מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץ היום או מחרדוד01/12/2022
אסטריודול724.07
פוסטרגון0.69
Tsh2.845
Lh3.3
Fsh7.1
פרולקטין6
טוסטרון 0.31 האם הביוץ יהיה היום או מחר במידה והזרקתי אוביטרול והביוץ היום הוא יאחר לי את הביוץ אסטריודול 724זה רק זקיק 1מטופלת בגונאל ולא עשיתי מעקב זקיקים השבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הבנתי איך הלך הטיפול
פרופ` דוד בידר01/12/2022לא הבנתי איך הלך הטיפול אך תמיד אחרי 36 -40 אחרי הזרעקה יהיה ביוץ בטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחים להיכנס להריון 9 חודשיםאפרת01/12/2022
שלום אנחנו לא מצליחים להיכנס להריון 9 חודשים לא מפספסים את הביוץ ואנחנו בריאים וצעירים ויש לי מחזור סדיר. האם אני צריכה לדאוג ולהתחיל בבדיקות? האם צריך להרים רגליים על מנת להיקלט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ` דוד בידר01/12/2022יש בדיקת זרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
אפרת02/12/2022לא. האם כבר מעכשיו לבדוק? יש מה לחשוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המטומה בשבוע 14+5אפרת01/12/2022
לפני כמה ימים היו לי הפרשות חומות קטנות בניגוב. גילו שזה המטומה בין השליה לדופן הרחם בגודל 23*10 מ"מ.
לאחר שפניתי לרופאה שלי היא נתנה לי דופסטון 10 מ"ג פעמיים ביום למשך שבועיים+ מנוחה וביקורת בעוד שבוע. היא אמרה לי שזה לא מסוכן ושזה קטן. רציתי לדעת מה ההשפעה של זה על ההריון? האם הריון בסיכון חס וחלילה ואם אני אמורה להמשיך מעקב במרפאה להריון בסיכון. תודה רבה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אכן לא נראה דרמתי,בכל מקרה מצריך מעקב והתייחסות בהתאם,סיכוי טוב שזה יעלם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול Ivf סבב שניכרמי01/12/2022
שלום,
בת 37.5 נשואה ללא ילדים.
בתחילת חודש 11.22 התחלתי סבב ראשון של טיפול פוריות פרוטוקול קצר + ב 17.11 ביצעתי שאיבה ביציות אך ההפריה לא צלחה.
הרופא ביצע שינוי בפרוטוקול והוחלט שמיום שבת האחרון שהיה עד לקבלת מחזור יש להזריק דקפטטיל.
אתמול קיבלתי מחזור והיום (היום השני למחזור) ביצעתי בדיקת דם ואולטסאונד.
בבדיקת אולטרסאונד נמצא ציסטה בגודל 1.9 ס״מ בשחלה הימינית.
בדיקות דם -
Estradiol-234
Progesterone-2.33
Lh- 2.24
האם התוצאות שקיבלתי הן תוצר של הטיפול הקודם?
אציין כי הבדיקות של הסבב הראשון היו תקינות ובנורמה וגם האולטרסאונד היה תקין.
אני לא רגועה מהתוצאות שהתקבלו, עד לפני הבדיקה הנוכחית הבדיקות שלי תמיד היו תקינות.
אודה לתשובה בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התוצאה משקפת עדיין השפעה של הטיפול הקודם,אל דאגה השחלה תתאפס במהרה בהשפעת הדקפפטיל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת תמיכה קרינון + אסטרופםמעיין01/12/2022
אני בשבוע 6 + 3 , לאחר הפריה , אתמול ראו דופק . הרופא שלי אמר לי להמשיך את התמיכה עד יום שבת כולל . כלומר יום לפני שנכנסת לשבוע 7 אני כבר לא לוקחת תמיכה . רציתי לדעת אם זה לא מוקדם קצת ? קצת חוששת להפסיק. תודה רבה על המענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה בסדר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלסטוציסט שהתחיל כהפרית 1PNקרין30/11/2022
שלום,
בת 40, סבב שלישי, אחרי הפלה בשבוע 8.
שלוש ביציות בשאיבה הנוכחית, שני עוברים הופרו באיקסי. אחד הוחזר ביום 3.
במפתיע, עודכנתי שהעובר השני, שהיה לא רלוונטי, הוקפא כבלסטוציסט.
יום 1: 1PN
יום 2: |||-||4
יום 3: |||-||7
יום 5: 2BB
מה הטעם להקפיא ולהחזיר עובר כזה, שלפי הספרות מוגדר כלא תקין ?
יש לו סיכוי בכלל להתפתח לתינוק תקין ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
במקומך הייתי שמח שמעז יצא מתוק,בהחלט יש לעובר סיכוי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שהתחילה נמוךענת30/11/2022
שלום. בוצעה הזרעה ב9.11 לאחר כ12 יום נעשתה בטא שיצאה 19 הרופא אמר שזה נמוך וביקש עוד אחת לאחר כיומיים. יומיים לאחר מכן,בטא 70ֶ. בגלל שהיא עלתה הוא ביקש שאעשה שוב כעבור שבוע. התוצאה לאחר שבוע מהיום בבוקר היא 784.
האם בגלל שהבטא התחילה נמוך בהכרח ההריון יפול?
מה הסיכויים באחוזים שההריום ימשיך רגיל ותקין?
והאם בטא 784 תקינה לשבוע 5+0?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היה צריך אחרי ערך 70 לעשות כעבור יומיים
פרופ` דוד בידר30/11/2022היה צריך אחרי ערך 70ֶלעשות כעבור יומיים ולא שבוע
באופן כללי הבטא נמוכה לשבוע ולכן יש להמשיך לעקוב על ידי בטא חוזרת ובדיקת אולטרה סאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 3 קייסרים קושי כניסה להריוןרחל רוקח30/11/2022
שלום, מה הסיכוי לקשיים בהקלטות ב
להריון אחרי קיסריים? אני אחרי 3 קיסריים ולא מצליחה להקלט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לבצע בין היתר צילום רחם לשלילת בעיה חסימתית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעות וטיפולי פוריותמיכל כהן30/11/2022
שלום, המליצו לעבור לטיפולי פוריות איי וי אף, אני ממש חוששת מכך. אשמח לעצה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הטיפול הייעודי פשוט,ולא מסובך,ובטכניקות הקיימות כמעט נטול סיבוכים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בגיל 30, לא נקלטתרחל רוקח30/11/2022
שלום, נתקלתי באי הקלטות להריון, לאחר הריונות ספונטיניים. מה הסיבה לכך?
כל הסיבות האפשריות,בעיקר שינויים החלים עם הגיל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בגיל 43, ורזרבה שחלתיתאסתר ברטוב30/11/2022
שלום, איך ניתן לדעת האם הרזרבה השחלתית נמוכה בבדיקות דם, טעימה מייצרת ביציות איכותיות.מה חשוב להתייחס בתוצאות. ומה זה אומר ביציות לא איכותיות? האם זה מעיד על מומים? אשמח להבנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגילך רוב הביציות לא תקינות במבנה הגנטי שלהן
פרופ` דוד בידר30/11/2022בגיל שלך רוב הביציות לא תקינות במבנה הגנטי שלהן.
בעיקר צריך לראות איך נראה הפרופיל ההורמונלי שלך.
ביציות לא תקינות הכוונה שלא מצליחים להפרות אותן ולגדל אותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הגיל הגנטי של הביציות הנו הגורם המרכזי המשפיע על איכותם,ללא קשר לרזרבה השחלתית ,מטבע הדברים הרזרבה השחלתית יורדת מהותית אחרי גיל 40,שני הגורמים יחד קשורים לסיכויי ההשתרשות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קליטה להריון בגיל 40 פלוסשני פנקר30/11/2022
שלום דר', אשמח לדעת האם יש סיכוי להכנס להריון בגיל 40 ומעלה באופן טבעי. מה הסיכויים למומים..תודה רבה
הסיכוי בהחלט קיים,אם כי הייתי מתנה את הניסיון בתקופה קצרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריות וכניסה להריוןיפית גלאור30/11/2022
שלום וברכה, במידה ואני מעוניינת להתחיל טיפולי פוריות, אילו בדיקות חשובות שאעשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיקרון אם את מנסה להרות
פרופ` דוד בידר30/11/2022בעיקרון , אם את מנסה להרות ולא מצליחה צריך להגיע לאבחנה ואז לשלוח לבדיקות לפי הצורך.
תלוי מה , גילך , האם הרית בעבר או לא וכדומה.
לאחר שרופא שומע את הסיפור שלך אזי יכול להחליט על הבדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה להכנס להריון טווח גילאורנית גבן30/11/2022
שלום פרופסור, עד מתי ניתן לנסות להכנס להריון, עד איזה גיל מומלץ.(גם אם יש ילדים בבית).
תודה וכל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצוי להיות הורים צעירים
פרופ` דוד בידר30/11/2022רצוי להיות הורים צעירים ולהרות עד גיל 35 לפחות פעמיים אם רוצים לפחות שני ילדים.
אחר כך אפשר לנסות עד גיל 45 ולהביא כמה ילדים שאתם מעונינים.
הרופאים לא נותנים המלצות כאילו וזו רק דעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בישראל כל טיפול ייעודי מוגבל לגיל 54,מעבר לכך ההמלצה לעולם תהיה להיכנס חהיריון בגיל מוקדם שמתאפשר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הרומנלי בת 41אורלי בנטולילה30/11/2022
שלום, אני בת 41, אחרי 4 קיסריים, מעוניינת בהריון נוסף, צירפתי את התוצאות של בדיקות דם פרופיל הרומנלי. מקוה שהכל עלה..האם יש סיכוי להריון. והאם מומלץ..או יש חשש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמנלי
אורית ב30/11/2022מצרפת קבצים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובות קבצים
אורית ב30/11/2022
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההFSH לא גבוה ולא בטוח שיש עוד ביציות טובות
פרופ` דוד בידר30/11/2022ה FSH גבוה ולא בטוח שעוד יש ביציות טובות להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבצים המשך תגובות
אורית ב30/11/2022
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובות לגבי פרופיל הרומנלי
אורית ב30/11/2022שלום, מה זה אומר? אין סיכוי להקלט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרוב לודאי
פרופ` דוד בידר30/11/2022קרוב לודאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)