצבי סיכוי טוב להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר אריק כהנא14/03/2012יש לך סיכוי טוב
סבלנות
להתמיד ויש סיכוי גבוה שיהיו תוצאות טובות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
דיני15/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםמיכל14/03/2012
ביצעתי צילום רחם ובצילום היה רשום שאין מעבר בשחלה השמאלית. כמה חודשים קודם לכן עברתי הזרעות ובטיפול לקחתי איקוקלומין וכנראה שנוצרה ציסטה. מאז אני מתלוננת על כאבים חזקים בזמן ביוץ בשחלה השמאלית. עליי לציין שכרגע אני בלי טיפול אבל עדיין סובלת מכאבים.
האם ניתן לטפל באי מעבר בשחלה השמאלית?
מה עושים במקרים אלו? (חוששני שאין מעבר בגלל ציסטה!)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
ד''ר אריק כהנא14/03/2012מיכל שלום
צילום רחם בודק מער בחצוצרה ולא בשחלה
הציסטה נמצאת בשחלה ומקורה בדרך כלל בזקיק שאוגר בתוכו נוזל
ציסטה שחלתית עלולה לגרום לכאב בצד,בדרך כלל ככל שיותר גדולה
במקרים של חסימה בחצוצרה אחת.ניתן בהחלט להרות עם חצוצרה אחת בריאה
במצבים מיוחדים שבהם שתי החצוצרות חסומות בחלק הקרוב לרחם,מה שנקרא חסימה פרוקסימלית - קרובה ניתן לנסות לבצע צינתור חצוצרות לפני טיפול IVF
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר אריק כהנאקרן14/03/2012
ד"ר כהנא שלום
יש לי מס' שאלות חשובות בבקשה תענה לי
14 יום לאחר הזרעה ראשונה
E2 3570
בטא 65
פרוגסטרון 128
האם זה הריון? הבטא לא נמוכה?
לאחר 3 הפלות טבעיות עקב קרישיות יתר מזריקה קלקסן 40 מ"ג האם זה מספיק ?(משקלי 50 ק"ג)
יש לי כאבי מחזור חזקים אך נסבלים האם זה בסדר? בכל 3 ההריונות הקודמים זה היה
האם יש אפשרות לעשות אצלך מעקב הריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר אריק כהנא - תגובה
ד''ר אריק כהנא14/03/2012אם מדובר בבדיקה ראשונה הביטא בסדר גמור
כדאי לחזור על הבדיקות אחרי יומיים,זה צריך פחות או יותר להכפיל את עצמו
אני מאחל לך בהצלחה
אם יהיה צורך אשמח לעזור
הריון מלא ותקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאיים חייבת עזרה בבקשהקרן14/03/2012
הסיפור שלי כזה בת 27 ילדה מנשואים ראשונים לידה תקינה נשואיים שניים בעיית זרע לבעלי .התחלנו בהפריות הפרייה ראשונה הריון תאומים בשבוע 15 ירידת מים ודימומים העוברים נשלפו החוצה לאחר ההפלה הלכתי לעשות בדיקת קרישות וגילו לי פקטור 5 ואמרו לי להזריק קלקסן 40 מ"ל בהריון השני .הפרייה שניה שלילי הפרייה שלישית שלילי הפרייה רביעית שלילי הפרייה 5 הריון הזרקתי קלקסן הכול היה תקיו שבוע 11 אין דופק לעובר
1 האם יש סיכוי שלאחר 2 הפלותת הריון 3 היה תקין?
2 מישקלי 68 והזרקתי קלקסן 40 מ"ל יכול להיות שצריך לעלות מינון?
תודה רופאיים יקיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופאיים חייבת עזרה בבקשה - תגובה
ד''ר אריק כהנא14/03/2012בהחלט יש סיכוי טוב שיהיה הריון מוצלח נוסף
לגבי רמת הקלק בן כדאי להתייעץ עם המטולוג
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקבyamit14/03/2012
מעקב זקיקים שני שנעשה ב 1.3.2012 אחרי טיפול ראשון באיקאקלומין:
עובי רירית 8.1
הד קו אמצע - לא
נוזל בדוגלס - מעט נוזל
שחלה ימנית - זקיק 28 מ"מ
מתי לעשות בדיקת הריון ביתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב - תגובה
ד''ר אריק כהנא14/03/2012במקרה כזה כדאי לבצע בדיקה ראשונה כ 15 יום לאחר האולטרהסאונד,אם הבדיקה שלילית ועדיין אין וסת לחזור עליה אחרי 3-4 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות
yamit2414/03/2012הפרשות חומות/לבנות צמיגיות (סליחה על התיאור) יכול להעיד על השרשה או
מחזור שמתקרב?
עדיין לא עשיתי בדיקת הריון... פוחדת להתאכזב....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות - תגובה
ד''ר אריק כהנא14/03/2012כל תשובה תהיה לא מבוססת וסוג של ניחוש
סבלנות
תעשי בדיקה ושיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי לידהטוני14/03/2012
שלום,
אני 8 חודשים אחרי לידה, ורוצה להיכנס להריון.
אני עדיין מניקה (התינקת אוכלת 2 ארוחות ביום ושאר הנקה).
קיבלתי מחזור פעמיים, בהפרש של 30 יום, אבל אני די בטוחה שלפני מחזור אחרון ואחריו לא היה לי ביוץ.
האם ייתכן שהמחזור סדיר למרות שאין ביוץ?
כמה זמן זה יכול להימשך והאם זה קשור להנקה?
האם להוריד בכמות ההנקה יעזור להיכנס להיריון או שמפריעה הנקה עצמה ולא כמות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון אחרי לידה - תגובה
ד''ר אריק כהנא14/03/2012יתכן בהחלט שיש מחזורים אשר אינם ביוציים ,יש ערכות די טובות ואמינות לחיזוי ביוץ,כאשר זה מלווה בבדיקת אולטרהסאונד הסבירות לאבחנה גבוהה יותר.
במהלך הנקה מופרש הורמון הפרולקטין אשר עלול לגרום לבעיות ביוץ. אבל ככל שמתרחקים ממועד הלידה רמות הפרולקטין עולה רק בסביבות ההנקה והיא אינה גבוהה באופן קבוע,לכן לא בהכרח זה מונע ביוץ.משך ההנקה תלוי רק בך ובצרכי התינוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי דם - שאלהגילי14/03/2012
איך אוכל לדעת כשערך הLH שלי הוא 38 אם ערך כזה הוא אחרי או לפני הגעתו של ה LH לשיאו?
בהנחה שאני עושה בדיקות יומיויומית לLH , אסטרדיול ופרוגסטרון
1.איך אפשר לדעת שערך של LH בגובה של 38 הוא לפני או אחרי ה "פיק" או ה "שיא" של ה LH? כלומר האם ערך כזה הוא בעקומת העלייה של ה LH עד לשיאו או בעקומת הירידה שלו אחרי השיא ולקראת הביוץ?
אם למשל ביום א - -- ערכי ה LH 28 וערכי האסטרדיול 1400
וביום ב---ערכי ה LH הם 38 וערכי האסטרדיול ירדו ל 800
האם לפי נתונים אלו אוכל להסיק שהLH הגיע לנקודת השיא שלו בין יום א ליום ב?
2,האם אחרי שה LH מגיע לשיאו אז ערכי האסטרדיול יורדים משמעותית?
3.האם אחרי שה LH מגיע לשיא אז ערכי הפרוגסטרון עולים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי דם - שאלה - תגובה
ד''ר אריק כהנא14/03/2012כדי לדעת אם ה LH. הגיע לשיא צריך לעשת בדיקה כדי להוכיח ירידה שלו
בכל אופן לפי מה שתארת העלייה ב LH מלווה בירידה של האסטרדיול מצביעה קרוב לוודאי על ביוץ, במקרה כזה אכן מתחילה עליה של הפרוגסטרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת שאיבה עם 6 זקיקים בלבדאיילת13/03/2012
שלום רב
אני לקראת שאיבה שניה, מזריקה גונאל וצטרוטייד
אתמול באולטר' נצפו 6 זקיקים בלבד, 2 מהם קטנים בגודל 10 ו-12. בסבב הקודם נשאבו 9 ביציות.
האם התגובה החלשה יחסית הפעם מעידה על בעיה כלשהיא ברזרבה השחלתית או בכלל? האם במצב הזה עדיף לדעתך לעשות שאיבה או לעשות הזרעה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקראת שאיבה עם 6 זקיקים בלבד - תגובה
ד''ר אריק כהנא13/03/2012לצערי לשאלה כזאת אין תשובה אחת, יש מספר משתנים היכולים להצביע על כיוון ברור וטיפול
מה גלך
האם היו הריונות קודמים
כמה זמן את מנסה להרות
מה הרמות של הפרופיל ההורמונלי
מה היה הפרוטוקול בטיפול שבו התקבלו 9 ביציות
לצערי זה לא דיון על רגל אחת ואני מציע שתיזמי פגישה עם הרופא המטפל עם שאלות מוכנות מראש
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםסיון13/03/2012
שלום
אולי משהי יכולה לעזור לי,מחר אני אמורה לבצע בדיקת דם לאחר 12 יום של החזרת עוברים
היופ היו לי הפרשות חומות ויום ראשון בערב עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא לי תשובה שלילית, מה זה אומר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה
סיון13/03/2012אשמח לתשובה כי אני ממש בלחץ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרש בין גיל הריון לגודל עוברא13/03/2012
הריון IVF- לאחר השתלת עוברים טריים.
לפי מתאריך מחזור אחרון :שבוע 7 שבועות + 5 ימים..
לפי אול' גודל עובר 6+4.
נצפה דופק עוברי, עובר אחד.
הייתכן השרשה מאוחרת?
האם זה מעיד על בעיה כלשהי בעובר?
האם יש מצב כי בהמשך העובר יצמצם פערים?
האם יש מצב כי ממשיך הדופק העוברי אך התפתחות העובר אינה תקינה? ואז מה עושים?
סליחה על כמות האלשות ותודה על התשובות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע לא עונים??
א14/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרש בין גיל הריון לגודל עובר - תגובה
ד''ר אריק כהנא14/03/2012כל זמן שיש דופק סדיר שלא נהיה איטי יותר והעובר ממשיך להתפתח,בדרך כלל אין בעייה,אבל כדאי להמשיך ולעקוב פעם בשבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסה להיכנס להריוןנטלי פ13/03/2012
שלום אני בת 27 מעולם לא נטלתי גלולות. החל מחודש שעבר אני ובעלי מנסים להכנס להריון. אני קצת מבולבלת לגבי תקופות הביוץ מכיוון שהמחזור שלי לא מגיע בכל חודש באותו התאריך:
להלן ימי המחזורים האחרונים: 12.10, 13.11, 16.12, 18.1, 15.2 , 13.3
אני רוצה לחשב במחשבון הביוץ באנטרנט מתי יהיה הביוץ הבא אבל צריך לכתוב שם מספר ימים בין תחילת הווסת האחרונה לתחילת הווסת הבאה, ואני לא יודעת בוודאות כי כמו שאת רואה המחזור לא מגיע בכל פעם באותו היום בחודש.
א. האם זה תקין שיש קפיצות כלה מחודש לחודש?
ב. איך לדעת את זמני הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה להיכנס להריון - תגובה
ד''ר אריק כהנא13/03/2012במידה ואכן יש ביוץ הוא מתרחש כ 14 יום לפני ולא אחרי הווסת
על מנת לחשב ימי ביוץ משוערים את צריכה לקחת את המחזור הכי ארוך שלך ולהפחית ממנו 14 ימים.
לדוגמא מחסור של 32 יום הביוץ ביום 32-14 כלומר ביום 18 פלוס מינוס יום.
לאחר מכן את לוקחת את המחזור הכי קצר ומפחיתה ממנו 14 ימים
לדוגמא מחזור בן 26 ימים הביוץ ביום 26-14 כלומר יום 12 פלוס מינוס
בצורה כזאת את יודעת את גבולות הימים שבהם עליך להתרכז במשימה
במקרים שבדוגמאות ביון יום 12 ליום 18 מהיום הראשון של הדימום הטרי שנחשב יום 1 לנסת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי בערך מתבצעת השרשה אחרי ההשתלה ?מיטל13/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מתי בערך מתבצעת השרשה אחרי ההשתלה ? - תגובה
פרופ' שחר קול13/03/2012שישה ימים לאחר השאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץתמי12/03/2012
שלום
איך יותר מדויק לדעת מתי בדיוק הביוץ
לפי בדיקת דם או לפי אולטראסאונד?
והאם בכלל אפשר לזהות בדיוק את יום הביוץ או רק בערך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
פרופ' שחר קול13/03/2012בדיקת דם הכוללת E2 P LH תזהה הביוץ בדיוק רב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
מיטל13/03/2012גובה ההורמון בזמן הביוץ משתנה מאישה לאישה או שכל אישה
מבייצת באותם ערכים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות גונאל אףמאי12/03/2012
פרופ' / דר' יקרים,
בת 38.
לאחר התלבטויות רבות, (אשר נבעו מקריאת מאמרים על הקשר בין הורמוני פוריות וסרטן),הן בשל החשש מהסבירות הגדלה להתפתחות של סרטן השד,והן בשל הימצאות שרירן לא קטן אצלי, אשר ידוע כי גדל בעקבות נטילת ההורמונים, התחלתי שימוש בגונל.
היום זהו יום מס' 5 לשימוש בגונאל אף במינון 75 יחידות.
לאחר אולטרסאונד זקיקים, נאמר כי עדיין אין התפתחות של זקיקים, וכי עליי להגביר את המינון.
אנימאוד חוששת הן מגדילת השרירן, והן מכל ההורמונים הללו אשר עלולים להגביר את הסיכון להתפתחות סרטן (בעיקר שד) !
האם ניתן להפסיק כעת את הטיפול במיידי ??? אינני מעוניינת להמשיך...
מתי המערכת ההורמונאלית תחזור לפעילות סדירה?
מתי תופיע הווסת?
האם במינון כזה קיימת סכנת הצטברות של נוזלים בבטן?
אודה למענה מהיר בבקשה. אני קצת חוששת , דואגת ומוטרדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקות גונאל אף - תגובה
פרופ' שחר קול13/03/2012החששות חסרי בסיס מדעי.
בכל מקרה, אפשר להפסיק במיידי.
כיוון שאין תגובה שחלתית, לא צפויה סכנה של הצטברות נוזלים בבטן.
המערכת הטבעית תחזור לפעילות בתוך ימים ספורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם לזיהוי ביוץ12312/03/2012
ד"ר שלום רב
בת 30 נשואה + ילד בן שנתיים
כעת מנסה להיכנס להריון כ-9 חודשים.
מחזור תקין כל 28 יום (מחזור אחרון 22.2)
ביצעתי בדיקות דם הורמונליות (בתאריך 26.2) ביום ה-5 למחזור שיצאו תקינות.
אתמול 11.3 (19 יום למחזור) ביצעתי בדיקת דם ולהלן התוצאות:
Estradiol pmol/L 1588.0
Progesrerone nmol/L 2.9
האם הפרוגסטרון הנמוך מעיד על היעדר ביוץ?
חשוב לציין כי 3 חודשים קודם כשביצעתי בדיקות ביוץ בערכות ביוץ אכן הופיעו 2 פסים בוהקים.
מיום חמישי האחרון אני חשה בכאבים/אי נוחות בפיטמות תחושה זו חדשה לי ולא מוכרת אצלי בכל החודשים הקודמים וכמו כן הפרשות מרובות.
לתשובתך אודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם לזיהוי ביוץ - תגובה
פרופ' שחר קול13/03/2012עדיין לא היה ביוץ. מציע לחזור על הבדיקה עוד 5 ימים. רצוי לבדוק גם LH.
רצוי במקביל לבצע א.ס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)