מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפלות חוזרות דחוףףףףףףףףףףשרון24/11/2011
עברתי הזרעה ב17.11 לאחר הפלות חוזרות (4) לאחר כל הבדיקות המקיפות לא נמצאה סיבה, את ההפלות בדרך כלל עברתי בין השבוע הרביעי לחמישי רציתי לשאול
מאחר וקיבלתי אוביטרל ולא ניתן לעשות בדיקת הריון 14 יום לפני אני חוששת שיהיה לי שוב הפלה ואני הפעם לא ידע מזה יש בדיקה שאפשר לעשות כדי לדעת בוודאות שאני בהריון
אני בתמיכה של אנדומטרין 3 פעמים ביום (בתחילת שבוע רביעי ניתן לעשות אולטרסאונד ולראות הריון?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לי למי לפנות.הרופא שלי בחו"ל
שרון24/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מדלגים על שאלות?
שרון24/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
שרון27/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בפרוגינובהדניאל23/11/2011
שלום,
אני לוקחת את הפרוגינובה 3 פעמים ביום (לפני החזרת עוברים). יש לי לפעמים סחרחורות ובחילות. האם זה תקין?
כמוכן, האם פרוגינובה יכולה לגרום נזק לכבד, כליות ...........?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בפרוגינובה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/11/2011את יכונה לרדת ל 2 כדורים ליום ואולי יהיו פחות תופעות לואי.
בדרך כלל הכדורים לא פוגעים באיברים שציינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSHיעל23/11/2011
שלום,
בבדיקת פרופיל הורמונלי ביום השלישי למחזור יצא לי ערך FSH גבוה. בבדיקה ראשונה יצא 16 ובבדיקה חוזרת יצא 21.7.
בבדיקה נוספת עשיתי בטעות ביום ה 16 למחזור ויצא ערך 9.
1. האם מדובר באי פוריות?
2. האם יש משמעות לערך FSH שיצא 9 ביום ה 16 למחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייחסות לגיל
יעל23/11/2011שכחתי לרשום שבפברואר ימלאו לי 40
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהFSH - תגובה
פרופ' שחר קול24/11/2011אין טעם לחזור על הבדיקה שכן רמת ה - FSH אינה יציבה.
חייבים תמיד לצרף ערך E2 שנמדד באותו היום.
כנראה מדובר על רזרבה שחלתית ירודה.
אם רוצים רק מדידה אחת - עדיף AMH.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שואלת שוב-פענוח פרופיל הורמונלירויטל23/11/2011
אני בת 39.5. יש לי שני ילדים. אחת מהם מהפרייה בשל בעיות זרע.
רציתי לדעת האם הפרופיל שבצעתי ביום הרביעי למחזור תקין.
TSH 1.39
PROLACTIN 166
LH 3.5
FSH 7.9
ESTRADIOL 438
PROGESTRONE קטן מ0.8
TESTOSRONE קטן מ-1.5
DHEA-S 0.83* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שואלת שוב-פענוח פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' שחר קול24/11/2011תקין ליום 4 .
FSH חסר משמעות לאור E2 גבוה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ בידר-תרומת ביציתשלומית23/11/2011
מעוניינת בתרומת ביצית בארץ.
האם אתה מתעסק עם הנושא?או שעדיין לא התחילו עם הנושא בארץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ בידר-תרומת ביצית - תגובה
פרופ` דוד בידר24/11/2011לצערי תהליכי תורמות בארץ הם בעייתיים בשלב זה עקב הקושי בישום החוק ואני מאמין שזה עוד יקח הרבה זמן עד שהוא יהיה ניתן לישום ממשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידר-גל23/11/2011
אחרי החזרת 2 עוברים טריים שאיבה בשבת החזרה ביום ג', קיבלתי דוח מעבדה לגבי איכות העוברים, אשמח לדעת את דעתך על איכותם ומה הסיכויים להיקלטות?
4.2 T כנ"ל לגבי העובר השני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר- - תגובה
פרופ` דוד בידר24/11/2011ביום זה צריכים להיות עוברים בני 5-8 תאים ואצלך הם לא בהתפתחות טובה.
תלוי גם מה גילך.
בכל אופן הסיכויים לא גבוהים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרסיון23/11/2011
פרופ' בידר שלום רב
היום בבוקר הרגשתי את הביוץ ובדיקה ביתית אתמול הראתה על ביוץ מתקרב (שני פסים ממש כהים) שאלתי ההם אפשר גם להיקלט ממגע לאחר מס' שעות מהביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר24/11/2011כן.
הזרע נמצא לפחות 48 שעות במערכת הנקבית והביצית מחכה כיממה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא אחרי אוביטלעדי23/11/2011
שלום רב. אחרי החזר של 2 עוברים מוקפאים. כחלק מהתמיכה לאחר ההחזרה (בנוסף ל 2 אנדומטרין ביום וזריקת פרוגסטרון פעם ביומיים) התבקשתי להזריק אוביטרל 3 ימים לאחר ההחזרה, וכך עדיתי. יוצא שאת בדיקת הבטא אני אמורה לעשות 9 ימים לאחר האוביטרל (שהם 12 יום לאחר ההחזרה). האם במועד זה הבדיקה תהיה כבר אמינה? לא נמר לי דבר על דחייתה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
עדי27/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לגילוי סיבות אי פריוןגילי23/11/2011
שלום,
הנני בת 41.5 ללא ילדים (נשאתי לפני כ8 חודשים) . הייתי בהריון ספונטני ללא טיפולים שהתגלה בתחילת יוני ולא התפתח עובר (שק ריק) עברתי הפלה עם ציטוטק בשבוע 10 לערך מבחינת גיל ההריון ( גודל הריון מתאים לשבוע 6 לערך ). מאז קיבלתי וסת ולאחר מכן אנו מנסים חודשיים להכנס להריון(למען האמת בחודש הנסיון הראשון פספסנו את הביוץ , לפי ערכת ביוץ ביתית).
עשיתי בדיקות קרישה שהיו תקינות.
בעבר היה לי DEHA-S גבוה אך הייתי אצל אנדוקרינולוג ולאחר סדרת בדיקות אמר שאין צורך בטיפול מה גם שהבדיקה יצאה בסדר מעצמה.
ברקע אימי ואחותה נפטרו מסרטן שד.לי נמצאה ציסטה לפני כשנה
שאלותי:
1. האם יש יתרון במקרה זה לאולטראסאונד דופלר או מספיק אגן קטן ואגינלי?
2.האם בהידרוסנוגרפיה רואים את אותם דברים (חסימות כתוצאה מההפלה בציטוטק) כמו בצילום רחם ?
3. האם יש טיפולים שמשפיעים על תחלואה בסרטן השד?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהודעה נפלה טעות - הציסטה בשד
גילי23/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלה אחת פוליציסטיתאתי22/11/2011
יש לי שחלה אחת שהיא פוליציסטית...
האם בעזרת "שיטת אביבה" יש לי סיכוי להרות ללא התערבות רפואית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה
אתי23/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלה אחת פוליציסטית - תגובה
פרופ' שחר קול24/11/2011איני מתמצא בשיטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמודאגת22/11/2011
האם בזמן ההמתנה של ה-12 יום לאחר החזרה, חוסר דימום יכול להעיד על הצלחה ? או שיכול להיות שהמחזור/דימום לא מגיע מנטילת התמיכה...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מודאגת24/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ' שחר קול24/11/2011חוסר דימום אינו מעיד על הצלחה או כישלון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקת הריוןשרון22/11/2011
שלום אני לאחר iui מתאריך17.11 היום 22.11 עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצאה חיובית יום לפני ההזרעה לקחתי אוביטרל רציתי לדעת אם האוביטרל משנה בדיקת הריון או שהתוצאה חיובית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובה
שרון22/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקת מוקדם מאוד מאוד מאוד
רות22/11/2011לא עושים בדיקת הריון אחרי 5 ימים ומה שגם שלקחת אוביטרל שבטוח השפיע על התוצאה
תעשי בדיקת הריון שבועיים מההזרעה.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת למכור בהוזלה מנופור ועודדנית22/11/2011
שלום רב,
ברשותי מספר תרופות שרכשתי וכעת איני זקוקה להם. במצב מצויין. שמורות במקרר אצלי בבית. אני מעוניינת למכור אותם במחיר מוזל.
2 אוביטרל 250 מקג
40 אמפולות מנופור
28 אמפולות דקפפטיל 0.1 מקג
60 אוטרוגסטן 200 מקג
(הסיבה שאיני מעוניינת למסור בחינם היא שהתרופות עלו לי 850 שקלים)
ניתן ליצור איתי קשר בטלפון 0522917353* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכירת תרופות היא עברה על החוק!!
אדוה22/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסימה..
דרומית 2723/11/2011סליחה למה עברה על החוק? למה בחורה שקנתה ב850 שח צריכה לתת מתנה למישהי שהיא בכלל לא מכירה את התרופות האלה? אני גם שילמתי על כול הזריקות שיש לי בערך אלף שח למה מה קרה שאני יתן אותם בחינם? עם אני לא יצתרך אותן אני יפרסם גם שהם למכירה כמובן במחיר מוזל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לא ברור שזה עברה על החוק???
אדוה23/11/2011צריך להיות ממש טיפש בשביל לא להבין את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פאפ לא תקינה בהריוןמעיין22/11/2011
שלום,
אני בשבוע ה- 7 להריון וקיבלתי תשובה לא תקינה של בדיקת הפאפ (רמה 2)
הוצא לי לעשות ביופסי, מה עלי לעושת? האם לא מסכן את ההריון? האם ניתן לחכות עד לאחר הלידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פאפ לא תקינה בהריון - תגובה
פרופ` דוד בידר22/11/2011לא מסכן הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתרומת ביציתהללויה22/11/2011
שלום לרופאים,
אם עשיתי במחזור אחד הכנה לתרומת ביצית עם פרוגינובה וצטרוטייד, (שבגלל הביוץ המוקדם הטיפול בוטל) האם במחזור הבא, ממש בחודש שלאחריו, אפשר שוב לנסות או שצריך לחכות חודש בין לבין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתרומת ביצית - תגובה
פרופ` דוד בידר22/11/2011לא צריך לחכות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)