מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ליווי לבדיקה עם קרינה בזמן טיפוליםא18/11/2011
יום לפני תחילת פרוטוקול להחזרת מוקפאים צריכה ללוות אדם קרוב לבדיקת מיפוי לב.(יום 3 למחזור)
הפרוטוקול להחזרה: אסטרופם+אנדומטרין.
אני מבינה כי קיימת קרינה רדיואקטיבית בבדיקה זו.
מבחינת העיתוי זה שבועיים בערך לפני החזרת מוקפאים.
האם יש סיכון לללוות אדם לבדיקת מיפוי לב אשר מחדירים לו חומר רדיואקטיבי שבהמשך נפלט לו מהגוף?
האם יש צורך לא להתקרב למכון הבדיקות הנ"ל?
תוך כמה זמן החומר , במידה ונפלט אלי, יוצא מן הגוף? מתנקה?
יש לציין שאין עובר בבטן וזה יוצא הרבה לפני החזרת מוקפאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליווי לבדיקה עם קרינה בזמן טיפולים - תגובה
פרופ` דוד בידר18/11/2011אין שום בעיה ללוות אדם לבדיקת מיפוי ולא יעבור אליך כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צעקההההההההאמא18/11/2011
פרופסור : תזריקי 80 מ'ג קלקסן
ד'ר שלי : זה הרבה
פרופסור : קחי סטרואידים
ד'ר שלי : בשביל מה סטרואידים ? לא צריך
רופא "סיני" : קחי צמחים סיניים
ד'ר שלי : לא טוב לא ידוע מה צמחים עושה בגוף
פתיחה בזוהר (יום אחרי החזרה) : העובר פוזל פה מעוות אנדרוגונוס טומטום
אני : אמא !!!!!!!!!!!!!!!!!
מי 'כפת לו ממני ? אף אחד אני עוד פרה מכניסה הורמונים לגוף המסכן שלי
יש כסף מדברים איתי אין הנחות רופא שלי נעלם
רופא אמר להזריק אוביטרל גם 5 ימים אחרי החזרה
בדקתי בטא (יום 12)
איש מעבדה : חיובי
אני : כמה ?
איש מעבדה : 6
אני : 6 ?????? זהו ???
איש מעבדה : זה חיובי זה יותר מ 2 תבדקי עוד פעם
אני פה : חרה על כל העולם
היתה פה בחורה כותבת בטא 8 ויש לה ילד איפה קישור חשוב זה? תביאו פה
גשם עצוב יום שישי נולדתי יום שישי אני בוכה בוכה בוכה
אלוהים שלי רחמים אלוהים שלי רחמים אלוהים שלי רחמים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כואבת איתך...
אתי18/11/2011כואב לי שכואב לך....אני אחרי מוקפאים שאחד עם קליטה של תאומים שאחד אחרי השני נפל בהפרש של שבוע,בכיתי,בכיתי,בכיתי.....אבל אנחנו חייבות להתחזק ולהאמין בבורא עולם שפעם הבאה יהייה יותר טוב,מושרש,חזק ועיקש......תבכי,זה בסדר וזה משחרר,הזמן יעשה את שלו ותתגברי.....אסור לנו להתייאש,ברור לי ששום מילה לא תנחם והכאב הוא עצום,אך בכל זאת אני מאחלת לך שתיהייה לך שבת שקטה וב"ה בשורות טובות בניסיון הבא.....אמן כן יהי רצון )-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיון הבא ? נגמר הכסף לתרומת בצית
אמא18/11/2011ואני בת 49
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצעקהההההההה - תגובה
פרופ` דוד בידר18/11/2011זה נכתב כמו תסריט.
הרמה של התסריט נמוכה לדעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצעקהההההההה - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר18/11/2011הצעקה 3.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצת דחופהbafi17/11/2011
שלום, אני מטופלת בכרמל עברתי שאיבה ביום א' 6.11 אך הוחלט להקפיא את העוברים ולהחזיר במחזור הבא. אני חושבת שמתחיל לי המחזור היום ולא זוכרת באיזה יום למחזור עלי להתחיל ליטול אסטרופם (נדמה לי שבשני או השלישי),לפני החזרת העוברים הקפואים. מקווה שתוכלו לתת לי תשובה כי עד יום ראשון אין עם מי לדבר במרפאה. יש מספר טלפון שניתן לפנות אליו במקרה של שאלות דחופות גם בסופ"ש?
תודה וסוף שבוע נעים.[:I]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
bafi18/11/2011במרשם כתוב 3*1 זה אומר שאני צריכה לקחת כדור אחד שלוש פעמים ביום או שלושה כדורים יחד פעם ביום? (אסטרופם 2 מ"ג)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קצת דחופה - תגובה
פרופ' שחר קול18/11/2011לרוב מתחילים ביום 2 למחזור.
רצוי לוודא המצב ההורמונלי באותו היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים איקקלומין וביוץ מאוחרדני17/11/2011
שלום רב,
אני בת 35 והמחזורים שלי נעים בין 25-30 יום. מזה שנה שאנחנו מנסים להרות ללא הצלחה (עשינו את כל הבירורים והכל תקין).
החודש קיבלתי מהרופא שלי מרשם לאיקוקלמין והתחלתי לקחת כדור אחד החל מהיום החמישי. ביום העשירי הלכתי למעקב זקיקים. ונראו 3 זקיקים, 18/15/13 הרופא אמר לי להתחיל לקיים יחסים מיום למחרת הבדיקה. היום אני ביום ה30 והתחלתי לראות הכתמה קלה שנראית כמו התחלה של מחזור.
השאלה שלי היא כזו.
איך יתכן שהרופא ראה זקיקים גדולים ביום 10 (מה שאומר שהביוץ היה אמור להתרחש יומיים שלושה אחרי) ובפועל הביוץ התרחש ביום ה- 16 (לפי חישוב שאקבל מחר מחזור)Iאשמח לקבל אינפורמציה בעניין כי יתכן וזה מקור הבעיה שלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים איקקלומין וביוץ מאוחר - תגובה
ד''ר דוד ישי19/11/2011שלום
המחזור מתנהג אחרת כאשר מעורבות תרופות מבייצות כמו איקקלומין. כך שלא ניתן ללמוד ממחזור כזה על המחזור הטבעי. בעקרון ההבשלה של הזקיקים משתנה בין אישה לאישה ואפילו מעט בין מחזור למחזור אצל אותה אישה ווהיא מתרחשת בין ימיים לאחר סיום הכדורים ובין שבוע אח"כ ואף יותר. לכן, כדי למקסם את הסיכוי להריון, מומלץ:
שטיפולים מסוג זה ינתנו ע"י מומחה לפוריות
שלא להמתין לביוץ טבעי אלא לתזמן אותו ע"י אוביטרל
שלא להסתמך על יחסי מין אלא לעשות הזרעה מתוזמנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאיםלילךךךךך17/11/2011
שלום - היום בשעה טובה עברתי החזרת עוברים מוקפאים - האם אני אמורה להיות בפעילות רגילה או במצב של שכיבה/ מנוחה. בעקרון הודרכתי לא להתאמץ מדי אבל השאלה היא מה עדיף כי הבנתי שתנועה מגבירה את תזוזת העוברים- האם זה נכון . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תתנהגי רגיל, מה שעשית לפני כן תעשי
רות17/11/2011גם . אני אחרי החזרה הלכתי באותו יום לעבודה ולא שיניתי כלום באורחות חיי. ו - נקלטתי.
לא שמעתי מאף רופא שאומר לא להתאמץ, או להשתדל שהעוברים לא יהיו בתנועה. נראה לי פשוט מיתוס בלי בסיס.
אז, תתנהגי רגיל, אם את עושה ספורט - תמשיכי
והעיקר שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוקפאים - תגובה
פרופ' שחר קול18/11/2011פעילות רגילה.
ראי "שאלות נפוצות"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לבדוק בטא ? דחוף.אמא17/11/2011
בתאריך 6.11 הוחזרו לי עוברים בני 3 ימים
בתאריך 8.11 הזרקתי אוביטרל
בתאריך 11.11 (5 ימים לאחר החזרה) -הזרקתי שוב אוביטרל
היום (11 יום לאחר החזרה) - תשובת בטא = 6
מתי לבדוק בטא ??
12 יום מסיום האוביטרל ? כלומר ביום 17 לאחר ההחזרה ??
הגיוני ??
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי לבדוק בטא ? דחוף. - תגובה
בהחלט הגיוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שום דבר לא קורהעדן17/11/2011
שלום,
אני ובעלי מנסים כבר כמה חודשים טובים (וארוכים) להיכנס להריון.
בעלי עשה בדיקת זרע- הערכים יצאו תקינים אך נמוכים בסקאלת התקינות.
גם אני נשלחתי לעשות כמה בדיקות ביום ה 21 למחזור וביום השני
להלן התוצאות
ביום ה 21 למחזור: (על פי בדיקת ביוץ הביוץ היה ביום ה 24)
ESTRADIOL (E-2)- 159.71 pg/mL
PROGESTERONE- < 0.3
TSH- 1.38 uIU/ml
FSH-5.9mIU/mL
PROLACTIN-11 ng/ml
ביום ה 2 למחזור
ESTRADIOL (E-2)- 24.23 pg/mL
TSH-1.28 uIU/ml
FSH- עוד לא הגיעו התוצאות
PROLACTIN-9 ng/ml
כמה שאלות
1. הערכים של ESTRADIOL (E-2)- ביום השני של המחזור יצאו מתחת לנורמה- האם תקין? מה המשמעות של הערך הנ"ל כשהוא נמוך?
2. אני בודקת את הביוץ באמצעות ערכת ביוצית ,המזהה באופן מדויק את מועד הביוץ ( ביום למחרת הזיהוי הראשוני. 14- יום לאחר הזיהוי אני מקבלת את המחזור- האם הזיהוי שלי תקין? כלומר, מרגע הביוץ הוסת מגיעה תמיד לאחר 14 ימים?)
3. מאז שאני ובעלים מנסים להיכנס הריון המחזור שלי מוזר. הוא מתחיל חלש מאוד , נעלם לכמה שעות (לפעמים אפילו ליממה) ואז חוזר . כמו כן, הוא מלווה בהמון גושים. כששאלתי את הרופאה שלי היא אמרה שזה קורה(לי זה נראה מוזר , כי לפני כן לא היה לי את זה ובנוסף, מוזר שהיא אפילו לא בודקת אותי (הבדיקה האחרונה הייתה בפעם הראשונה שהגעתי אליה- וזה היה לפני כחצי שנה.אני שוקלת לעבור לרופא אחר)
4. מה עושים הלאה? (מבחינת רפואית.. על החלק הרוחני/נפשי אני עובדת)
המון תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שום דבר לא קורה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/11/20111. הערכים הנמוכים של הE2 כך הם צריכים להיות וזה בסדר.
2.הוסת והביוץ שלך בסדר ובדרך כלל זה 14 יום מביוץ לוסת.
3.לגבי הדימום קשה לדעת בלי לבדוק אותך ולראות באולטרה-סאונד מה רואים.
4.אמרת שאת מנסה כמה חודשים טובים אז רציתי לדעת מה זה חודש לא טוב.
5. אם עברו כ 9 חודשים טובים ופחות טובים צריך לעבור ברור ולנסות להבין מה קורה והיכן תיתכן הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק לאחר IVFאני17/11/2011
שלום רב,
היום עשיתי בדיקת דופק ראשונה, סיימתי שבוע 7 בדיוק היום לאחר IVF שבו הוחזרו שני עוברים טריים.
ממצאים - שק הריון ברחם, עובר בגודל 8.5 ממ עם דופק.
בצמוד לשק הריון מצד ימין יש ממצא של 6 על 13 ממ שלא ברור מה זה.
הרופא אמר שזה יכול להיות או השק של העובר השני שלא התפתח או אישזהו דימום ושצריך לעקוב ולכן לבוא בעוד עשרה ימים לבדיקה נוספת.
מה זה יכול להיות לדעתכם והאם זאת יכולה להיות התחלה של הפלה?
מה הסיכויים להפלה עם ממצא שכזה?
תודה רבה ואשמח למילות הרגעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק לאחר IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר17/11/2011זה כלום ואת לא צריכה להיות מודאגת מזה שהרופא לא מבין מה הוא רואה.
מה שחשוב שיש דופק והפלה במצב שרואים דופק היא לא שכיחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה בהריון לאחר הפריית מבחנה.ר17/11/2011
שלום,
אני בשבוע 9 עם תאומים מהפריית מבחנה ובעוד כשלושה שבועות עלי לטוס.
האם הדבר בטוח? או שכדאי לבטל את הטיסה מכיוון שקיים בכך סיכון?
בתודה מראש.
מצפה לתשובה בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה בהריון לאחר הפריית מבחנה. - תגובה
פרופ` דוד בידר17/11/2011אם יש דפקים טובים לעוברים אז אין בעיה לטוס.
אם זה טיסה ארוכה אזי יש לעשות תנועות לשחרור הגוף מידי פעם.
באופן כללי אין בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהשרון17/11/2011
שלום רציתי לשאול אני צריכה לעשות מחר הזרעה באולטרסאונד ניצפוי 2 זקיקים אחד גודל 20 ואחד 19 יש סיכוי במצב כזה לתאומים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה - תגובה
אין צורך באולטרסאונד נוסף
יש סיכוי לתאומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קל לאחר הפרייהגלית17/11/2011
עברתי הפרייה חוץ גופית לפני יומיים ואתמול החלו דימומים קלים שנפסקו הבוקר. מה זה אומר לגבי תהליך ההפרייה שבוצע בי, האם ההליך היה תקין? מדוע הופיעו הדימומים? האם הופעת הדימומים מצביעים על כך שההפריה היא ב"חזקת הפלה"? אודה לקבלת תשובות שיוכלו להבהיר לי את המצב.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין מחכה לתגובה...
גלית18/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותרונית17/11/2011
8 ימים אחרי הזרעה החלו הפרשות חומות .
ההזרעה בוצעה על בסיס טבעי קיבלתי רק אסטרופם ואוביטרל .
מיום ההזרעה לא קיבלתי שום דבר
האם זה סימן למשהו ?
מה יכולה להיות הסיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות - תגובה
לא ניתן להסיק מההפרשות האלה שום מסקנה לכאן או לכאן. אז אין מנוס אלא להמתין לזמן המתאים ולעשות בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה תאורטית מעניינתנאוה17/11/2011
שלום,
עברתי ivf לפני 9 ימים ואני תוהה - הרי ב- ivf כאילו "חוסכים" חמישה ימים לכל התהליך הטבעי, אותם חמישה ימים בהן בטבע הביצית המופרית נודדת מהחצוצרה לרחם כדי להשתרש. אני מבינה שלוקח אותו זמן להשתרש, אבל את הנדידה מהחצוצרה לרחם, "חסכנו".
אז איך זה שאי אפשר לזהות בדם הריון יותר מוקדם מאשר 12 יום, אחרי החזרת עובר?
תודה,
נאוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה תאורטית מעניינת - תגובה
פרופ` דוד בידר18/11/2011אפשר כבר אחרי 10 ימים לדעת אך זה מה שמקובל היות ורוב העבודות שבדקו התפתחות הריון היו 12 יום אחרי החזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יכול להיות שתיית הפרוברה העלת לי את הבטא ומדה הריון?פרופ` דוד בידר17/11/2011
היי..... הרופא נתן לי לשתות פרוברה במהלך 5 ימים (3 ימים בשבוע) על מנת לקבל מחזור, לאחר שבועיים עדיין לא קיבלתי. יום לפני לקיחת הכדור הראשון, הוא ביצע אולטרסאונד וראה כי אין זקיקים ואני עומדת לקבל. אני חייבת לציין כי הייתי במעקב זקיקים חודש לפני ולא הגיע הביוץ.
במהלך ה5 ימים קיימתי יחסי מין עם בעלי. ולפני יומיים עשיתי בדיקת הריון בתית ונמצא כי אני בהריון. האם זה יתכן? והאם יכול להיות שתיית הפרוברה העלת לי את הבטא ומדה הריון?
אודה לתשובתכם המהירה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוברה - תגובה
ההסבר הסביר ביותר לכך שאישה שיש לה רירית עבה אינה מקבלת וסת לאחר פרוברה הוא הריון. אז את בהריון. מדובר כמובן בהריון שהיה כבר כשקבלת את הפרוברה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
shulzh20/11/2011דבר ראשון תודה רבה על תשובתך המהירה, שמחתי לשמוע.
רציתי לדעת האם לקיחת פרוברה בהריון לא מזיקה???
אודה לתשובתך המהירה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד''ר דוד ישי23/11/2011שלום
לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמפולות מנופור למסירהלילי17/11/2011
בנות, ברשותי חפיסה כמעט מלאה של מנופור למסירה. מישהי מעוניינת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי לילי
שלומית19/11/2011כן,אני אשמח מאוד לקבל את המנופור.
הנייד שלי:052-2490258
והמייל:
[email protected]
אשמח ואודה לך אם תצרי קשר.
תודה
שלומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מעונינת במנופור אם עדיין רלוונט
ליאת04/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)