מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היסטרוסקופיה אבחניתחן06/10/2022
שלום ..
רציתי לברר קבלתי מחזור אחרי הרבה סיבובים בivf שלא הצלחתי להכניס להריון ואז הרופא רוצה לעשות לי היסטרוסקופיה ורשם לי על גלולות למניעת הריון לפני ההיסטרוסקופיה מה הקשר? ואם זה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה
פרופ` דוד בידר07/10/2022הוא מעוניין להיות בטוח שאין הריון.
אפשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסטרוסקופיה
חן07/10/2022וזה לא משפיע על הסיבוב החדש של ההחזרה של החודש השה או מעדיפים לחכות לווסת ואז לעשות החזרה אחרי היסטרוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסטרוסקופיה
פרופ` דוד בידר07/10/2022לא ישפיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לעבור ל-ivfאנונימית06/10/2022
בת 30. מעל לשנה וחצי מנסים להכנס להריון ללא הצלחה, היה הריון כימי אחד.
לפני ארבעה חודשים התחלנו טיפולים הכוללים: יחסים טבעי עם לטרוזול ואוביטרל ו2 הזרעות עם גונל ואוביטרל. הכל נכשל.
כל הבדיקות תקינות אצלי ואצל בעלי מלבד משהחזור טיפה אינו סדיר - כל 30-40 יום (מסתדר לאחר לקיחת אוביטרל וגונל).
הקופה אישרה מעבר ל-ivf אך אני מאוד חוששת.
האם הסיכויים שאקלט בהזרעה עדיין טובים או שהסיכויים לא לטובתי ועדיף לעבור להפריה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב, מדובר על הריון ראשון
אנונימית06/10/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אנונימית07/10/2022היי דוקטור מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם
פרופ` דוד בידר07/10/2022לעבור להפריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשאלה מטהמתלבטת06/10/2022
פרופ' שכחתי לשאול בהמשך לשאלה קודמת -
כאמור אני רוצה שמהביציות שישאבו - חלק יוקפאו כביציות וחלק יופרו בזרע.
מאחר ואני מעדיפה את שיטת הברירה הטבעית - האם
אפשר לבקש מהמעבדה להמתין יממה ואז אם אין הפריות טבעיות לעשות איקסי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
פרופ` דוד בידר07/10/2022לא.
אין יעילות לפעולה זו אחרי יממה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזו שיטה לבחור שימור ביציות/עובריםמתלבטת06/10/2022
פרופ' שלום רב וגמר חתימה טובה,
הבנתי שיש אפשרות בשאיבה בודדת שבה כמות יפה של ביציות להקפיא חלק כביציות וחלק להפרות לעוברים עם זרע.
יש לי שתי שאלות בעניין :
רציתי לדעת אם בוחרים באותה שאיבה להקפיא חלק מהביציות כביציות וחלק מהביציות להפרות לעוברים אז זה מחייב ששיטת ההפרייה תהיה באיקסי ולא בשיטת הברירה הטבעית?
האם לפי ניסיונך והידע בספרות הרפואית יש הבדל בסיכוי הצלחה אם ההפריה נעשית בשיטת הברירה הבטעית לעומת שיטת איקסי? (כי הבנתי ששיטת הברירה בטעית תמיד עדיפה כי הזרע החזק מפרה את הביצית)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באיזו
פרופ` דוד בידר07/10/2022תמיד עוברים קפואים עדיפים על ביציות קפואות. לכן כדאי חצי חצי.
לעניין המיקרומניפולציה הרי זה תלוי בזרע.
אם הזרע תקין אז הפריה רגילה והפריה עם החדרת זרע נותנות אותה תוצאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בגיל 41. סיכוי וסיכוןאילה06/10/2022
מאד רוצה להרות. אני בת 41. האם זה טעות לנסות להרות בגיל הזה ועלי לוותר על החלום? ואם מחליטים שכן, יש דרך להגביר את הסיכוי להיות בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לנסות להרות באופן עצמוני
פרופ` דוד בידר06/10/2022יש לנסות להרות באופן עצמוני ואם אין הריון אחרי 3-4 חודשים עש להתחעל לטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך טיפול או הפסקהאופיר05/10/2022
היי,
מעניין לדעת במצב שבו ההורמונים לא מגיבים מספיק לגונל ולא מתפתחים זקיקים- האם יש שלב שבו אין טעם להמשיך להגדיל מינון גונל ויש צורך להפסיק את הטיפול ולהשרות מחזור? או שבכל שלב ניתן להמשיך להגדיל מינון ויש סיכוי שיתפתחו זקיקים?
יש רמת הורמונים מסוימת שבה המשך הטיפול כבר לא רלוונטי או איך זה עובד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לדעת מה הפרופיל ההורמונלי שלך
פרופ` דוד בידר06/10/2022קודם כל , לפי השאלה, חשוב לדעת מה הפרופיל ההורמונלי שלך.
מינון מקסימלי של 600 יחידות, אם אין תגובה אחרי 4-5 ימים אז יש בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ביוץ חיובית שלושה ימים רצוףאלונה05/10/2022
שאלה חדשה לדף כל הפורומיםשאלות ב: פורום פוריות והפריה חוץ גופית
כותרת ההודעה
מאת
תאריך ושעה
בדיקת ביוץ חיובית שלושה ימים רצוף
אלונה
15:39 05/10/22
היי
אשמח לדעת האם יש משמעות לזה שבדיקת ביות חיובית כבר שלושה ימים?
יום שני בערב חיובי, שלישי חיובית, רביעי בדקתי פעמיים והאחרונה עדיין חיובית למרות שפס הבדיקה נחלש קצת הוא עדיין חזק יותר מפס הבקרה. קיימנו יחסים בכל אחד מהימים האלה, האם להמשיך לבדוק? ואשמח לדעת האם חייב לקיים יחסים כל יום או שגם יום כן יום לא זה מספיק?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקב עליית הורמון הLH הגורם לביוץ
פרופ` דוד בידר06/10/2022עקב עליית הורמון ה LH הגורם לביוץ, הבדיקה יכולה להיות חיובית ולא צריך היה לבדוק כל יום אלא הפעם הראשונה היא החשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה. אשמח להסבר נוסף בבקשה
אלונה06/10/2022היי אשמח להבין בבקשה למה הפעם הראשונה היא החשובה? לפי מה שקראתי כל עוד הבדיקה חיובית עדיין אין ביוץ אלא הוא יהיה עוד 12-36 שעות ולכן צריך להמשיך לבדוק ולקיים יחסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
פרופ` דוד בידר07/10/2022ברגע שהבדיק חיובית הביוץ יהיה סביב ה 24-40 ואפשר לתכנן מה לעשות בלי לחזור על בדיקות ובלי פירושים שונים למה שעומד להתרחש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ב 12 יום אחרי ביוץמירי04/10/2022
הריון טבעי.
12 יים אחרי ביוץ.בטא 33
האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה ראשונה בביוץ טבעי עדיין לא אומרת לגבי טיב
פרופ` דוד בידר06/10/2022בדיקה ראשונה בביוץ טבעי עדיין לא אומרת לגבי טיב ההריון היות והביוץ לא כל כך נקבע במדוייק במעקב.
לכן הבדיקה השניה היא החשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא שניה
מירי06/10/2022בטא שניה 72.האם תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא שניה 72
מירי06/10/2022בטא ראשונה 33. בטא שניה 72
האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ` דוד בידר07/10/2022עדיין עלה פי שניים אך הייתי מצפה לעליה יותר גבוהה,
צריך לבצע שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובר מוקפא 3 ימיםעדי04/10/2022
מה המינון (המקובל ו/או שהוכח כאפקטיבי בחלוף השנים) לאחר החזרת עובר קפוא בן 3 ימים. מבחינת אסטרופם ואוטרוגוסטן 200 (וגינאלי)
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שניים עד שלושה כדורי אסטרופם
פרופ` דוד בידר06/10/2022שניים עד שלושה כדורי אסטרופם ואוטרוגסטן 300מ״ג כפול 3 ליום לנרתיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי פוריות שניונית בלתי מוסברתספי04/10/2022
בת 30 עם שני ילדים ברוך השם בהם נכנסתי להריונות ספונטניים ונקלטתי ממש מהר (ברוך השם). לפני כ10 חודשים אני ובעלי החלטנו להתחיל לנסות להיקלט להריון שלישי..
לפני 5 חודשים עשינו בדיקת זרע שהראתה -
נפח 5.5
ריכוז 6.2 מיליון
תנועתיות 58
מורפולוגיה 1
הרופא שלח אותי להזרעות.. עשיתי 2 טבעיות ו2 עם אוביטרל לתזמן ולא צלחו.
לאחר מכן החלפתי רופא שהחליט שכדאי ללכת ל3 הזרעות עם גונאל 62.5 לפני שממשיכים להפרייה.
בנוסף המליץ על הידרוסונוגרפיה.
האם כדאי להתחיל עם הזרעות וגונאל? יש לי חשש מתאומים כיוון שמדובר בהריון שלישי.
אשמח לעזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי פוריות.
פרופ` דוד בידר06/10/2022את מטופלת ללא אבחנה ברורה.
ממליץ לבצע צילום רחם. זה גם יעזור לקליטת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קריוטפ- פוריות הגברעדן02/10/2022
שלום, איבחנו את בעלי עם אזוספרמיה (עשה בדיקה גנטית בה יצא תוצאה תקינה שאין חסימה) בנוסף קיבלו תוצאה של בדיקת קריוטיפ ויצא שיש לו כרומוזם y מופחת, מה זה אומר שיש חוסר בכרומוזום y
מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרומוזום Y מופחת גורם לחוסר יצירת זרע
פרופ` דוד בידר03/10/2022כרומוזום Y מופחת גורם לחוסר יצירת זרע ויש דרגות שונות של חסר.
יש לבצע הוצאת זרע מהאשכים בניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות בנוגע לטיפולי פוריות ופרוטוקול טיפולישלומי02/10/2022
שלום רב,
אני ואשתי בטיפולי פוריות IVF ICSI, עקב בעיות זרע. כבר ביצענו 2 סבבים של שאיבות והחזרות של 8 עוברים (סבב ראשון 6 עוברים, סבב שני 2 עוברים), אך לצערי ללא הריון.
בסבב הראשון נשאבו 30 ביציות.
בסבב השני נשאבו 15 ביציות.
בשני הסבבים הראשונים הטיפול היה-
גונאל F- בסבב הראשון 150, בסבב השני 125
אוביטרל- רק בסבב הראשון
דקהפפטיל- כרגיל 2 מזרקים לפני שאיבה
אורגלוטרן- החל מיום החמישי להזרקות
(פרוטוקול של 10 ימים בממוצע בשני הסבבים).
אנחנו כרגע בסבב השלישי, הטיפול שהרופא המטפל נתן לאשתי הוא-
מנופור- 112.5 ל3 ימים, לאחר מכן העלה ל125 ל3 ימים, לאחר 3 ימים העלה ל137.5.
צטרודייד- רק מהיום (היום 11 להזרקות), הנחה אותה לשלב גם את זה.
לפי בדיקות דם ו-US שנעשו היום, נראו 2 זקיקים גדולים בגודל של 16 ו-13. עוד כמה ביציות בגודל של 10, ועוד יחסית הרבה ביציות קטנות שהטכנאיות לא סופרות אותן.
בבדיקות דם- ESTRODIOL 1080, LH 4.4, PROGESTERONE <2
אשמח לחוות דעת-
1. האם ישנה אפשרות כי הגוף לא מגיב למנופור?
2. האם לדעתך הטיפול אמור להימשך עוד מספר רב של ימים? כאמור אנחנו ביום ה-11 להזרקות, ורק היום התחיל השילוב עם צטרודייד.
3. הרופא המטפל לא מתכוון כרגע לשנות את הטיפול לגונאל/ או לשלב/ להעלות מינון, עד לעוד 3 ימים שלאחר מהן היא תבצע בדיקת דם+US. האם יהיה נכון לשלב את הטיפול יחד עם גונאל? האם העלאת המינון תהיה אפקטיבית להבשלת כמות ביציות מכובדת?
אציין כי אנחנו שואפים לכמות יחסית גדולה בשאיבה של ביציות ולא לכמות קטנה.
תודה רבה על ההתייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן לקיחת זריקות עד להגעת זקיקים טובים
פרופ` דוד בידר03/10/2022זמן לקיחת זריקות עד להגעת זקיקים טובים ומתן אןביטרל או דקפפטיל נמשך כ 12 יום, בממוצע.
אם אתם מזריקים כבר 11 יום ורמת האסטרוגן רק 1080 אז משהוא לא תקין בתהליך ,1לכן להזריק חומר זה או אחר אין לו משמעות לשנות את מהלך העניינים.
גם לא ציינתם כמה זמן עבר מהטיפול הקודם וכרגע אין להשפיע על תוצאות הטיפול על ידי כל מיני שילובים שאתם מציעים או להחליט על מינונים.
יש להמשיך לפי מה שהרופא שלכם מציע כי כבר אין ברירה אחרת ואין אפשרות לשנות גערוי שחלתי שהתחיל לפני 11 יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלילירון02/10/2022
שלום רב,
אני בת 42.9 לאחר כ10 טיפולי ivf בהם נשאבו ביציות היו הפריות אבל לא התפתח הריון.
לפני כ8 חודשים עשיתי פרופיל הורמונלי בו הfsh היה 16.6 והLH היה 11.5.
בחודשיים האחרונים התחלתי ללכת לדיקור ושיניתי את התזונה ועשיתי פרופיל הורמונלי חדש (ביום השלישי למחזור) וערכי הfsh היו 14.03 וערכי הLH היו 8.45.
אני נמצאת בהתלבטות האם לפנות לתרומת ביצית או להמשיך לנסות עוד 2-3 טיפולים לפני (אני בת יחידה לאחר ששכלתי אח ולכן נושא ההמשכיות הגנטית חשוב לי מאד) או שלאור התוצאות כדי לוותר וללכת על תרומת ביצית כבר עכשיו.
תודה על התשובה
לירון
בחודשיים האחרונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללכת על תרומת ביציות
פרופ` דוד בידר03/10/2022ללכת על תרומת ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השםעת פרוזק על הפריוןאנונימי01/10/2022
בן 30.
נוטל משנת 2010 תרופה נוגדת דכאון, פרוזק, במינון גבוה.
אני זוכר שלפני שנים, כחלק מתופעות הלוואי של התרופה, היה לי כשלים בשפיכה. אך כיום תופעת הלוואי הזו נעלמה לגמרי ואין לי בעיות מהבחינה הזו.
השאלה שלי היא האם התרופה פוגעת בזרע שלי והאם יש סכנה שאשתי תיכנס להריון בעודי נוטל את התרופה. האם יש חס וחלילה סכנה גדולה יותר למומים או לבעיות בעובר כתוצאה מההשפעה של התרופה על הזרע?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא חושב שהתרופה גורמת לבעיות בזרע
פרופ` דוד בידר02/10/2022אני לא חושב שהתרופה גורמת לבעיות בזרע., לכן לא חושב שיגרום לבעיות עובריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאת ביציות בגיל 43אלונה01/10/2022
היכן בעולם ניתן להקפיא באופן פרטי ביציות בגיל 43?
אני יודעת שזה לא מומלץ אך עדיף מכלום כעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן במקומות מסוימים בחו"ל
פרופ` דוד בידר02/10/2022ניתן במקומות מסוימים בחו״ל
יכולה להתקשר ואסביר
מרפאת ל.ב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)