מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שחלות פוליציסטיותנטלי19/11/2011
שלום רב,
הנני סטודנטית לסיעוד בת 23 ולמדתי לאחרונה בקורס גינקולוגיה שבנות אשר יש להם מחזור בין 35 ל45 יום ומעלה יש להן שחלות פוליצסטיות...
בנוסף דיברו על שיעור גוף שגבוה יותר ככל שהמחזור מאחר יותר.ואקנה מוגברת.
המחזור שלי מגיע בין 35 ל45 ימים. לא סובלת מאקנה אבל סובלת משיער גוף כהה...(משהו שמאוד מוריד לי את הביטחון העצמי)
בבדיקת דם אחרונה נמצאו לי הערכים הבאים:
TSH 1.54
PROLACTIN 317
LH 5.2
FSH 5.3
ESTRADIOL 235
TESTOSTERONE TOTAL 2.0
את הבדיקה ביצעתי ביום ה5 למחזור בקופ"ח מכבי.
בעבר הרחוק ביצעתי US ואמרו לי שהכל תקין אך כרגע זה נראה לי כאילו הבדיקה לא בוצעה טוב ולא איבחנו את בעייתי.
האם לדעתך אני סובלת מבעיית פוריות? והאם יהיה לי קשה להיכנס להריון בכוחות עצמי ללא טיפולים הורמונליים?
מחכה לתשובה
בתודה מראש
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות - תגובה
פרופ' דב פלדברג19/11/2011לנטלי שלומות,
לא כל מצב של מחזורים לא סדירים וארוכים מצביעים על תסמונת השחלות הפוליציסטיות. לפי כל הנתונים שמסרת ולפי הפרופיל ההורמונלי נראה שאינך סובלת מתסמונת השחלות הפוליציסטיות.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך, יש לי עוד שאלה
נטלי24/11/2011אז מה כן יכולה להיות הסיבה לאיחורים שלי במחזור? איזה בדיקות יגלו מה הבעיה בי?
והאם זה יקשה עליי בכניסה להריון?
תודה מראש
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה מישהו מגיב?
נטלי24/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות ביציות - DHEAגלית19/11/2011
שלום,
1. האם נטילת DHEA עוזרת לאיכות וכמות ביציות יותר גדולה?
2. האם נטילת DHEA גורמת נזק לעובר ?(במידה ואני בהריון ולא מודעת להריון)
3. כמה מ"ג יש ליטול ביום?
4. מה דעתך על סטרואידים לשם איכות וכמות ביציות יותר גדולה?
5. באיזה שלב מתחילים בנטילת סטרואידים בטיפולי IVF?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות ביציות - DHEA - תגובה
פרופ' דב פלדברג19/11/2011לגלית שלומות,
יש מחקרים המצביעים שנטילת DHEA במינון של 75 מ"ג ליום משפרת את התגובה השחלתית ואת איכות הביציות. יש צורך ליטול תכשיר זה תקופות ארוכות של חודשים כדי להשיג תגובה ואין לו שום השפעה שלילית על עובר ומהלך הריון צעיר. נטילה של סטרואידים לשיפור התגובה השחלתית ואיכות הביציות תלויה בכל מקרה לגופו של ענין.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכות ביציות - DHEA - תגובה
פרופ` דוד בידר21/11/2011DHEA וסטרואידים לא קשורים לאיכות הביצית.
כאשר פעילות השחלה יורדת יש כל מיני טיפולים מוזרים כולל אלא שציינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכפלת בטא ובדיקת דופק אחריי מוקפאיםאפרת19/11/2011
שלום לכם ,
אני אחריי החזרת מוקפאים בוצע ב 3.11 העוברים היו בני 3 ימים,
12 יום אחריי ההחזרה (15.11)הבטא 97 , יומיים אח"כ בטא 246 ,
הרופא זימן אותנו לבדיקת דופק שבועיים אחרי כלומר ב 1.12 לפי החישוב זה שבוע 6+2 ,
השאלה היא - האם בשלב כזה ניתן לראות דופק? זה לא מוקדם מידי ? אני מפחדת להתאכזב במידה ולא נראה דופק , לפי דעתכם כדאי לאחר את המועד שנקבע ?
שאלה נוספת - האם יש צורך לבדוק הכפלה נוספת של הבטא? ואם כן - מתי ?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתוך ניסיון
אני19/11/2011עדיף לבדוק דופק בשבוע שישי..במידת הצורך יקראו לך שוב.
בדרך כלל בודקים ביתא גם שבוע אחרי..
אבל תקינות הריון לא תמיד באה לידי ביטוי רק בביטא ורצוי לבדוק דופק..
בהצלחה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכפלת בטא ובדיקת דופק אחריי מוקפאים - תגובה
פרופ' דב פלדברג19/11/2011לאפרת שלומות,
על פניו נראה שמדובר בהריון תקין בן עובר אחד, לפי רמות הבטא והכפלתן. מועד ביצוע האולטרסאונד שנקבע הוא מתאים בדיוק להגדרה סונוגרפית של שק, עובר והמצאות דופק עוברי. אין צורך בשום בדיקות נוספות פרט לאולטרסאונד בתאריך שנקבע.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים בהרדמה כלליתאנייי19/11/2011
שלום
אני צפויה לעבור הפרייה חוץ גופית בשבוע הבא לפעם השישית! (בהפריה השניה נקלט עובר ונפל בשבוע שישי).
יש לי רחם אחורי וההחזרות אצלי נחשבות לקשות, וכמובן במהלכן...(ברובן) סבלתי נורא..
נראה לי שיש לי כבר טראומה מההחזרות אשר מתבטא בפחד רב כל פעם לקראת ההחזרה..
השאלה שלי: האם החזרת עוברים תחת הרדמה כללית מומלצת במצבי? האם יש בדבר סיכון לגביי ולגבי העוברים?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם בגלל מנח רחם אחורי החזרות קשות?
אני19/11/2011שואלת מכיוון שגם לי נצפה רחם אחורי..וכרגע עוברת הזרעות..ולא IVF..אבל אולי אצטרך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן כן
אנייי19/11/2011אצלי יש קושי בגישה לצוואר הרחם וצריך סבלנות ועדינות מצד הרופא כדי להצליח
אני לא יכולה להגיד לך לגבייך, נראה לי שחשוב שתבררי זאת עם הרופא שלך
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת עוברים בהרדמה כללית - תגובה
פרופ' דב פלדברג19/11/2011לאני שלומות,
ההתוויה לביצוע הרדמה כללית לצורך החזרת עוברים נקבעת ע"י הרופא המטפל ועפ"י נסיון העבר. לפי התאור שמסרת מאוד ייתכן ויש לשקול אצלך החזרה בהרדמה כללית.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך לשאלה
אנייי19/11/2011פרופ דב תודה רבה על המענה, רציתי גם לברר מה לגבי הסיכון בעניין? האם ההרדמה עלולה לסכן אותי או תפגע באיכות העוברים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים לאחר הפלהאני19/11/2011
שלום\
האם לאחר הפלה בציטוטק המלווה בדימום רב, ההורמונים עלולים להשתנות לרעה.
האם כדאי לערוך בדיקת פרופיל הורמונלי בזמן המחזור הקרוב (הטבעי)..
או שלחכות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה אולי נבלע בין כל השאלות
אני20/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורמונים לאחר הפלה - תגובה
ד''ר דוד ישי23/11/2011שלום
יכול להיות שיבוש זמני, אבל בעקרון אין השפעה על המחזור ההורמונלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה יש לי בחילות ?אמא19/11/2011
תשובת בטא = 6
12 יום מההשתלה, שבוע לאחר אוביטרל.
יש לי בחילות ורצון להקיא , כבר כמה ימים (לאחר כל פירור שנכנס לפי).
ממשיכה בתמיכה למרות שהרופא שלי אמר לי להפסיק תמיכה.
יש סיכויי להריון ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה יש לי בחילות ? - תגובה
פרופ' שחר קול19/11/2011סיכוי קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפצה - מחכה לתשובה.
אמא19/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתאום ראיתי תשובה סליחה
אמא19/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי FSHמיכל18/11/2011
שלום רב
ברצוני לדעת מתי רמת ה- FSH הכי גבוהה יחסית למחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי FSH - תגובה
פרופ' שחר קול19/11/2011באופן פיזיולוגי הרמה בשיאה כיממה לפני הביוץ, שכן במקביל לנחשול LH יש גם נחשול של FSH.
אם מדובר על הערכת הרזרבה השחלתית, יש לבדוק ביום 2 או3 למחזור, כאשר רמת האסטרדיול נמוכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםעינת18/11/2011
שלום לכולם,
התחלתי השבוע עם בעלי את תהליך ההפריה..
גילינו שלבעלי יש זרע לא תקין והרופאה שלנו המליצה לנו להתחיל טיפול הורמונלי לבעיות פריון- מישהו יכול לספר לנו על התהליך הזה? ובמה זה כרוך? נפשית ופיזית?
דבר נוסף- היא שלחה אותי לעשות צילום רחם-האחות המליצה לי לקחת משכחי כאבים לפני..ואמרה לי שזה אמור לכאוב- השאלה שלי עד כמה זה אמור לכאוב??
קצת מודאגת ולא ממש יודעת קראת מה אנחנו הולכים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
ד''ר צפנת וינר מגנזי19/11/2011שלום עינת,
טיפול פוריות הורמונלי הוא טיפול בתכשירים הניתנים בזריקה אחת ליום שמטרתם להעלות את מספר הביציות שיבשילו בשחלות באותו מחזור שבו לקחת את הטיפול על מנת להעלות את הסיכוי של זרע וביציות להיפגש בחוצורה בזמן הביוץ ועל ידי כך הסיכוי להפרייה והריון.
את תקבלי מידע והדרכה להזרקה עצמית מהרופא או האחות המטפלים. ניתן להמשיך עם אורח חיים רגיל בזמן הטיפול. ברוב המקרים הזריקה ניתנת בבטן ואינה כרוכה בכאבים חריגיםאלא בחוסר נעימות קלה. לא חייבים להיות שינויים נפשיים בזמן נטילת הטיפול ההורמונלי, אם כי יש נשים המדווחות על עצבנות ומתח.
לגבי צילום רחם, אכן הוא כרוך בתחושת חוסר נוחות עד כאב. לגבי עוצמת הכאב, מנסיוני, זה מאוד אינדיבידואלי. לכל אישה רמת רגישות וסף כאב משלה. בכל מקרה, צילום רחם הינו תהליך קצר יחסית ונמשך בין חצי דקה למספר דקות, תלוי במקרה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאיזה יום לספור את תחילת המחזור ?מיכל18/11/2011
שלום רב
אני צריכה לעשות בדיקת דם לפרופיל הורמונלי, נאמר לי לבצע ביום השלישי למחזור.
שאלתי היא - ביומיים שלושה של המחזור יש לי הפרשות דמיות ורק לאחר מכן יש לי מחזור רציני יותר, מאיזה שלב אני צריכה לתחיל לספור את היום הראשון של המחזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיזה יום לספור את תחילת המחזור ? - תגובה
פרופ` דוד בידר18/11/2011מהמחזור הרציני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשלום לגניקולוג פרטי - האם גם לגבר?גיא18/11/2011
שלום לחברות הפורום,
אשתי ואני התחלנו ללכת לגניקולוג פרטי לאחר תקופה בה לא הצלחנו להכנס להריון.
הרופא היה מקצועי, נחמד ואדיב, ופתח את עינינו לאפשרויות שלא הכרנו עד עתה. יחד עם זאת, דבר קטן אחד הטריד אותנו.
זהו ייעוץ ראשוני, ולכן הרופא שלח את אשתי לצילום רחם ולבדיקתו דם מקיפות, וגם אותי שלח למספר בדיקות דם (אציין שכבר עברתי בדיקת זרע שהיתה תקינה).
בבואנו לשלם עבור הביקור, התבקשנו לשלם פעמיים - גם יעוץ עבור אשתי, וגם יעוץ עבורי.
האם זהו נוהג מקובל בטיפולי פוריות ברפואה הפרטית? האם הגיוני לשלם פעמיים - גם עבור אשתי וגם עבורי - רק משום שנשלחתי לבדיקות דם? האם עלינו לצפות לכך גם בהמשך? הרי הטיפול הוא למעשה משותף לשני בני הזוג, ומטרתו אחת - הריון ולידה בריאים...
כמובן שכאשר החלטתנו לגשת לרפואה הפרטית, עשינו זאת מתוך הבנה שהבאת ילדים חשובה לנו יותר מכל סכום. אך יחד עם זאת, אנחנו תוהים אם זהו עניין מקובל, או שרופא מסויים אחד החליט לעשות עוד קצת כסף.
נשמח לחוות דעתכן ולנסיונכן האישי.
תודה,
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשלום לגניקולוג פרטי - האם גם לגבר? - תגובה
פרופ` דוד בידר18/11/2011לא מקובל.
תזהרו לא להביא קרובי משפחה שמא תצטרכו לשלם גם עליהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
גיא18/11/2011תודה רבה על התשובה המהירה!
ייתכן ונאלץ למצוא רופא אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחח
דרומית 2720/11/2011ואי ואי עבדו עליכם בעיניים..תבדקו קודם למי אתם הולכים לא ללכת לסתם אחד שרשום לו על הדלת גניקולוג פרטי יש הרבה שעושים כסף..ולמה לא הלכתם לציבורי מה רע? הנה בעלי עם זרע אפסי ונולדה לנו תינוקת לפני שנתיים וטופלנו בציבורי וגם לא עולה הון..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן אחרי החזרהמודאגת18/11/2011
ביום שלישי האחרון הוחזרו לי 2 עוברים מוקפאים. יש לי קצת כאבי בטן, האם כאב בטן מעיד על כישלון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מודאגת18/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה - תגובה
פרופ` דוד בידר19/11/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמות אסטרדיול וזקיקיםלילך18/11/2011
שלום אני בטיפולי הזרעה,מחזור שני בשימוש בגונל f
הבוקר בתוצאות אולטראסאונד נראה 6 זקיקים: 2 בגדלים 16,14
והשאר 11 ו13 ,תוצאות דם שאמרו לי אסטרדיול 4000 ושהפרוגסטרון עדיין לא עלה לביוץ.
נתבקשתי לא להזריק כלום עד יום ראשון ולבוא שוב לניטור אולטראסאונד ודם.
משיחה עם האחות שם נאמר לי שאם הזקיקים גדלים כולם אולי לא יבצעו לי את ההזרעה,
אני ממש חוששת להפסיד את מחזור הטיפול הזה,זה נראה מאוד חיובי זקיקים בגודל שכזה
יש לי כמה שאלות:
1.אז מה הבעיה ?הלא עושים דילול אם מתפתח הריון מרובה עוברים.
2.ושאלה שניה,האם יש סיכוי לכך שרמות האסטרדיול יירדו ביומיים האלה אם איני מזריקה את הגונל?
אתמול לא הזרקתי לאחר שנאמר לי אתמול בבוקר לא להזריק אבל היום הזקיקים המשיכו לגדול ולא מתו חלקם.
3.האם אסרדיול של 4000 מצביע על גירוי יתר שחלתי?
האם זה עשוי להיות מסוכן? אני צריכה/יכולה לעשות משהו על מנת שזה יירד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמות אסטרדיול וזקיקים - תגובה
פרופ' שחר קול18/11/20111. סיכון לריבוי עוברים, ולגירוי יתר שחלתי.
2. סביר כי רמות האסטרדיול יירדו.
3. גירוי יתר מתפתח רק לאחר הביוץ. ערך של 4000 מצביע על סיכון להתפתחות גירוי יתר בהמשך.
4. הפסקת הגונל אמורה להביא לירידת האסטרדיול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך ...
לילך19/11/20111.האם עדיין יש סיכוי לביצוע ההזרעה החודש עפ"י מה שתיארתי?
2.לכמה צריך האסטרדיול לרדת כדי שזה יקרה ומה צריך לקרות עם הזקיקים שנוצר?
3.מה הם הערכים התקינים של פרוגסטרון לפני הביוץ ומאיזה ערך זה אומר שהביוץ התרחש?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע נמחקה התשובה מד"ר שחר קול?
לילך19/11/2011בנוסף לתשובה שנתן לי ד"ר שחר קול רציתי לשאול משהו נוסף:
1.האם עדיין יש סיכוי לביצוע ההזרעה החודש עפ"י מה שתיארתי?
2.לכמה צריך האסטרדיול לרדת כדי שזה יקרה ומה צריך לקרות עם הזקיקים שנוצר?
3.מה הם הערכים התקינים של פרוגסטרון לפני הביוץ ומאיזה ערך זה אומר שהביוץ התרחש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות התשובה מופיעה,שאלה נוספת מעלה
לילך19/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש סיכוי להריון ?אמא18/11/2011
בתאריך 6.11 הוחזרו לי עוברים בני 3 ימים
בתאריך 8.11 הזרקתי אוביטרל
בתאריך 11.11 (5 ימים לאחר החזרה) -הזרקתי שוב אוביטרל
בתאריך 17.11 (11 יום לאחר החזרה) - תשובת בטא = 6
יש עוד סיכוי להריון ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש סיכוי להריון ? - תגובה
פרופ` דוד בידר18/11/2011כנראה שלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לטיפוליםשרה18/11/2011
אני חצי שנה אחרי לידה.הפסקתי להניק עכשיו ואני רוצה לחזור לטיפולים. החזרת מוקפאים. האם אפשר מיד או שצריך פרק לחכות פרק זמן מסוף ההנקה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לטיפולים - תגובה
פרופ' שחר קול19/11/2011רצוי להמתין למחזור ספונטאני שלאחר ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאאמא18/11/2011
בתאריך 6.11 הוחזרו לי עוברים בני 3 ימים
בתאריך 8.11 הזרקתי אוביטרל
בתאריך 11.11 (5 ימים לאחר החזרה) -הזרקתי שוב אוביטרל
בתאריך 17.11 (11 יום לאחר החזרה) - תשובת בטא = 6
יש עוד סיכוי ???
מתי לבדוק בטא ??
12 יום מסיום האוביטרל ? כלומר ביום 17 לאחר ההחזרה ??
הגיוני ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לאמא
לימור18/11/2011שלום לך -עד שיענו לך בדיקת דם להריון עושים 14 יום אחרי אביטרול-מאחלת לך בהצלחה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)