מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לגבי FSHמיכל18/11/2011
שלום רב
ברצוני לדעת מתי רמת ה- FSH הכי גבוהה יחסית למחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי FSH - תגובה
פרופ' שחר קול19/11/2011באופן פיזיולוגי הרמה בשיאה כיממה לפני הביוץ, שכן במקביל לנחשול LH יש גם נחשול של FSH.
אם מדובר על הערכת הרזרבה השחלתית, יש לבדוק ביום 2 או3 למחזור, כאשר רמת האסטרדיול נמוכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםעינת18/11/2011
שלום לכולם,
התחלתי השבוע עם בעלי את תהליך ההפריה..
גילינו שלבעלי יש זרע לא תקין והרופאה שלנו המליצה לנו להתחיל טיפול הורמונלי לבעיות פריון- מישהו יכול לספר לנו על התהליך הזה? ובמה זה כרוך? נפשית ופיזית?
דבר נוסף- היא שלחה אותי לעשות צילום רחם-האחות המליצה לי לקחת משכחי כאבים לפני..ואמרה לי שזה אמור לכאוב- השאלה שלי עד כמה זה אמור לכאוב??
קצת מודאגת ולא ממש יודעת קראת מה אנחנו הולכים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
ד''ר צפנת וינר מגנזי19/11/2011שלום עינת,
טיפול פוריות הורמונלי הוא טיפול בתכשירים הניתנים בזריקה אחת ליום שמטרתם להעלות את מספר הביציות שיבשילו בשחלות באותו מחזור שבו לקחת את הטיפול על מנת להעלות את הסיכוי של זרע וביציות להיפגש בחוצורה בזמן הביוץ ועל ידי כך הסיכוי להפרייה והריון.
את תקבלי מידע והדרכה להזרקה עצמית מהרופא או האחות המטפלים. ניתן להמשיך עם אורח חיים רגיל בזמן הטיפול. ברוב המקרים הזריקה ניתנת בבטן ואינה כרוכה בכאבים חריגיםאלא בחוסר נעימות קלה. לא חייבים להיות שינויים נפשיים בזמן נטילת הטיפול ההורמונלי, אם כי יש נשים המדווחות על עצבנות ומתח.
לגבי צילום רחם, אכן הוא כרוך בתחושת חוסר נוחות עד כאב. לגבי עוצמת הכאב, מנסיוני, זה מאוד אינדיבידואלי. לכל אישה רמת רגישות וסף כאב משלה. בכל מקרה, צילום רחם הינו תהליך קצר יחסית ונמשך בין חצי דקה למספר דקות, תלוי במקרה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאיזה יום לספור את תחילת המחזור ?מיכל18/11/2011
שלום רב
אני צריכה לעשות בדיקת דם לפרופיל הורמונלי, נאמר לי לבצע ביום השלישי למחזור.
שאלתי היא - ביומיים שלושה של המחזור יש לי הפרשות דמיות ורק לאחר מכן יש לי מחזור רציני יותר, מאיזה שלב אני צריכה לתחיל לספור את היום הראשון של המחזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיזה יום לספור את תחילת המחזור ? - תגובה
פרופ` דוד בידר18/11/2011מהמחזור הרציני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשלום לגניקולוג פרטי - האם גם לגבר?גיא18/11/2011
שלום לחברות הפורום,
אשתי ואני התחלנו ללכת לגניקולוג פרטי לאחר תקופה בה לא הצלחנו להכנס להריון.
הרופא היה מקצועי, נחמד ואדיב, ופתח את עינינו לאפשרויות שלא הכרנו עד עתה. יחד עם זאת, דבר קטן אחד הטריד אותנו.
זהו ייעוץ ראשוני, ולכן הרופא שלח את אשתי לצילום רחם ולבדיקתו דם מקיפות, וגם אותי שלח למספר בדיקות דם (אציין שכבר עברתי בדיקת זרע שהיתה תקינה).
בבואנו לשלם עבור הביקור, התבקשנו לשלם פעמיים - גם יעוץ עבור אשתי, וגם יעוץ עבורי.
האם זהו נוהג מקובל בטיפולי פוריות ברפואה הפרטית? האם הגיוני לשלם פעמיים - גם עבור אשתי וגם עבורי - רק משום שנשלחתי לבדיקות דם? האם עלינו לצפות לכך גם בהמשך? הרי הטיפול הוא למעשה משותף לשני בני הזוג, ומטרתו אחת - הריון ולידה בריאים...
כמובן שכאשר החלטתנו לגשת לרפואה הפרטית, עשינו זאת מתוך הבנה שהבאת ילדים חשובה לנו יותר מכל סכום. אך יחד עם זאת, אנחנו תוהים אם זהו עניין מקובל, או שרופא מסויים אחד החליט לעשות עוד קצת כסף.
נשמח לחוות דעתכן ולנסיונכן האישי.
תודה,
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשלום לגניקולוג פרטי - האם גם לגבר? - תגובה
פרופ` דוד בידר18/11/2011לא מקובל.
תזהרו לא להביא קרובי משפחה שמא תצטרכו לשלם גם עליהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
גיא18/11/2011תודה רבה על התשובה המהירה!
ייתכן ונאלץ למצוא רופא אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחח
דרומית 2720/11/2011ואי ואי עבדו עליכם בעיניים..תבדקו קודם למי אתם הולכים לא ללכת לסתם אחד שרשום לו על הדלת גניקולוג פרטי יש הרבה שעושים כסף..ולמה לא הלכתם לציבורי מה רע? הנה בעלי עם זרע אפסי ונולדה לנו תינוקת לפני שנתיים וטופלנו בציבורי וגם לא עולה הון..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן אחרי החזרהמודאגת18/11/2011
ביום שלישי האחרון הוחזרו לי 2 עוברים מוקפאים. יש לי קצת כאבי בטן, האם כאב בטן מעיד על כישלון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מודאגת18/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה - תגובה
פרופ` דוד בידר19/11/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמות אסטרדיול וזקיקיםלילך18/11/2011
שלום אני בטיפולי הזרעה,מחזור שני בשימוש בגונל f
הבוקר בתוצאות אולטראסאונד נראה 6 זקיקים: 2 בגדלים 16,14
והשאר 11 ו13 ,תוצאות דם שאמרו לי אסטרדיול 4000 ושהפרוגסטרון עדיין לא עלה לביוץ.
נתבקשתי לא להזריק כלום עד יום ראשון ולבוא שוב לניטור אולטראסאונד ודם.
משיחה עם האחות שם נאמר לי שאם הזקיקים גדלים כולם אולי לא יבצעו לי את ההזרעה,
אני ממש חוששת להפסיד את מחזור הטיפול הזה,זה נראה מאוד חיובי זקיקים בגודל שכזה
יש לי כמה שאלות:
1.אז מה הבעיה ?הלא עושים דילול אם מתפתח הריון מרובה עוברים.
2.ושאלה שניה,האם יש סיכוי לכך שרמות האסטרדיול יירדו ביומיים האלה אם איני מזריקה את הגונל?
אתמול לא הזרקתי לאחר שנאמר לי אתמול בבוקר לא להזריק אבל היום הזקיקים המשיכו לגדול ולא מתו חלקם.
3.האם אסרדיול של 4000 מצביע על גירוי יתר שחלתי?
האם זה עשוי להיות מסוכן? אני צריכה/יכולה לעשות משהו על מנת שזה יירד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמות אסטרדיול וזקיקים - תגובה
פרופ' שחר קול18/11/20111. סיכון לריבוי עוברים, ולגירוי יתר שחלתי.
2. סביר כי רמות האסטרדיול יירדו.
3. גירוי יתר מתפתח רק לאחר הביוץ. ערך של 4000 מצביע על סיכון להתפתחות גירוי יתר בהמשך.
4. הפסקת הגונל אמורה להביא לירידת האסטרדיול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך ...
לילך19/11/20111.האם עדיין יש סיכוי לביצוע ההזרעה החודש עפ"י מה שתיארתי?
2.לכמה צריך האסטרדיול לרדת כדי שזה יקרה ומה צריך לקרות עם הזקיקים שנוצר?
3.מה הם הערכים התקינים של פרוגסטרון לפני הביוץ ומאיזה ערך זה אומר שהביוץ התרחש?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע נמחקה התשובה מד"ר שחר קול?
לילך19/11/2011בנוסף לתשובה שנתן לי ד"ר שחר קול רציתי לשאול משהו נוסף:
1.האם עדיין יש סיכוי לביצוע ההזרעה החודש עפ"י מה שתיארתי?
2.לכמה צריך האסטרדיול לרדת כדי שזה יקרה ומה צריך לקרות עם הזקיקים שנוצר?
3.מה הם הערכים התקינים של פרוגסטרון לפני הביוץ ומאיזה ערך זה אומר שהביוץ התרחש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות התשובה מופיעה,שאלה נוספת מעלה
לילך19/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש סיכוי להריון ?אמא18/11/2011
בתאריך 6.11 הוחזרו לי עוברים בני 3 ימים
בתאריך 8.11 הזרקתי אוביטרל
בתאריך 11.11 (5 ימים לאחר החזרה) -הזרקתי שוב אוביטרל
בתאריך 17.11 (11 יום לאחר החזרה) - תשובת בטא = 6
יש עוד סיכוי להריון ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש סיכוי להריון ? - תגובה
פרופ` דוד בידר18/11/2011כנראה שלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לטיפוליםשרה18/11/2011
אני חצי שנה אחרי לידה.הפסקתי להניק עכשיו ואני רוצה לחזור לטיפולים. החזרת מוקפאים. האם אפשר מיד או שצריך פרק לחכות פרק זמן מסוף ההנקה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לטיפולים - תגובה
פרופ' שחר קול19/11/2011רצוי להמתין למחזור ספונטאני שלאחר ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאאמא18/11/2011
בתאריך 17.11 (11 יום לאחר החזרה) - תשובת בטא = 6
יש עוד סיכוי ???
מתי לבדוק בטא ??
12 יום מסיום האוביטרל ? כלומר ביום 17 לאחר ההחזרה ??
הגיוני ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לאמא
לימור18/11/2011שלום לך -עד שיענו לך בדיקת דם להריון עושים 14 יום אחרי אביטרול-מאחלת לך בהצלחה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליווי לבדיקה עם קרינה בזמן טיפוליםא18/11/2011
יום לפני תחילת פרוטוקול להחזרת מוקפאים צריכה ללוות אדם קרוב לבדיקת מיפוי לב.(יום 3 למחזור)
הפרוטוקול להחזרה: אסטרופם+אנדומטרין.
אני מבינה כי קיימת קרינה רדיואקטיבית בבדיקה זו.
מבחינת העיתוי זה שבועיים בערך לפני החזרת מוקפאים.
האם יש סיכון לללוות אדם לבדיקת מיפוי לב אשר מחדירים לו חומר רדיואקטיבי שבהמשך נפלט לו מהגוף?
האם יש צורך לא להתקרב למכון הבדיקות הנ"ל?
תוך כמה זמן החומר , במידה ונפלט אלי, יוצא מן הגוף? מתנקה?
יש לציין שאין עובר בבטן וזה יוצא הרבה לפני החזרת מוקפאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליווי לבדיקה עם קרינה בזמן טיפולים - תגובה
פרופ` דוד בידר18/11/2011אין שום בעיה ללוות אדם לבדיקת מיפוי ולא יעבור אליך כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צעקההההההההאמא18/11/2011
פרופסור : תזריקי 80 מ'ג קלקסן
ד'ר שלי : זה הרבה
פרופסור : קחי סטרואידים
ד'ר שלי : בשביל מה סטרואידים ? לא צריך
רופא "סיני" : קחי צמחים סיניים
ד'ר שלי : לא טוב לא ידוע מה צמחים עושה בגוף
פתיחה בזוהר (יום אחרי החזרה) : העובר פוזל פה מעוות אנדרוגונוס טומטום
אני : אמא !!!!!!!!!!!!!!!!!
מי 'כפת לו ממני ? אף אחד אני עוד פרה מכניסה הורמונים לגוף המסכן שלי
יש כסף מדברים איתי אין הנחות רופא שלי נעלם
רופא אמר להזריק אוביטרל גם 5 ימים אחרי החזרה
בדקתי בטא (יום 12)
איש מעבדה : חיובי
אני : כמה ?
איש מעבדה : 6
אני : 6 ?????? זהו ???
איש מעבדה : זה חיובי זה יותר מ 2 תבדקי עוד פעם
אני פה : חרה על כל העולם
היתה פה בחורה כותבת בטא 8 ויש לה ילד איפה קישור חשוב זה? תביאו פה
גשם עצוב יום שישי נולדתי יום שישי אני בוכה בוכה בוכה
אלוהים שלי רחמים אלוהים שלי רחמים אלוהים שלי רחמים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כואבת איתך...
אתי18/11/2011כואב לי שכואב לך....אני אחרי מוקפאים שאחד עם קליטה של תאומים שאחד אחרי השני נפל בהפרש של שבוע,בכיתי,בכיתי,בכיתי.....אבל אנחנו חייבות להתחזק ולהאמין בבורא עולם שפעם הבאה יהייה יותר טוב,מושרש,חזק ועיקש......תבכי,זה בסדר וזה משחרר,הזמן יעשה את שלו ותתגברי.....אסור לנו להתייאש,ברור לי ששום מילה לא תנחם והכאב הוא עצום,אך בכל זאת אני מאחלת לך שתיהייה לך שבת שקטה וב"ה בשורות טובות בניסיון הבא.....אמן כן יהי רצון )-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיון הבא ? נגמר הכסף לתרומת בצית
אמא18/11/2011ואני בת 49
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצעקהההההההה - תגובה
פרופ` דוד בידר18/11/2011זה נכתב כמו תסריט.
הרמה של התסריט נמוכה לדעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצעקהההההההה - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר18/11/2011הצעקה 3.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצת דחופהbafi17/11/2011
שלום, אני מטופלת בכרמל עברתי שאיבה ביום א' 6.11 אך הוחלט להקפיא את העוברים ולהחזיר במחזור הבא. אני חושבת שמתחיל לי המחזור היום ולא זוכרת באיזה יום למחזור עלי להתחיל ליטול אסטרופם (נדמה לי שבשני או השלישי),לפני החזרת העוברים הקפואים. מקווה שתוכלו לתת לי תשובה כי עד יום ראשון אין עם מי לדבר במרפאה. יש מספר טלפון שניתן לפנות אליו במקרה של שאלות דחופות גם בסופ"ש?
תודה וסוף שבוע נעים.[:I]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
bafi18/11/2011במרשם כתוב 3*1 זה אומר שאני צריכה לקחת כדור אחד שלוש פעמים ביום או שלושה כדורים יחד פעם ביום? (אסטרופם 2 מ"ג)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קצת דחופה - תגובה
פרופ' שחר קול18/11/2011לרוב מתחילים ביום 2 למחזור.
רצוי לוודא המצב ההורמונלי באותו היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים איקקלומין וביוץ מאוחרדני17/11/2011
שלום רב,
אני בת 35 והמחזורים שלי נעים בין 25-30 יום. מזה שנה שאנחנו מנסים להרות ללא הצלחה (עשינו את כל הבירורים והכל תקין).
החודש קיבלתי מהרופא שלי מרשם לאיקוקלמין והתחלתי לקחת כדור אחד החל מהיום החמישי. ביום העשירי הלכתי למעקב זקיקים. ונראו 3 זקיקים, 18/15/13 הרופא אמר לי להתחיל לקיים יחסים מיום למחרת הבדיקה. היום אני ביום ה30 והתחלתי לראות הכתמה קלה שנראית כמו התחלה של מחזור.
השאלה שלי היא כזו.
איך יתכן שהרופא ראה זקיקים גדולים ביום 10 (מה שאומר שהביוץ היה אמור להתרחש יומיים שלושה אחרי) ובפועל הביוץ התרחש ביום ה- 16 (לפי חישוב שאקבל מחר מחזור)Iאשמח לקבל אינפורמציה בעניין כי יתכן וזה מקור הבעיה שלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים איקקלומין וביוץ מאוחר - תגובה
ד''ר דוד ישי19/11/2011שלום
המחזור מתנהג אחרת כאשר מעורבות תרופות מבייצות כמו איקקלומין. כך שלא ניתן ללמוד ממחזור כזה על המחזור הטבעי. בעקרון ההבשלה של הזקיקים משתנה בין אישה לאישה ואפילו מעט בין מחזור למחזור אצל אותה אישה ווהיא מתרחשת בין ימיים לאחר סיום הכדורים ובין שבוע אח"כ ואף יותר. לכן, כדי למקסם את הסיכוי להריון, מומלץ:
שטיפולים מסוג זה ינתנו ע"י מומחה לפוריות
שלא להמתין לביוץ טבעי אלא לתזמן אותו ע"י אוביטרל
שלא להסתמך על יחסי מין אלא לעשות הזרעה מתוזמנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאיםלילךךךךך17/11/2011
שלום - היום בשעה טובה עברתי החזרת עוברים מוקפאים - האם אני אמורה להיות בפעילות רגילה או במצב של שכיבה/ מנוחה. בעקרון הודרכתי לא להתאמץ מדי אבל השאלה היא מה עדיף כי הבנתי שתנועה מגבירה את תזוזת העוברים- האם זה נכון . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תתנהגי רגיל, מה שעשית לפני כן תעשי
רות17/11/2011גם . אני אחרי החזרה הלכתי באותו יום לעבודה ולא שיניתי כלום באורחות חיי. ו - נקלטתי.
לא שמעתי מאף רופא שאומר לא להתאמץ, או להשתדל שהעוברים לא יהיו בתנועה. נראה לי פשוט מיתוס בלי בסיס.
אז, תתנהגי רגיל, אם את עושה ספורט - תמשיכי
והעיקר שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוקפאים - תגובה
פרופ' שחר קול18/11/2011פעילות רגילה.
ראי "שאלות נפוצות"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לבדוק בטא ? דחוף.אמא17/11/2011
היום (11 יום לאחר החזרה) - תשובת בטא = 6
מתי לבדוק בטא ??
12 יום מסיום האוביטרל ? כלומר ביום 17 לאחר ההחזרה ??
הגיוני ??
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי לבדוק בטא ? דחוף. - תגובה
ד''ר דוד ישי19/11/2011שלום
בהחלט הגיוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)