מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפר' דוד בידר בבקשה בהמשך לשיחתנו.לבנת17/06/2011
שלום רב!
בהמשך לשיחתנו הטלפונית היום אני מפרטת את שאלתי באתר:
אני ובעלי עשינו בחודש שעבר טיפול - הזרעה עם זריקות ,ללא הצלחה. החודש החלטנו לנסות בדרך הטבעית ולבדוק את זמן הביוץ ע"פ אולטראסאונד זקיקים ובדיקות דם.
היום הוא היום ה11 של המחזור, עשיתי בדיקות דם והתוצאה:
estradiol: 283
progesteron: <1.7
תוצאות זקיקים: עובי רירית: 4.3 מ"מ
שחלה ימנית: זקיקים 22, 12,13 מ"מ +קטנים.
שחלה שמאלית: זקיקים 9 מ"מ +קטנים.
דוגלס: ללא נוזל חופשי.
בקופ"ח נאמר לי שמכיוון שעשיתי טיפול עם זריקות בחודש שעבר יש סיכוי גדול שהזקיק של 22 הוא בעצם ציסטה וכעת לא ניתן לדעת משום שבתחילת המחזור לא עשיתי אולטראסאונד זקיקים לבדיקת העניין.
בכל זאת שאלותיי הן:
1. האם ע"פ תוצאות בדיקות הדם יש התאמה לביוץ יחד עם האולטראסאונד או שיותר נראה כי יש התאמה לכך שזוהי ציסטה?
2. אם במצב שאכן יש ציסטה האם ישנו קושי להכנס להריון בגלל הציסטה?
3. מתי ע"פ תוצאות אלו מומלץ לקיים יחסים ובאיזו תדירות?
תודה מראש ושבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפר' דוד בידר בבקשה בהמשך לשיחתנו. - תגובה
פרופ` דוד בידר17/06/2011הזקיק 22 הוא לא זקיק אלא שארית מטיפול קודם וגם רמת הדם לא מתאימה לזקיק זה.
יש לעשות ביום ב בדיקות חוזרות ולראות מיהוא הזקיק הגדל.
רמות הדם צריכות להיות גבוהות סביב 1000+-.
הזקיק 22 לא יפריע לשום דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפר' דוד בידר בהמשך לשיחתנו
לבנת20/06/2011היום יום ב' ועשיתי אולטראסאונד זקיקים ובדיקות דם. להלן התוצאות:
עובי רירית 6 מ"מ ,תלת שכבתית.
שחלה ימנית: 13,15,17,+ קטנים
שמאלית: קטנים.
דוגלס: ללא נוזל חופשי.
בדיקות דם:
E2: 433
PROGESTERONE: 1.7
להזכירך החודש אנו ללא טיפול אלא באופן טבעי.
השאלה שלי היא לדעת מתי לקיים ובאיזה תדירות. (הזרע של בעלי מעט חלש)
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפר' דוד בידר בהמשך לשיחתנו - תגובה
פרופ` דוד בידר20/06/2011זה מתקדם בסדר לקראת ביוץ ויש לחזור על הבדיקות ביום ד ולראות איך מתקדם.הביוץ נראה לקראת סוף השבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפר' בידר עוד שאלה בהמשך לתגובתך
לבנת20/06/2011אם כך מתי כדאי לקיים יחסים ובאיזה תדירות?
(הזרע של בעלי מעט חלש)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפר' בידר עוד שאלה בהמשך לתגובתך - תגובה
פרופ` דוד בידר21/06/2011לאחר הבדיקה הבאה אפשר יהיה להגיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך- שאלה לד' בידר בהתאם לתשובתך
לבנת21/06/2011אז בינתיים עדיף לצבור אז הזרע ולא לקיים גם היום? (יום ג')
כמו שאמרתי הזרע של בעלי חלש ובפעם האחרונה הוא הוציא זרע ביום א' בלילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך- שאלה לד' בידר בהתאם לתשובתך - תגובה
פרופ` דוד בידר21/06/2011צריך לחכות עד הבדיקה הבאה כדי שנאמר לך מתי הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרקרן17/06/2011
פרופ' בידר שלום
13.6 בטא 58 פרוגסטרון 6.9
17.6 בטא 73 פרוגסטרון 16
לדעתי מדובר בהריון לא תקין אך הרופא אומר שצריך לחכות
מה דעתך? בינתיים אין דימום אך לדעתך אתחיל לדמם תוך מס' ימים יש צורך להמשיך את הנרות ?
זאת סביר להניח הפלה 3 מה יכול להיות הסיבות? והאם מדובר שוב בהריון כימי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר17/06/2011לא נראה בסדר.
זה הריון כימי וצריך לעבור ברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםאורטל17/06/2011
אני ע12 יום אחרי שאיבה. התחיל לי הפרשות טיפות של דימום.מכיון שאני נוטלת פעמים ביום אדרומטרין. והוא התחיל להיות בצבע וורוד. האם זה מעיד על בוא המחזור על כישלון הטיפול?
חשוב לי לציין שזה לא זרם של מחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
פרופ` דוד בידר17/06/2011לא אומר כלום.
תעשי בדיקת דם להריון יום א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישיות יתרקרן17/06/2011
ד"ר שלום רב
הייתי אמורה להתחיל בירור להפחות חוזרות עקב 2 הפלות חוזרות בשבוע 5
לפני חודש הפלה שנייה ושוב בהריון שוב יש לי כאבי רגליים חזקים מאוד בעיקר בירכיים כמו בהריונות הקודמים
האם זה הגיוני קעב כזה בשבוע 5 והאם זה סימן לקרישיות יתר ולכן ההריונות לא מתפתחים?
בינתיים אין דימום לעומת 2 ההריונות הקודמים שכבר החל דימום בשבלב הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרישיות יתר - תגובה
פרופ` דוד בידר17/06/2011זה לא סימן לקרישיות יתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיבה לדאגה?יעל17/06/2011
שלום לרופאים,
בחודש שעבר לא יכולתי לטפל כי היה חוסר איזון בין הפרוגסטרון ל- E2.
נטלתי גינרה במשך כעשרים וחמישה ימים.
ביום ראשון האחרון 12/6 עשיתי בדיקות (ביום ה-3 למחזור):
P- קטן מ- 0.8
E2 - 253
רירית: 2.6
שחלות נקיות.
התחלתי להזריק דקפפטיל ומנופור.
הדימום הפסיק ביום שני, ואתמול בערב התחילו להופיע הפרשות אדמדמות וחומות, שממשיכות גם עכשיו.
מה פשר ההפרשות פתאום?
האם עלי לפנות לרופא המטפל?
האם זה מורה על תגובה לא טובה?
לתשובתכם אודה!
שבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה ענו לי
יעל19/06/2011ההפרשות "הצבעוניות" הפסיקו.
הבוקר עשיתי בדיקות ובאולטרסאונד היה נראה כאילו הזרקתי מים!
רירית דקה - 3 מ"מ
ונצפו מס' זקיקים קטנים בשתי השחלות.
מה היה כאן?
מה זה אומר על המחזור הזה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש סיבה לדאגה? - תגובה
ד''ר דוד ישי20/06/2011שלום
את בודאי צריכה לעדכן את הצוות שמטפל בך. צריך לעקוב אחר מצב ההורמונים ועובי הרירית. אם אלה תקינים, אין להפרשות משמעות רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!!
יעל20/06/2011לד"ר ישי,
תודה רבה על תשובתך!
בדפיקות לב פתחתי את ההודעה, וקראתי את דבריך המרגיעים.
חששתי שכבר אין סיכוי במחזור הזה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הזרע בבנק הזרע תקין?גילי17/06/2011
עושה הזרעות מתרומת זרע באחד מבנקי הזרע. רוצה לדעת איך אוכל לדעת שהזרע שניתן לי הוא תקין? (כלומר שעומד בקריטריונים לתקינות מבחינת תנועה, מורפולוגיה, תקופת הקפאה)?
בהזרעה נאמר לי שהוא נכנס בלי בעיות. האם זה מספיק כדי להסיק על איכות הזרע מבחינת יכולת הפרייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה מד"ר שי- מנהל בנק זרע
גילי17/06/2011או מרופא אחר שיודע לענות לי
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהH
גילי17/06/2011D
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה מד"ר דוד ישי- חשוב לי
גילי17/06/2011מאוד לדעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הזרע בבנק הזרע תקין? - תגובה
העובדה שהזרע נכנס בלי בעיות אינה מעידה על איכותו. ככלל, הזרע שנשמר בבנק הזרע הוא תקין. בד"כ, תוך כדי ההכנה של הזרע להזרעה, לוקחים ממנו דגימונת ובודקים את האיכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אוכל לבקש דוח מעבדה- המשך
גילי21/06/2011על הזרע שהופשר ביום ההזרעה? או שפשוט לסמוך על כך שאם הוא ניתן לי הוא תקין על פי כל הקריטריונים?
האם זה נכון שאיכות הזרע תלויה ב"מפשיר/ה"?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אוכל לבקש דוח מעבדה- המשך - תגובה
ד''ר דוד ישי22/06/2011שלום
את יכולה לבקש מידע על מצב הזרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נידהרונית17/06/2011
שלום רב,
יש לי שאלה די טופשת.
אני ובעלי מנסים להיכנס להריון חצי שנה ואנחנו שומרים נידה. בחלק מהפעמים יצא לנו לפספס את הביוץ עקב השמירה.
הייתי אצל הרופא למעקב זקיקים והוא אמר שהביוץ ככל הנראה יתרחש לפני שאני הולכת למקווה. האם יש לי דרך להכניס את הזרע ללא קיום יחסי מין? האם זה יכול לתפוס?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לך להתייעץ עם מכון פוע"ה
שרה17/06/2011יש דרך למה שאת מתארת אבל אם את שומרת נידה יכול להיות שזה לא אפשרי מבחינה הלכתית
יש גם דרכים לדחות מועד ביוץ אלטרנטיביים וקונבנציונאליים
תבררי על "טיפות הרב מירושלים"
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנידה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/06/2011לא עושים הזרעת זרע לפני המקווה, אלא אם הרב שלך כן יאשר.
צריך לתת טיפול שידחה ביוץ לזמן המתאים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשיתי בדיקת דם והתוצאה היא FSH.30גורי17/06/2011
מה הפירוש של הבדיקה זהו ומה אני צריך לעשות?????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשיתי בדיקת דם והתוצאה היא FSH.30 - תגובה
פרופ` דוד בידר17/06/2011FSH מעל 11 מראה על תחילת ירידה בתפקוד השחלתי אצל האישה או חוסר רציני ביצור זרע אצל הגבר.האם כשכתוב אני אתה מתכוון שאתה זכר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש ביוץ או לא?ליטל17/06/2011
אני בעלת שחלות פוליצסטיות, ללא וסת או ביוץ ב9 החודשים מאז הפסקתי עם הגלולות.
ביצעתי תהליך של ירידה במשקל - ירדתי 10 קילו והגעתי למשקל תקין.
אני ביום מחזור 30, הוסת הקודמת הגיעה בעקבות פרוברה.
עשיתי US הבוקר והיה זקיק של 13 מ"מ ועובי רירית של 7.5 (רירית סדירה),
פרוגסטרון - 1.7
E2 - 302..
האם זה אומר שיש ביוץ בקרוב?
הטכנאית אמרה לי שכן
והאחות אמרה לי להתחיל לקחת פרוברה לקבלת המחזור והתחלת טיפול באיקקלומין, כי הפרוגסטרון והE2 מעידים שלא יהיה ביוץ (למרות הזקיק)
אני ממש לא מבינה מי צודקת ומה לעשות ואשמח להבין האם אני מבייצת ומתי.
המון תודה, אני מאוד מעריכה את המענה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש ביוץ או לא? - תגובה
פרופ` דוד בידר17/06/2011הביוץ עדיין לא קרב ויתכן שאת כן מתקדמת לקראת ביוץ ואם תחזרי על הבדיקות ביום ב נוכל להגיד לך מה קורה בדיוק.
שתי האחיות לא צדקו.
אם ערכי האסטרוגן יעלו והזקיק יגדל יהיה ביוץ לקראת שבת הבאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר בידרדן16/06/2011
האם צ'יסטוט יכולות להפריע לטיפולי פוריות בהזרעה?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר17/06/2011ציסטות זה שם מאוד כולל.
אם הזקיק מתפתח ליד והמיסטית לא מפרישות הורמונים אז זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד&quot;ר בידר - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/06/2011ציסטות-תיקון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה אחרי דקפפטילאני16/06/2011
אחרי פרוטוקול קצר, קבלתי 2 זריקות דקפפטיל במקום אוביטרל, האם תמיכה של חמישית אוביטרל ביום השאיבה+3 אנדומטרין אחרי החזרה מספקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה אחרי דקפפטיל - תגובה
פרופ` דוד בידר17/06/2011כל התמיכות לא הן שיקבעו את ההריון ומספיק פרוגסטרון וגינלי.
יש רופאים שנותנים כל מיני תוספות.
על חמישית עוד לא שמעתי.
זה בטוח לא מזיק אך לדעתי לא מועיל במיוחד.
בכל אופן המינון של האנדומטדין הוא 2 ליום לפי הוראות היצרן אך יש רופאים ש מוסיפים או מורידים וכו.
התמיכה של 2 אנדומטרין מספקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןקרן16/06/2011
ד"ר שלום
מחדירה לנרתיק 2 נרות פרוגסטרון ביום ומרגישה כבדות ועייפות חזקה האם זה בסדר?
האם המונח פרוגסטרון ואנדומטרין זה אותו דבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן מה קורה? שאלת כבר היום
נירית16/06/2011את השאלה בוריאציות דומות מאוד 10 פעמים!!!!!! ושני הרופאים ענו לך 4 פעמים. אולי די כבר גם אתמול הצפת את הפורום באותן שאלות על פרוגסטרון. מבינה את הלחץ שלך מאוד. אבל תני גם לרופאים שיענו לבנות אחרות.והם כבר ענו לך על השאלות. אפילו אני עניתי לך מנסיוני. תשחררי לחץ. זה לא בריא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - חצופה שכמותך
קרן16/06/2011קודם כל את חצופה ברמות ולא רופאה ואינך צריכה להגיב לשאלות של אנשים אחרים גם עם זה 100 שאלות שחוזרות על עצמן
את בכלל לא יודעת על מה אני שואלת. נכון אני בלחץ ואפילו ד"ר ישי אמר באחת התשובות שהוא מבין את החשש והלחץ זה לא מובן מאליו להכנס להריון כל יום
אני עברתי 2 הפלות תוך תקופה קצרה וברצוני ולא לא רוצה להגיע למצב של טיפולים. אז מן הראוי שלא תכנסי לשאלות של אנשים ותתחילי לענות את לא רופאה ואיני מעוניינת שתעני על אף שאלה כמו שעשית אתמול למה מי את בכלל??? שתגידי לי לא להיות לחוצה את יודעת מה הבעיה על מה את מדברת בכלל.
את זה תשאירי לרופאים הנהדרים שיש בפורום זה שעזרו לי מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמאל'ה - איזה תגובה
נירית16/06/2011ראשית התייחסתי אליך יפה, ואמרתי לך שאני בהחלט מבינה אותך. גם אני אחרי הפלה, אז מבינה מאוד. אבל את שואלת את אותן שאלות שוב ושוב. את מסתכלת על תשובות הרופאים שטורחים לענות לך על אותה שאלה?
וחוץ מזה אמרתי לך לא להיות לחוצה - כי מה יעזור לחץ? הוא יפתור לנו את הבעיות? לא.בקיצור, את לא צריכה להתנפל עלי, בסה"כ תעקבי אחרי התשובות של הרופאים שעונים לך שוב ושוב. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
קרן17/06/2011עניתי לך כך כי את לא מבינה אצלי עד שאני מקבלת תשובה מהרופאים דברים השתנו עם זה דימום או כאב חזק לכן השאלות היו קצת שונות וחוץ מזה כאשר יש הפלות חוזרות זה לא מובן מאליו שיהיה הריוון תקין שוב. אז החשש הוא מובן
אני פשוט לא חושבת שזה מתפקידך לענות על השאלות שהבנות כותבות
ומס' פעמים ראיתי שאת עונה לשאלות בשביל זה יש את צוות המומחים
ואם פניתי לפרופ' בידר זה לפרופ' בידרולא ל"רות" הוא הרופא המקצועי והוא עזר המון בפורום זה
אז בבקשה אל תעני לשאלותיי יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא נמוכיםסיון16/06/2011
שלום רב,
תוצאות בדיקת בטא 11 יום אחרי הזרעה טבעית (ללא הורמונים ובלי אוביטרל), שכנראה בוצעה ביום הביוץ הן: 26.
1. האם הערכים נמוכים מידי למועד זה ?
2. האם זה מעיד על הריון כימי או שמוקדם לקבוע ויש כן סיכוי שיתפתח הריון תקין ?
3. אם זה הריון כימי - האם זה נכון שאחרי הריון כימי לגוף קל יותר לקלוט הריון ? (זו פעם ראשונה אצלי שהבטא חיובית).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה על מתן תשובה לשאלה שטרם נענתה.
סיון18/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי בטא נמוכים - תגובה
פרופ' שחר קול18/06/20111. לא
2. מוקדם לדעת.
3. לא, אין קשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת מעקב זקיקים.מיכל16/06/2011
היום ביצעתי מעקב זקיקים רק לצורך בדיקה כי הכל תקין אצלי.
לאחר חצי שנה של ניסיונות להרות. אני ובעלי נשלחנו לבדיקות.
בת 37, ילדה כבת 5 מהיריון טבעי ומהיר.
הרופא ציין כי קיים זקיק אחד באורך 15 מ"מ בשחלה שמאלית. לא ציין זקיקים נוספים
(אולי לא רלוונטי?)
עובי רירית הרחם 7 מ"מ. יום 12 למחזור. המחזור שלי קצר 24-25 יום כמו שעון.
האם תקין? יכול להיות שהביוץ מופיע מחוץ לחלון הפוריות (עפ"י החישוב של המחזור?
לאחר בדיקת אסטרדיול E2 ביום 5 למחזור,ראיתי ערך של 241 PLUM/L האם תקין?
אם לא תקין - מהי המשמעות?
האם ניתן לעבור הזרעה ללא לקיחת אקקלומין ועוד כיוצ"ב..? במידה וכל התוצאות תקינות?
אודה לתגובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה ?
מיכל17/06/2011שלום לכם,
האם ניתן לקבל מענה לשאלותיי בבקשה?
תודה וסופ"ש נעים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאת מעקב זקיקים. - תגובה
במחזורים של 24-25 ימים, הביוץ הוא ביום 10-11. יתכן שהבדיקה נעשתה אחרי הביוץ. עובי הרירית תומך האפשרות.
E2 -241 ביום 5 זה בחלק העליון של הנורמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטאאורית16/06/2011
תוצאת בטא אחרי 14 יום של החזרת עוברים הייתה 202 אחרי יומיים 595
האם ניתן להצביע על הריון מרובה עוברים , החזירו לי 2?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בטא - תגובה
פרופ' שחר קול16/06/2011אולי. בדיקת א.ס. תוודא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה שבוע ניתן לבצע א.ס ולוודא שז
אורית16/06/2011שזה תאומים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)