מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפרייהאורטל18/06/2011
שבוע טוב רציתי לדעת החזירו לי 2 עוברים ב9.6 היום בבוקר הרגשתי התכווצויות בבטן רציתי בבקשה לדעת אם זה מראה על הצלחה או שההתכוצויות זה ליפני מחזור בבקשה שמישהו יענה לי זה חשוב לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע טוב
אורטל18/06/2011בבקשה שמישהו יענה לי זה חשוב לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרייה - תגובה
פרופ` דוד בידר19/06/2011זה לא מראה על כלום ויש להתאזר בסבלנות ולבצע בדיקת הריון 12 יום לאחר החזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינון והריון כימימיקי18/06/2011
שלום,
שבוע שעבר ביום א' היה לי בטא 10 לאחר מחזור ivf
יומיים אח"כ הבטא הייתה 17 הרופא שלי אמר שזה כימי ואמר שאין צורך להמשיך עם התמיכה. הוא אישר לי בכל זאת להמשיך עם התמיכה עד יום א' הקרוב - מחר (אז אני גם צריכה לעשות עוד בדיקת בטא) כדי לדחות את הוסת.
עכשיו עשיתי בדיקה ביתית וצא לי פס חלש. שאלתי היא:
1.האם העובדה שאני ממשיכה עם תמיכה מונעת למעשה מההריון ליפול? והאם ברגע שאני אפסיק את התמיכה הפרוגסטרון יתאפס ועמו גם הבטא?
2. האם אני מזיקה באיזושהי דרך למערכת ופוגעת לצורך העניין בתקינותה במחזור הבא כיוון שאולי אני עם תמיכה לא לצורך כבר שבוע?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינון והריון כימי - תגובה
פרופ` דוד בידר19/06/2011לתמיכה אין שום קשר לתקינות ההריון וגם אם תמשיכי או לא ההריון לא תקין ושום דבר לא יעזור.
אין שום נזק למערכת בנטילת פרוגסטרון שלא לצורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת מחזור מוקפאיםהילה18/06/2011
עד איזה יום של המחזור אפשר להתחיל לקחת כדורים (אסטרודיל) בתחילת מחזור מוקפאים? נראה לי שאני אמורה לקבל מחזור היום אבל אני יכולה להתקשר למרפאה רק ביום שני (בארה"ב), עד שיחזרו אלי כבר לא אוכל לעשות בדיקת דם וא.ס באותו יום, מה שאומר שאוכל להתחיל לקחת כדורים אחרי בדיקות רק ביום שלישי שזה יהיה כנראה היום ה4 למחזור. האם יהיה אפשר להתחיל ביום ה4 כדורים או שזה מאוחר מדי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלת מחזור מוקפאים - תגובה
פרופ' שחר קול18/06/2011תלוי בתוצאת הבדיקה.
עדיף להתחיל יום 2 או 3.
עשי הבדיקה, התחילי אסטרדיול, מקסימום יפסיקו אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסיהמילי18/06/2011
שלום אני ובעלי מנסים להיכנס להריון כבר 8 חודשים
הוא נוטל פרופסיה ועשה בדיקות זרע:
volume = 2.8 ml
conc. = 27 mil/ml
precent of motile sperm = 40%
%morphology - normal 6
האם התוצאה תקינה או לא?
מה ניתן לעשות על מנת להכנס להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסיה - תגובה
פרופ' שחר קול18/06/2011התוצאה תקינה.
למרות זאת יש לשקול הפסקת הפרופסיה לאור דיווחים בספרות הרפואית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מילי18/06/2011האם ידוע כמה זמן לאחר הפסקת פרופסיה הזרע חוזר להיות תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
פרופ' שחר קול18/06/2011הזרע תקין היום.
משך ייצורו כ- 3 חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימיקרן18/06/2011
ד"ר שלום
בטא שנייה לא הוכפלה טוב כמו שהייתה אמורה ופרופ' בידר אמר שכנראה מדובר בהריון כימי ולהמשיך את נרות הפרוגסטרון ליתר ביטחון עד לבדיקה שלישית אני בארצות הברית הם לא עושים בדיקת בטא שלישית
הרופא רוצא שאגיע לבדיקת אולטראסאונד בעוד 10 ימים אז לשים את הנרות 10 ימים אני מפחדת שזה יעכב לי את הדימום
האם יש קשר עם ממשיכים עם נרות פרוגסטרון ולא יופיע דימום בהריון כימי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון כימי - תגובה
פרופ` דוד בידר18/06/2011מה הכוונה לא עושים? לכי ותעשי בדיקה פרטית היכן שאפשר כדי לראות מה קורה.
באולטרה-סאונד הוא לא יראה כלום.הוא גם לא ידע מה קורהץ
המשכת הנרות לא עושה כלום ולא תפסיק דימום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון כימי - תגובה
פרופ` דוד בידר18/06/2011מה הכוונה לא עושים? לכי ותעשי בדיקה פרטית היכן שאפשר כדי לראות מה קורה.
באולטרה-סאונד הוא לא יראה כלום.הוא גם לא ידע מה קורה המשכת הנרות לא עושה כלום ולא תפסיק דימום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
קרן18/06/2011פרופ' בידר שלום
בארצות הברית הם עושים 7 ימים לאחר בטא ראשונה בטא שנייה וזהו
ועם אישה צריכה תמיכה של פרוגסטרון בחיים לא ראיתי דבר כזה
בקיצור על הפנים כאן אמרתי לרופא שזה נראה הריון כימי הוא טוען שאולי לא
טוב יש את ישראל ורופאים כל כך טובים.
פרופ' בידר מקבל פרטי ועושה בירור להפלות חוזרות?
אין לי ברירה פשוט לקחת נרות עד להופעת הדימום . אין אפילו או כאבים לדימום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר18/06/2011אני יכול הכל לענות בפורום תנסי לחזור על בטא,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרמודאגת18/06/2011
שלום פרופ' בידר ,אשמח לדעת מתי לדעתך חל הביוץ….
י"מ 11 זקיק 13 רירית 5
בדיקת דם נעשתה יום לפני ,בי"מ 10 ( בשל הערב חג) :
FSH 6.7
E2208
Progesterone 1.7
LH 8.9
י"מ 12 זקיק 17 רירית 8
בדיקת דם:
FSH 7.3
E2 698
Progesterone 0.9
LH 20.1
י"מ 13 הזרעה בבוקר.
י"מ 15 –בדיקת דם:
E2 247
Progesterone 5.3
LH 7
האם לדעתך הביוץ היה בי"מ 13 או ב14?
*בנוסף,עשיתי בדיקה בי"מ 19 והפרוגסטרון יצא 25.3 , והE2 278 וה LH 0.8
האם זה נחשב ביוץ "טוב"? והאם יכול להעיד על סיכוי טוב לקליטה?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר18/06/2011ביוץ יום 12 ההזרעה נעשתה בזמן.
הביוץ נראה בסדר אך ההצלחה תלויה בגיל.
אם הביוץ היה על זקיק 17 זה בדרך כלל בגיל יותר מתקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההזרעה נעשה יום אחרי ה
מודאגת18/06/2011המעקב הזקיקים האחרון (בי"מ 12) הזקיק היה 17 .
ביום ההזרעה (י"מ 13) הוא לא אמור לגדול ב2 מ"מ ל 19 מ"מ?
מכיוון שזה היה ביום שישי , עשיתי הזרעה במיון נשים ,הרופא שם לא עשה לי מעקב זקיקים באותו הבוקר לפני ההזרעה .
אני בת 30 ,יש לנו ילד בן 4 מהריון ספונטני ורגיל,יש בעיית זרע....זו הזרעה ראשונה ע"ב טבעי.
אתה חושב שאם ההזרעה נעשה בי"מ 13 בבוקר זה מספיק טוב??
שוב תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההזרעה נעשה יום אחרי ה - תגובה
פרופ` דוד בידר18/06/2011לפי בדיקות הדם הזקיק 17 בייץ ולא תמיד הזקיק גדל יותר וההזרעה הייתה בזמן ונקווה שתצליחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה,אין כמוך!
מודאגת18/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה לאחר כניסה להריוןדנה18/06/2011
שלום רב,
אני בשבוע 8 עם תאומים לאחר טיפול IVF. מתאריך ההחזרה הנני נוטלת מידי יום 3 פעמים ביום אוטרגוסטן 200 (המקביל לאנדומטרין), 2 כדורים פרוגינובה וכדור אחד של מיקרופרין ביום. הייתי מטופלת אצל פרופ' משיח אך את המעקב אני מבצעת אצל רופא נשים בקופה (לא יכולה להרשות לעצמי מבחינה כלכלית המשך מעקב אצל פרופ' משיח). אינני יודעת כיצד להמשיך עם התמיכה ואינני בטוחה שרופא הנשים בקופה מבין מספיק בתחום ה- IVF .
התקשרתי לפרופ' משיח ולמזכירות ה"נחמדות" שלו וכמובן שהם לא מסכימים להנחות אותי בנושא רק בתנאי שאבוא לביקור אצל פרופ' משיח ואשלם 850 ש"ח כדי שהוא יאמר לי עד איזה שבוע אני אמורה להמשיך בתמיכה בצורה כזאת, מתי עלי להפסיק והאם עליי להוריד את המינון בהדרגה. מצבי הכלכלי אינו מאפשר לי להגיע לביקור נוסף אצלו. רציתי לברר איתכן האם יש מישהי שהייתה מטופלת אצל פרופ' משיח ואיזה הנחיות היא קיבלה בנושא.
מודה לכן מאוד על כל התייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה לאחר כניסה להריון - תגובה
פרופ' שחר קול18/06/2011את יכולה להפסיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםממני18/06/2011
אני בסבב IVF
מזריקה כבר 4 ימים מנוגון 5 אמפלות
אתמול קיימתי יחסי מין
היום בבוקר אני עם הפרשות חומות (טיפה נוזליות)
האם זה תקין? (מחר מעקב ראשון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים - תגובה
פרופ' שחר קול18/06/2011לא, בלי קשר לטיפול.
מקור דימם יכול להיות בצוואר הרחם, לכן יש מקום לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הריון כימי ואין מחזוררונית18/06/2011
שלום
אני אחרי הריון כימי מתרומת ביצית. נמצאת על דקא ארוך. אתמול יום ו' בטא התאפסה, פרוגסטרון נמוך מ- 0.8 ואין מחזור. מה קורה? האם יגיע? האם בגלל הדקא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
רונית18/06/2011את התמיכות הפסקתי לפני כשבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ' שחר קול18/06/2011כן, דקא ארוך יכול לפעול למשך חודשים.
מציע להתחיל פרוגילוטון, או לתכנן מחזור חדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
רונית18/06/2011לא כ"כ הבנתי. האם הרירית של המחזור הנוכחי בו היה ההריון הכימי לא אמורה להתפרק? לאן היא נעלמת? אני הבנתי שבגלל הדקא אני לא אקבל את המחזור הבא?
אודה להסבר נוסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימיקרן18/06/2011
ד"ר שלום
בדיקת בטא שנייה 73 לא הוכפלה והבנתי שזה הריון כימי ויופיע דימום יש לי כאבי ווסת עזים ואין דימום האם אני אמורה לקבל בימים הקרובים?
אני עם תמיכת נרות פרוגסטרון האם עליי להפסיק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון כימי - תגובה
ד''ר דוד ישי20/06/2011שלום
לא הייתי ממהר להסיק על סמך בדיקה אחת שלא הראתה הכפלה. אבל אם ברור שההריון לא תקין, כדאי להפסיק את התמיכה. הדימום יופיע תוך כמה ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה עוברים כדאי להחזיר?רנה18/06/2011
למומחים שלום רב,
אנחנו לקראת תהליך פונדקאות, לפני הועדה, לאחר שנמצאה עבורנו פונדקאית. כיום אני בת 41 ויש לי 10 עוברים מוקפאים. שניים מהם במצב בלצוסיסט ונוצרו לפני שלוש שנים והשאר נוצרו לפני שמונה חודשים.
איזה עוברים כדאי להחזיר קודם, כדי להעלות את הסיכוי? והאם עשרה עוברים יספיקו לתהליך? ואם אני אצטרך, מה הסיכוי שלי ליצור עוברים טריים בגיל 41?
מודאגת מאד...
רנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה עוברים כדאי להחזיר? - תגובה
ד''ר דוד ישי20/06/2011שלום
הסיכוי לעוברים טריים בגיל 41 נמוך אבל הדבר אפשרי.
מכיוון שזמן ההקפאה חשוב ( אצל חלק יותר ואצל חלק פחות ) וכדי להשאיר אפשרויות להמשך, הייתי מתחיל עם הבלסטוציסטים הותיקים. יתכן שדוקא בגלל שהם הוקפאו כאשר היית צעירה יותר הם איכותיים יותר.
קשה להעריך את הסיכויים. הם תלויים באיכות העוברים. אבל חשוב גם מאוד מצב הרחם של הפונדקאית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה כלליתליאת17/06/2011
אני 11 יום אחרי החזרת עוברים לוקחת 3 פעמים ביום אנדומטרין ופעם ביומיים מדבקת אוורל 100.
האם אני יכולה ללכת לבריכה או שישנה מניעה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה כללית - תגובה
פרופ' שחר קול18/06/2011יכולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרקרן17/06/2011
פרופ' בידר שלום
לפי תשובתך בטא שנייה 73 זהו הריון כימי
האם אני אמורה לקבל דימום בימים הקורובים ? אציין כי אני מרגישה מצויין שהתחלתי נרות פרוגסטרון לעומת 2 הריונות קודמים שהפרוגסטרון גם היה נמוך והרגשתי לא טוב
ב-3 ההריונות פרוגסטרון נמוך אך בהריון השני הבטא עלתה יפה והפרוגסטרון צנח והפלה
מה עליי לעשות איזה סוג בירור צריך להתחיל?
האם יש לתת בדיקת קריוטיפ לאחר 3 הפלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר17/06/2011צריך להופיע דימום.
הברור כולל גם קריוטיפ ועוד רשימת בדיקות שונות.
זה כרגע לא משנה משמעות הבדיקות אלא יש לבצע מה שצריך ואחר כך לדון מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
קרן17/06/2011פרופ' בידר שוב שלום
יש צורך להמשיך עם נרות הפרוגסטרון או להפסיק ולחכות שיגיע דימום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר18/06/2011ליתר ביטחון אם הבדיקה הנוספת לא תקינה אז תפסיקי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תמיכה של אוביטרל חייבת באותה שענועה17/06/2011
האם תמיכה של חצי אוביטרל כל שלושה ימים חייבת להעשות באותה שעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם תמיכה של אוביטרל חייבת באותה שע - תגובה
פרופ` דוד בידר17/06/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכוי להריון לאם המניקה?עדינה17/06/2011
שלום רב,
ביתי בת חודש .
אני מניקה הנקה מלאה מזה 3 שבועות .
מה הסיכוי להיכנס להריון מקיום יחסי מין חודש לאחר הלידה?
האם ניתן לקחת פוסטינור????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הסיכוי להריון לאם המניקה? - תגובה
פרופ` דוד בידר17/06/2011הסיכויים להרות בזמן הנקה 15%
אם את מניקה רצוי לא לקחת פסטינור אלא יש גלולות למניעת הריון בהנקה.
לרוב חודש אחרי הלידה הסיכויים קיימים אך לא גדולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)