מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתח לאחר החזרת עובריםrin9921/06/2011
אני לאחר החזרת 2 עוברים לפני 10 ימים אני במתח ועצבים בכי ועצבות גדולה כבר שבוע האם כתוצאה ממצב הנ"ל פגעתי בסיכויי להלקט להריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתח לאחר החזרת עוברים - תגובה
ד''ר דוד ישי22/06/2011שלום
קשה לדעת. אני חושב שלא. אבל למרות זאת אני מציע לעשות כל מאמץ כדי להמנע ממצב נפשי כזה ( תמיכה , דיקור סיני וכו' )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ לגבי IVFאפרת21/06/2011
אני בת 38 עם ילד בן 10 וחצי (הריון ספונטני) עם שחלות פוליציסטיות, אחרי ניסיונות להרות באיקקלומין וגונל F עברתי להפרייה.
לפני שלושה שבועות בערך עברתי שאיבה והחזרה של שני עוברים. התמיכה שקיבלתי היא: 1 אסטרופם ביום + 4 אנדומטרין ביום (בנרתיק).
ביום ראשון האחרון עשיתי בדיקת דם להריון והיה שלילי. חשוב לציין כי כמה ימים לפני בדיקת הבטא היה לי דימום חזק במשך 4 ימים בערך, והרופא המטפל העלה לי את המינון של האסטרופם לשני כדורים ביום.
השאלות שלי הן אלו: למה לדעתן זה לא נקלט? מה סיבת הדימום? והאם צריך לעשות משהו נוסף (אולי להוסיף תמיכה?) כדי להצליח בפעם הבאה?
ממש ממש מודה לכם מראש!!! ושיהיה בהצלחה לכולנו! אמן ואמן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתן=לדעתכם
אפרת21/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובת המומחים בקוצר רוח
אפרת21/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובתכם...
אפרת21/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרע - האם מאפשרת הריון?שרוני21/06/2011
שלום לרופאים,
להלן תשובות לבדיקת זרע שביצע בן זוגי אמש.
אציין כי הוא בן 33 + אני בת 32 + 2 בנות משותפות. הראשונה תוצר של הזרעה רביעית לפני 5 שנים. הבת השנייה - ספונטני לאחר 6 חודשי ניסיונות.
האם יש טעם לנסות שוב ספונטני, (מנסים כבר 4 חודשים) או שנצטרך שוב הזרעות iui.
צמיגות: תקינה
צבע: אפור
ph - 7.8
נפח: 2.5
ריכוז: 23*10 בחזקת 6.
ריכוז תאי זרע בזירמה: 57.5
אחוז תנועה כללי: 60% (מהירה: 40%, בינונית %20)
סה"כ תאי זרע בתנועה: 34.5
חיות: מעל %50
מורפולוגיה: 11% תקינים
את הפרופיל ההורמונאטלי שלי העלאתי בנפרד וציינת כי תקין.
אשמח לחוות דעתך בעניין תוצאות הזרע
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע - האם מאפשרת הריון? - תגובה
פרופ' שחר קול21/06/2011זרע תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהtut21/06/2011
בת 27, שנתיים אחרי לידה. בהריון הראשון לאחר שלא קיבלתי מחזור 6 חודשים טופלתי בגלוקופאז ואיקקלומין ומייד נכנסתי להריון. כעת מנסה שוב. הפעם בשונה מהפעם הקודמת קיבלתי מחזור ללא צורך בכדורים באיחור של שבועיים. בהמלצת הרופאה עושה מעקב זקיקים. נמצאת ביום ה-15 לאחר המחזור נצפו זקיקים קטנים בשחלה הימנית והשמאלית דוגלס חופשי מנוזל עובי אנדומטריום 5.1 מ"מ. האם עוד יש סיכוי לביוץ החודש או שמא יש לקחת גם הפעם כדורים ליצירת הביוץ....תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ' שחר קול21/06/2011הסיכוי לביוץ אינו טוב, רצוי לחזור על הטיפול שעבד בעבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נבידו ותכנון הריוןמשה21/06/2011
אנו רוצים לתכנן הריון ויש לנו 2 ילדים.
אני מטופל בנבידו 1000 זריקות בגלל חוסר של טסטוסטרון ואני נמצא בתהליך של הטיפול וכמו כן שנינו לוקחים סימבסטאטין 20 מ"ג בגלל כולסטרול גבוה,לא מעשנים בריאות תקינה ומשקל תקין.
האם הנבידו יכול להשפיע או לפגום בתהליך ההריון,בעייה כרומוזומלית כלשהיא לעובר?
האם כדאי/רצוי לסיים את הטיפול ולחכות ורק אח"כ לנסות להיכנס להריון, כמה זמן לחכות מהזריקה האחרונה?
האם איכות וכמות הזרע נפגעת מנבידו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נבידו ותכנון הריון - תגובה
טסטוסטרון אכן פוגע באיכות הזרע. כדאי שתפסיק את השימוש בו לפחות 3 חודשים לפני התחלת הנסיונות להרות. כדאי בסוף ה 3 חודשים האלה תעשה בדיקת זרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאות אחרי זריקה - מנוגוןשרונה21/06/2011
שלום,
מקבלת אמפולת מנוגנון, זריקה תת עורית. אתמול זריקה מס' 4.
כחצי שעה לאחר הזריקה התחילו הקאות ושלשול קל.
איני חושבת שזה קשור לזריקות (מרגישה כמו שפעת...),
אבל רציתי לברר האם ההקאות מזיקות ליעילות הזריקה?
בעלון התרופה כתוב לא לגרום להקאה...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאות אחרי זריקה - מנוגון - תגובה
לא. הקאה אינה משפיעה על תפקוד הזריקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תענו בבקשה!!!מרים21/06/2011
שלום רב
אני בת 41.
יש לי ולבעלי שני ילדים מהריונות ספונטניים.
כאשר ניסינו להכנס להריון נוסף בגיל 36 לא הצלחנו והתחלנו הזרעות ו- IVF.
בטיפול השלישי של ה- IVF , בגיל 40, נכנסנו ללהריון שהופסק בשבוע 20 ללא דופק לא מוסבר.
בדיקת קרישיות לאחר ההריון הראתה ערכים קצת גבוהים.
חזרתי לטיפול. בכל טיפול IVF יש כמות יפה של ביציות עוברים יפים אך למרות הכל כלום לא נקלט. בטיפול האחרון- (ה- שישי או שביעי קצת קשה לי לזכור...) היו 18 ביציות, 14 מתוכן הופרו.
ביום ההחזרה היו 8 (!!!) עוברים איכותיים של שמונה תאים ואפס שברים.
החזירו לי שלושה. את השאר גידלו במעבדה ואחרי יומיים החזירו שניים נוספים אחד ממש הוגדר מעולה (למעלה מ- 150 תאים) והשני בינוני). סך הכל הוחזרו 5 עוברים!
סוף סיפור- ביום הבדיקה ביתה היתה 20 ולאחר מכן ירדה וקיבלתי מחזור.
האם מישהו יכול להגיד לי מה יכול להיות דפוק אצלי?
למה עוברים כל כך יפים לא רוצים להקלט?
תודה על הסבלנות הרבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו בבקשה!!! - תגובה
אני משער, שלמרות התגובה הטובה שלך והעוברים היפים, הבעיה העקרית שלך היא הגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיצה מגולשת
יעל22/06/2011שלום מרים
ההמטולוג שהייתי אצלו לבירור הקרישיות אמר שלאחרונה יש עדויות בספרות, שקרישיות יתר יכולה למנוע השתרשות ב-IVF (לא רק הפלות). אם יש לך קרישיות תבררי עם המטולוג על אפשרות של קלקסן עם החזרת העוברים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית תודה יעל
מרים22/06/2011באמת הרופא שלי נתן לי קלסן לטיפול הקרוב, אפילו שהוא סקפטי לגבי האמינות של זה, כי כרגע אנחנו הולכים על כל הקופה...
האם את יכולה לכתוב לי מיהו ההמטולוג והאם את יודעת עוד על כיוון זה?
תודה רבה- רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה נואשות להסבריםשלגייה20/06/2011
לרופאים שלום,
אודה לרופא שיהיה מוכן לתת לי הסבר מפורט ככל האפשר לשאלות הבאות:
לרופאים שלום,
מחזור זה הוא מחזור הזרעה על בסיס טבעי (ייתכן ויהיה רק עם אוביטרל).
בבדיקות מהיום: זקיקים קטנים בשתי השחלות. איך ייתכן ללא זריקות מס' זקיקים) והאם ייתכן וכתוצאה מכך במחזור זה יתפתח יותר מזקיק אחד לאור התוצאות?
מחזור אחרון ב-9/6/2011
בבדיקות הדם ב-19/6, י"מ 11:
LH = 14.3 IU/L
E2 = 560 pmol/l
P = 3.3 nmol/L
מה לדעתכם אומרות התוצאות בקשר לביוץ?
האם ה-LH לא גבוה מדיי ביחס לפרוגסטרון (ובכלל)?
האם הפרוגסטרון לא נמוך מדיי?
האם על סמך תוצאת ה-E2 לא היה כבר הביוץ?
בתודה,
לימונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב שכחתי
שלגייה20/06/2011רירית מעל 8.
בתודה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מעולה - כי ככה החליט הרופא
מירי21/06/2011הוא אמר שתופעות הלוואי יהיו אותו הדבר ואפילו יותר גרוע.
אז להתווכח איתו? זו לא אני לצערי, במיוחד במשהו שאני לא מבינה.
אתה חושב שכדאי לי להתעקש על זריקות? הן יותר יעילות? או שכדאי לעבור לזריקות רק בגלל שהכדורים לא עוזרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשה לי קשה לי!!! מקווה לתשובהמירי20/06/2011
לפני שבועיים בדיוק הזרעה שנייה והציפייה היתה גדולה מידי.
היום, שבועיים אחרי בדיוק, התכוונתי לעשות בדיקת דם אבל קיבלתי מחזור.
זה מכניס אותי ללחץ מיותר ולבכי שלא פוסק. מה עושים?
הזרעה ראשונה - כדור איקקלומין ואוביטרל אחד.
הזרעה שניה - 2 איקקלומין, אוביטרל אחד ואסטרופם 4 מ"ג שבועיים.
האם זריקות יעזרו יותר?
קראתי פה שצריך לעבור 3 הזרעות לפני שעוברים להפריה.
זה נכון שאם בהרעה הראשונה לא קיבלתי תמיכה היא לא נחשבת כספירה של אחת מהשלוש?
והאם הייתם ממליצים לקחת זריקות בנסיון הבא?
תודה וסליחה על האוירה הדכאונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לי קשה לי!!! מקווה לתשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר21/06/2011בהזרעות לא צריך בכלל לתת תמיכות. כל העניין שלא הבהרת מה האבחנה של הרופא המטפל לכך שאת לא מצליחה להרות. מדוע את מטופלת בכדורים? למה הזרעות? קשה לתת תשובה מפורטת בלי לקבל פרטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מה שכתבת לי פעם קודמת
מירי21/06/2011"אם כך את זקוקה לטיפול בגלל בעיות ביוץ ואם את לא מרגישה טוב אחרי הכדורים יש לעבור לזריקות ל הורמונים שהוא טיפול הרבה יותר יעיל והזרעות ואז נראה מה קורה."
אחרי שכתבתי לך את זה:
המחזור שלי לא סדיר מאז שאני זוכרת את עצמי. גלולות הפסקתי לפני כשנה +, ניסינו ולא הצלחנו, מה גם שהמחזור שלי יחסית ארוך ואולי הביוץ נופל לי ב7 נקיים, בבדיקות בית שעשיתי לא היה כלל ביוץ.
כשהלכנו לרופא, בעלי נשלח לבדיקת פוריות והפרופסור כתב שהתנועה והמורפולוגיה מעט נמוכים אך ריכוז תאי הזרע והחיוניות תקינים. והמליץ על "השבחה של תאי זרע על מפלי צפיפות לקראת הזרעה תוך רחמית".ועל סמך זה נשלחנו לפוריות לבירור וטיפול.
בבי"ח כנראה הסתפקו בתשובה והטיפול הראשון היה האיקלומין והאוביטרל. למה? קקשה לי לענות לך על משהו שאני לא יודעת.
אציין שהבדיקות שאני עשיתי הן בדיקות דם כלליות + פרופיל הורמונלי בימי מחזור שהן בגדר הנורמה ואולטרסאונד 5 ימים לאחר סיום הוסת.
התוצאות: רירית 7 מ"מ
א.45, ע.30, ר.41.
שחלה ימנית 24*25 (זקיקים קטנים)
שחלה שמאלית 21*25
ללא נוזל דוגלס.
מה שלא מובן לי, זו בדיקה שעשיתי לפני 4 חודשים ללא תרופות.
ההאולטרסאונד האחרון לפני ההזרעה ממה שאני זוכרת היה:
רירית 10מ"מ ושחלה שמאלית בלבד 20 מ"מ (הימנית כלל לא נראתה).
ואני שואלת לאן היא נעלמה :-).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מה שכתבת לי פעם קודמת - תגובה
פרופ` דוד בידר21/06/2011אם כך מדוע לא התחלתם טיפולים בזריקות והזרעות ?.״
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכך החליט הרופא
מירי22/06/2011הוא אמר שתופעות הלוואי יהיו אותו הדבר ואפילו יותר גרוע.
אז להתווכח איתו? זו לא אני לצערי, במיוחד במשהו שאני לא מבינה.
אתה חושב שכדאי לי להתעקש על זריקות? הן יותר יעילות? או שכדאי לעבור לזריקות רק בגלל שהכדורים לא עוזרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכך החליט הרופא - תגובה
פרופ` דוד בידר22/06/2011במוקדם או במאוחר תגיעי לזריקות ואין להן אותן התופעות כמו לזריקות ולדעתי כדאי לעבור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אדבר מחר עם הרופא
מירי22/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגילוטוןמאיה20/06/2011
ערכתי בדיקת הורמונים הרופא ראה כי אין ביוץ ( פוליציסטית ) והתחלתי לקחת פרוגילוטון
האם ביום ה 14 15 יהייה ביוץ וכדאי לנסות להרות או עדיף להזהר שכן המשך לקיחת הכדורים עד סופם יכולה לפגוע במקרה וכן יהייה הריון ??
אציין שלמחזור שיגיע אחרי סיום הכדורים קיבלתי איאקלומין וזריקת אורביטול בפעם הראשונה ..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגילוטון - תגובה
פרופ` דוד בידר21/06/2011תחת פרוגילוטון לרוב אין הריונות וגם אם יהיה זה לא מזיק להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימי ואין מחזוררונית20/06/2011
שלום,
ביום ו' (17.6) הבטא התאפסה לאחר הריון כימי והפרוגסטרון היה קטן מ-0.8 ובכל זאת עד היום 20.6 לא הגיע מחזור. מה הסיבה? האם יכול להיות שהמחזור לא יגיע? מה עושים? (נמצאת על דקא ארוך האם קשור?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה- ממתינה לתשובה
רונית21/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוטרדת- מחכה לתשובה
רונית22/06/2011עדיין לא הגיע מחזור -22.6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון כימי ואין מחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר22/06/2011זה בגלל הדקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים?
רונית22/06/2011יגיע לבד? מצריך התערבות גלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה- מה עושים? איך מתקדמים?
רונית22/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםזוהר20/06/2011
אשמח לקבל עזרה...
נמצאת במעקב זקיקים
19/6היום הראשון למעקב הוא היום ה12 למחזור שחלה ימנית 18*18 + קטנים, שחלה שמאלית 9*9 + קטניםאין נוזל בדוגלאס עובי הרירית 8.7
20/6 יום שני למעקב היום ה13 למחזור: שחלה ימנית 20*19 + קטנים, שחלה שמאלית 9*8 + קטנים אין נוזל בדוגלאס עובי הרירית 9.3 , בנוסף היום ערכתי בדיקת דם ולהלן התוצאות: פרוגסטרון 0.7 ואסטרדיול(מקווה שאמרתי נכון) 814.0
הרופא אמר כבר אתמול לקיים יחסים, אך מצד שני אמר שעדיין לא היה ביוץ
מה זה אומר? והאם הביוץ בפתח לפי נתונים אלו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים???
זוהר26/06/2011אמנם כבר עבר שבוע אך עדיין מחכה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשההה חייבת תשובה מהרשרון20/06/2011
שלום לפני שבוע הייתי צריכה לעשות בדיקת הריון לאחר החזרת עוברים אמרו לי שלילי ואמרו לי גם להפסיק את הכדורים תמיכה אחרי 4 ימים קבלתי מחזור והלחתי לרופא היום לעשות בדיקות והרופאה אמר לי שזה לא מחזור והוא ראה משהו אבל הוא אמר לי חכי נעשה לך בדיקות דם וניראה מה זה יכול להיות שזה הריון ????????????
וזה היה 12 ימים לאחר החזרת עוברים הבדיקת דם לא 14 ימים
זה היה משהו עגול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשההה חייבת תשובה מהר - תגובה
פרופ' שחר קול20/06/2011לא סביר שיראו הריון בא.ס. שבועים לאחר החזרת עוברים.
מציע לברר עם הרופא .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימי ללא דימוםקרן20/06/2011
ד"ר שלום
לפני 4 ימים בדיקת שנייה בטא לא הוכפלה מספיק ונשארה נמוכה אך אין שום סימן לדימום או כאבים ואני מרגישה מצויין
איך יכול להיות? האם בהריון כימי אפשר לקבל דימום גם לאחר שבוע שבועיים עד שהבטא יורדת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון כימי ללא דימום - תגובה
ד''ר דוד ישי20/06/2011שלום
ראשית, כדאי על הבטא. לפעמים לאחר עליה לא טובה אחת ממשיכה עליה תקינה. שנית, הדימום יכול להופיע רק בעוד כמה ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות מטעותגבי20/06/2011
שלום לכולם,
אני עם PCO , (נ+1). כבר חודשיים לא קיבלתי מחזור. לקראת התחלת טיפול פוריות התבקשתי לקחת דופסטון*2 ל 10 ימים. אחרי 3 כדורים בגלל כאבים שהיו לי ביצעתי בדיקת ביוץ ולהפתעתי .. חיובית!! כבר 3 ימים חיובי ברור. דילגתי על 4 כדורים (יומיים) ע"מ לתת הזדמנות לקליטה אם בכלל בגלל שפרוגסטרון ימנע חדירת זרע וכו'.ואחר כך המשכתי. האם זה נורא שהפסקתי? האם הבדיקות הן אמינות לגבי PCO ? על מה זה מעיד (תוצאות חיוביות- עשיתי בוקר וערב והכל חיובי!!)
אשמח אם תענו לי זה דחוף בשבילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות מטעות - תגובה
פרופ' שחר קול20/06/2011אם הבדיקה חיובית במשך 3 ימים זה מעלה חשד לרמת LH גבוהה באופן קבוע בדם, בלי קשר לביוץ.
זה לא נדיר בנשים עם PCO.
בדיקות הביציות הביתיות אינן מיועדות לנשים עם PCO.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
גבי20/06/2011למרות שכל הבדיקות שעשיתי באותו מחזור היו שליליות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)