מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לפרופ' בידרמודאגת31/03/2012
שלום פרופ'
אתמול יום מחזור 13
עשיתי בדיקת דם
E2 486
LH 41.1
PROG 3.86
היום יום מחזור 14
הרופא ביקש לחזור על הבדיקה
E2 331
LH 31.9
PROG 4.3
1. האם היה ביוץ?
מדוע האסטרדיול ירד נמוך כל כך?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר31/03/2012היה ביוץ ולכן ירד האסטרוגן.
בדיקת ה LH מראה גם על ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמך שאלה לפרופ' בידר
מודאגת31/03/2012באיזה יום היה הביוץ
בבדיקה הראשונה (יום 13)
או בבדיקה השניה (יום 14)?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמך שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר01/04/2012בין שתי הבדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- E2ריטה30/03/2012
שלום,
אני בטיפולי IVF מתמשכים סובלת משחלות פוליציסטיות, כיצד ייתכן שעד היום ה- E2 עלה מהר ופתאום טיפול שני ברציפות ש ה E2 עולה לאט (מזריקה יום עשירי פיוריגון 100 ה- E2 580)
האם משהו השתנה הורמונלית? על מה זה מעיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר E2 - תגובה
פרופ` דוד בידר31/03/2012זה קורה ותלוי בזריקות הפיוריגון.
ביצור לפעמים הכנת התרופות יכולות לגרום לתגובה כזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות למניעת הריוןayelet30/03/2012
היי
אני בת 24 ולוקחת גלולות למניעת הריון כבר מגיל 17,
יש לי פחד גדול שכשאני ארצה להכנס להריון ואפסיק לקחת את הגלולות אני לא אצליח,
אני אשמח אם תגידו לי אם הפחד שלי מוצדק ואני צריכה להפסיק לקחת גלולות או שאין שום בעיה ושהגלולות לא משפיעות בכלל על היכולת להכנס להריון.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות למניעת הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר30/03/2012הפחד שלך לא מוצדק.
הגלולות לא עושות כלום למעט מניעת הריון ולא פוגעות בכלום וברגע. שתפסיקי הכל יחזור לקדמותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספת לשאלה הקודמת- לד"ר בידרשרון30/03/2012
האחות אמרה לי להזריק אורביטרל בערך בשעה 19:00 אתמול (יום ה'). הבוקר עשיתי את ההזרעה (בשעה 10:45). לא עברו אפילו 12 שעות.
קראתי בפורומים שמומלץ לעשות הזרעה 24 שעות לאחר ההזרקה של האורביטרל.
יש לי הרגשה לא טובה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה הקודמת- לד"ר בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר30/03/2012זה בסדר כי הזרע מחזיק לפחות 48 באגן.
אם הזרע תקין כדאי גם לקיים יחסים מחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לד"ר בידרשרון30/03/2012
תאריך המחזור האחרון שלי היה ב19.3
(לפניו בתאריכים: 22.12,21.1,18.2)
עפ"י בדיקת הדם האחרונה והאולטרסאונד שעשיתי אתמול (29.3) התוצאות:
E-2 934
PROG 1.7
זקיקים: אחד של 18 ואחד של 14
רירית: 8.6
טופלתי בגונאל אף 75 מהיום השלישי למחזור ואתמול הזרקתי אורביטרל עפ"י הוראת האחיות.
היום בבוקר עשיתי הזרעה ומחר (שבת) ביה"ח סגור ולכן לא אוכל לעשות הזרעה נוספת.
השאלה שלי היא: לפי החישוב שלי, היום הוא היום ה12 מהמחזור האחרון. האם קיימת סכנה כי ההזרעה לא בוצעה בזמן הנכון? בין המחזור הקודם והנוכחי חלפו 30 יום (אם ספרתי נכון). האם הביוץ לא אמור להתרחש סביב היום ה-14 או ה15?
האם היית ממליץ לי לעשות הזרעה נוספת ביום ראשון? (למרות שהבנתי שהאוריבטרל מחזיק רק ל36 שעות)
זהו ניסיון שלישי שלי, השניים הקודמים לא צלחו.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה לד"ר בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר30/03/2012את כבר הזרקת את האוביטרל ואז אין צורך בהזרעה נוספת.
אני הייתי מושך עוד את הזקיקים ונותן אוביטרל ביום שישי והשראה ביום ראשון, אבל גם איך שעשית יכול להצליח.
אני לא יודע למה את עושה הזרעות אמנים בדיקות הזרע תקינות אז אולי לא צריך בכלל הזרעות.
כשמטפלים בזריקות אין משמעות למחזור הרגיל שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ 'בידר-דחוף ביוץ!!
שרון31/03/2012המשך מהשאלה הקודמת לגבי ההזרעה:
אני צריכה הזרעה כי מדובר בזרע של תורם מבנק הזרע.
אתה בטוח שהזרע מחזיק 48 שעות באגן? אתמול אחרי ההזרעה ובמהלך היום הרגשתי שהוא יוצא... (סליחה על התיאור)
אני ממש מגישה את הביוץ עכשיו קורה. יום ראשון זה מאוחר מידי לבצע הזרעה נוספת?אני שואלת כי אני מבינה מדבריך שיש סכנה של פיספוס טכני...
:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ 'בידר-דחוף ביוץ!! - תגובה
פרופ` דוד בידר31/03/2012אם עשית הזרעה ביום שישי זה יתפוס גם לגבי שבת.
ההרגשה שזה יוצא זה לא הזרע שיוצא אלא הפרשות אחרות.
אם את מרגישה את הביוץ היום ואתמול הייתה הזרעה אז מחר זה מיותר.
לכן החה עדיף לתת ב23:00 אתמול ולעשות הזרעה מחר בבוקר.
בכל אופן נקווה שזה יעבוד הפעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלת תוספתי תזונה בזמן ההמתנה לבטא
שרון31/03/2012אני צריכה ליטול ברזל, אבץ, חומצה פולית וB12 באופן קבוע (אני צמחונית). האם זה בסדר? והאם זה בסדר לקחת כדור נגד כאב ראש או כאב בטן? תודה רבה על ההתייחסות ושבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלת תוספתי תזונה בזמן ההמתנה לבטא - תגובה
פרופ` דוד בידר01/04/2012זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידרקרן30/03/2012
פרופ' בידר שלום
הריון ראשון לאחר 3 הפלות מוקדמות בשבוע 5 עקב אי הזרקת קלקסן כרגע עם קלקסן עוד יומיים שבוע 7 מרגישה קצת כאבים בצד וחוסר נוחיות בבטטן תחתונה מן כאב לא נעים.
ביום שבת האחרון הרגשתי לא טוב במיון לא ראו משהו לא בסדר רק שק הריון בדיקת דופק רק בעוד שבוע.
ממה הכאבים האלה יש לי פחדים שהקלקסן (40מ"ג) פתאום לא יעבוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר30/03/2012בהריון יש כל מיני כאבים שקשורים לפעולת ההורמונים על שרירים שונים.
השרירים בחלל הבטן הם לא רצוניים ומגיבים בהאטה בפעילות ולכן לתופעות כאלה.
זה דוקא סימנים טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידר שאלהחן30/03/2012
אני בת 32 ושני ילדים אחד הריון ספונטני ושני IVF עקב ספירה נמוכה של זרע אצל בעלי. בעלי מאוד רוצה עוד ילד ומבקש שנעשה שוב IVF (מיקומניפולציה) ואני לא רוצה מבחינת הסיכונים שכרוכים במיקרומניפולציה אני טוענת שלהביא ילד בריא לעולם זה כמו מפעל הפיס אז למה להתגרות שוב במזל יש לציין שאני מאוד רוצה עוד ילד אבל מפחדת מאוד שבגלל התהליך הלא טבעי עלול להשתבש משהו ויהיה פגיעה בעובר.
אבקש עיצה האם יש הצדקה לחששותיי ולפחדיי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר30/03/2012אין חשש .
נכון שהתהליך לא נעים אך ברגע שאת בהריון זה דומה להריון טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של בדיקותליאת29/03/2012
שלום רב,
אחרי 9 ימים של הזרקת 100 פיורגון וגם 3 ימים אחרונים הזרקת צטרוטייד, וכעת ביום ה 12 למחזור הערכים שלי הם: E2 986.5
Progesterone 1.00
LH 1.4
מעקב זקיקים: 11,12,13,13,19,20,22
ביום זה זריקת אוביטרל ועוד יומיים הזרעה.
האם הנתונים תקינים? זו פעם ראשונה שלי עם הורמונים, אחרי 3 ילדים 'ספונטניים'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות של בדיקות - תגובה
פרופ' דב פלדברג31/03/2012לליאת שלומות,
אכן הערכים ההורמונליים הינם תקינים לחלוטין וגם מעקב הזקיקים הינו תואם למשך הטיפול.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי אסטריודל גבוהיםרוית29/03/2012
שלום,
בביצוע פרופיל הורמונלי כהערכה ראשונית, יצא ערך גבוה מאד לאסטריודל E2.
שאר הערכים יצאו תקינים.
ביצעתי את הבדיקה ביום השלישי לווסת.
המחזורים שלי נעים בין 26-28 יום.
הבנתי שעליי לבצע שוב ביום אחר של הווסת. מתי מומלץ? האם ביום השני או שמא דווקא ביום הרביעי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובתכם
רוית30/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי אסטריודל גבוהים - תגובה
פרופ` דוד בידר30/03/2012רק רמה של אסטרוגן בוסת לא אומרת כלום אם לא מבצעים את כל הפרופיל ההורמונלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רוית30/03/2012ביצעתי את כל הפרופיל, אבל אני מעוניינת לבצע את כולו בשנית, בשל ערכי אסטריודל גבוהים. האם עליי לבצע לפני או אחרי היום השלישי,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר31/03/2012זה לא משנה , העיקר זה לבצע את כל הבדיקות בוסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרורד29/03/2012
שלום,
עברתי הפרייה בתאריך 8.3.12, בתאריך 20.3.12 הלכתי לעשות בדיקת הריון, תוצאת הבטא הייתה 57, לאחר יומיים עשיתי בדיקה חוזרת, הבטא הייתה 44 והיינו בטוחים שההריון מתפוגג אך כעבור 3 ימים הבטא שוב עלתה, הפעם ל 59 וכעבור 4 ימים נוספים הבטא עלתה ל 220.
ביום שני אני אמורה לעשות שוב בדיקה אבל עד אז המתח יהרוג אותי.
האם אתם יודעים מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר29/03/2012אלו בדיקות לא תקינות של הבטא ויש לעקוב מה קורה עם המהלך.
זה יכול להיות הריון חוץ רחמי או רחמי לא תקין.
התנאי שלא היו טעויות במעבדה.
בכל אופן זה לא מהלך תקין ובשלב זה, היות ואי אפשר לראות הריון במקום כלשהוא בערכים אלה, רק מעקב הבטא יגיד מב קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?ורד29/03/2012
שלום,
עברתי הפרייה בתאריך 8.3.12, בתאריך 20.3.12 הלכתי לעשות בדיקת הריון, תוצאת הבטא הייתה 57, לאחר יומיים עשיתי בדיקה חוזרת, הבטא הייתה 44 והיינו בטוחים שההריון מתפוגג אך כעבור 3 ימים הבטא שוב עלתה, הפעם ל 59 וכעבור 4 ימים נוספים הבטא עלתה ל 220.
ביום שני אני אמורה לעשות שוב בדיקה אבל עד אז המתח יהרוג אותי.
האם אתם יודעים מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון? - תגובה
פרופ' דב פלדברג31/03/2012לורד שלומות,
למרות התנודתיות ברמות הבטא כל האופציות האפשריות פתוחות:
1. הריון תקין למרות הכל.
2. סוג של הפלה מוקדמת.
3. הריון חוץ רחמי.
עלייך להיות בקשר צמוד עם הרופא המטפל תוך מעקב רמות בטא ובדיקות אולטרסאונד וגינלי.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר היסטרוסקופיהנולי29/03/2012
אני כשלושה ימים לאחר היסטרוסקופיה טיפולית במסגרתה הוסרו מעט הדבקויות קלות ובוצע פיפל. באותו יום של הטיפול דממתי מעט ויום לאחר מכן הדימום נעלם (למעט מעט הפרשות מימיות ורודות בניגוב) ואין כאבים כלל.
שאלתי היא - אני לפני ביוץ האם אפשר לקיים יחסים והאם בכלל יש סיכוי להקלטות מייד לאחר הניתוח הזה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר היסטרוסקופיה - תגובה
פרופ' דב פלדברג31/03/2012לאפי שלומות,
אכן אין מניעה לקיים יחסים והסיכויים להקלט להריון הינם סבירים ביותר.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידרקרן29/03/2012
פרופ' בידר שלום
הריון שהושג ע"י הזרעה, מחדירה קרינון דרך הנרתיק ויוצא לי קצת גושים של הקרינון שזה נורמלי אך הם יוצאים עם הפרשה חומה כנראה דם ישן
האם יש מקום לבהלה?
עד איזה שבוע משתמשים בקרינון ? אני בשבוע 6+5 עוד שבוע אולטרסאונד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר29/03/2012לא מבין מדוע את לוקחת קרינון. זה מיותר.
בתרופות אלה משתמשים בהפריה חוץ גופית.
להפרשות בשלב זה אין משמעות ובכל מקרה צריך לראות שהכל בסדר באולטרה-סאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהתמי29/03/2012
שלום
אני אמורה לעבור ivf
האם ניתן להשתמש בשיטה FLOW CYTOMETRY
להפרדת זרע כדי לכוון את מין העובר?
1.האם עושים את זה בארץ?
2.האם משתמשים בשיטה הזאת בכלל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ' שחר קול29/03/2012עקרונית כן, אך לא מבוצע בארץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
תמי29/03/2012תודה...
איפה כן עושים?
ולמה לא עושים בארץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להעריך סיכוי הריון על פיאיילת28/03/2012
שלום !
שלושה ימים אחרי שאיבה עשיתי החזרה של עוברים
2 עוברים
7 תאים
דרגה 1
ניתן להעריך האם זה טוב? האם ניקלט?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן להעריך סיכוי הריון על פי - תגובה
פרופ' שחר קול29/03/2012סיכויים טובים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)