מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערכי הורמונים לקראת החזרה על בסיס טבעיאלינה25/07/2022
פרופסור שלום,
אני לפני החזרת עובר מוקפא יום 3 על בסיס טבעי.
ערכי ההורמונים ביום שישי הם:
Е2 -902
LH - 8.2
Progesterone- 0.2
זקיק בגודל 17 מ״מ
רירית 9.2
ערכי ההורמונים ביום א׳ הם:
E2 - 704
LH - 62
Progesterone- 3.1
זקיק בגודל 20 מ״מ
רירית 9.4
על פי הערכים אלה, האם הביוץ יתרחש ביום א׳ או יום ב׳ ?
תודה רבה מראש,
אלינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביום ב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/07/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלקסן ואספירין להחזרת עובריםיעל24/07/2022
בת 46 לפני החזרת עוברים
הרופא המליץ לקחת קלקסן מיום החזרת העוברים
האם מותר לקחת קלקסן עם אספירין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז אין סיבה לקחת את שתי התרופות
פרופ` דוד בידר25/07/2022מותר לקחת.
אם ההמלצה של הרופא היא לחא התויה רפואית אלא שכך נראה לו אז אין סיבה לקחת את שתי התרופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלקסן ואספירין לפני החזרהיעל24/07/2022
בת 46 לפני החזרה מתרומת ביצית
הרופא המליץ לקחת קלקסן החל מיום ההחזרה
האם מותר לקחת קלקסן יחד עם אספירין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ברמת העקרון אין בעיה אולם ההוראה חייבת להיות על ידי הרופא המטפל שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/07/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת דיאה במינון יתרחנה24/07/2022
הרופא רשם לי נטילת 75 דיאה ביום
בטעות רכשתי כדורים של 50 מג ובלעתי 150 ביום במקום 75
זה עלול לגרום לי נזק?
עלול לגרום נזק לביציות כי הן התחזקו יתר על המידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא יגרום לביציות שום דבר
פרופ` דוד בידר24/07/2022זה לא יגרום לביציות שום דבר, תוסף המזון הזה אין כל השפעה על
הביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא יגרום כי ממילא הערך המוסף של תוצר המזון נתון למחלוקת,אפשר ליטול בבחינת אם לא יעזור לא יזיק
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/07/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי לתאןמים זהיםגנית24/07/2022
הבנתי שהפריה חוץ גופית הגדילה לידת תאומים זהים.
מה הסיכוי לדבר כזה בהחזרת עובר אחד?
רקע כללי
42.7 גיל
אני בעצמי תאומה זהה )לא כתוצאה מטיפולי הפריה(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגילך אין שום סיכוי לתאומים
פרופ` דוד בידר24/07/2022בגילך אין שום סיכויי לתאומים וגם אולי גם לא להריון של עובר אחד.
הפריה חוץ גופית לא מעלה סיכויים להריון של תאומים זהים ואין קשר לזה שאת תאומה זהה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תאומים
גנית24/07/2022בגילי (42.7( אין סיכןי לתאומים זהים או לתאומים לא זהים בכלל?
כי לחברה שלי החזירו 4 עוברים ומשם יצאו תאומים והיא היתה בת 42.5. אגב, איני רוצה תאומים מפאת שיקולי תכנון משפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך בגילך צריך להחזיר ולפחות שני עוברים
פרופ` דוד בידר25/07/2022אני לא יודע מה בדיוק החזירו לחברה שלך אך בגילך צריך להחזיר , לפחות שני עוברים.
ואין לך מה לפחד מתאומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכירה שתי נשים שילדו תאומים זהים
גנית25/07/2022אני מכירה שתי נשים שילדו תאומים זהים כשהיו בנות 44 מביציות עצמוניות )לא תרומה( הן חברות בקבוצת יחידניות
האם הקפיאו קודם ביציות לפי מה שניתן להבין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאומים זהים הם אלו שהגיעו מביצית אחת
פרופ` דוד בידר25/07/2022תאומים זהים הם אילו שהגיעו מביצית אחת.
שתי הנשים שהכרת לא הרו לבד תאומים ואני לא יודע מאיפוה זה שזה זהים.
אני לא מכיר.
אבל מה זה משנה, זה לא יקרה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תאומים זהים
גנית25/07/2022אחת מהן היתה ממש בסוף ימי הפוריות. מס חודשים ספורים לפני 45. אחרי שנתיים וחצי טיפולים.
בשאיבה האחרונה הצליחו לשאוב אחת אותה הפרו והחזירו ומשם תאומים זהים.
ברור שהם זהים כי הוחזר רק עובר אחד
שלא תבין. זה החשש שלי וכולי תקווה שזה לא יקרה לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא יקרה
פרופ` דוד בידר25/07/2022זה לא יקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור חודשי כואב עם שחלות פוליציסטיותדינה23/07/2022
שלום
שחלות פוליציסטיות בת 30
התחלתי לפני מס חודשים טיפול הורמונלי לטרוזול, אוביטרל ודפוסטון במהלך שבועיים לאחר ביוץ)
מאז שהתחלתי את הטיפול סובלת מידי חודש ממחזור עם כאבים קיצוניים ובלתי נסבלים של התכווצויות רחם, בעיקר ביום הראשון.
אציין שלפני כן מעולם לא סבלתי מכאבי מחזור.
בנוסף מס' ימים לפני הדימום (לפעמים אפילו שבוע) ישנן רק הפרשות חומות עד שמתחיל דימום.
ממה נובעות התופעות והאם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכאבים עקב גירוי שחלתי בעקבות התרופות
פרופ` דוד בידר23/07/2022הכאבים עקב גירוי שחלתי בעקבות התרופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון לאחר החזרת עובראני23/07/2022
שלום,
עשיתי בדיקת הריון ביתית ביום 12 לאחר החזרת עובר בן 5 ימים באיכות מעולה.
הבדיקה חיובית אך הפס חלש מאוד.
האם הדבר מרמז על הריון לא תקין? או מוקדם מידי להספיד?
בשלב זה לפי הבנתי הבטא צריכה להיות גבוהה והפס החלש מרמז על ערך נמוך.
כמובן שאבצע בדיקת בטא שבוע הבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה את עושה בטא בעוד שבוע אם עברו 12 יום
פרופ` דוד בידר23/07/2022למה את עושה בטא בעוד שבוע אם עברו 12 יום מההחזרה?
תעשי מחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצעתי בדיקה ביתית אתמול והיה פס חלש
אני24/07/2022שלום,
כאמור בצעתי בדיקה ביתית אתמול (שמזהה מעל ערך 10) והיה פס חלש. היום בצעתי בדיקת בטא לפי עצתך ויצא 5. הפסקתי לקחת תמיכה אבל עדיין אין מחזור.
ברור שזה שלילי או לא תקין השאלה אם יתאפס לבד לדעתך?
אין כרגע צורך בהתערבות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין צורך בכלום
פרופ` דוד בידר24/07/2022אין צורך בכלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה בעובר עקב כיווץ בטןחנית23/07/2022
לפני יומיים-שלושה היתה לי החזרה של עובר.
היה לי אתמול ריפלוקס ונאלצתי להקיא כדי להקל עליי (על יגי דחיפת אצבע( מה שיצר התכווצויות בבטן(
זה יכול לפגוע בעובר שהוחזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא תהיה פגיעה
פרופ` דוד בידר23/07/2022לא תהיה פגיעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבייצת שהזקיק מגיע לגודל 15נטלי23/07/2022
שלום ד״ר
אני בת 42 התחלתי בינואר טיפולי ivf
סבב ראשון3 זקיקים התחלתי עם גונל במינונים 300 ו 400
תחילת הסבב התחלתי עם זקיקים 10 והגעתי ל15 ובייצתי לפני השאיבה
הגוף שלי עובד מאד מהר !
סבב שני פרוטוקול ארוך פחות מינונים של ההורמונים קיבלתי גם לטרזול דקפפטיל אסטרופם לעיכוב הביוץ נכנסתי לשאיבה ביצית בגודל 17 לא תקינה
בעקבות כל ההורמונים הגעתי למצב שהשחלות שלי הגיעו לתת תפקוד אסטרדיול 18.4 במשך חודשיים הכל איטי והחלטתי לעשות הפסקה
הלכתי לדיקור סיני תוך חודש חזרתי לממדים של ההתחלה אציין שבהתחלה המדדים שלי היו גבוהים אסטרדיול 580 החלטנו לאזן עוד חודש עם דיקור והתוצאה הייתה 57.7 אסטרדיול ו פרוגסטרון 0.5 התחלנו סבב שלישי חצי טבעי גודל זקיק 15 ואני שוב בייצתי בכמה שעות לפני שאיבה למרות שלקחתי אסטרופם וצטרוטייד
הסבב הבא החלטנו על טבעי ושאיבה בגודל 13 או 14 השאלה האם יכולה לצאת תקינה ? אשמח לתובענות מה אפשר לעשות? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשלחי פרופיל הורמונלי עדכני כולל AMH
פרופ` דוד בידר23/07/2022כדי לענות לך באופן מלא תשלחי פרופיל הורמונלי עדכני, כולל AMH.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ בזקיק 15
נטלי24/07/2022Amh לא עשיתי ,ולגבי פרופיל הורמונאלי ביום החמישי למחזור
פרוגסטרון 0.5
L.h 9
אסטרדיול 57.7
איזה עוד בדיקות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל איפה FSH
פרופ` דוד בידר24/07/2022איפוה FSH?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבייצת בגודל 15
נטלי25/07/2022fSH 6 מהבדיקות שעשיתי במאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש בעיה גדולה ברזרבה השחלתית
פרופ` דוד בידר25/07/2022מה שמפריעה בכל מה שכתבת זה שקיבלת אסטרופם וצטרוטיד, זה לא מקובל וימוטט את הזקיק.
ובאופן כללי לפי התגובה שלך למה שכתבת יש בעיה גדולה ברזרבה השחלתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבייצת עם זקיק 15
נטלי26/07/2022לגבי ההורמונים נכון זה לא מתאים לי בגלל זה אני יעבור עכשיו סבב לא הורמונים רק לפני שאיבה אוביטרל
דבר שני שמעתי על בנות שנכנסו להריון עם זקיק בגודל 13
מה זה בעיה גדולה מבחינתך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מכיר היריון בזקיק 13
פרופ` דוד בידר27/07/2022בהצלחה בטיפול הקרוב.
אני לא מכיר הריון בזקיק 13…* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור חודשי קצרליליאן22/07/2022
מחזור של 23-24 ימים.
מנסים להיכנס להריון כבר כמה חודשים.
האם המחזור הקצר יכול להשפיע על הפוריות ועל הסיכויים להיכנס להריון? איזה בדיקות כדאי לבקש מרופא הנשים?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ציינת את גילך אך מחזורים קצרים בם בגיל היות מבוגר
פרופ` דוד בידר22/07/2022לא ציינת את גילך אך מחזורים קצרים הם בגיל היות מבוגר.
אין מספיק נתונים לסיבה שאתם לא מצליחים להרות.
אך אם גילך מעל 35 אזי צריך ברור פירעונו ולהתחיל לטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לעשות זריקה ומתי אוביטרלדיאנה22/07/2022
היי שלום תסבירו לי בבקשה היום אני אחרי החזרה והרופא אמר לי להזריק אוביטרל ולאמר מה הכמות איפה להזריק מישהו יכול להסביר לי בבקשה אני אחרי החזרה עובר יום 3.
ויש לי גם את התקציר הוא אמר לי להחזיק אותו ביום שני הקרוב גם בערב כאילו השאלה איפה אני צריכה להחזיק את הזריקות אחרי החזרה בבטן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון יש רק אחד ושל 250
פרופ` דוד בידר22/07/2022מינון יש רק אחד. של 250 ויכולה לעדות סביב הטבור בכל שיה שנוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובר טרי יןם 3עמית22/07/2022
הוחזר אתמול עובר טרי דרגה B (היו עוד 4 דרגה C שלא הוחזרו(
בת 42.6
יש לי כיווצים בבטן. זה סימן להשתרשות?
החדרתי נר הבוקר אבל לפני ההחדרה שטפתי אצבע בלי סבון כמעט- זה יכול להזיק? יתכן והאצבע שהחדירה נר לנרתיק לא היתה נקיה.
זה יכול להזיק לעובר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מזיק,יש להתאזר בסבלנות אולי ויתרחש היריון למרות הסיכויים הנמוכים בהתחשב בגילך ואיכות העובר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסז בספא אחרי החזרת עוברקרין22/07/2022
שלום,
אחרי כמה ימים מיום ההחזרה ניתן לבצע עיסוי בספא? תודה
או עדיף להימנע מכל עיסוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להמנע מעיסוי של הבטן והאגן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד ביוץ והזרעהשני22/07/2022
היי,
להלן תוצאות שתי בדיקות דם אחרונות לפני הזרעה ללא הורמונים בכלל:
יומיים לפני הזרעה:
אסטרדיול 2151
LH 30.3
פרוגסטרון קטן מ-2
יום לפני הזרעה:
אסטרדיול 1075
LH 42.2
פרוגסטרון 3.6
בשני הימים הנ"ל נצפה באולטרסאונד זקיק בגודל 23 מ"מ כלומר הוא לא גדל בין בדיקת הדם הראשונה לשנייה (בימים שלפני שתי הבדיקות האלה הוא כן גדל במילימטר או שניים ביום).
הרופא שלח אותי להזרעה יום אחרי הבדיקה שבה הפרוגסטרון היה 3.6. בבוקר ההזרעה עשיתי אולטרסאונד וראו שהזקיק כבר בייץ. ההזרעה היתה ב-12 בצהריים. האם ההזרעה בוצעה מאוחר מידי?
חשוב לי לציין שיום לפני ההזרעה היו לי כאבי מחזור קלים למשך כמה שעות החל מ-11 בצהריים ולכן אני חושדת שהביוץ היה למעשה יום לפני ההזרעה (בבוקר ההזרעה גם ראו שהזקיק כבר בייץ).
האם לדעתך ההזרעה בוצעה בזמן מתאים? או שבוצעה מאוחר מידי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הביצית שחרגה יום לפני ההזרעה עדיין הנה ברת הפריה ביום ההזרעה כך שיש בכל זאת סיכוי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם היא חרגה יום לפני ההזרעה ב-11 בבוקר?
שני22/07/2022התכוונתי שהרגשתי כאבי מחזור קלים החל מיום לפני ההזרעה ב-11 בבוקר (לא בלילה). השאלה היא אם הביצית חרגה יום לפני ההזרעה ב-11 בבוקר וההזרעה בוצעה ב12 בצהריים ביום שלמחרת האם עדיין יש סיכוי להזרעה או שזה אבוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קיים סיכוי שעדיין תהיה ויטלית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/07/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה אחרי החזרהשרון21/07/2022
שלום
אני שבוע לאחר החזרה (נעשתה ב 14/7)
רציתי לשאול שתי שאלות -
1) מה מינימום הימים אחרי החזרה שאפשר לעשות בטא?
2) האם מינון גבוה מדי של תמיכה עלול לפגוע בסיכויי הקליטה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם זה בלסטוציסט אז אחרי 9 ימים
פרופ` דוד בידר22/07/2022אם זה בלסטוציסט אז אחרי 9 ימים
עובר יום 3 ,10 ימים
מינון גבוה של תמיכה לא גורם שום נזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)