מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא 3חגית28/06/2011
שלום,
12 יום אחרי הזרקת אוביטרל, 11 יום אחרי הזרעה- בטא 3.
האם יש טעם לחזור על הבדיקה בעוד יומיים שלושה או שהתוצאה שלילית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא 3 - תגובה
פרופ' שחר קול29/06/2011יש להמתין ליום 14 לאחר ההזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,האם לבדוק גם פרוגסטרון ו- E2 ?
חגית29/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,האם לבדוק גם פרוגסטרון ו- E2 ? - תגובה
פרופ' שחר קול29/06/2011לא חיוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי המשך טיפולרונית28/06/2011
הי!
אני פוליציסטית ולבעלי יש בעיית מורפולוגיה. אנחנו אחרי ivf שני שכשל(השני היה החזרת מוקפאים עפ"י עובי רירית ולא לפי ביוץ)
תכננתי החודש להחזיר מוקפאים על בסיס ביוץ טבעי. היום אני ביום ה 14 למחזור, ולצערי הנתונים מאד לא מעודדים-הבוקר עשיתי בדיקות דם ומעקב זקיקים ואלה התוצאות:
זקיקים קטנים ומרובים-לא יותר מ 10 מ"מ ועובי רירית 4.5
פרוגסטרון:2.9
אסטרדיול:234
זה אומר שאני ממש רחוקה מביוץ
מה אתן ממליצות לעשות?לקחת שוב פרוגינובה לעיבוי הרירית ולהחזיר ללא קשר לביוץ?
הרופאה לא ממליצה לקחת זריקות לגרימת ביוץ מאחר והיה לי גירוי יתר שחלתי בטיפול הראשון..
האם להחזרת עוברים במועד הביוץ יש יותר סיכוי להיקלט מאשר החזרה עפ"י עובי רירית?
אני ממש אובדת עצות..אשמח לשמוע את המלצתכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות לגבי המשך טיפול - תגובה
פרופ' שחר קול28/06/20112 חלופות:
1. גירוי שחלתי עדין, מבוסס FSH במינון נמוך עם עליה מאוד איטית כדי להביא להתפתחות זקיק ביוצי אחד בלבד.
2. טיפול מבוסס פרוגינובה, להתחיל כבר כעת.
מבחינת תוצאות - אין עדיפות לשיטה זו או אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר גרידהגילי28/06/2011
שלום,
תודה רבה על המענה
בתאריך 17/05/11 גרידה שבוע 8,
בתאריך 13/06/11 מחזור
לאחר 10 ימים בדיקת דם E2 612 פרוגסטרון 0.8
ביום ה 13 אולטרסאונד מצ"ב הממצאים
רחם הודגם בגודל 4.8*9.6
עובי רירית רחם 9.6 בתוכה נצפה נוזל בעובי 2.5
שחלה ימנית 3*1.5 עם זקיקים קטנים
שחלה שמאלית 2.9*1.9 עם זקיקים קטנים
ברצוני לדעת
1. מה המשמעות של נוזל בעובי 2.5 האם אמורים לעשות עם זה משהו?
2. האם היה ביוץ? לחילופין מתי אמור להיות
תודה רבה
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר גרידה - תגובה
ד''ר דוד ישי02/07/2011שלום
לצערי , נראה לפי האולטרסאונד שבייצת. אין לי הסבר לנוזל שבחלל הרחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור לאחר החזרההדר28/06/2011
שלום
יום ראשון עברתי החזרה בהרדמה של 2 עוברים מוקפאים.
לאחר ההחזרה היתה תחושה של נפיחות בבטן.
ומהיום יומיים לאחר ההחזרה התווספו גם מיחושי מחזור כאלה, (ככה זה היה לי גם בפעמים הקודמות 3 ימים לאחר החזרה ובאמת היה שלילי, ופעם אחת חוץ רחמי).
רציתי לדעת, האם זה שוב מבשר על שלילי, ואפשר כבר להספיד מעכשיו?
דבר נוסף, אני עם תמיכה עם פריגנובה קרינון, ובגלל שאני עם וגיניסמוס, אני לא מחדירה את המוליך עד הסוף, והרבה נוזל יוצא החוצה, האם בגלל זה התמיכה אולי לא מספיקה? זה נורא מדאיג אותי
לתשובתך אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור לאחר החזרה - תגובה
התחושות שאת מתארת הן תחושות לא ספציפיות ולכן אינן מעידות ען הצלחת הטיפול או כשלונו.
יתכן שהתמיכה אינה יעילה. אפשר לנסות לבדוק את רמת הפרוגסטרון בדם. ובכל מקרה , במצבים כאלה אפשר להשתמש בזריקה של פרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש את אותה תופעה כמוך
מיכל29/09/2011ממש כפי שאת מתארת
3 ימים אחרי החזרה ,מיחושי מחזור וגם אצלי היתה תוצאה שלילית.
האם נתנו לך פרוטוקול אחר ,ואכן הסיבה היא מחסור בפרוגרסטרון?
גם אצלי יש הרבה חומר לבן שיורד וכביכול מעיד שזה לא הכול נספג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסה להיכנס להריון בפעם ה 2סיון28/06/2011
שלום
שמי סיון, אני בת 30 אמא לילדה בת 2
אני מנסה להיכנס להריון בפעם השנייה, הבעייה שלי היא שהמחזור שלי לא סדיר,וכשאני אומרת לא סדיר אני מתכוונת שאני יכולה לקבל מחזור פעם ב חודשיים ואפילו יותר, גם בהריון הראשון שלי היתה לי את אותה בעיה ולקחתי כדור בשם איקוקולומין(אני מקווה שרשמתי נכון) אני מטופלת אצל רופא נשים שיודע ומכיר את העניין, לטענתו הוא רוצה שאנסה עוד כמה חודשים באופן עצמאי.
שאלי היא כזו:
ממה הפערים במחזור נובעים?
והאם באמת כדאי לחכות?
לתשובה מהירה אודה,
תודה מראש,
סיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה להיכנס להריון בפעם ה 2 - תגובה
פרופ' שחר קול28/06/2011אם יש לך ביוץ טבעי יש טעם לחכות.
אם אין - חבל על הזמן, יש מקום לטיפול מיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה מחר ושיעול חמוררונית28/06/2011
שלום,
מתוכננת מחר הזרעה והיום התחיל שיעול חמור הרופא אמר ברונכיט אני לא מפסיקה להשתעל בכלל, האם עדיין ניתן לעשות את ההזרעה או שכל ההתכווצויות של הבטן בגלל השיעול יכולות להזיק להשתרשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה מחר ושיעול חמור - תגובה
אפשר לעשות הזרעה למרות השיעול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלותחסויה27/06/2011
שלום,
1) ב- 23.6 הזרקתי פיוריגון 25 במקום 50 (לא שמתי לב שהחומר עומד להיגמר). האם זה עלול להרוס/לשנות את הטיפול?
2) אתמול בבוקר (26.5) עברתי הזרעה (שלישית במספר). קיבלתי כתמיכה אוביטרל. מתי עלי להזריק את האוביטרל? (אני יודעת שאתם בפורום טוענים שאין צורך בתמיכה לאחר הזרעה אבל זה הטיפול שקיבלתי מהרופא...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי שאלות - תגובה
פרופ' שחר קול28/06/20111. סביר שלא.
2. לברר עם הרופא המטפל. לכל אחד הגישה שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימיטלי27/06/2011
שלום רב!
אני נמצאת כרגע בתהליך של IVF ושבועיים אחרי החזרת מוקפאים B=59 ואחרי יומיים B=29 ואחרי שבוע B=31 נאמר לי שזה היה הריון כימי אבל לא ממש הבנתי מה זה בדיוק אומר? היתה השתרשות והפסיקה בשלבים ההתחלתיים? מה בדיוק קרה שם? ממה זה נובע? ולמה הBלא יורדת?
אשמח מאוד לקבל תשובה מאחד הרופאים בהקדם.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון כימי
טלי29/06/2011אשמח מאוד אם מישהו מהרופאים יענה לי על השאלה בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון כימי
טלי29/06/2011אפשר לקבל תשובה על השאלה לגבי ההריון הכימי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון כימי
טלי30/06/2011אולי שמישהו יתייחס אלי כבר היום...........
טלי30/06/2011אולי שמישהו יתייחס אלי כבר היום...........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון כימי - תגובה
פרופ' שחר קול30/06/2011הריון כימי הוא הריון שהפסיק להתפתח לפני שהגיע לגודל שניתן לראות אותו ב א.ס.
במקרה שלך, יש להמשיך ולעקוב עד בטא=0 כדי לשלול הריון חוץ רחמי.
הסיבה העיקרית להריון כימי: העובר שנוצר אינו תקין, ולכן התפתחותו נעצרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלסטוציסטנונה27/06/2011
אחרי החזרה של בלסטוציסט כמה זמן הוא אמור להשתרש ברחם ולהתפס (במידה ויש הריון)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלסטוציסט - תגובה
פרופ' שחר קול28/06/2011ביום ההחזרה או למחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףף- בטאגל27/06/2011
בטא 24, פרוגסטרון 36
יש מצב להריון תקין?
חוששת מדי, פעם יצא לי בטא של 160 ראשוני, וכעת 24 ..
( אני ללא אוביטרל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח למענה
גל28/06/2011יש סיכוי להריון תקין עפ"י התוצאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףףף- בטא - תגובה
פרופ' שחר קול28/06/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובריםרונית27/06/2011
שלום
ביום חמישי החזירו לי שני עוברים במצב מצויין 8 תאים .
האם העוברים השתרשו בזמן כזהה או צריך עוד לזמן להשתרשות העוברים ברחם ??
תודה רבהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר27/06/2011בדרך כלל, לפי התאוריה וההבנה שלנו הם משתרשים יומיים אחרי החזרה כמו שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה מדלגים אליי חייבת תשובה בבקשהשרון27/06/2011
.1שלום לפני חודשיים היה ל הפלה של תאומים בשבוע 15 בהפרייה
הרופאה שלי נתן לי לעשות בדיקות דם והיום הגיע לי התשובות ולפי דעתי יש משהו לא בסדרהתשובות THROMBOSIS
מוטציה:F2-G20210A תוצאה:תקין
מוטציה:FV-G1691A תוצאה:נשא
מוטציה MTHFR-677C-T תוצאה:נשא
בבקשה רופאים יקריים מה זה אומר??.האם זריקת קלקסאן תפתור את הבעיה הוא המצב חמור יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה מדלגים אליי חייבת תשובה בבקשה - תגובה
פרופ' שחר קול28/06/2011יש מקום להתייעצות עם המטולוג שתביא, מן הסתם, להמלצה לטיפול מונע בקלקסן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמירא27/06/2011
שלום
אתמול עשיתי בדיקת דם להריון אחרי 13 מהחזרת עוברים והתוצאה הייתה חיובית היה רשום ביטא מעל 15 ,היום עשיתי עוד בדיקת דם אבל קבלתי תשובה שלילית
האם תוצאות אלה תקינות?
אני עדיין לא קבלתי ווסת ,(היום הינו מועד הווסת הצפוי) .
נא דעתכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ' שחר קול27/06/2011תשובה של מעל 15 היא מוזרה, ויש לברר אותה עם הגורם שנתן תשובה כזו. איני מכיר תשובה כזו.
אם הבדיקה החוזרת היתה שלילית הרי אין הריון.
יש להפסיק כל הטיפול, וצפוי מחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום,טלי26/06/2011
שלום רב,
בת 43. ב-19 למאי התחילה לי הווסת האחרונה. ב-22 למאי טסתי ללונדון לחמישה ימים ואוסיף כי הייתי נתונה אז במתח נפשי רציני. מאז, לא התרחש ביוץ ולא הופיעה ווסת כלל (חמישה וחצי שבועות!). עוד אוסיף כמה נתונים: 1. לפני הווסת האחרונה ביצעתי אולטרסאונד שהצביע על ביוץ והרופא לא ראה משהו חריג. 2. בספטמבר האחרון, טסתי לאירופה לשבוע ואז גם היו לי שינויים קיצוניים במחזור (וגם אז הייתי במתח רציני), לא התרחש ביוץ והופיעה לי ווסת כעבור 19 יום ושוב כעבור 12 יום אך דומה היה כי המערכת חזרה לעצמה. ידוע לי כי מתח בהחלט יכול להשפיע תנודות הורמונליות ועל כן ניסיתי להשתחרר מהמתח. (אודה כי פה ושם הייתי במתח קל מעניינים אחרים) אך ניסיתי להרגע ועדיין אין שום ביטוי להתחדשות של פעילות הורמונלית. איני נוטלת גלולות גלולות ולא קיימתי יחסים. שאלתי היא האם עדיין יתכן שהמקור לכל השינויי הזה הוא המתח האקוטי בו הייתי נתונה ואולי הטיסה (שאמנם היתה ללונדון בלבד ולחמישה ימים בלבד) למרות שכבר עברו להם חמישה וחצי שבועות מאז החלה הווסת האחרונה??? לפני שבוע רופא המשפחה הציע להמתין עוד שבוע, אך כעת אני שוב לחוצה מכך שלא חל שום שינוי (אין לי ילדים והייתי רוצה...). האם יש מקום להמתין עוד או לגשת לבירור? תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, - תגובה
פרופ` דוד בידר27/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, - תגובה
פרופ` דוד בידר27/06/2011הסיפור שלך מספר על מתח אך לא הסברת מה את צריכה מאיתנו.
אם זה רק עניין של מתח יש לפנות לאנשים מקצועיים שמטפלים בזה.
מה בדיוק הייעוץ שרצית מאיתנו או שרק רצית לשתף אותנו במתח שלך ותוצאותיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
טלי27/06/2011פרופ' בירד תודה על תשובתך - אבהיר את שאלתי: לא ברור לי אם הפסקת המחזור אצלי היא אכן תולדה של מתח או תולדה של גורם אחר כמו גיל, ירידה בפעילות שחלתית ומי יודע מה ולכן אני מודאגת. אני יודעת שהייתי מאוד במתח בעת המחזור האחרון שהתחיל לפני ככמעט שישה שבעוות למשך כ-9 ימים ומאז אין ביוץ ואין מחזור וברצוני לדעת האם תקופה כל כך ארוכה ללא ביוץ ומחזור יכולה לנבוע ממתח בלבד? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר27/06/2011תעשי בדיקות הורמונליות ונראה מה קורה ולדעתי זה עניין של גיל ולא מתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
טלי27/06/2011שוב רב תודות על תשובתך (המדאיגה אמנם). אני מבינה שבד"כ ההמלצה לביצוע פרופיל הורמונאלי היא ביום השלישי של המחזור. כיוון שכעת אין לי מחזור, מן הסתם אין יום מסויים בו עלי לבצע את הבדיקה - האמנם? יש לי הפניה לבדיקת אסטרדיול, LH, FSH, ופרוגסטרון - האם די בזאת לברור ראשוני? האםז ה מספיד את סיכויי להרות (מביצית שלי כמובן)? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר28/06/2011כדאי לעשות בוסת.
אם בכלל לא מגיע וסת אז אפשר לעשות גם ולראות מה התוצאות ואז להגיד הלאה מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך שאלה
טלי28/06/2011שוב תודה רבה על תשובתך. האם די בפרמטרים שציינתי לבירור ההורמונאלי (פרוגסטרון, אסטרדיול, LH ו FSH) ואכן זה שישה שבועות מאז החל הווסת האחרונה ומאז אין לי ווסת. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר29/06/2011כן.
את יכולה לעשות כעת ואז נראה מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
טלי29/06/2011תודה רבה על תשובותך!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןג26/06/2011
שלום,
האם ניתן להתחיל טיפול של איקקלומין ביום ה-6 למחזור?
הרופא נשים שלי פשוט בחו"ל וחוזר לעבוד כשאהיה ביום ה-6.
העניין הוא שהיתה לי ציסטה לאחר הטיפול הקודם (הראשון שלי) והרופא אמר לי שלפני הטיפול הבא יש לערוך אולטרסאונד על מנת לוודא שהציסטה נספגה.
אודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין - תגובה
פרופ' שחר קול27/06/2011נכון, יש לוודא היעלמות הציסטה.
יש לברר ההוריה הרפואית לטיפול באיקקלומין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)