מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תנאים טובים להחזרהגנית16/09/2022
היי אני יומיים שלושה אחרי ביוץ ובמעקב זקיקים וus יש פרוגסטרון 9.5 ורירית 9
הרופא אומר שאני בביוץ טוב ויש תנאים טובים החודש להחזרה.
למה הוא מתכוון?
אני בת 42.5
עובר יום 5
מה כוונתו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה פרוגסטרון 9.7
גנית16/09/2022סליחה פרוגסטרון 9.7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשביל להחזיר עוברים במחזור טבעי
פרופ` דוד בידר16/09/2022בשביל להחזיר עוברים במחזור טבעי יש לקבוע במדוייק את יום הביוץ.
אני לא יודע איך הרופא שלך קבע את יום הביוץ, אך אם קבע אז 5 ימים אחרי הביוץ יש לעשות החזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך קובעים במדויק יום ביוץ
גנית16/09/2022אז איך קובעים במדויק יום ביוץ?
ומה הכוונה שאמר ביוץ טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ נקבע על ידי מעקב של בדיקות דם
פרופ` דוד בידר17/09/2022ביוץ נקבע על ידי מעקב של בדיקות דם ואולטרה סאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה גנטית שבוע 17/18ליה16/09/2022
היי
בעקבות המחדל שבוצע באסותא .אני ובעלי ביצענו החזרה ושאיבה באסותא .אני כעת בשבוע 17 מאוד מאוד מודאגת.
איזה בדיקה תוכל לתת לי שקט נפשי כדי שאוכל לעשות dna לוודא שאכן העובר שלנו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את לא צריכה להיות מודאגת
פרופ` דוד בידר16/09/2022את לא צריכה להיות מודאגת כי בשאיבה והחזרה לא מתבלבלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שלילית 11 יום אחרי החזרת עובריםתמר15/09/2022
שלום,
ב 4.11 החזרת עוברים מוקפאים
היום, 15.11 בטא שלילית.
E2 172
פרוגסטרון 15.6
LH - 5.8
האם יש סיכוי לבטא חיובית ביום ראשון או שאין בכלל טעם לערוך בדיקה?
אני מניחה, אבל לא יודעת, כי גם יהיה חיובי, זה לא יהיה תקין.
אשמח לשמוע דעתך,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך - מדובר בעוברים יום 3
תמר15/09/2022מוסיפה שמדובר בעוברים מוקפאים יום 3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ` דוד בידר15/09/2022אין סיכויים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי LH גבוהים בביוץסיון15/09/2022
היי,
בדיקת דם הורמונלית לאתר ביוץ: זקיק 19 מוביל. ביום ה12 לווסת.
Lh 90
פרוג 3.8
אסטרדיול 803
אני מבינה שממש כעת או בקרוב ביוץ יתרחש, אך מדוע הפיק של הLH גבוה משמעותית הפעם?
ביום 3 לווסת הנתונים היו:
Lh 3.2
Fsh 5.7
אסטרדיול 222
פרוג 1.5.
בדרכ בעבר, בפיק של הביוץ הLH היה מגיע ל30 גג 40. האם יש משמעות לקפיצה כזו?
אציין בת 40 בטיפולים ולאחר הפלה נידחית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הבדיקה שבוצעה הינה 24-28 שעות לפני הביוץ ולא לאחריו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/09/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדוע להימנע מפעילות אירוביתנורית14/09/2022
היי, בעת טיפולי פוריות (הכוונה רק לתקופת הזריקות/בדיקות הדם והאולטרה סאונד מעקב לפני השאיבת ביציות) אסור לעשות ריצה או הליכה מהירה מאוד? זה פוגע או עלול לפגוע בכמות/איכות ביציות?
הרופא ביקש שאטול 2 כדורים של אסטרופם כפול 2 מ"ג כל יום שבוע לפני המחזור המשוער. זה לא הרבה מידי 4 מ"ג ביום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכולה לעשות את הפעילות שכתבת
פרופ` דוד בידר15/09/2022יכולה לעשות את הפעילות שכתבת.
לקיחת הכדורים מיותרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר קטן מהגודל הרצויטל14/09/2022
התבצעה בדיקת אולטרסאונד בשבוע 6 וארבעה ימים (IVF - ולכן מדוייק)...
נאמר כי העובר מתאים לשבוע 6 ויום אחד - כלומר 3 ימים מאחור.
האם יש סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת: יש לציין כי יש דופק ומדובר בהחזרת עובר קפוא
טל14/09/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע נוסף:
טל14/09/2022Gestacional sac Diameter: 27.6 mm
Crown-rump length: 4.2 mm
האם הפער בין השק לגודל העובר לא מצביע על בעיה (שוב: שבוע 6 יום 4)...ונאמר כי העובר מתאים לשבוע 6 ויום אחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקה היא בטעות שלל פלוס מינוס
פרופ` דוד בידר15/09/2022הבדיקה היא בטעות שלל פלוס מינוס שלושה ימים ככה שזה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוג החזרה-התייעצותגנית14/09/2022
על איזה בסיס עדיף להחזיר מבחינת סיכויי הצלחה- על בסיס ביוץ טבעי או הורמונלי? מה ההבדל העיקרי בין סוגי ההחזרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיכויים בשניהם דומה
פרופ` דוד בידר15/09/2022הסיכויים בשניהם דומה.
יש נשים שמגיבות לא טוב לטיפול הורמונלי ,ואם המחזור הטבעי תקין אז יש בזה יתרון למטופלת.
במחזור תחליפי אנחנו יכולים לקבוע את יום ההחזרה בעוד שבמחזור טבעי לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה טבעית ובטא עולהשאלה14/09/2022
שלום פרופ עברתי החזרת 2 עוברים 1 נקלט ונצפה ברחם וב12.8 נפל בשבוע 5,לאחר ביקורת הרחם והאיזור היה נקי ודיממתי למשך 3 שבועות,ביקורת בטא הראתה שב24.8 הבטא ירדה ל69 ושלשול הבטא עלתה ל111.
שוב אתמול אולטרסאונד והכל תקין אין שאריות בתוך הרחם ואין הריון מחוץ לרחם
ממה יכולה להיות עליית הבטא ?
יש לציין שאין מצב להריון חדש כי לא קיימנו יחסים חודשיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עליית הביטה נובעת מפעילות תאי הטרופובלסט השילייתיים,יש לעקוב עד להתאפסות הביטה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/09/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה על הבטא
שאלה14/09/2022יכול להיות גם הריון מחוץ לרחם שלא רואים אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האפשרות קיימת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/09/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צום בתקופת טיפולנורית14/09/2022
שלום, מותר לצום את 25 שעות יום הכיפור בתקופת 2 סוגי זריקות ביום ונטילת אסטרופם לפני שאיבה או שזה עלול לפגוע בהתפתחות הזקיקים?
אימוני כושר אינטסיביים כגון ריצה ואימוני משקולות מותרים בעת טיפולים? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכול אפשרי,הייתי נמנע מפעילות אירובית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/09/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעות לאחר לידהבלה13/09/2022
כמה זמן אחרי לידה אפשר להתחיל הזרעות?
חודשיים אחרי לידה (ההריון היה כתוצאה הזרעה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין מניעה חהתחיל תוך 2-3 חודשים אחרי לידה לנסות חהרות בשנית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/09/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעות
פרופ` דוד בידר14/09/2022חודשיים אחרי לידה אםשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בוצעה הזרעה מוקדמת?דנה13/09/2022
שלום!
מעקב זקיקים הראה זקיק 17 ורירית 9. באותו יום נתבקשתי על ידי הרופא המטפל לקחת אוביטרל ולבצע הזרעה יומיים אחרי. עכשיו אני חושבת שזה היה מוקדם מדי שהרי הזקיק לא יגדל יותר אחרי האוביטרל? האם זה היה בזבוז זמן/מנה? או שיש עוד סיכוי?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעקרון זה אפשרי וגם אפשר לסחוב עוד יום
פרופ` דוד בידר13/09/2022בעיקרון זה אפשרי וגם אםשרי לסחוב עוד יום או ימיים ואז לתת אוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בוצעה הזרעה מוקדמת?דנה13/09/2022
שלום!
מעקב זקיקים הראה זקיק 17 ורירית 9. באותו יום נתבקשתי על ידי הרופא המטפל לקחת אוביטרל ולבצע הזרעה יומיים אחרי. עכשיו אני חושבת שזה היה מוקדם מדי שהרי הזקיק לא יגדל יותר אחרי האוביטרל? האם זה היה בזבוז זמן/מנה? או שיש עוד סיכוי?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמנם הזקיק לא הבשיל חגודל אופטימלי במועד האוביטרל אך עדיין ישנו סיכוי סביר להצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/09/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת אסטרופם לפני הווסתלילי13/09/2022
היי,
אני לפני סבב של שימור.
נרשם לי אסטרופם 2 מ"ג לקחת כשבוע לפני הווסת.
1. מדוע? מה תפקידו?
2. תוצאות בדיקת דם שביצעתי לאחר הפסקה של 24 שעות בנטילה (ביום 4 למחזור): E2=169 FSH=7.7. בעבר היה FSH גבוה בהרבה (סביב 14). האם האסטרופם משפר את הערכים האלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מניעיו של הרופא שלך עמו,יתכן שיתכווץ לסנכרן את התגובה השחלתית שלך בהתאם לפרוטוקול הטיפול הייעודי שהוא מתכוון לתת לך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/09/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה בין השאלה שלי ובין התגובה
ליעד19/09/2022מה בין השאלה שלי ובין התגובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול מקדים באסטרופם
פרופ׳ אשכנזי19/09/2022במילים אחרות ההסבר המטרה לטיפול שקיבלת הנה החלטה טיפולית של הרופא שלך ולכן עליך לשאול אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ראי תשובתי להלן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/09/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי הזרעה כאבי בטןגיל13/09/2022
היי פרופ ,
בתאריך 6.9 הזרקתי אוביטרול ותאריך 8.9 ביצעתי הזרעה .
מיום שישי 9.9 יש לי מלא בחילות חולשה וכאבי מחזור נדבקתי על ידי רופא נשים שאמר שהכל תקין אך היום שבוע לאחר הזריקה עדין לא עברו הבחילות והתחילו כאבים סביב הטבור והרגשה של מחזור שאמור ממש לצאת כל רגע .
האם זה קשור לזריקה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוב תלונות כאלו באות עקב גירוי יתר שחלתי
פרופ` דוד בידר13/09/2022הרופא לא התייחס לתלונות שלך?
לרוב תלונות כאילו באות עקב גירוי יתר שחלתי.
היות ואין נתונים אז יתכן שזה גם מהרעלת מזון.
מדוע הרופא שבדק אותך לא קבע ממה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרה, עם קטנצ'יק בן שנה בביתרוני13/09/2022
שלום למומחים,
אני אחרי החזרה של עובר מוקפא עם תינוק בן שנה בבית.
מרימה, מתכופפת, מקלחת, מורידה ומעלה עגלה במדרגות מטפסת על מתקנים בגן השעשועים...
אני מרגישה שהסיכויים להיקלט קלושים עד לא קיימים, כיוון שאין לי אפשרות לנוח בכלל.
האם זה אכן עלול לפגוע בסיכויי ההצלחה?
תודה,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי
פרופ` דוד בידר13/09/2022אחרי החזרה רצוי לא לקיים יחסים 3 ימים ולא להרים משקלים מעל 3-4 קילו.
אחרי 3 ימים מההחזרה אפשר לעשות הכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואחרי 3 ימים, אפשר להרים משקלים כבדים יותר מ3-4 קילו?
רוני13/09/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואחרי
פרופ` דוד בידר13/09/2022אפשר
אין מניעה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/09/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוכרחה להגיב לך רוני
תהי אופטימית13/09/2022רוני
תהיי אופטימית
נשים סוחבות ילדים ומשקלים כבדים
עובדות כמו חמורות -
ונקלטות להיריון.
אל תספידי שומדבר.
להריון שני נכנסתי עם תינוק בן 10 חודשים בבית והתנהלתי כרגיל לחלוטין. Ivf, כמובן, אני הרי כאן בקבוצה.
לא אומרת חלילה לזלזל בדעת מומחים - והמומחים כאן מדהימים - אבל אל תצאי מגדרך לא בפסימיות ולא במנוחה.
בקיצור חשיבה חיובית ובהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך! הצלחת לעודד את רוחי (:
רוני13/09/2022בשורות טובות ושנה טובה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/09/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)