מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שחלה אחת פוליציסטיתאתי22/11/2011
יש לי שחלה אחת שהיא פוליציסטית...
האם בעזרת "שיטת אביבה" יש לי סיכוי להרות ללא התערבות רפואית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה
אתי23/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלה אחת פוליציסטית - תגובה
פרופ' שחר קול24/11/2011איני מתמצא בשיטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמודאגת22/11/2011
האם בזמן ההמתנה של ה-12 יום לאחר החזרה, חוסר דימום יכול להעיד על הצלחה ? או שיכול להיות שהמחזור/דימום לא מגיע מנטילת התמיכה...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מודאגת24/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ' שחר קול24/11/2011חוסר דימום אינו מעיד על הצלחה או כישלון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקת הריוןשרון22/11/2011
שלום אני לאחר iui מתאריך17.11 היום 22.11 עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצאה חיובית יום לפני ההזרעה לקחתי אוביטרל רציתי לדעת אם האוביטרל משנה בדיקת הריון או שהתוצאה חיובית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובה
שרון22/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקת מוקדם מאוד מאוד מאוד
רות22/11/2011לא עושים בדיקת הריון אחרי 5 ימים ומה שגם שלקחת אוביטרל שבטוח השפיע על התוצאה
תעשי בדיקת הריון שבועיים מההזרעה.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת למכור בהוזלה מנופור ועודדנית22/11/2011
שלום רב,
ברשותי מספר תרופות שרכשתי וכעת איני זקוקה להם. במצב מצויין. שמורות במקרר אצלי בבית. אני מעוניינת למכור אותם במחיר מוזל.
2 אוביטרל 250 מקג
40 אמפולות מנופור
28 אמפולות דקפפטיל 0.1 מקג
60 אוטרוגסטן 200 מקג
(הסיבה שאיני מעוניינת למסור בחינם היא שהתרופות עלו לי 850 שקלים)
ניתן ליצור איתי קשר בטלפון 0522917353* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכירת תרופות היא עברה על החוק!!
אדוה22/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסימה..
דרומית 2723/11/2011סליחה למה עברה על החוק? למה בחורה שקנתה ב850 שח צריכה לתת מתנה למישהי שהיא בכלל לא מכירה את התרופות האלה? אני גם שילמתי על כול הזריקות שיש לי בערך אלף שח למה מה קרה שאני יתן אותם בחינם? עם אני לא יצתרך אותן אני יפרסם גם שהם למכירה כמובן במחיר מוזל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לא ברור שזה עברה על החוק???
אדוה23/11/2011צריך להיות ממש טיפש בשביל לא להבין את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פאפ לא תקינה בהריוןמעיין22/11/2011
שלום,
אני בשבוע ה- 7 להריון וקיבלתי תשובה לא תקינה של בדיקת הפאפ (רמה 2)
הוצא לי לעשות ביופסי, מה עלי לעושת? האם לא מסכן את ההריון? האם ניתן לחכות עד לאחר הלידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פאפ לא תקינה בהריון - תגובה
פרופ` דוד בידר22/11/2011לא מסכן הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתרומת ביציתהללויה22/11/2011
שלום לרופאים,
אם עשיתי במחזור אחד הכנה לתרומת ביצית עם פרוגינובה וצטרוטייד, (שבגלל הביוץ המוקדם הטיפול בוטל) האם במחזור הבא, ממש בחודש שלאחריו, אפשר שוב לנסות או שצריך לחכות חודש בין לבין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתרומת ביצית - תגובה
פרופ` דוד בידר22/11/2011לא צריך לחכות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה דחוף ליגל22/11/2011
אני בהריון אחרי הפרייה 4 ברוך השםיום שישי הייתי בשבוע 5 וראינו דופק אבל העובר מתאים לשבוע 7 האם זה בסדר או מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה דחוף לי - תגובה
פרופ` דוד בידר22/11/2011שום דבר לא מסוכן אך לדעתי את לא עושה נכון חישוב.
כאשר עושים בדיקת דם ראשונה להריון זה 4 שבועות הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרדניאל21/11/2011
שלום,
אני נמצאת לאחר החזרת כושלת של 2 עוברים טריים (בהתחלה הייתה בטא חיובית אבל עם הזמן נפלה) והחזרה כושלת של 2 מוקפאים בעלי 3 ימים (בטא אפס מלכתחילה).
נשארו לי רק 3 עוברים ובעוד כשבוע וחצי ימים אני הולכת לעבור החזרה נוספת של המוקפאים.
האם במצב שלי עדיף שהמוקפאים יתחלקו לאחר ההפשרה ויגיעו לגיל של 4 או 5 ימים? האם זה יתן לי סיכוי טוב יותר להכנס להריון?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר21/11/2011עדיף להחזיר מיד אחרי ההפשרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידרגל21/11/2011
ערב טוב,
בת 43 רווקה ללא הריונות.
האם אחרי שאיבה והפרייה יש לי עוברים יפים ללא שברים מביציות שלי , ומצד שני עוברים באותו דירוג מתרומת ביצית, האם יש הבדל ומה הסיכוי ואיפה יהיה יותר מהר הריון? או שהסיכוי אותו דבר מהביציות שלי או מתרומת ביצית? כמובן בהנחה שהכל תקין אצלי גם מבחינת רירית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר21/11/2011הסיכוי בתרומה מגיע ל50% לעומת אחוזים בודדים מהביציות שלך וזה כי מה שקובע זה גיל הביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי פרוגרסטרון בתחילת הריון דחוף!יעל21/11/2011
בהריון אחריי החזרת מוקפאים, בטא עולה יפה היום 1160 אחריי הכפלות של פי 2 כל יומיים. (בטא ראשונה 97)
בדקתי היום גם פרוגרסטרון, לפני 4 ימים הוא היה 40 והיום 33 , אני מקבלת תמיכה אנדומיטרין 3 פעמים ביום . האם זה לא נמוך מידי לשלב הזה? מה עושים?? הרופא טוען שזה תקין אני בלחץ!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי פרוגרסטרון בתחילת הריון דחוף! - תגובה
פרופ` דוד בידר21/11/2011הערכים בסדר ולפעמים הפרוגסטרון עולה ויורד ואין לזה משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSH-10.1רוני21/11/2011
שלום,
בת 39 , ילדתי לפני כשנה את בני הבכור ( IVF , אז FSH-9.5 ),
לקראת IVF חדש , FSH-10.1 ,
האם העליה ב- FSH משמעותית? יש לי סיכוי להרות מביציות שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH-10.1 - תגובה
פרופ` דוד בידר21/11/2011העליה לא משמעותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם לביוץאדוה21/11/2011
שלום לכולן,
עשיתי היום בדיקת דם (יום 16) ויצא ש PROGESTERONE - 3.5
E2 - 77
זה תקין או שהE2 נמוך מידיי לביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם לביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר21/11/2011הבדיקות מתאימות לימי הוסת. עוד לא התחילו אצלך שום תהליכי ביוץ.ואם זה יום 16 אז הביוץ לא עובד אצלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' בידר, הבהרה
אדוה22/11/2011תודה רבה על תשובתך, אבל שכחתי לספר שאני אחרי טיפול ברירית הרחם במירנה, שהוצאה לפני חודשיים לאחר ביופסיה תקינה. בת 36, מיועדת ל-IVF.
הבדיקה אכן נלקחה באמצע החודש, ואפילו היה זקיק של 16 מ"מ.
האם השיבושים ההורמונליים אמורים להיות ככה לאחר הוצאת מירנה? האם זה עוד יתאזן אצלי טבעי עם הזמן או שרק ע"י טיפולים?
האם טיפולי פוריות יכולים לפתור בעיה זו?
אנא תשובתך, מודאגת מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' בידר, הבהרה - תגובה
פרופ` דוד בידר22/11/2011זה לא קשור למירנה וצריך לבדוק מה עם הFSH וה LH שלך.
זה לא משנה מתי נלקחה הבדיקה ומהשהיא מראה שאין לך תהליכי ביוץ.
אם רמת ה FSH תקינה בנוכחות הE2 הנמוך זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר
אדוה22/11/2011קודם כל תודה רבה! ברור שהשאלות לא מחליפות יעוץ, אני מודה לך ולכל הרופאים כאן על העזרה,
אבל אני מאוד מודאגת!
ה-FSH היה 11.3 בוסת ו-5.8 באמצע החודש.
ה- LH היה 2.2 בוסת, ו- 4.9 עכשיו.
(כמו כן יש לי TSH מעל 4.5).
מה אתה חושב? יש לי עוד סיכוי? לחכות עוד או להתחיל טיפול?
האם טיפול יעזור אצלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר24/11/2011מה שהיה זה לא חשוב כרגע.
צריך לבצע עכשיו FSH כאשר רמות ה E2 נמוכות על מנת לומר לך האם להתחיל טיפול או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן הפרייה של ביציות שנשבואלה21/11/2011
אשמח לדעת כמה זמן אחרי השאיבה ניתן לדעת אם הביציות שנשאבו הופרו, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן הפרייה של ביציות שנשבו - תגובה
פרופ` דוד בידר21/11/201118 שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קל מאוד - נורמאלי ?דנה21/11/2011
בהריון לאחר IVF , מחר שבוע 5 , מקבלת תמיכה של אסטרדיול ופרוגרסטרון (נרות אנדומטרין ופרוגינובה 3 פעמים ביום)
הבוקר בעת שהוצאתי את המוליך של האנדומטרין גיליתי טיפה ורדרדה על קצה המוליך , האם עליי לדאוג? מה אני יכולה לעשות כדיי לוודא שההריון תקין? אני דיי בלחץ ...בדקתי הכפלה בשבוע שעבר וההכפלה הייתה יפה (פי 2.5 ביומיים) עשיתי היום בדיקת בטא נוספת עדיין אין תוצאות - האם התוצאה במידה והיא תקינה תוכל להעיד על תקינות ההריון בשלב הזה? לאור ה"טיפה הורדרדה" אתה ממליץ לבצע בדיקת בטא נוספת עוד יומיים ?
מה אפשר לעשות כדיי לוודא שהכל תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דנה21/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הודעה חשובה למבוטחות כללית!!!אביטל21/11/2011
רציתי לעדכן אתכן במשהו שגיליתי אתמול, בכללית החליטו בשבוע שעבר להפסיק לפרסם את תוצאות הבטא באתר (כולל הסרת תוצאות של בטאות ישנות מהאתר!!!) ומעכשיו ניתן לקבל את התוצאות אך ורק אצל הרופא המפנה!!!
אני מאמינה שכולכן יודעת כמה חשוב לנו לקבל את התוצאות ביום הבדיקה גם בשביל להפיג את המתח הנפשי וגם כדי לדעת לאן להמשיך. בנוסף לי אישית הרבה יותר קל לקבל את התשובה בבית באתר עם בעלי לידי מאשר במרפאה לעיני כל
בנות אני שלחתי אליהם מייל היום והסברתי את הצורך שלנו בפרסום התוצאות באתר בבקשה תשלחו גם אתן, אולי אם מספיק בנות (ואולי אפילו רופאים שנמצאים פה בפורום) יפנו אליהם הם יחליטו להחזיר את המצב לקדמותו
תודה ובהצלחה לכולן
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אביטל
הכללית21/11/2011לידיעתך, ארעה תקלה זמנית באתר והנושא טופל בעדיפות עליונה,
כעת נשים יכולות לצפות שוב בתוצאות בדיקת היריון בתיקן הרפואי האישי.
כללית מתנצלת על עוגמת הנפש שנגרמה באופן זמני ללקוחות.
רק בריאות,
קרן, נציגת כללית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)