מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפרופסור דוד הנכבדעמק יזרעאל111/07/2011
בשנות ה40 לחיי 2הפריות לא טובות ביצית אחת שלא הופרתה. מאמינה שאפשר שוב הפריה. איזה רופא מתמחה ב fsh לאן לפנות דרך הקופה של מכבי. ה fsh שלי גבוה 14.8 .רוצה רופא שיכול לתת חוות דעת מקצועית דרך הקופה להפריה. ואם צריך לעשות בדיקה amh? נשלחתי לעשות. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופסור דוד הנכבד - תגובה
פרופ` דוד בידר11/07/2011אין רופא שמתמחה ב FSH.
לפי התוצאות שאת מציינת את צריכה תרומת ביציות.
בכל אופן אם את רוצה חוות דעת נוספת את צריכה לציין מקום מגורים ושייכות לקופה כדי שאמליץ לך לאן לפנות.
אם את רוצה לחסוך זמן תפני לרופא המטפל בתרומת ביציות באיזור מגוריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך על המלצתך
מרב11/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ היקר דוד בידר
עמק יזרעאל112/07/2011אני מעפולה לאן לפנות לאיזה רופא בסביבית מגורי. ואני בקופת חולים מכבי. תודה איך מתחילים בכול התהליך של תרומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ היקר דוד בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר12/07/2011בעפולה אני לא מכיר אך בחיפה אני מכיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ דוד בידר למה לא עונה מקפיצה
עמק יזרעאל112/07/2011שאלה הקודמת למעלה תענה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ דוד בידר למה לא עונה מקפיצה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/07/2011עניתי שאני לא מכיר בעפולה.
לגבי תרומה , צריך לשבת מול הרופא ולקבל הסברים מפורטים.
מצידך את צריכה לקחת תרופות המחקות את המחזור החודשי ואז שמים עוברים ברחם.
פירוט התהליך וכו. צריך להיות מול הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיסור בידר אפשר בבקשה לקבל תשובהחסויה11/07/2011
אפשר בבקשה לקבל תשובה על השאלה שלי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיסור בידר אפשר בבקשה לקבל תשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/07/2011עניתי, לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים קטניםליאת11/07/2011
האם יש בעיה להכנס להריון אם אני מבייצת עם זקיקים קטנים (גודל 13 ו-14)? אני לא יודעת אם זה קשור אבל יש לי סיצטות בשחלות.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים קטנים - תגובה
ד''ר דוד ישי11/07/2011שלום
הסיכוי שזקיקים של 13-14 מ"מ בשלים הוא נמוך מאוד ולכן הם אינם מבייצים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ליאת12/07/2011ביום א' באולטראסנד נמדדו זקיקים בגודל 13 ו-14 וביום ג' הייתי אחרי ביוץ וגם בדיקות הדם הראו זאת. במידה ובכל זאת זקיקים בגודל זה מבייצים האם זה מעיד כי כן ניתן להכנס להריון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר דוד ישי12/07/2011שלום שוב
אני לא יודע לאיזה בדיקות שמעידות על ביוץ את מתכוונת. זקיקים של 13-14 מ"מ לא מבייצים. אם יש אכן עדות לביוץ אז כנראה מישהו פספס זקיק גדול יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר אל וסת משנית- בבקשה תענוחסויה11/07/2011
היי, אני בת 18 ומחלימה מאנורקסיה לפני שלושה חודשים בערך חזר לי המחזור החודשי באופן טבעי לאחר ארבע שנים שלא היה לי מחזור טבעי בכלל.
נתנו לי מידי פעם לאורך השנים על ידי הרופאים בבית החולים גלולות למחזור או פרובירה לעורר את השחלות,המחזור אמנם חזר אך כשהפסקתי לקחת את הכדורים הוא נעלם כלא היה.
אני יציבה במשקל תקין כבר המון זמן לכן זה מה שהחזיר את המחזור באופן טבעי לדעתי למרות שאמרו לי שאין סיכוי שהוא כבר יחזור טבעי.
השאלה שלי היא האם הפוריות שלי תישמר ליותר שנים ויהיה לי מחזור עד גיל מאוחר יותר בגלל שכביכול קיבלתי את המחזור בגיל 18?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לאחר אל וסת משנית- בבקשה תענו - תגובה
ראשית. יפה מאוד שחזר לך הוסת הסדיר. תשמרי עליו.
אין בהכרח קשר בין גיל הופעת הוסת וגיל העלמותו. אל תסמכי על זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויים-לפ בידרחסויה11/07/2011
שלום רב,
קצת רקע עלי: אני בת 32 ויש לי ילדה בת שנתיים מ IVF רגיל (בעית זרע).
שאיבה ב 07.07 (23 ביציות-מתוכן 4 ביציות לא בשלות ו-13 עוברים ) היום הוחזרו 3 עוברים (מתוך 6 בריאים) ביום הרביעי (עברו PGD עקב בעיה גנטית).
עובר אחד בין 9 תאים
עובר בן 10 תאים
עובר קומפקט
נאמר לי כי כולם הוסיפו תאים לאחר הביופסיה-.בחלק מהם נלקחו שני תאים לבדיקה. האם הסיכויים להיקלט הפעם טובים?
זה ה PGD השלישי שלי, בקודם היו עוברים פחות יפים מהפעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויים-לפ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר11/07/2011ה PGD מוריד סיכויי הריון.
הסיכויים שלך להרות אם מחזירים 2 עוברים יפים בני כ7 -8 תאים ללא שברים נע סביב ה 30%.
זה נכון לפי מה שאת מתארת שסיכוייך הם ,כנראה במקרה זה ,מקסימליים ונעים סביב ה 20%.
אך לא זה מה שקובע כל האחוזים שציינתי אלא הכל תלוי בעובר באם הוא תקין ותהליך לקיחת התא ממנו לא הזיקו לו אז הסיכויים טובים מאוד.
עצם העובדה שילדת בעבר גם זה מוסיף לעומת מישהיא שלא ילדה כך שסך הכל התוצאה הנוכחית משביעת רצון ונקווה שזה ילך טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת תמיכהאיילה11/07/2011
אתמול בערב הפסקתי את התרופות לתמיכה בעובר(הפריה ראשונה)
כי לפי בדיקת דם אני צריכה לקבל מחזור כי העובר לא נקלט אך עדיין יש סימנים קטנים של מחזור מתי יחזור לגמרי המחזור שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת תמיכה - תגובה
תוך כמה ימים מהפסקת התמיכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על ביוץחסויה11/07/2011
שלום ,
מקווה מאד לקבל תשובה מהירה כי אני על עצבים
בד"כ יש לי מחזור סדיר שקיבלתי קבוע בכל 3 לכל חודש .3.6 היה המחזור לפני האחרון שלי וזה ששבוע לפני הוצאתי התקן למניעת הריון "טבעת" . וזה שהמחזור החודשי שלי הוא בכל 28 יום קבוע.
קיבלתי מחזור אחרון בתאריך 28.6.2011 .לא היבנתי למה המחזור הקדים לי פתאום כך אבל כנראה אולי בגלל הוצאת התקן זה השפיע .וזה אומר שמיום ה 3.6 ועד ה 28.6 הסבב של המחזור שלי ירד מ 28 ל 26 .השתמשתי במחשבון הביוץ שמצאתי בכמה אתרים וכולם מראים שיום הביוץ שלי הוא ב 10.7.2011 חישבתי כך לפי המחזור האחרון ולפי 26 ימים ממחזור למחזור קיימנו יחסי מין באותו יום 10.7 ובעלי נסע לכמה ימים האם קיים הסיכוי לקליטת הריון ?? קראתי שזרע יכול לחיות בתוך הרחם לכמה ימים.האם זה נכון ואם כן עד כמה ימים זרע יכול לשרוד בתוך הרחם?
קראתי בחלק מהאתרים שביוץ מתרחש אחרי 14 יום מהמחזור האחרון וקראתי באתרים אחרים שביוץ מתרחש ב 14 יום לפני מחזור . איזה משפט הוא הנכון?
אהיה אסירת תודה על קבלת תשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על ביוץ - תגובה
זרע באיכות טובה יכול לשרוד במערכת המין של האישה עד 3 ימים
הנכון הוא שהביוץ הוא 14 יום לפני הוסת הבא. במחזורים של 28 ימים זה יצא גם 14 יום אחרי הוסת הקודם.
וסתם הערה.בלתי אפשרי שהוסת יהיה כל 28 ימים ובאותו זמן כל 3 לחודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חסויה11/07/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
חסויה11/07/2011לפי החישובים שלי יש סיכוי שיהיה הריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה - תגובה
ד''ר דוד ישי12/07/2011שלום
נראה לי שיש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חסויה12/07/2011תודה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידר- פירגוןגלי11/07/2011
בוקר טוב,
רק רציתי לחזק ולומר, שאני אוהבת את הכנות שלך גם שלפעמים היא לא "עדינה", ובהחלט מעט הרופאים שאומרים וכנים איתנו.
למרות הכאב הייתי מעדיפה אני לשמוע כנות ולא "סיבון".
בכל אופן תודה לך על התגובות המהירות לשאלותי והמקצועיות.
אלפי תודות
גלי
נ.ב. אם היה לך מרפאה בצפון אני הייתי הראשונה שמתייצבת אצלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר ולגלי
רעות11/07/2011מצטרפת למה שכתבה גלי, אתה רופא "ישיר" נותן תשובות מקצועיות ולי ניראה שאתה רופא מאוד נחמד.
תודה רבה על הזמן שאתה נותן לנו בפורום.
ולשאר הבנות, רצוי לא לענות בשם הרופא, לרופא שיקולים משלו, וכמובן מי שלא רוצה לקבל תגובה של הרופא (תגובה ישירה אמינה ), תפנה את השאלה לרופא אחר בפורום.
תודה פרופ' בידר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעות וביוץ- דחוףד11/07/2011
שלום לכם
אנא תשובות לכל השאלות. סליחה על האריכות.
אני בת 39, עשיתי שתי הזרעות עם גונאל אף 75 (התחלת הטיפול מיום השלישי למחזור).
כל פעם הזקיקים הגיעו לגודל של 15 ממ ולפי בדיקת דם - E2 כבר בגודל הזה התחילו להראות ערכים של ביוץ - 1861 שלאחריו הזרקתי את האוביטרל.כתוצאה מהזרקת ההורמון הופיעו שתי ציסטות צלולות בשתי השחלות (בנוסף לציסטה עכורה שקיימת הרבה שנים בוגדל 27 ממ שגודלה לא השתנה כל כך)
1. האם אפשר להכנס להריון בכלל מזקיק בגודל 15 ממ? מאיזה גודל כן אפשר?
2. האם גונאל אף יכול להעלות את ערך הורמון הביוץ ולזרז הביוץ אפילו במצב שהזקיק עדיין לא הגיע לגודל המתאים לכניסה להריון? מה עושים במצב כזה?
3. האם הזרקת הורמנים בגיל הזה (להזרעה) גורם יותר לתופעות שליליות כמו הופעת ציסטות יותר מאשר לזקיקים והריון? מצב שאולי עדיף ישר לעבור להפריות?
5. מה קורה אם הציסטות לא נעלמות ורוצים להמשיך בטיפול - עם הזרעות או הפריה?
6. האם עדיף לבקש מהרופא להזריק בהתחלה (3-4 ימים ראשונים) 75 גונאל ואחר כך כמויות קטנות יותר של גונאל (למשל 37) כדי מצד אחד לגרום להבשלה של הזקיק ומצד שני למנוע ביוץ מוקדם מידי כשהזקיק עדיין אינו בוגדל המתאים להריון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעות וביוץ- דחוף - תגובה
בטיפולי פוריות, מקובל בד"כ, שזקיק הוא בשל כאשר גודלו 17 מ"מ או יותר
הגונאל אינו מזרז את הביוץ. האוביטרל כן וגם הוא רק כאשר הזקיקים בשלים
מדי פעם, ללא קשר לגיל, יש הופעה של ציסטות בתגובה לטיפול. ב IVF משתמשים באותן תרופות כך שזה לא מה שפותר את הבעיה. הציסטות האלה חולפות מעצמן.
הרעיון של הקטנת המינון והארכת הטיפול הוא רעיון טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרהמוריה11/07/2011
שלום רב צירפתי צילומי א.ס מלפני שבועיים הריון מהפריה חוץ גופית החזרת עוברים טרים ב 26/5 שאלתי האם הא.ס תקין?
ושאלה נוספת הרופא אמר לי שהשחלות עדין מוגדלות מהטיפול מהזריקות שאלתי האם הנפיחות של השחלות יורדת במהלך ההריון הבטן שלי נפוחה כתוצאה מזה האם השחלות יחזרו למצב הרגיל?
והאם הא.ס תקין ?
תודה יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר בבקשה התייחסות
מוריה11/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/07/2011נפיחות השחלות תיעלם עם הזמן ודי בקרוב.
האולטרה-סונד נראה בסדר.
האם כבר ראו דופק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן בטח שראו וגם הרופא אמר שהגודל של
מוריה11/07/2011העובר תואם לשבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן בטח שראו וגם הרופא אמר שהגודל של - תגובה
פרופ` דוד בידר11/07/2011אז הכל טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלקסן-לפרופ' בידרדניאלה11/07/2011
אני לפני החזרת מוקפאים,
עברתי 2 הפלות תוך שנה,
אחת לפני שנה וקצת,ואחת לפני 3 חודשים,
אני לפני החזרת מוקפאים,
רוצה להתחיל לקחת קלקסן מניעתי,
מה המינון?
ממי עלי לבקש זאת?
מתי להתחיל?(ביום ראשון החזרה של בלסטוציסטים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקסן-לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר11/07/2011כדאי להתחיל רק שיש הריון וזה הולך לפי משקל גוף אם את שוקלת למשל 60 אז צריך לקחת 60 יחידות וכך הלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
דניאלה11/07/2011רופאי פוריות ביחידה יורשו לתת לי מרשם לקלקסן?(לא עשיתי קרשיות,אך בידי הפניות לבדיקות,ועכשיו קצת מאוחר מדי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/07/2011אפשר לעשות הכל במקביל ,להתחיל בדיקות ,לקחת טיפול ובהמשך להחליט מה לעשות הלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלקסן מניעתי
דניאלה12/07/2011האם קלקסן יכול לגרום נזק כלשהו לעוברים אם נלקח ללא צורך ממשי?
האם מנהל היחידה יוכל לאשר לי את התרופה ע"ס ההסטוריה שלי,אם אבקש זאת ממנו?
האם יש תרופה נוספת(אספירין למשל)שניתן לקחת(דרך הפה)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלקסן מניעתי - תגובה
פרופ` דוד בידר12/07/2011אספירין אינו יעיל.
קלקסן לא פוגע בעובר.
לא לכל רופא יש אותן הדיעות במיוחד שאת תציעי לו והוא ,אולי, לא יראה זאת בעין יפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ושאלה
דניאלה12/07/2011מהכרותי רבת השנים עם אותו הרופא,יתכן ויפגע...אך איני מסוגלת לחשוב על אפשרות של הפלה נוספת ,האם ההמטולוג שלי יכול לרשום לי קלקסן ?רופא משפחה?מישהו אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ושאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר12/07/2011קודם שיהיה הריון ואז אגיד לך איפוה להשיג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
דניאלה13/07/2011!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם עשיתי שטות? אחרי החזרת עובריםגו'לי11/07/2011
2 יפים.חזרתי מהיחידה ברגל לערך 1.5 ק"מ הליכה נעימה ואיטית
נפשית לא יכולתי לנהוג ולא היה לי חשק לנסוע בתחבורה ציבורית
רציתי להיות לבד השאלה אם לא גרמתי נזק?
ה\שאלה שניה כמה מותר ללכת ואם בכלל? .
ו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו
גו'לי11/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובה
גו'לי11/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל דאגה!
יעל11/07/2011לא עשית שום שטות. הכול בסדר!
מתפללת בשבילך שיהיה הריון בריא ותקין!
יש כ,כ הרבה סיבות למה זה לא יצליח. את וודאי לא צריכה להיתלות בזה שהלכת הרגל!
הרבה הצלחה!86* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל תודה וגם לך בע"ה יצליח הכל!!
גו'לי11/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם עשיתי שטות? אחרי החזרת עוברים - תגובה
לא גרמת שום נזק. ההתרגעות ושלוות הנפש חשובה מאוד להצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר דוד ישי יישר כח
גו'לי12/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר אל וסת משניתחסויה10/07/2011
היי, אני בת 18 ומחלימה מאנורקסיה לפני שלושה חודשים בערך חזר לי המחזור החודשי באופן טבעי לאחר ארבע שנים שלא היה לי מחזור טבעי בכלל.
נתנו לי מידי פעם לאורך השנים על ידי הרופאים בבית החולים גלולות למחזור או פרובירה לעורר את השחלות,המחזור אמנם חזר אך כשהפסקתי לקחת את הכדורים הוא נעלם כלא היה.
אני יציבה במשקל תקין כבר המון זמן לכן זה מה שהחזיר את המחזור באופן טבעי לדעתי למרות שאמרו לי שאין סיכוי שהוא כבר יחזור טבעי.
השאלה שלי היא האם הפוריות שלי תישמר ליותר שנים ויהיה לי מחזור עד גיל מאוחר יותר בגלל שכביכול קיבלתי את המחזור בגיל 18?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לאחר אל וסת משנית - תגובה
לדעתי אין קשר. הדלדול של הביציות נמשך גם אם אין מחזורים טבעיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת זריקות לאחר יומייםדן10/07/2011
שלוום,
האם זה בסדר לעצור טיפול עם פיוריגון (~80 יח') לאחר יומיים של זריקות?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת זריקות לאחר יומיים - תגובה
לא ברור לי למה את מתכוונת כשאת אומרת בסדר. בריאותך לא תפגע. התגובה של השחלות בודאי לא תהיה כמו שהיתה לו המשכת בזריקות. ויתכן שיהיה שיבוש ודימום מוקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםאביטל10/07/2011
לפני כ-9 חודשים בדיקות הורמונליות - FSH - 21.4, התחלת לקחת DHEA, המחזור לא היה סדיר ואחרי כ-60-70 יום גיליתי שאני בהריון (ביום 50 למחזור לא הייתי בהריון) שלצערי לא התפתח - לפני חודשיים עברתי גרידה. בכל אופן התחלתי החודש במעקב זקיקים החל מהיום ה-10 (עדיין לוקחת DHEA)
יום 10 - זקיק בגודל 11 ממ
יום 11 - 12 ממ
יום 12 - 14 ממ
יום 13 - 15 ממ
יום 14 - 10 ממ
יום 17 - נצפה ציסטה עכורה בגודל 13*15, יכול להיות גופיף צהוב.
עובי הרירית בכל הימים האלה נעה בן 4.2 ל- 6.5.
לא ביצעתי בדיקות הורמונליות, אני כרגע לא נמצאת בטיפולים.
האם היה ביוץ או שזה ציסטה?
מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים - תגובה
קשה לדעת. קרוב לודאי שמדובר בביוץ לא תקין של זקיק באיכות נמוכה. לצערי אין הרבה מה לעשות מלבד לקוות שבאחד המחזורים יופיע זקיק באיות טובה שיאפשר הריון. אם את בגיל יחסית מתקדם אפשר להתחיל לשקול שינוי דרסטי וללכת על תרומת ביצית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב זקיקים
אביטל11/07/2011אני בת 38.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב זקיקים - תגובה - תגובה
ד''ר דוד ישי12/07/2011שלום
38 זה כבר לא הגיל של שיא הפוריות אבל לנשים בגילך יש בד"כ רזרבה שחלתית גדולה יותר. אני מציע שתבקשי שהרופא יפנה אותך לבדיקה שנקראת AMH - בדיקת דם שנעשית באופן פרטי ונותנת הערכת מצב הרבה יותר מדוייקת על הרזרבה השחלתית. בדיקה כזאת תוכל מאוד לעזור לך להחליט לגבי ההמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)