מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערכי בטאמיטל28/11/2011
שלום
ב- 13-11 הוחזרו 3 עוברים. ביום שישי האחרון- (13 יום מההחזרה) בטא -223. פרוגסטרון-190.80
E2- 7119.
יום ראשון 27.11- בטא- 515 פרוגסטרון- 190.80 . E2-7119
נאמר לי שאין צורך בתמיכה. יש לציין שביום השאיבה קיבלתי רבע אוביטרל ויום לאחר ההחזרה רבע מזרק אוביטרל. ( בעברי
הפלות חוזרות בשבועות הראשונים)
.
שאלתי היא האם אכן אין צורך בתמיכה? והאם אין צורך לחזור שוב על הבטא? נאמר לי לחזור על הבטא רק ביום ראשון הבא. האם עד אז אין צורך במעקב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך ערכי בטא
מיטל28/11/2011אני חשה כאבים הדומים לכאבי מחזור בבטן התחתונה. האם תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי בטא - תגובה
ד''ר דוד ישי03/12/2011שלום
האוביטרל שקבלת הוא התמיכה. אפשר לשקול להוסיף תמיכה עם תכשיר נרתיקי.
אני חושב שבשלב הזה אין בכלל צורך במעקב בטא נוסף. צריך להמתין לאולטרסאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה פרוטוקול? ומה הכוונה ארוך אודנה לה28/11/2011
קצר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה פרוטוקול? ומה הכוונה ארוך או - תגובה
יש כמה צורות של טיפול IVF. קוראים להם פרוטוקולים. הם שונים בינהם בחלק מהתרופות שבהם משתמשים. התרופות השונות מאריכות או מקצרות את משך הטיפול ומכאן השם פרטוקול קצר ופרוטוקול ארוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רופאה אבל אולי אצליח לעזור לך
לירון04/12/2011בטיפולי IVF, רוצים לשלוט בתהליך הביוץ, כך שיתבצע רק כשיש מספיק זקיקים בגודל המתאים והערכים בבדיקות הדם מתאימים לגודל ולמספר הזקיקים.
פרוטוקול = תכנית הטיפול.
פרוטוקול ארוך = תכנית בה התרופה למניעת ביוץ עד ליום המתאים מתחילה לפעול רק לאחר כשבועיים, ורק אז מוסיפים לה את התרופה מגרה הזקיקים (הגונדוטרופינים), בו זמנית, וכשהזקיקים מגיעים לגודל הדרוש - מורים לך לקחת תרופה הגורמת לביוץ כ-36 שעות לאחריה, ואת מוזמנת לשאיבת הביציות.
פרוטוקול קצר = תכנית בה התרופה למניעת הביוץ ניתנת כבר בימים הראשונים (לא זוכרת בוודאות אם ביום 1 או 3), כמובן גם כאן בליווי תרופה מגרה זקיקים, וכך נחסכים שבועיים יקרים.
יש נשים שהתרופות של פרוטוקול ארוך מביאות להן תוצאות טובות יותר, ויש נשים שהפרוטוקל הקצר מביא להם תוצאות טובות יותר, אבל נראה שהרופאים, באופן כללי, חושבים שהפרוטוקול הארוך מוצלח יותר ומביא ברוב המקרים לתוצאות טובות יותר.
ועוד דבר: למעלה, בראש הפורום, יש קישור בשורה כחולה ל"שאלות נפוצות" שכתב ד"ר קול, ואת יכולה למצוא גם שם תשובות לשאלותייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה תקין?יעל28/11/2011
בהריון אחריי החזרת מוקפאים , בטא מוכפלת יפה עומדת היום על יותר מ 5000 ,
אבל פרוגרסטרון 35 בלבד.מחרתיים שבוע 6.
אתמול ראינו שק הריון ושק חלמון .
אני מקבלת אנדומטרין 4 פעמים ביום וגם פרוגינובה 3 פעמים ביום .
היה דימום קל ביום חמישי ובראשון כנראה בגלל עובר נוסף שלא התפתח .
האם ערך הפרוגרסטרון הנמוך מדאיג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה תקין? - תגובה
ד''ר צפנת וינר מגנזי29/11/2011שלום פולי,
לא בהכרח ערך הפרוגסטרון בדם מבטא את הרמת פרוגסטרון ברחם. מציעה לעקוב אחרי ההריון בעוד שבוע באולטראסאונד.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב לי מאד תודהשרון28/11/2011
שלום רב
עשיתי בדיקות הורמונליות כי אני בתהליכי הזרעות עם זריקות אני בת 28 והמחזור שלי סדיר (חסרה בדיקה אחת17-OH-PROGESTERONE כי כתוב שזה עדיין בעבודה)
עשיתי את הבדיקה ביום החמישי של המחזור
אני מאד רוצה לדעת עם זה תקין
ESTRADIOL (E-2)=159 pmol/L
TSH =2.43 mIU/L
LH =7.80 IU/L
FSH =7.50 IU/L
PROLACTIN =280.2 mIU/L
PROGESTERONE=<1.7
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לי מאד תודה - תגובה
פרופ` דוד בידר29/11/2011תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכנון הריון ובדיקות ביוץ-דחוףבת שבע28/11/2011
שלום רב
אני בת 39, אני מנסה להיכנס להריון, נראה לי כי הביוץ מוקדם עוד לפני המקווה במס' ימים. תוצאות בבדיקות דם לביוץ התוצאות הינן
estradiol )e2) - 319.80 ' progesterone -9,98 ו- lh-6.66
את המחזור קיבלתי ב- 17/11/11. שלושת המחזורים קודמים ארכו בין 24-22 יום.
אשמח לדעת האם יכול להיות מצב שתוצאות אלה הינן לפני הביוץ ולא בהכרח אחרי. מה עלי לעשות ומה כדאי, מבירור עם הרופא, הכדורים לדחיית הביוץ יכולים לעכב ביום יומיים, אך גם יכולים לעשות רירית דקה ברחם ואז ההריון להחזיק. האם כדאי להתחיל בטיפולים או לקחת את הכדורים ולנסות לעכב היריון.
אשמח לתשובה מהירה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה פיענוח בדיקות+חוו
בת שבע28/11/2011דרך אגב
לפני כחמישה חודשים עברתי הפלה בשבוע 8, הפסקת דופק באמצעות ציטוטיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכנון הריון ובדיקות ביוץ-דחוף - תגובה
במקרה של ביוץ שמקדים את הטבילה יש 2 פתרונות
1. לקבל היתר מהרב לקיים יחסים לפני הטבילה
2. לנסות לדחות את הביוץ, יש כמה אפשרויות. תצטרכי לפנות למרפאת פוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה לפרופסור בידר
אני04/12/2011המון תודה על התשובות הקודמות.
ברצוני לשאול שאלה נוספת ברשותך.
מה הסיבה שבטיפולי PGD נותנים סטרואידים? ואיזה סוג נותנים?
בבית החולים שבו אני מטופלת במרכז הארץ אין הנחיה כזאת. האם כדאי לבקש?
ומה זאת אומרת שזה לא מה שיקבע את הצלחת הטיפול. אז מדוע נותנים, איזו מין השפעה יש לזה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטינוקלאר חיוביורד28/11/2011
שלום רב,
אני עוברת טיפולי PGD עקב נשאות לקונקסין.
לאחר 4 כשלונות חוזרים ביצעתי היסטרוסקופיה (תקינה) ובדיקות לקרישיות יתר.
אין לי בעיה של קרישיות יתר ואף ילדתי לפני שנתיים (גם IVF, טיפול שני, עקב בעית זרע )
בבדיקות של הקרשיות יצא שיש לי נוגדנים אנטי נוקלארים (ANA positive) אין ערך כמותי
וערך קרדיוליפין גבולי IGM 8.7.
האם מומלץ לי ליטול פרדיזנון ובייבי אספירין עוד לפני הטיפול הבא?
קראתי ש ה ANA יכול להיות סיבה לחוסר הצלחה להרות. שהגוף מייצר נוגדנים נגד התפתחות העוברים ולכן הם לא משתרשים.
לתשובתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטינוקלאר חיובי - תגובה
פרופ` דוד בידר29/11/2011קודם כל צריך לעבור ברור אצל רופא המטולוג .
כנראה שיש צורך בטיפולים בסטרואידים ואולי גם לקחת קלקסן בהריון לדעתי.
הבדיקה החיובית לא גורמת צבעית השרשה אלא להפלות.
הסיבה לחוסר הצלחה היא הסיכויים הלא גבוהים להרות לאחרPGD.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור בידר
ורד30/11/2011תודה על התשובה. כל הבדיקות של קרישיות יתר יצאו תקינות. רק ה ANA הזה מדאיג קצת.
אני כרגע באמצע טיפול, בעוד 10 ימים בערך שאיבה. האם אני יכולה להתחיל לקחת סטרוידים לפני השאיבה, או שבד"כ לוקחים רק לאחר בדיקת הריון חיובית? רק ביום ראשון הבא יש לי תור לאולטרהסאונד ראשון לאחר שבוע של סטימולציה, כך שאין לי אפשרות לדבר עם הרופא לפני ה 4 בדצמבר, והתור להמטולוג רק ב 12.12
ומה לגבי הקלקסן, האם לוקחים לקראת הביוץ או רק לאחר שמגלים בטא בדם?
מדוע ה PGD מפחית את הסיכויים להקלט? הרי העוברים ממשיכים להכפיל תאים לאחר הביופסיה, זאת אומרת שהם מתאוששים, לא?
בפעם האחרונה החזירו לי 5 עוברים יפים והטיפול נכשל...
סליחה על עומס השאלות והבלבול!
ותודה מראש על התשובות הכנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר30/11/2011קודם כל חשוב לדעת מה גילך.
בדיקת עובר על ידי הוצאת תא ממנו מורידה את הסיכויים להרות וזאת עובדה קיימת והסיבה העיקרית שיש כנראה השפעה של הבדיקה על יכולת ההשרדות של העובר .
רוב העבודות מראות שיש ירידה בסיכוייה ההריון
לאחר PGD.
אין דחיפות בלקיחת תרופות ללא בדיקה ויעוץ המטולוגי.
את הקלקסן והסטרואידים צריך לדעתי להתחיל עם הטיפול של הזריקות לגירויי השחלתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר
ורד01/12/2011תודה שוב על המענה המהיר.
אני בת 32. בריאה. מגיבה טוב להורמונים. בכל פעם שואבים 22 ביציות, מתוכן 10 עוברים לפחות מגיעים לביופסיה. (בד"כ יש לי 17 עוברים ביום שלאחר השאיבה, ומתוכם דוגמים את היפים ביותר ביום השלישי, כשיש בין 6-8 תאים)
התייעצתי אתמול עם פרופסור קופרמינץ והוא המליץ לי להזריק קלקסן עקב הקרדיוליפין הגבולי (8.7) החל מהחזרת העוברים לרחם, סה"כ 40 מ"ג + מיקרופירין 75 (שוקלת 54 קילו)
לגבי ה ANA הוא לא התייחס ואמר שאין צורך בסטרואידים. מה דעתך, האם להתעקש?
האם מומלץ הפעם להחזיר פחות עוברים לרחם? בטיפול הרביעי החזירו לי 5 עוברים, כשבדרך כלל מחזירים לי 3.
לתשובתך אודה
בטעות לא הגבתי להודעה המקורית ולכן הודעה זו מופיעה שוב בראש העמוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר03/12/2011בדרך כלל שעושים PGD נוטלים גם סטרואידים.
אבל זה לא מה שיקבע האם תהיה הצלחה או לא.
כדאי להתייעץ עם המטולוג בקשר לana.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקאקלומיןבר28/11/2011
אם בדר"כ יש לי זקיק אחד בגודל 21 ביום ה- 13 ורירית בין 8-9 ללא כל התערבות טיפולים (תרופות וכדומה) והחודש לאחר טיפול באיקאקלומין נמצאו לי שלושה זקיקים בגדלים 13, 17, 20 ורירית 6.4 האם האיקאלומין תרם לי או שאינו שינה את הסיכוי שלי להיריון. אני שואלת מהסיבה שנראה לי שיש רק זקיק אחד שיהיה בו פוטנציאל להיריון והשאר לא ורירית הרחם הדקה מקטינה סיכוי להיקלטות.
אשמח לקבל תשובות מקצועיות יותר מתחושת בטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקאקלומין - תגובה
הרירית אמנם דקה יותר אבל מספיקה לקליטת הריון, ויש שני זקיקים פוטנציאליים לביוץ. אז לדעתי בכ"ז הרווחת משהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה ביותרקרין28/11/2011
האם חולות אפילפסיה יכולות לעבור טיפולי IVF? האם יש סכנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה ביותר - תגובה
יכולות בתנאי שהן מטופלות, מאוזנות וללא התקפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' דוד בידר שאלהחנה27/11/2011
שלום לך.אני עברתי 4 טיפולי הפריה עם זריקות גונל,דקקפטיל,אוביטרל,ומונפר,היה צורך גם בPGD בגלל בעיה גנטית של בעלי.בטיפול הראשון היו 4 ביציות והוחזר עובר אחד בריא אך לא שרד.בטיפול השני היו 4 ביציות ולא היו עוברים להחזרה.הטיפול השלישי הותחל ישירות בתחילת המחזור והופסק כי לא היתה תגובה טובה.בטיפול הרביעי היו 5 ביציות. לא היו עוברים להחזרה.לבעלי יש בעיה בספירת זרע.ובבית חולים טוענים שגם הביציות לא טובות בטיפול הורמונלי.כרגע הוחלט על פרוטוקול של כדורים איקאקלומין מיום ה3 למחזור למשך 5 ימים.השאלה שלי אם זה יעיל טיפול בכדורים אחרי טיפול בזריקות?ומה בדיוק עושים כדורים אלה?ואם יש הצלחות וסיכויים להרבה ביציות בשביל הPGD?והאם יש להם תופעות לוואי?והאם הם חזקים כ"כ לגרום להתפתחות ביציות?אשמח לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' דוד בידר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר28/11/2011בדרך כלל הפרוטוקולים לא יגרומו להופעת ביציות טובות יותר.
הרופא מנסה לשנות על מנת שתהיה לך הרגשה שמנסים איכשהוא לעשות יותר טוב ממה שעשו.
הפרוטוקול עם איקכלומין הוא ישן וברוב המקומות לא משתמשים בו.
מה שיותר חשוב זה : גילך ורמות הFSH וה AMH בוסת.
לפי מה שעברת יש בעיה בביציות והתוצאות תמשכנה להיות דומות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרדניאל27/11/2011
שלום,
אני לוקחת פרוגינובה 3 פעמים ביום (הכנה לפני החזרת מוקפאים).
1. האם בהכרח נטילת כדורים הללו מונעת ביוץ?
2. האם יכולות להופיע הפרשות כלשהם במהלך נטילת פרוגינובה?
3. האם יש סיכוי כלשהו שאחרי נטילת פרוגינובה ואנדומטרין קיימת ביצית שיכולה להיות מופרת ע"י הזרע לאחר קיום יחסים?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר28/11/2011כאשר לוקחים פרוגינובה בדרך כלל אין ביוץ אך לפני תחילת מתן אנדומטרין יש לבדוק רמות פרוגסטרון בדם כי לפעמים ההורמון עולה וזה לא טוב.
לא צריכות להיות הפרשות חומות אלא בצבע בהיר.
אין כמאט סיכוי שתופעה ביצית במהלך פרוטוקול זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת בלסטוציסט מופשר בדרגה 3פרופ` דוד בידר27/11/2011
הוחזר לי בלסטוציסט מופשר בדרגה 3,כל הפרמטררים טובים(רירית טובה,החזרה חלקה)מה הסיכוי?יש בכלל הריונות מבלסט' מוקפאים?
קמתי כ10 דקות מההחזרה לשרותים האם זה יפגע בהחזרה,האם העוברים יכולים להפלט בשרותים,היה נדמה לי ששמעתי משהון כמו "פק" אבל אולי זה רק מהלחץ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חחח...יקירתי זה מהלחץ..
רות27/11/2011קודם כל העוברים לא נפלטים. אין דבר כזה. כנראה הלחץ של התקופה וההורמונים משפיעים עלינו..חחחח...
ודבר שני, הרופאים אומרים תמיד, שכל עוד ישנה החזרה של עוברים - קיים סיכוי להריון.
שאם לא כן, לא היו מחזירים לך בכלל.
אז, תחכי עד לבדיקת הזמן כמה שאפשר בלי לחץ...קשה..קשה
ותהיי רגועה העוברים נשארו אצלך ולא יצאו לשום מקום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלסטוציסטים מופשרים-אשמח לתשובת רופ
דנה28/11/2011כנראה מהלחץ,למרות שקראתי ש15 אחוז מהעוברים נפלטים בסמוך להחזרה איני יודעת מדוע...
למרות שזאת זאת כבר הפעם ה6 שבה מחזירים לי קפואים מאותו המחזור ללא הועיל(למעט הריון תאומים שהסתיים בשבוע 6 בגלל שקים ללא עוברים),
אני מוכרחה לדעת האם יש תקווה לבלסטוציסט(עוד לא זכיתי להריון מבלסטוציסטים בכלל והחזרתי עד כה 4 בנפרד),
יש לציין שהייתי בהריון 3 פעמים,1 מהם הסתיים בלידה של ילד בריא.(ופעמיים הפלה בשבועות 6-10)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת בלסטוציסט - תגובה
לא רוצה לדבר על אחוזים, אבל בודאי שיש הריונות וילדים מבלסטוציסטים מופשרים
עוברים לא נופלים מהרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF+אפילפסיהקרין27/11/2011
שלום
לפני כמספר חודשים אובחנתי כחולת אפיפלסיה, נוטלת כדורים (טגרטול 600 מ"ג ליום) .
אני אמורה להתחיל השבוע טיפול IVF
אני ממש מפחדת
האם קיימים מקרים שחולות אפילפסיה עברו/עוברות טיפולי IVF???????
האם יש השלכות של הזריקות להתקפי אפילפסיה?????
האם טיפולי IVF מזיקים לחולות אפילפסיה?????????
אנא עזרו לי בבקשה אתם תקוותי האחרונה כי אני לא יודעת מה לעשות - אני נורא חוששת חוששת חוששת
בבקשה תעזרו לי : (* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילפסיה +IVF
קרין27/11/2011בהמשך לשאלתי
האם יש צורך במתן מינון נמוך יותר של זריקות או באותו רמה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת הריוןטל27/11/2011
שלום ב20.10 קיבלתי מחזור והתחלתי טיפול IVF ב9.11 שאיבה ב11.11 החזרת 2 עוברים וב24.11 עשיתי בטא שהתוצאה היתה מעל 500 והיום ה27.11 עשיתי שוב בדיקה שיצאה 1920, האם ההכפלה תקינה? והאם זה יכול להצביע על תאומים?
ורציתי לדעת איך אני ממשיכה מכאן ומתי אני צריכה ללכת לרופא?
תודה ושבוע טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
טל27/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב
טל28/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחילת הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר29/11/2011ההכפלה בסדר.
יתכן תאומים אך לא בטוח.
צריכה בעוד שבועיים לעשות אולטרה- סאונד אצל הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מקובל אסטרופם לאחר החזרה?רוית26/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כלומר, החזרה של טריים ב- IVF
רוית26/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילציה בהריוןטל26/11/2011
שלום ,לפני יומיים גיליתי שאני בהריון ב"ה ,לפני ההריון התחלתי טיפולי אפילציה (מחט חשמלית) להורדת שיער מהפנים עם משחת אמלה לאלחוש מקומי ,האם מותר להמשיך בטיפולים עם המשחה גם בהריון? והאם זה יכול להזיק להריון?
תודה ושבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה
טל27/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה בהריון - תגובה
ד''ר דוד ישי27/11/2011שלום
לדעתי אין עם זה בעיה אבל עדיף שתתיעצי עם המרפאה הטרטולוגית של פרופ' אור נוי בהדסה עין כרם בירושלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)