מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- CMVגלית19/12/2011
שלום,
גיל 35, לפני חמישה חודשים עברתי הפלה עקב CMV הידבקות ראשונית
בדיקות לפני ההפלה מתאריך 11/08/11
CMV IgG - 61.5
POSITIVE -CMV IGG
CMV IgG Avidity -11
מצ"ב תוצאות הבדיקה מעודכן לתאריך 14/12/11
CMV IGG- גדול מ 250 AU/ml -POSITIVE
CMV IGM - חיובי חלש
CMV IgM additional assay חיובי חלש
CMV IgG Avidity - 49.5
אודה להתייחסות מתי אפשר להרות?
תודה רבה
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול19/12/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הריון_בסיכון_גבוה' id=link]הריון בסיכון גבוה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לאחר החזרת עובריםגלית19/12/2011
שלום
אני לאחר החזרת 2 עוברים בדירוג גבוה
12 יום לאחר החזרה בטא של 56
14 יום לאחר החזרה בטא של 110
הרופא המטפל טוען שאינו מרוצה מהבטא הראשונה וציפה לסביבות 80
מדוע? מה זה אומר על ההריון?
ביקש לעשות בטא נוספת לאחר 5 ימים
נא תשובתכם בהקדם
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר19/12/2011קודם כל היה צריך לעשות בטא יומיים לאחר הבטא שני ולא 5 ימים.
בדרך כלל הבטא הראשון נע סביב 120 ובדיקה שניה שלו קופצת ליותר מפי שניים למשל ל290.
הבטא הראשון שביצעת הוא יחסית נמוך והעליה לא יותר ממכפילה את עצמה.
אם בטא שני היה 150 זה היה טוב כך שזה גבולי ואם היית חוזרת אחרי יומיים נוספים היינו יודעים יותר טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא 3
גלית22/12/2011תודה
עשיתי בטא שלישית היום לאחר 5 ימים מהבטא השניה
תוצאה 674
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופסור בידר
גלית22/12/2011תודה על תשובתך
עשיתי היום בטא שלישית היום לאחר 5 ימים מהבטא השניה שהייתה 110
תוצאה 674
האם זה תקין?
מודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופסור בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר22/12/2011הבדיקה שוב גבולית אך לא שוללת התקדמות תקינה לכן יש לעשות אולטרה-סאונד ולראות מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח חצוצרותאלונה18/12/2011
לאחר מס' נסיונות IVF כושלים הציע הרופא שלי לעבור ניתוח להסרת החצוצרה מאחר והיא מלאה בנוזל שמפריע להשתרשות העובר. האם ישנה אופציה נוספת לטיפול בנוזל מלבד ניתוח? אולי ניתן לשאוב את הנוזל או פשוט "לתפור" את קצה החצוצרה ע"מ שהנוזל לא יגיע לחלל הרחם? מאין מגיע הנוזל הזה והאם הוא יחזור שוב לאחר שאיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אלונה19/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח חצוצרות - תגובה
פרופ` דוד בידר19/12/2011רק לכרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקין?ללי18/12/2011
מה אומרות התוצאות האלה?
אנו מנסים להיכנס להריון כבר שנה.האם התוצאות הללו תקינות?
מה ההבדל בין שתי בדיקות המוטיליות ובין כל בדיקות המורפולוגיה?
abstiness 3
volume 2
ph 8
viscosity נוזלי
agglutination negative
concentration 112
total count 224
general motililty 66
progressive motililty 42
normal morphlogy 7
pathology of head 86
pathlogy of neck 4
pathlogy of tail 3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין? - תגובה
פרופ` דוד בידר19/12/2011הבדיקה תקינה לחלוטין.
מורפולוגיה זה צורה ומוטיליות זה תנועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת אוביטרל וזמן הביוץאיריס18/12/2011
אני עוברת טיפולי הזרעות עם זריקות פוריגון. במחלקת הפוריות של קופת החולים נאמר לי להזריק אוביטרל ביום רביעי ב 23.00 בלילה ולעבור הזרעה בשישי בבוקר. אני יודעת שזמן הביוץ ממתן הזריקה הוא 36 שעות.. אבל ביום חמישי במשך כל היום היה לי התכווצויות וכאבים בבטן התחתונה והפרשות שקופות. האם ייתכן שהביוץ קרה לפני שעברו 36 שעות ממתן הזריקה? ביום שישי שעברתי את ההזרעה כבר לא היה לי כאבים ולא הפרשות.
האם פיספסתי את הביוץ שלי? אודה לתשובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת אוביטרל וזמן הביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר19/12/2011זה לא משנה כי הביצית מחכה יממה לאחר הביוץ ואם היתה הזרעה יום אחרי חריגת הביצית זה עדיין תופש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותחנה18/12/2011
מה אומר הפרשות שקופות סמיכות בזמן איחור במחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות - תגובה
פרופ` דוד בידר18/12/2011כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הביצה שהתחפשה...מטופלת18/12/2011
אשמח לקבל מענה לשאלתי
עברתי שאיבה ללא טיפול בהורמונים - זקיק אחד, מתן אוביטרל לפני השאיבה.
לא מצאו ביצית למרות שבדיקות הדם והאולטרסאונד הראו זקיק יפה ורירית 8.
האם יתכן שהביצית לא הבשילה ולכן היא לא נמצאה? האם תזמון האוביטרל לא היה נכון?
האם הביצית יצאה לדרכה לפני השאיבה?
הלבורנטית אמרה משהו קצת מוזר, שהיא מצאה תאים של ביצית בנוזל הזקיק....
ויתכן שהביצית התפרקה כי לא היתה איכותית. האם זה יכול להיות.
עברתי מס' שאיבות ותמיד הצליחו ליצור לי עובר ועברתי החזרה. מה קורה פה הפעם והאם זו סיבה לדאגה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הביצה שהתחפשה... - תגובה
פרופ` דוד בידר18/12/2011הביצית לא תמיד נמצאת בזקיק וחשוב לדעת את בדיקות הדם כדי לראות באם היה כבר ביוץ.
אין פה בעיה של ביצית שלא הבשילה אלא כנראה שיש בעיה שחלתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההביצה שהתחפשה... - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר19/12/2011דרך אגב כעת חנוכה ולא פורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למסירה גונל Fshla17/12/2011
900 IU, אזור הקריות וחיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח מאוד...איך אפשר ליצור קשר?
ש17/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשמי את המייל שלך או סלולארי
shla17/12/2011אני בבקרים עובדת בחיפה ובערבים בקריות, לאן שתעדיפי להגיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אך מסתבר שכבר יש לי....
ש18/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופסור בידר-שאלהחנה17/12/2011
אני כעקרון בטיפולים.בעלי עם ספירת זרע נמוכה.הרבה זמן לא נבדק.טיפול הפריה אחרון בחודש אוקטובר.מחזור קיבלתי ב2 לנובמבר ועד עכשיו לא קיבלתי שוב.איחור 17 יום.ביום ה12 עשיתי בדיקת הריון.יצאה שלילית.עדיין לא קיבלתי.האם יש סיכוי שאני בכל זאת בהריון?ואם כן מתי לעשות שוב בדיקה?והאם ייתכן בגלל ההורמונים שקיבלתי בטיפול יש תוצאה לא מדוייקת בבדיקת הריון?אשמח לתשובה.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופסור בידר-שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר18/12/2011את לא מקבלת וסת כנראה עקב הטיפול שעברת באוקטובר.
את צריכה לבצע בדיקות דם לאסטרוגן ופרוגסטרון ואז נגיד לך מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרלירון17/12/2011
פרופ' בידר שלום רב
בחדשות סוף השבוע הייתה כתבה על זוג שהצליח להרות באופן טבעי פעמיים ו-2 ההריונות הסתיימו בלידה שקטה בסוף חודש 5 בגלל שלא היה דופק לעובר לאחר בירור מצאו כי הסיבה היא קרישיות יתר ובהריון ה-3 כבר היה שימוש בזריקות לדילול דם אך גם זה לא עזר וההריון הסתיימם בחודש 5 וכי הומלץ ע"י פרופסורים לפנות לאם פונדקאית
האם יש מצב כזה שגם זריקות לדילול דם לא עוזרת להחזיק את ההריון.
אני לאחר 3 הפלות טבעות שהסתיימו בשבוע 6 עקב פקטור 5 ליידן ונאמר לי כי בהריון הבא לזריק קלקסן. מלחיץ אותי שאצלי ההריונות הסתיימו בשבוע 6 ללא דילול דם האם יכול להיות מצב שהרחם שלי לא מחזיק הריונות או שההפלות היו מוקדמות בגלל הקרישיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר18/12/2011העובדה שקלקסן לא עזר מדברת על כך שיש בעיה ברחם עצמו הקשור להפלות.
קשה להוכיח מה הבעיה אך לרוב זה קשור בכלי הדם הנמצאים בשריר הרחם.
דבר זה אפשר להוכיח רק לאחר הוצאת רחם ובדיקתו.
אם הייתה בעיה בקרישיות קרוב לודאי שהקלקסן היה עוזר אך במקרה כאן המליצו על פונדקאות כי מבינים שההפלות קשורות כנראה בבעיה רחמית שקשורה מזרימות דם תוך שריריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופסור בידר-דחוףגלי16/12/2011
לאחר IVF איכות בטא התחלתית נמוכה מאוד, שהמשיכה להכפיל את עצמה
היום התחילו לי כאבי בטן שבאים בתדירות של 10 דקות, האם זה אחת הסימנים להריון חוץ ריחמי? או שתופעה של כאבי בטן מלווה בעוד משהו?
קראתי שכתבת לאחת הבנות שאחת הסימנים להריון חוץ ריחמי זה כאבי בטן
מנסה להרגיע את עצמי עד לאוט' בשבוע הבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן בבטא חיובית
אחת מ IVF17/12/2011אני הייתי הולכת לבית החולים להיבדק. בטא נמוכה היא עדיין חיובית וכאבי בטן גם עם דימום קל (לא בהכרך ווסתי)מצריך בירור בבית חולים מחשד להריון חוץ ריחמי, בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור בידר-דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר18/12/2011הריון חוץ רחמי יכול לתת כל מיני סימנים.
בדרך יש דימום.
את יכולה כבר לראות באולטרה-סאונד שק שישלול הריון חוץ רחמי.
בדרך כלל בהריון חוץ רחמי הבטא לא מכפילה את עצמה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לפני תחילת IVFקרן15/12/2011
שלום רב,
אחרי מס' הזרעות הופניתי להתחיל תהליך IVF
הזרעה אחרונה הייתה ב 16.10 אחרי אוביטרל
בהתייעצות באלישע הוחלט על תחילת טיפול לקראת IVF רק בוסת הבאה (לא הקרובה, אלא אחריה). כבר קיבלתי תוכנית טיפול מסודרת ומה שנשאר זה להמתין לווסתות.
בינתיים, עדיין לא קיבלתי את הוסת (שלמעשה אחרי ההזרעה) ובדיקת דם להריון שלילית.
הוסת שלי בדר"כ לא סדירה. מה לעשות? להמתין עוד? האם אפשר וכדאי לבקש פרוברה כי עדיין לא קיבלתי וסת?
אני מניחה שאני אמורה לקבל וסת החודש בגלל האוביטרל, נכון?
בכל מקרה ברגע שאקבל תכננתי לקחת חודש גלולות כדי שבטוח אקבל וסת בפעם הבאה ואז אוכל להתחיל את טיפול ה IVF. אשמח לשמוע דעתכם.
תודה, קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיזמון ווסת
אחת מ IVF17/12/2011לכי לעשות בדיקת דם ביחידה. על סמך בדיקת הדם (הורמונים) יוכלו להגיד לך האם את קרובה לקבלת ווסת ברמת השבוע או רחוקה מאוד ואז לפי ההורמונים ניתן לקחת אפילו גלולות ולא רק פרוברה להקדמת הווסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלקסן בטיפולי הפריהש15/12/2011
שלום רב,
בהריוני הספונטאני האחרון הזרקתי קלקסאן עקב פקטור ליידן 5 .
כיום, התחלתי טיפולי IVF - האם בטיפולים גם צריך להזריק קלקסאן
כטיפול מניעתי בזמן לקיחת התרופות? (לפני ההריון)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקסאן
ש15/12/2011היי נ
קודם כל אני מאחלת לך בהצלחה.
לגבי הזרקת קלקסאן במהלך טיפולי ה- IVF ולפני ההריון, אז לי אמר ההמטולוג להזריק בזמן הטיפולים. לי יש תסמונת APLA. הוא אמר לי שהוץ ממליץ לעשות זאת בכלל שהזריקות האלה מכילות הורמונים שעוברים במחזור הדם. לכן ליתר בטחון הוא ממליץ להזריק את הקלקסאן עוד לפני שלב ההחזרה.
לדעתי כדאי לך להתייעץ עם ההמטולוג.
שיהיה לך המון המון בהצלחה. מי ייתן וזה יהיה הטיפול המנצח :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לירון17/12/2011גם לי המליץ פרופסור להזיק לפני אך בכל מקרה רצוי להתייעץ עם רופא כל עניין לגופו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת שאלה שמאוד חשוב
מודאגת16/12/2011להתייעץ עם הרופא פוריות המטפל שלך והמוטולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובה
ש18/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
ש18/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלקסן בטיפולי הפריה - תגובה
פרופ` דוד בידר19/12/2011אם בדיקת הבטא הראשון החיובי יש להתחיל להזריק קלקסן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופסור בידררחל15/12/2011
מבקשת להבין
בטאות הכפילו את עצמן יפה מאוד
בדיקת אולט' הראתה שאין דופק.
מדוע כך, האם בטא טובה לא אמורה לשקף הריון התחלתי טוב?
האם יש קשר לאיכות העוברים שהחזירו לי ?
עצובה ומנסה להבין.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופסור בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר18/12/2011גם בהריונות לא תקינים הבטא יכול לעלות בסדר.
זה לא קשור באיכות עוברים והסיבות לאי התפתחות העובר הן רבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופסור בידר-שאלה-תודהממי15/12/2011
אני כעקרון בטיפולים.בעלי עם ספירת זרע נמוכה.הרבה זמן לא נבדק.טיפול הפריה אחרון בחודש אוקטובר.מחזור קיבלתי ב2 לנובמבר ועד עכשיו לא קיבלתי שוב.איחור 15 יום.ביום ה12 עשיתי בדיקת הריון.יצאה שלילית.עדיין לא קיבלתי.האם יש סיכוי שאני בכל זאת בהריון?ואם כן מתי לעשות שוב בדיקה?והאם ייתכן בגלל ההורמונים שקיבלתי בטיפול יש תוצאה לא מדוייקת בבדיקת הריון?אשמח לתשובה.תודה.
+* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופסור בידר-שאלה-תודה - תגובה
פרופ` דוד בידר18/12/2011השבתי, וזה כנראה תגובה לפרוטוקול הקודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)