מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- Antinuclear AB positiveורד30/10/2011
שלום רב,
לאחר 4 טיפולים כושלים של PGD עקב בעיה גנטית נשלחתי לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית (תקינה) ובדיקות דם לקרישיות יתר. יש לציין שיש לי ילדה בת שנתיים שהגיעה לאחר שני טיפולי IVF (בעית זרע קלה)
אין לי עדיין את כל התוצאות מאחר וחלק מהבדיקות בוצעו בבית החולים. להלן הבדיקות מהקופת חולים. מה שמדאיג אותי זה שיש לי נוגדנים Antinuclear חיובי ABA ורציתי לדעת אם זה יכול להיות גורם שמפריע להרות. בנוסף יש לי Cardiolipin IgM MPL/mL 8.7
האם זה מעיד על בעיית קרישיות?
WBC K/uL 6.34 4 (...*.....) 10 BD1
RBC M/uL 5.16 4 (...*.....) 6.6 BD1
HGB g/dL 13.9 12 (.....*...) 15 BD1
HCT % 42.8 36 (.....*...) 46 BD1
MCV fL 82.9 83 *(.........) 101 BD1
MCH pg 26.9 27 *(.........) 32 BD1
MCHC g/dL 32.5 31.5 (..*......) 34.5 BD1
PLT K/uL 345 150 (.....*...) 450 BD1
RDW-SD fL 40.6 39 (.*.......) 46 BD1
RDW-CV % 13.4 11.6 (......*..) 14 BD1
PDW fL 12.5 9 (...*.....) 17 BD1
MPV fL 10.3 7.8 (....*....) 12 BD1
P-LCR % 28.2 BD1
DifferentialBH1
שם
בדיקה יחידות ערך
תצוגה ערך
תחתון ערך
עליון הערותMY_SUBTITLE
Neutrophils % % 52.7 40 (..*......) 80 BD1
Lymphocytes % % 37.5 20 (.......*.) 40 BD1
Monocytes % % 7.3 2 (.....*...) 10 BD1
Eosinophils % % 1.7 1 (*........) 6 BD1
Basophils % % 0.8 0 (...*.....) 2 BD1
Neutrophils K/uL 3.34 2 (.*.......) 7 BD1
Lymphocytes K/uL 2.38 1 (.....*...) 3 BD1
Monocytes K/uL 0.46 0.2 (..*......) 1 BD1
Eosinophils K/uL 0.11 0.02 (.*.......) 0.5 BD1
Basophils K/uL 0.05 0.02 (..*......) 0.1 BD1
AutoimmunityBH1
שם
בדיקה יחידות ערך
תצוגה ערך
תחתון ערך
Antinuclear Ab Pos. BD1
Cardiolipin IgG GPL/mL 4.1 0 (...*.....) 10 BD1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה שאלה שלא נענתה
ורד31/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שאלה שלא נענתה, אודה לתשובה
ורד01/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב, אודה לתשובה
ורד02/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליציסטית ולא מגיבה לגירוי שחלותטלי30/10/2011
שלום דר',
אני פוליציסטית בת 27 עם מחזורים נדירים. פרופיל הורמונלי תקין, FSH 6. ולא מבייצת באופן טבעי.עברתי 3 מחזורי איקקלומין כשהאחרון היה במינון 3 כדורים ליום ולא היה זקיק מוביל אבל הרירית התעבתה. התחלתי גונל F אבל טעיתי במינון ולכן 6 ימים הזרקתי 37.5 יחידות ואח"כ עוד 7 ימים 75 יחידות. עברו 19 ימים והרירית כבר 10 אבל אין זקיק מוביל.
יש סיכוי שלא אבייץ כלל?אני די מיואשת, מה הסיכויים שלי לבייץ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליציסטית ולא מגיבה לגירוי שחלות - תגובה
פרופ' שחר קול31/10/2011סיכויים טובים.
צריך המון סבלנות!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי מנופורפרופ` דוד בידר30/10/2011
מיום 4.
לא ברור לי מהיכן הידע שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ בידר
קרן30/10/2011אבל ברוב היחידות נותנים מנופור החל מיום
3 למחזור.
האם אני טועה???
וזה רק מיום 4 למחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר30/10/2011להפריה חוץ גופית לא להזרעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר
שלומית30/10/2011האם התכוונת כי להפרייה חוץ גופית מתחילים מנופור מיום3 למחזור,
ולהזרעה מתחילים מנופור מיום 4 למחזור?
ואם זה מה שהתכוונת,מדוע בעצם קיים הפרש של יום בין טיפולבהזרעה לטיפול בהפרייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר31/10/2011ככל שמזריקים מוקדם יותר מתפתחים יותר זקיקים.
מקובל בטיפולי הזרעה להתחיל בימים 4 עד 5 של וסת כדי שיגדלו סביב ה 4 זקיקים.
אם מתחילים ביום 3 יהיו יותר זקיקים ואז הסיכויים למרובה עוברים עולה וזה דבר שאנחנו לא מעונינים בו.
בהפריה אנחנו שואבים את הביציות ואז אנחנו יכולים להחזיר עובר אחד או שתיים ולדאוג שלא יהיו מרובי עוברים ובהזרעות לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנופורקרן30/10/2011
אני אמורה להתחיל טיפול להזרעה.
רופאה נתנה לי מרשם למנופור,וטענה שיש להתחיל לקחת מהיום 4 למחזור.
אני יודעת שנהוג לתת מיום 3 למחזור.
שאלתי
האם נהוג לתת מנופור מיום 4 למחזור?
או שייתכן ורופאה טעתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנופור - תגובה
פרופ` דוד בידר30/08/2015הרופאה לא טעתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה.....tut30/10/2011
התחלתי לקחת אתמול איקקלומין למשך 5 ימים (החל מהיום החמישי)
לצערי בעלי צריך לטוס בשבוע שאמור להיות ביוץ.
רציתי לדעת אם אפשר להפסיק את הכדורים עכשיו ולהמשיך אותם בחודש הבא
(נשארו לי 8 כדורים)!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה..... - תגובה
פרופ` דוד בידר30/10/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המהירה ועוד שאלה
tut30/10/2011יספיקו לי 8 כדורים לפעם הבאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המהירה ועוד שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר30/10/2011אם המינון הוא 2 ליום אז צריך להשיג עוד 2 כדורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריהלי30/10/2011
שלום אני רווקה בת 35 שמעונינת להכנס להריון
אני וידיד ותיק מאוד רוצים ילד ביחד או תאומים
ואנחנו רוצים לבצע את התהליך בהפריה ולא באופן טבעי השאלה שלי היא כזו
האם זה אפשרי? כמה זה עולה?ואם אפשרי לבצעאת זה אצל רופא הנשים שלי
אשמח לעוד מידע
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה - תגובה
ד''ר דוד ישי31/10/2011שלום
זה אפשרי. פני למרפאת פוריות עם השותף שלך ותקבלי פרטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול ארוךרוית29/10/2011
בת 39 + ילד בן 5 מהריון ספונטני שהסתיים בקיסרי . מנסה להרות מזה 3 שנים, כולל 5 נסיונות IVF . העוברים תמיד יפים אך לא מושג הריון. הפעם הרופא שלי החליט לנסות פרוטוקול ארוך ובנוסף עשה לי בדיקת פיפל.
הבנתי שיש הגורסים כי שיטה זו יעילה ממש במקצת, ובכל זאת רציתי לדעת כאשר מבצעים בדיקת דם לאחר 14 יום של הזרקת דקפפטיל, אילו ערכים אמורים להצביע על כך שאכן הגוף מגיב היטב לטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול ארוך - תגובה
פרופ' דב פלדברג29/10/2011לרוית שלומות,
בדר"כ במידה והדיכוי הוא מלא בעקבות הזרקה של דקפפטיל, לאחר 14 יום ערכי ה-E2 הינם פחות מ-70 וערכי הפרוגסטרון הינם פחות מ-0.2.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך בירורדנה29/10/2011
אני בת 33,יש לי ילד בן 3 מהפריה חוץ גופית,בעברי 2 הפלות אחת מהריון ספונטני ושניה לפני חצי שנה ממוקפאים(הפלה בשבוע 6)
ברקע בעיית ביוץ(וגם פוליציסטית)ובעיית זרע קלה.
נמצא קרע בצוואר הרחם בעקבות פתיחה מלאה וארוכה בלידה שהסתיימה בקיסרי חירום,
כרגע נמצאת כשנה וחצי בטיפולים לילד שני,
כאשר בשנה האחרונה מוחזרים מוקפאים,אשר שניים מהם הניבו הריון קצר.
האם על רקע הנסיונות הכושלים וכן ההפלה אין מקום לבצע ברור מעמיק יותר הכולל צילום רחם?(עברתי הסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית לתפירת הקרע בשנה האחרונה?
האם יש טעם לעשות פיפל ע"מ להגביר סיכויים להשרשה?
האם יש טעם להחזיר מוקפאים ביחידים?(רק בלסטוציסטים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך בירור - תגובה
פרופ' דב פלדברג29/10/2011לדנה שלומות,
מאחר ועברת היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית אין טעם לבצע צילום רחם. פיפל הינו תהליך מומלץ באי הצלחות או הפלות חוזרות ב-IVF וכמו כן הייתי מוסיף במקרה שלך בירור לקרישיות יתר לפני המשך הטיפול ב-IVF. במידה וקיימים בלסטוציסטים טריים או מוקפאים הם תמיד עדיפים בהחזרתם על עוברים של יום 3.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת בנוגע לאנדומטריןש28/10/2011
שלום רב,
אני אחרי החזרת עוברים. אני מקבלת אנדומטרין כתמיכה 3 פעמים ביום. האם ניתן להמיר את החדרת האנדומטרין בצהריים (אני נמצאת בעבודה וזה לא הכי נוח להחדיר אותו) לפעמיים בערב ?
תודה ושבת שלום :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הבעיה?
דרומית 2729/10/2011גם אני בעבודה ניכנסת לשירותים ושמה נר מה הבעיה בזה? מה אין שירותים בעבודה? ועם את מוותרת על נר אחד נאמר לי אז לשים בערב 2 נרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנר בעבודה
ש29/10/2011היי דרומית
שוב תודה על המענה.
כמובן שיש שירותים בעבודה :-). רק שמתי לב שכנראה נוח לי יותר להחדיר את הנר הזה בשכיבה, וזה קצת קשה בעבודה....
אז אם כמו שאת כותבת ניתן להחדיר 2 בלילה - מבחינתי זה מצויין.
תודה ושבת שלום :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בנוגע לאנדומטרין - תגובה
פרופ' דב פלדברג29/10/2011לש' שלומות,
אין שום מניעה להחדיר את טבליות האנדומטרין פעמיים ביום, פעם אחת טבליה אחת בבוקר ופעם שניה 2 טבליות בערב לפני השינה.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדומטרין - שאריות וצריבה קלה
ש29/10/2011שבת שלום,
תודה רבה על תשובותיך המהירות :-).
עוד 2 שאלות קטנות:
1. אני מרגישה מעט צריבה למס' שניות כאשר שארית החומר יוצאת. האם זה תקין?.
אין לי את התחושה הזו כאשר אני מטילה שתן ואני גם לא רצה הרבה לשירותים.
2. האם יכול להיות שההפרשות הינן לא ממש נוזליות, אלא דומות מעט להפרשות של
הקרינון?. אני שמה לב שנשארות מעט שאריות לבנות (דומות לקרינון) באזור וגם על
התחתונים.
תודה ושוב סליחה על התיאורים המלבבים :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חמודה
דרומית 2729/10/2011אכן יש הפרשות מרובות מאנדומטרין ממש כמו קוטג' רק אפילו יותר שמיך..גם לי יש הרבה הפרשות מהנרות ממש כמו ביום השני למחזור זרימות זרימות..מעדיפה את הזרימות האלה ולא מחזור..לי נשארו עוד 3 ימים לתוצאה כמה לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דרומית יקרה
ש30/10/2011קודם כל תודה רבה על התשובות המהירות והמפורטות :-).
וואו עוד 3 ימים !!!! אני מאחלת לך המון המון המון בהצלחה, ומקווה שזו תהיה הפעם המנצחת ושתזכי ללדת תינוק/ת בריא/ה (אולי תאומים :-)) חמוד/ה ומקסים/מה. כי באמת באמת מגיע לך.
אני רק בתחילת הספירה לאחור להמתנה לבטא הכוונה. ההחזרה שלי היתה ביום שישי 28.10 כך שרק בסביבות ה- 10.11 אני אוכל לעשות בדיקת בטא. באופן כללי זה IVF מס' 8 שלי. הפעם שאבו 7 ביציות ומשום מה רק 1 הופרתה. בפעם הקודמת נשאבו 9 ביציות ו-4 הופרו. זה ממש ממש מוזר לי ולרופא שלי.
שיהיה לנו שבוע טוב ומחזיקה לך את כל האצבעות :-)
ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ש30/10/2011שלום רב,
תודה רבה על המענה המהיר :-) לשתי השאלות.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת תמיכה מקרינון לאנדומטריןפרופ` דוד בידר28/10/2011
שלום לכולם
אני אחרי החזרה. והחלפתי את התמיכה מקרינון לאנדומטרין במינון של 3 פעמים ביום. בערב כאשר החדרתי את הקפלוסה עם המוליך, שמתי לב שהקפסולה עדיין "תקועה" שם למטה. (סליחה על התאור המלבב). השאלות שלי הן: תוך כמה זמן נספגת קפסולת האנדומטרין? והאם יכול להיות שהחדרתי אותה בצורה לא נכונה?. הקפסולה מגיעות עם מוליך.
סליחה על השאלה המביכה והתאור המעט מגעיל.
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זאת אומרת תקוע?
דרומית 2729/10/2011הריי מכניסים את המוליך עד הסוף..ואז לוחצים על מנת לשחרר את הנר עצמו..הנר מתחיל להיתמוסס לבד בתוכך ובגלל זה יש גם יציאות של נר החוצה ובכמויות ממש כמו מחזור ביום השיא שלו..תחדירי את המוליך ממש עד הסוף לא לחצי דרך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דרומית
ש29/10/2011תודה על התשובה
כנראה הכנסתי אותו לא מספיק עד הסוף. הכנסתי שוב והפעם זה הצליח.
אני פשוט רגילה לקרינון שזה מאוד דומה רק שהקרינון הוא בעצמו המוליך עם החומר. מחדירים וזורקים.
תוך כמה זמן בערך אמורות לצאת ההפרשות ?.
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה קטנטנה
ש29/10/2011האם את מתכוונת כאשר את אומרת להחדיר את המוליך עד הסוף, עד הלחצן שמשחרר את הקפסולה?. את זה ניסיתי וזה לא ממש מצליח. את הקרינון ניתן להחדיר עד לכרית הלחיצה שממנה משתחרר החומר.
מצטערת על השאלה המוזרה והטיפשית הזו. נו אחרי כל כך הרבה פעמים של התעסקויות באזור.... :-).
שוב תודה ושבת שלום :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
דרומית 2729/10/2011אכן מאמי אני מחדירה ממש עד הסוף לפעמים טיפה קשה כי יש משהו שהמוליך ניתקע בו בפנים ואז פשוט תזיזי אותו לצדדים (תשחקי איתו) עד שהוא ימצא דרך להמשיך את דרכו..בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דרומית
ש29/10/2011הצלחתי להחדיר את המוליך ממש ממש עמוק.
אני ממש גאה בעצמי :-)
שבוע טוב ושוב תודה על המענה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדומטרין - תגובה
פרופ' דב פלדברג29/10/2011לש' שלומות,
טבליית האנדומטרין נספגת בצורה איטית יותר מאשר המשחה של הקרינון. אי לכך אין שום בעיה שתוך כדי החדרת הטבליה השניה תחושי עדיין שרידים של הראשונה. בכל מצב החומר הפעיל נספג במיידי ומבצע את פעולתו על הרירית הרחמית. תמשיכי בהחדרת האנדומטרין ללא חשש עד לבדיקת דם להריון.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי להזריק אוביטרל?ליאת28/10/2011
מתי הכי טוב להזריק אוביטרל אם ההזרעה תתקיים בעוד יומיים(בראשון כשהיום שישי)בין 9:15 ל10 בבוקר ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי להזריק אוביטרל? - תגובה
פרופ' שחר קול29/10/2011כ- 40 שעות לפני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאיםלילךךךךך28/10/2011
שלום, ביום ראשון אני אמורה לעבור בדיקת דם של פרוגסטרון
ואסטרדיול ביום השלישי של המחזור . שאלתי היא תוך כמה ימים מיום ראשון מתבצעת ההחזרה של העוברים המוקפאים?
ב 13/11 אני מתוכננת לסוע לשבוע השתלמות דרך העבודה - אני פוחדת זה לא יתנגש האחד בשני
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקפאים - תגובה
ד''ר צפנת וינר מגנזי28/10/2011שלום לילך,
אם את עוברת מחזור העברת עוברים מופשרים בפרוטוקול מעקב מחזור טבעי, קחי בחשבון שהעברת העוברים מתבצעת יומיים או שלושה ימים לאחר הביוץ- כך שאם הביוץ חל אצלך ביום 15 למשל- אז ההעברה תתבצע ביום 17 או 18 תלוי בגיל העוברים בזמן שהוקפאו.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוקפאים - תגובה
פרופ' שחר קול28/10/2011אם מדובר על פרוטוקול מושרה (שימוש בתרופות המכילות הורמונים) הרי שיש גמישות מלאה וניתן לכוון את ההחזרה לתאריך נוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי תחילת היריוןאח28/10/2011
שלום, לאחר החזרת מוקפאים על בסיס טבעי - בטא ראשונה 526, בטא שנייה 1500 ובטא נוספת כעבור 5 ימים מעל 14,000. בדיקת US ראשונה ביום ראשון הקרוב שאז אמורה להיות בתחילת שבוע 7. ב 3 ימים האחרונים הרגישות בחזה ירדה ואני ממש חוששת שמסמל שההיריון לא מתפתח. בבקשה התייחסותכם - האם ירידה ברגישות בחזה יכולה להצביע על כך? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי תחילת היריון - תגובה
ד''ר צפנת וינר מגנזי28/10/2011שלום לך,
יתכן שהירידה בתחושת הרגישות בחזה מקורה בהפרעה בהתפתחות ההריון, אך לא בהכרח. מציעה שתחכי עד יום ראשון.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורשלומית28/10/2011
לפני 15 יום בוצעה הזרעה,
בדיקת בטא- שלילי
פרוגסטרון 12.
אסטרוגן 238
מדוע מחזור לא מגיע?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - תגובה
ד''ר צפנת וינר מגנזי28/10/2011לקרן, רוב הסכויים שהמחזור יגיע תוך מספר ימים.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר צפנת
שלומית28/10/2011האם המחזור לא היה אמור להגיע
תוך 14 יום מיום הביוץ/ההזרעה?מה הסיבות לעיכוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת אסטרדיול גבוההאביטל27/10/2011
היום ביום השני למחזור עשיתי בדיקת דם ויצא שערך הE2 שלי הוא 315 חיפשתי קצת באינטרנט מה אומרים הערכים ומצאתי את המשפט הבא:
"רמות הורמון אסטרדיול גבוהות מ – 75 עשויות להצביע על חשש אפשרי לרזרבה שחלתית נמוכה, בעוד שרמות העולות על 100, מצביעות על רמות שאינן תקינות באופן מוחלט. רמות בין 75 ל – 100, הינן רמות גבוליות."
אני בת 32 לפני טיפולי פוריות להריון ראשון(בגלל בעיות זרע) עשיתי את כל הבדיקות וכל הפרופילים ההורמונליים ולמרות שהE2 שלי מעולם לא היה נמוך מ75 אף אחד לא ציין בפני שיש בעיה ברזרבה השחלתית שלי האם התוצאה אכן מעידה על רזרבה שחלתית נמוכה, האם זמני כאישה פוריה קצוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת אסטרדיול גבוהה - תגובה
ד''ר דוד ישי31/10/2011שלום
את הפרופיל עושים ביום 3-5 ולא ביום 2
אם את מעוניינת לדעת מה הרזרבה השחלתית שלך, עשי בדיקה שנקראת AMH.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)