מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כניסה להריוןאור04/10/2011
שלום רב
אני בת 34, אמא לבת שנתיים, ומנסה להכנס להריון שני מזה 4 חודשים.
לאחרונה ביצעתי בדיקת ביוץ ביתית אך לא זיהיתי ביוץ. מזה כשנה, בערך בימים 21-22של המחזור יש לי דימום חלש שנמשך כיומיים, והווסת מופיעה באופן סדיר ביום 28.
יכול להיות שיש לי בעיה הורמונלית כלשהי שמפריעה להכנס להריון? בבדיקות דם שעשיתי קבלתי FSH=7.4 LH=4.5 TSH3.9 PROLACTIN=135 (אני מקבלת טיפול לתת פעילות בלוטת תריס מזה 8 שנים ומאוזנת).
אודה לכם מאד לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון - תגובה
ד''ר דוד ישי05/10/2011שלום
ההורמונים שבדקת תקינים.את מביצת למרות שהערכה לא מראה את הביוץ. אין מצב של וסת סדיר ללא ביוץ. עזבי את הערכה והמשיכי לנסות להרות בסבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתרוצהריון04/10/2011
אני בת 29 לאחר לפרוסקופיה ניתוחית וכריתת חצוצורה ימנית ובחצוצרה שמאלית הצליחו לנקות את ההידבקויות.
עברתי 3 טיפולי אקוקלומין ואוביטרל שלא צלחו.
לאחר מכן הופנתי להפריה חוץ גופית, עברתי שאיבה והחזרת 2 טריים - בטיפול של קפיפטיל וגונאל ביחד ואוביטרל לפני ההחזרה- לא הצליח.
שוב טיפול באקקלומין ואוביטרל ואז החזרת מוקפאים - לא הצליח.
ואז עשיתי שוב שאיבה באותה הצורה אך הפעם החזרתי 3 עוברים טריים.
ושוב, לא הצליח.
הרופא עכשיו שינה לי את המרשם לפרוגינובה 3 פעמים ביום לשם החזרת מוקפאים.
אני כבר מיואשת ולא מאמינה לכלום.
יכול להיות שיש לי עוד בעיה שהרופא לא רואה באולטרסאונד? יכול להיות שהחצוצרה השניה לא תקינה? אני כבר ממתחילה להתייאש מהרופא שלי , כאילו שהוא זורק על מרשמים כל פעם כמו שפן ניסיון.
שמעתי שהסיכוי להחזרת מוקפאים היא קטנה יותר וזה גם עוד משהו שמדכא אותי.
ועוד משהו שנורא מעצבן אותי! הרופא שלי מחזיר את העוברים בלי להסתכל באולטרסאונד. האם זה תקין? יש רופאים שעובדים ככה ומצליחים?
אוו אני מתחילה להתייאש...הצילו!!
כאילו שזה לא נגמר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבינה אותך ומזדהה....
גילי04/10/2011החזיקי מעמד ואולי גם החליפי רופא- אם זה מה שיגרום לשיפור מצב רוחך ויוסיף לך כוחות מחודשים ותקווה.
את צעירה... הכל יסתדר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
יעל06/10/2011אני באמת שוקלת להחליף רופא..רק שכל פעם משהו אחר מחזיק אותי איתו..
אני מקווה שזה יהיה הטיפול האחרון ואז לא אצטרך לחשוב יותר.
אבל תורה בכל מקרה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת - תגובה
בטיפולי IVF , אין חשיבות לחצוצרות. אל תתיאשי. הסיכוי של מוקפאים הוא אכן מעט נמוך יותר , אבל יש בהחלט סיכוי להריון.
יש הרבה רופאים שמחזירים עוברים ללא אולטרסאונד עם תוצאות טובות מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת בשורה טובה לשמוע..
יעל06/10/2011אני מקווה שהפעם כבר יצליח..
צריך כל כך הרבה כוחות נפשיים..אבל גם צריך להגיד תודה שיש לנו רפואה הישראל כל כך טובה.
שתהיה שנה טובה וגמר חתימה טובה לכל בנות ישראל
ואמן שהשנה יתגשמו כל חלומותינו להביא לעולם ילד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה - אשמח לעזרהגל04/10/2011
ערב טוב,
ב- 13/09 תאריך וסת אחרונה.
מטופלת מהיום השלישי בהורמונים (מנוגון) ובמקביל במעקב זקיקים ובדיקות דם.
ב- 22/09 ביצעתי הזרעה ראשונה.
ב- 23/09 בשעה 23:00 הזרקתי אוביטרל וב- 25/09 בשעה 10:00 ביצעתי הזרעה שנייה (בדיקות דם באותו יום הצביעו על ביוץ).
מאז מטופלת ע"י תמיכה ואגינלית ונוטלת כדור אחד ביום של טבעפירין.
היום 04/10 (היום ה- 10 להזרעה השנייה) ביצעתי בדיקת היריון ביתית (בדיקת שתן, המזהה הריון גם 6 ימים לפני האיחור בוסת) והבדיקה יצאה שלילית.
האם יש סיכוי עדיין לקבל תשובה חיובית בעוד מספר ימים? האם יש לי סיכוי עדיין להיות בהריון עוד במחזור הטיפולים הנוכחי.
חשוב לי לציין כי מזה מספר ימים יש לי כאבים חזקים בשד (בעיקר באזור הפטמות) ומקביל גם כאבים (פחות חזקים, אבל מורגשים) בבטן התחתונה (בדומה לכאבי מחזור).
תודה מראש לעזרתך,
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - אשמח לעזרה - תגובה
יש סיכויץ\. הבדיקה היחידה שאני סומך עליה היא בדיקת דם להריון 14 יום מיום הביוץ. עשי את הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום שאלה על גונאל אף..דרומית 2704/10/2011
שלום לכם..אני בפרוטוקול ארוך מזריקה מזה כשבועיים דקא 0.1 פעם ביום בבוקר.. ומהיום התחלתי להזריק גם גונאל אף 112.5 למשך 5 ימים ואז אולט'..לא יצא לי ללכת לאחות שתסביר לי איך מזריקים נכון את הגונאל הסתכלתי על עלון המידה ולפי מה שמוסבר שם כך עשיתי..תרגיעו אותי שעשיתי נכון: פתחתי את העט (כלומר המכסה כמו בעט רגילה הורדתי) פתחתי את המחט(המחטים באים בצד העט בניפרד) הברגתי את המחט לעט, כיוונתי את החץ ל112.5 והרמתי את הבוחנה למעלה עד שהיה קליק(כלומר זה כבר עלה כזה במהירות עם קליק) ואז הזרקתי לבטן כמו שאני מזריקה דקא בצד הבטן בקו של הפיפיק בערך 5 אצבעות ממנו..עכשו הבוחנה הזאת שדוחפים היא מזריקה בקליק אחד את כול הכמות הרצויה? ועוד שאלה הבוחנה מהתחלה עומדת על 75 וה-75 הוא בצבע אדום בוהק כזה וגם אחרי שאני מזריקה היא נעצרת על 75 זה בסדר? או שהיא אמורה להגיע ממש עד הסוף כלומר צמוד לעט? מצטערת על שאלה קצת טיפשית שלי פשוט הזרקתי בערב וכול הבוקר הייתי בעבודה ולא היה לי זמן להגיע לאחות שתראה לי איך..עשיתי נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שאלה על גונאל אף.. - תגובה
למרו שקשה לדעת לפי התיאור שלך האם הזרקת נכון או לא. ההתרשמות שלי היא שכן. אבל את החייבת לגשת לאחות ולקבל הדרכה כדי להיות בטוחה שזה אכן כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגונאל F
עלמה06/10/2011שלום לך,
בפעם הראשונה נדרש להבריג את המחט ולסובב ולכוון את הבוכנה לכמות הקטנה ביותר 37.5 וללחוץ עד הסוף אח"כ את מכוונת למינון הרצוי אותו קבע לך הרופא וכמובן את מחדירה את המחט כפי שציינת שהזרקת ולוחצת על הבוכנה עד הסוף שומעים קליק מחכים כמה שניות ומוציאים. זורקים את המחט וסוגרים את העט
בהצלחה ושתהיה שנה פוריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יכול להיות הריון בנתוני דם אלו?גילי04/10/2011
בבדיקת דם היום (יום 10 מביוץ על בסיס טיבעי). התקבלו התוצאות הבאות:
אסטרדיול 398
פרוגסטרון 26.8
האם הערכים תקינים ליום זה מביוץ ויכול להווצר הריון? (או שהפרוגסטרון נמוך מידי והמחזור "בפתח"?)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יכול להיות הריון בנתוני דם אלו? - תגובה
בהחלט יכול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אולטרסאונדעינת04/10/2011
אני ביום 20 עשיתי אולטרסאונד אגן קטן ויצא גודל רחם 63/51/77 עובי רירית הרחם 17.5 ונוזל בדוגלס. רציתי לדעת אם יתכן לפי ממצעים הלו שאני בהריון, מתי כדאי לעשות בדיקת הריון (מקבלת כל 26 ) אני אחרי שנה של ניסיונות להיכנס להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
עינת05/10/2011היום הגיעו תוצאות של בדיקות אני ביום 20 למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת אולטרסאונד - תגובה
כמובן שיש אפשרות להריון. אבל, לצערי, לא ניתן להסיק זאת מהממצאים שצינת. צריך לעשות בטא ביום ה 26.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לפרופ' בידרגל04/10/2011
ערב טוב,
ב- 13/09 תאריך וסת אחרונה.
מטופלת מהיום השלישי בהורמונים (מנוגון) ובמקביל במעקב זקיקים ובדיקות דם.
ב- 22/09 ביצעתי הזרעה ראשונה.
ב- 23/09 בשעה 23:00 הזרקתי אוביטרל וב- 25/09 בשעה 10:00 ביצעתי הזרעה שנייה (בדיקות דם באותו יום הצביעו על ביוץ).
מאז מטופלת ע"י תמיכה ואגינלית ונוטלת כדור אחד ביום של טבעפירין.
היום 04/10 (היום ה- 10 להזרעה השנייה) ביצעתי בדיקת היריון ביתית (בדיקת שתן, המזהה הריון גם 6 ימים לפני האיחור בוסת) והבדיקה יצאה שלילית.
האם יש סיכוי עדיין לקבל תשובה חיובית בעוד מספר ימים? האם יש לי סיכוי עדיין להיות בהריון עוד במחזור הטיפולים הנוכחי.
חשוב לי לציין כי מזה מספר ימים יש לי כאבים חזקים בשד (בעיקר באזור הפטמות) ומקביל גם כאבים (פחות חזקים, אבל מורגשים) בבטן התחתונה (בדומה לכאבי מחזור).
תודה מראש לעזרתך,
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2011יש עדיין סיכוי ויש לחזור על הבדיקה היום או מחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF, הריון ומשחק באולינגעלמה04/10/2011
שלום,
אני שבוע לאחר החזרה ובכלל רציתי לדעת גם בשלב הריון, אני נוהגת בקביעות לשחק באולינג פעם בשבוע, האם מותר בכלל לשחק באולינג או שמומלץ להפסיק, אין לי בעיה לשחק עם כדור קל יותר אם זה אפשרי? אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF, הריון ומשחק באולינג - תגובה
לא ידוע לי על בעיה עם משחק הבאולינג בהריון ובודאי לא כזמן טיפולי פוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןעינת04/10/2011
קרה לי משהוא מוזר ביום ראשון עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא חיובי (הפס לא היה חזק כל כך). ביום שלישי עשיתי בדיקת דם ויצא שלילי. הביוץ שלי מאוד מוקדם בין היום 5-8 אני נמצאת ביום 20 זאת אומרת שאין לי עוד איחור יוכול להיות שבבדיקה ביתית רואים הריון ובבדיקת דם לא רואים כי עשיתי את הבדיקה מוקדם מדיי, אני יודעת שזה ההפך בדרך כלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - תגובה
ד''ר צפנת וינר מגנזי04/10/2011שלום שרון,
בדיקת הדם בדרך כלל רגישה יותר מהבדיקה הביתית ולכן יתכן ובבדיקה הביתית היתה טעות,בכל מקרה בדיקת בתא בדם נעשית חיובית בדרך כלל לא לפני 12-13 יום לביוץ ולפי מה שאת מתארת רק היום את יום -15 12 לביוץ, כך שרוב הסיכויים שבצעת את הבדיקה מוקדם מידי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ בידרקרן04/10/2011
מחזורים וביוץ סדרים כל 28 יום.
מנסה להרות עי' הזרעה מתורם.וללא הורמונים!!!
היוםיום 14 למחזור,זקיק 9 מ"מ
אסטרדיול320
פרוגסטרון 0.7
בעבר תמיד היה לי זקיק 18 מ"מ ביום 14 למחזור...
אז מה קורה עכשיו?
מדוע יום 14 למחזור,אסטרדיול נמוך?וזקיק ממש קטן?
ממה זה נובע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2011יתכן שהחודש זה ככה, לא תמיד כל חודש זה דומה ויש לחזור ולראות מה קורה בחודש הבא.
אילו תהליכים של הורמונים וגם קשור לגילך ולכן הסיכויים להריון הם לא של מאה אחוז.
לא כל חודש הביוץ טוב ואם זה חוזר על עצמו ישנה אפשרות לטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידררונית04/10/2011
פרופ' בידר שלום
תודה על תשובתך. אני מבינה שאפשר לטוס עם קלקסן .האם יש סיכון להפלה או לצירים מוקדמים עם עולים על טיסה כל כך ארוכה? כי היו הפלות טבעיות בשבוע 5 אך אני מניחה שזה בגלל אי הזרקת קלקסן והריון שלא התפתח בצורה תקינה.
אני מבינה שצריך ללכת בטיסה כך שאתה לא ממליץ לקחת מיטה בטיסה של 3 שעות ועוד טיסה שלנ 12 שעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר06/10/2011הכל יכול לקרות אך בשלב זה הסיכויים נמוכים ולכן אפשר לקחת הסעכון.
תמיד עדיף לראות שהכל תקין ואז לטוס.
בטיסה התכוונתי שאפשר לשבת ולישון אך גם להזיז גפיים, לא חייבים מיטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידררונית04/10/2011
פרופ' בידר שלום
מתגוררת בארצות הברית ורוצה לעשות מעקב הריון בארץ האם עם קרישיות והזרקת קלקסן אתה ממליץ לטוס 15 שעות? במידה וכן באיזה שבוע עדיף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר04/10/2011אין בעיה לטוס.
תטוסי כאשר כבר רואים דופק בצורה טובה והרופא קבע כי ההריון תקין.
קלקסן זה מצויין כי מונע קרישיות ובמיוחד שטסים.
צריך לא לשכב כל הזמן אלא כשאת מתעורר צריל להזיז גפיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- TSH והורמונים להפריהשירי04/10/2011
שלום, אני אחרי סבב שני של הפריה (שאיבה ללא החזרה כי לא היתה הפרייה), אני מטופלת כבר חמש שנים באלטרוקסין 100 לאחר ניתוח הסרת בלוטה (רק אונה ימינית). תמיד הייתי מאוזנת ולפני הטיפולים ולקיחת ההורמונים (אוביטרל, דקפפטיל, מונוגון, פיוריגון, אוטרוגיסטן וכו') מדד ה TSH היה 4.68 (שזה היה לפני 3 חודשים) והיום קיבלתי תוצאה 22.23!!! אני עם אותו מינון ולא מפספסת אף כדור! האם יש קשר בין הטיפולים/ההורמונים לתוצאה? האם התוצאה הגרועה משפיעה על חוסר ההצלחה בהפריות? תודה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר TSH והורמונים להפריה - תגובה
פרופ' שחר קול04/10/2011את לא מאוזנת בלי קשר לטיפול שקיבלת.
TSH גבוה לא ישפיע על תוצאת ההפריות, אך יש לתקנו במהירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות בהריון דחוף!!! דילגו עליי.ל04/10/2011
שלום
יש לי הפרשות צהובות בכמות גדולה , ואני רואה שזה גם מלווה בכך שכל האיבר מין מכוסה בלבן ( כמו בתחילת ההריון וכאילו יש לי פטריה).
האם בהריון ( שבוע 11) ניתן לקחת נרות ? יש לי בבית Clotrimazole 200 mg
האם אני יכולה לקחת אותם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות בהריון דחוף!!! דילגו עלי - תגובה
פרופ` דוד בידר04/10/2011בעיקרון יש התגברות הפרשות כאלה בהריון ויש להיבדק טרם החלטה מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידראספרסו בר04/10/2011
שלום פרופ' בידר
אשמח לדעת מתי לדעתך היה הביוץ ( אני כרגע בהפסקה מטיפולים ועשיתי רק ב. דם)
אני מניחה ששבוע שעבר אבל אשמח לדעתך ..תודה רבה!
26.09(יום ב')
פרוגסטרון 708
LH 17.9
E2 1.7
03.10(יום ב)
פרוגסטרון 24.6
LH 4.7
E2 414* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר04/10/2011סביב ה 28 לספטמבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
אספרסו בר05/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)