מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סיכוי להריון באשה שהרתה בעברגילי10/10/2011
למה לנשים שהרו בעבר יש סיכוי גבוה יותר להיכנס להריון מאלו שזהו הריונן הראשון?
מהו הסיכוי להריון אצל אשה בת 40 שהרתה בעבר לעומת זו שלא הרתה? (באופן טיבעי ובטיפולים הורמונליים)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 1
גילי11/10/20111
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2
גילי13/10/20112
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי להריון באשה שהרתה בעבר - תגובה
פרופ` דוד בידר14/10/2011הסיבה ליותר הצלחה זה קשור ברחם שעבר הריון , התרחב וקיבל הספקת דם מירבית בהריון לעומת נשים שלא הרו.
מצב הרחם יותר טוב כי הריון קודם גרם לשינויים חיובים בכלי הדם התוך רחמיים לעומת נשים שלא הרו וכלי הדם שלהם פחות רחבים ופחות מספקים דם ורירית הרחם ולרחם עצמו.
כמובן שזאת התאוריה אבל זאת עובדה שנשים שהרו מצליחות יותר ואין ספק שהסיבה תלויה בשינויים הרחמיים שהרחם חווה בהריון.
הסיכויים בגיל 40 ומעלה נמוכים ונעים סביב 5-10%.
הסיבה לרוב תלויה בביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי באלטרוקסין ובעיית פוריותאמא אחת10/10/2011
בת 41, יש ילדה בת 2.4 מIVF. הטיפולים בעבר היו מסיבות לא ברורות (היינו ב15% הבלתי מוסברים).
פתאום, לפני שנה, כשהריון נוסף היה לא תקין, הכל התחיל להשתנות. לא הבנתי למה בדיוק בגיל 40 קרתה כזו צניחה דראסטית בפוריות, עד שכמעט ואין ביציות, ואם יש אז הן לא מופרות. בשנה האחרונה כמעט ולא הגענו אפילו להחזרות, מרוב שהביציות לא היו או היו גרועות. למעלה משנה של טיפולים כושלים, כשעד לפני שנה וקצת, עברנו 3 IVF וכל אחד הביא הריון.
אני מקבלת אלטרוקסין מזה 10 שנים, עקב תת-פעילות של בלוטת התריס, והייתי מאוזנת. אתמול שמעתי שהחברה שמייצרת את האלטרוקסין שינתה את התצורה שלה, ואנשים מתלוננים על חוסר איזון. באמת, עליתי במשקל לאחרונה ולא הרגשתי טוב, אבל ייחסתי את זה לטיפולים, מאחר ואני כל כך מלאה בהורמונים, שלא יודעת כבר מה לייחס למה.
האם יכול להיות שההידרדרות בפוריות קרתה עקב האלטרוקסין? אם כן, מה ניתן לעשות כדי לתקן את הנזק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי באלטרוקסין ובעיית פוריות - תגובה
ד''ר צפנת וינר מגנזי11/10/2011שלום לך,
ניתן לבדוק את תפקוד בלוטת התריס בבדיקת דם פשוטה, ולדעת מה מצבך. אם קיימת תת פעילות של הבלוטה יתכן שזה פוגע בפוריות, יחד עם זאת,עלית הגיל מעבר ל-40 הגיל הינה משמעותית ביותר מבחינת ירידת הפוריות והיכולת להגיע ללידת חי.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שטרם נענתה..קרן10/10/2011
מחזורים וביוץ סדירים כל 28 יום.
מנסה להרות עי' תרומת זרע בהזרעה על בסיס מחזור טבעי
ללא הורמונים.
אבל,משהו פה נראה מוזר:
היום יום 19 למחזור:
אסטרדיול-600
פרוגסטרון 0.8
זקיק 11 מ"מ
רירית 6 מ"מ
1 הייתכן שהיום יום 19 וטרם היה ביוץ?בד"כ מבייצת יום 14
2 יש סיכויי עדיין שהזקיק יתפתח?
3 האם מחזור זה אבוד?כי יום 19מאוחר כבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה שטרם נענתה.. - תגובה
ד''ר צפנת וינר מגנזי11/10/2011שלום קרן,
קרוב לוודאי שלא היה ביוץ עדיין. מציעה להמשיך לעקוב עוד מספר ימים.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת צ'יסטהליז10/10/2011
שלום,
יש לי צ'יסטה בחלל הרחם בגודל 6 ס"מ, האם יש סיכוי שהצ'יסטה תיספג עם המחזור?
או שהאופציה היחידה היא שישאבו לי אותה?
האם צריך לקחת תרופה/זריקה לפני השאיבה?
כתוצאה ממה הצ'יטסה נוצרת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת צ'יסטה - תגובה
ד''ר דוד ישי12/10/2011שלום
קשה לי להניח שיש לך ציסטה בגודל כזה או בכל גודל אחר ברחם. הציסטה קרוב לודאי בשחלה. ציסטה כזאת יכולה להספג ללא טיפול. מדובר בד"כ בציסטות פונקציונליות שקשורות להורמונים. לא ברור לנו מדוע הן נוצרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת הסבר על השאלותשיר10/10/2011
השאלה דולגה מספר פעמים, אנא תשובתכם.
שלום,
מה ההבדל בין הבדיקות הבאות?:
1) progesterone, אצלי 1.20> (נלקח ביום 4 למחזור)
2) progesterone total, אצלי 0.80> (נלקח ביום 4 למחזור)
3) 17 OH progesterone? אצלי 5.5 nmol/L (נלקח ביום 18 למחזור).
על מה מצביעה כל אחת מהבדיקות, והאם התוצאה בסעיף 3 שנמצאת על גבול הסקאלה היא בעייתית ומצביעה על בעיה להיכנס להיריון?
כמו כן, האם גם אותה (סעיף 3) צריך לעשות בין היום ה-3-5 למחזור?
בתודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת הסבר על השאלות - תגובה
פרופ` דוד בידר11/10/2011למעט בדיקת הפרוגסטרון הראשונה לשתי הבדיקות האחרות אין שום משמעות.
בדיקת הפרוגסטרון הנמוכה מאשרת כי הדימום הוא כנראה הוסת.
אם הורמון האסטרוגן נמוך אז זה בטוח וסת,פרט לכך אין טעם לקחת בדיקת פרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון דחוףשרון10/10/2011
אני לאחר שני אפלות כימיות זה שנה ללא הצלחה להיכנס להריון 10 ימים לפני התאריך של המחזור ביצעתי אולטרסאונד יצאה עובי רירית הרחם 17.5 מעט נוזל בדוגלס
בבדיקת דם פרוגסטרון 69 ביצעתי בדיקת הריון יום לפני האיחור יצאה שלילי ופרוגסטרון נשאר 69
אני עכשיו 3 ימים איחור במחזור יכול להיות שאני בהריון ולא ראו את זה יום לפני האיחור, חשוב לציין שבבדיקה ביתית יצא חיובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון דחוף - תגובה
ד''ר צפנת וינר מגנזי11/10/2011לעינת,
בדיקת דם להריון תהיה חיובית כבר 12-13 יום לאחר בהיוץ. לכן אם היא שלילית, בהפרש כזה או יותר, אינך בהריון. לעיתים, הסיבה לאיחור בווסת ללא הריון הינה גופיף צהוב המפריש עדיין פרוגסטרון, מצב הדוחה את הווסת במספר ימים.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דם - יום 20 למחזורעינת10/10/2011
שלום,
כחלק מבדיקות דם לקראת אפשרות של טיפולי פוריות התקבלו התוצאות הבאות. מדובר ביום ה 20 של המחזור.
[אציין שהמחזורים האחרונים התאפיינו במהלך לא אופייני שבו לפי ערכת הביוץ, הביוץ התרחש ביום ה 11, ואילו הווסת הגיעה ביום ה 21].
ESTRADIOL = 136.18
PROGESTERONE= 17.56
TSH=1.32
T4-FREE=1.2
PROLACTIN=4
TESTOTERONE - TOTAL= קטן מ 0.2
אשמח לדעת האם התוצאות האלה עשויות לרמז על משהו שקשור לבעיות הורמונליות כלשהן, או משהו שעשוי להצביע על קושי להיכס להריון (אגב, אני בת 35).
תודה,
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות דם - יום 20 למחזור - תגובה
ד''ר דוד ישי12/10/2011שלום
ביום 20-21 אנחנו בודקים רק את רמת הפרוגסטרון כדי לברר האם היה ביוץ. ( פרוגסטרון מופרש לאחר הביוץ ) . רמה של 17 אינה גבוהה אבל מעידה בהחלט שהיה ביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה סיבת התוצאות הנ"ל בבדיקת הדם?גילי10/10/2011
בבדיקת דם ביום שני למחזור לתחילת פרוטוקול התקבלו הערכים הבאים:
פרוגסטרון-2
אסטרדיול 359
LH- 6
וציסטה בגודל 3 ס"מ (30 מ"מ)
1. ערכים אלו אינם אופיניים ליום שני של מחזור אצלי (ה- LH= 2.9 והאסטרדיול =210, כך היה חודש שעבר)
1.האם הציסטה גרמה לערכים הגבוהים הנ"ל?
2. האם יכול להיות הריון בנתונים אלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 1
גילי11/10/20111
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2
גילי13/10/20112
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוףף התייאשתי כבר..דרומית 2710/10/2011
אני כבר יותר משבועיים מזריקה דקא 0.1 כול בוקר ולאחרונה הזרקתי גם גונאל 112.5 למשך 5 ימים שלא הניב שום תוצאה הזקיקים היו קטנים שלשום בסונר רק 4 מ''מ..העלו לי את המינון בגונאל למשך 3 ימים להזריק 150 ולבוא ביום רביעי לסונר שוב..עכשו מזה כ 3 שבועות מאז שהתחלתי את כול הזריקות אני עם חום שעומד על 38+ חייה רק על אקמול או נורופן , רופא משפחה רק נותן לי כול מיני מרשמים לתרופות וזהו..לאחרונה רשם לי אנטיביוטיקה עדיין לא קניתי אני מפחדת שזה יפגע בטיפול..לי ניראה בכול אופן שהחום הוא תופעות לוואי של הגוף לזריקות כי בחיים לא הייתי חולה עם חום 3 שבועות מה גם שזה רק חום אני לא מצוננת ולא כלום.. מה אתם אומרים הגיוני שהחום הוא מהזריקות? האם יעשו לי שאיבה כשאני עם חום? כלומר אני יכח אקמול לפני השאיבה (גם ככה מומלץ לכחת משכח כאבים לפני השאיבה) אבל יעשו לי או שאני סתם מתענה כרגע עם כול הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דרומית 2711/10/2011אתם מדלגים פה על אנשים חופשי וההודעה כבר בעמוד השני..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוףף התייאשתי כבר.. - תגובה
ד''ר דוד ישי13/10/2011שלום
אני מניח שאם יבשילו זקיקים, יעשה כל מאמץ לשאוב אותם. את מצידך צריכה לעשות כל מה שדרוש כדי לטפל בבעיה, כולל אנטיביוטיקה אם צריך.
את חייבת לידע את הרופא המטפל
אני ממליץ שתבדקי נוגדנים ל CMV* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSH בפרופיל תקין עולה בזמן גירוייערה10/10/2011
אני בת 30 בכל הבדיקות הקודמות FSH תקין בפרופיל הורמונלי (מתחת ל9), בזמן גירוי עולה לפעמים עד 20 (אני בד"כ לוקחת מינון של עד 300 של גונדוטרופינים). אני לאחר 5 כשלונות של IVF, (בניסיון הקודם נקלט אך בחצוצרה ועברתי ניתוח). הוסבר לי מהמעבדה שחלק גדול מהביציות אינן איכותיות (אני גם מגיבה במספר נמוך יחסית 4-6 ביציות) הרופא הסביר לי שיש לי רזרבה שחלתית נמוכה? האם זה נכון ואיך ניתן להתגבר על בעייתיות זו? אודה לכם על הסבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני שמעתי על סטרואידים
מאיה12/10/2011תתייעצי עם הרופא שלך. לעיתים זה גורם לכך שהזקיקים שיתפתחו יכילו ביציות איכותיות יותר (או משהו כזה...).
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהFSH בפרופיל תקין עולה בזמן גירוי - תגובה
ד''ר דוד ישי13/10/2011שלום
אם את מגיבה למינון גבוה במספר נמוך של זקיקים זה אומר שהרזרבה השחלתית שלך נמוכה. לצערי אין לזה טיפול. לאחרונה מדברים די הרבה על תוסף מזון שנקרא DHEA . שאלי את הרופא שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידררונית10/10/2011
פרופ' בידר שלום
יש לי קרישיות יתר האם חובה בהריון גרביים אלסטיות בטיסה של 15 שעות או שקלקסן והליכה במהלך הטיסה זה יכול להספיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר10/10/2011מספיק קלקסן ותנועה לא צריך גרביים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין הבדיקות?שיר10/10/2011
שלום,
מה ההבדל בין הבדיקות הבאות?:
1) progesterone, אצלי 1.20> (נלקח ביום 4 למחזור)
2) progesterone total, אצלי 0.80> (נלקח ביום 4 למחזור)
3) 17 OH progesterone? אצלי 5.5 nmol/L (נלקח ביום 18 למחזור).
על מה מצביעה כל אחת מהבדיקות, והאם התוצאה בסעיף 3 שנמצאת על גבול הסקאלה היא בעייתית ומצביעה על בעיה להיכנס להיריון?
כמו כן, האם גם אותה (סעיף 3) צריך לעשות בין היום ה-3-5 למחזור?
בתודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה שדולגה, מבקשת תשובה
שיר10/10/2011בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי החזרהג'ו10/10/2011
אני בת 44.החזירו לי 2 עוברים מתרומה לפני 6 ימים. לפתע חלו כאבים חזקים בבטן בצד ימין למטה.. חשוב לציין שבדיוק כאלה כאבים יש לי בדרך כלל כשבוע לפני קבלת ווסת. האם זה סימן שהטיפול לא הצליח? אני נוטל 3 פעמים ביום פרוגינובה ונרות וגינאלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים אחרי החזרה - תגובה
פרופ' שחר קול10/10/2011לא, זה לא סימן לכישלון.
יש להמשיך בטיפול, ולבצע בדיקת דם להריון במועד שנקבע לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה אני חייבת יעוץ מתחננתתתתתתאוראל10/10/2011
אני כבר לא יודעת מה היה חייבת תשובות אני בת 27 בעיהה אצל בילי בעיית זרע
הפרייה ראשונה 2 עוברים שתיהם נקלטו לי אבל לצערי הפלה בשבוע 15 ממוקפאים
הפרייה שניה 2 עוברים גם מוקפאים עוברים יפיים לא נקלט
הפרייה שלישית 2 עוברים יפים ממוקפאים לא נקלט
הפרייה רבעיית 2 עוברים יפיים טריים לא נקלט
הפרייה חמישיית 4 עובריים יפים לא נקלט
עשייתי את כל הבדיקות אחרי ההפלה אין הדבקיות הכול בסדר
בקשה תעזרו לי למה עכשיו כבר לא נקלט ?
מה אני כבר יכולה לעשות לטיפול הבאה שזה יצליחח ?
תודה רופאיים יקריים
ומה אחוז לטיפול הבאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה אני חייבת יעוץ מתחננתתתתתת - תגובה
פרופ' שחר קול10/10/2011אפשר לנסות פיפל. ראי פירוט ב"שאלות נפוצות".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- AMH???יערה10/10/2011
מהי בדיקת AMH? מה היא מאתרת? מתי עושים? יחד עם פרופיל הורמונלי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר AMH??? - תגובה
פרופ' שחר קול10/10/2011בדיקה של הרזרבה השחלתית.
אפשר לבצע בכל עת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)