מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקיק קטן במהלך סבב על בסיס טבעירונית19/06/2022
היי,
כעת בסבב החזרה על בסיס מחזור טבעי, ביום 12. המחזורים אצלי מגיעים כל 33 יום ואני חודש אחרי שאיבה שבו לעיתים יש אצלי עיכובים, הכל לוקח יותר זמן.
בבדיקות יום שישי: זקיק 16 מ"מ, אסטרוגן 460, פרוגסטרון 0.8, LH 6.0
בבדיקות יום ראשון, היום: זקיק 15 מ"מ, אסטרוגן 387, פרוגסטרון 1.4, LH 6.7
איך זה יתכן? לא קרה לי מעולם... האם ניתן לעשות החזרה אם האסטרוגן לא עולה מספיק?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון בדיקות יום שני
רונית20/06/2022עדכון בדיקות של היום: זקיק 16 מ"מ, אסטרוגן 483, פרוגסטרון 0.5, LH 7.4
מה קורה פה? האם יתכן שאני אחרי הביוץ? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כנראה הליך התכנסות של הזריק שעבר אטרסיה לחא ביוץ,מחזור לא מתאים לטיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להעיד על ירידה חדה פתאום בפוריות
רונית20/06/2022תודה,
האם זה יכול להעיד על ירידה חדה פתאום בפוריות? כי מעולם לא קרה לי דבר כזה. האם כדאי לעשות בדיקות הורמונליות בקבלת המחזור? עשיתי בסך הכל לפני חודשיים ויצאה אותה התוצאה כמו בעבר (FSH 7.3)
ועוד שאלה, האם לאור הסבב הזה כדאי להתחיל סבב עם הורמונים ולא על בסיס מחזור טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קשה להאמין שבטווח זמן קצר כל כך התרחש שינוי כל כך דרמתי ברזרבה השחלתית שלך ללא סיבה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה וביוץ מאוחראירה19/06/2022
שלום,
פעם ראשונה הזרעה "על עיוור".
מחזור אחרון 25.5, סדיר כל 28 יום.
שבוע שעבר בביקור ראשון במרפאת פוריות ביום ראשון הרופא פריון ראה זקיק 18 מ"מ בשחלה שמאל. אמר לנסות את מזלי בהזרעה. הזרקתי אוביטרל ביום ראשון ב11 בלילה. ההזרעה הייתה בשלישי בצהריים.
האם יש תקווה שיקלט?
האם זה הגיוני שיש ביוץ מאוחר כזה? (לפי חישוב שלי היה אמור להיות ביוץ שבוע לפני ב7.6 ואמורה לקבל מחזור השבוע ב21.6).
לציין שלא נעשו בדיקות דם יחד עם המעקב זקיק כי לא היה זמן לזה...
אודה מאוד לתשובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכול אפשרי ויש חהיות אופטימים,נמתין לבאות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלימיה19/06/2022
היי
מבקשת לדעת אם הפרופיל הורמונלי תקין. עשיתי ביום הרביעי למחזור. בת 30 עם מחזור סדיר
פרולקטין 262 miu/l
Fsh 3.8 IU/l
אסטרידול 165 pmo/l
פרוגסטרון 2.32 nmo/l
Lh 4.6 Iu/l
טסטוסטרון 2.17 nmol/l
Hydroxprogesterone-17 2.17 nmol/l
Dhes-s 1.88* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תקין לחלוטין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקה אשמח לתשובהלימור19/06/2022
אני היום 13 יום אחרי אוביטרל ו 12 ימים אחרי הזרעה
בטא קטן מ 5 הבנתי שזה שלילי
בנוסף לזה קיבלתי תוצאה של :
Estradiol e2 -1338
Progesterone-48.5
זה אומר שאין הריון ? או שיש לי עוד סיכוי ?
אשמח לתשובה תודה ד״ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם חא תקבלי ווסת עוד 3 ימים חזרי על הבדיקה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות יאז פלוסשסיוון19/06/2022
שלום,
לקחתי גלולות יאז חודשיים והפסקתי.
היו לי הפרשות פוריות אך בבדיקות הביוץ הביתיות הכל יצא שלילי.
מה זה אומר?
ואם לא היה ביוץ זה אומר שלא אקבל ווסת החודש?
מתי מחדש הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא היה ביוץ,הביוץ עלול להשתבש לאחר הפסקת התכשיר,ואם לא תהרי בינתיים המחזור בסיכומו של דבר יגיע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי הביוץ יתחדש
סיון20/06/2022אוקיי תודה. מתי הביוץ יתחדש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קשה להתנבא ללא מעקב מתאים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות ביוץ חיוביותנטי19/06/2022
היי, כותבת שוב..
בת 31, לאחר 2 לידות (רגילה והשניה קיסרי) הפלה אחת.
שחלות פוליצסטיות ברקע, הריתי טבעי בכולם.
אני ביום ה44 מהוסת, הבדיקות ביוץ חיוביות מזה שבוע, בדיקת הריון שלילית.
מה יכול להיות?
לא היה לי אך פעם רציפות כזו של חיובי בביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חזרי על בדיקת הדם להיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה לפני לפרוסקופיהלירז19/06/2022
שלום אני מועמדת לעבור ניתוח לפרוסקופיה בשילוב של היסטרוסקופיה (ביום חמישי הקרוב) בטרום ניתוח לפני כמעט 4 שבועות נתנו לי להתחיל זואלי כדי למנוע דימום. הייתי בדיוק יומיים אחרי שסיימתי דימום וסת כלומר שבוע ויום אחרי תחילת הווסת. אז התחלתי זואלי לקחתי את כל הטבליות הלבנות ודילגתי על הצהובות היום אני ביום השני לחפיסה השניה לא היה לי שום דימום עד עכשיו, עבר שבוע מאז שהיה צריך להתחיל לי דימום ווסת. האם זה אומר שאכן לא יהיה לי דימום וסתי החודש ואצליח להגיע לניתוח נקיה ללא דימום?
אני ממש חוששת כי יש לי נפיחות ורגישות בשדיים כבר שבוע כמו לפני קבלת ווסת.
אשמח ממש לתשובה דחוף תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להופיע דימום כסיבוך של הכדורים
פרופ` דוד בידר19/06/2022לפעמים, תחת לקיחת גלולות, יכול להופיע דימום כסיבוך שת הכדורים.
יש רק לקוות שלא יגיע דימום וההרגשות שלך יכולות להעיד שעומד להגיע דימום, אך לא בהכרח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין העובר לפי ימיםדנה19/06/2022
היי רציתי לדעת האם יש קשר בין העובר שנקרא יום 5 לבין מין הילוד? לפני כחצי שנה ילדתי תינוקת תודה לאל 🙂 אחרי שעשו לי שאיבה אמרו שיש לי 2 עוברים שהתפתחו יום 5 השאלה אם זה קשור למין הילוד? לחברה שלי היה עובר יום 6 והיא ילדה בן
והאם בכלל ניתן לחזות/לבקש את מין הילוד מראש בטיפולי ivf ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר למין העובר ואי אפשר לבקש בהפריה
פרופ` דוד בידר19/06/2022אין קשר למין העובר והיא אפשר לבקש בהפריה לבצע בדיקת מין בעובר.
למי שיש 4 ילדים מאותו המין יכולה לבקש ,מועדה במשרד הבריאות ,אישור לבדיקת מין עובר בתהליכי ההפריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת הריון שבועות 8-9, וקפיצותעדי18/06/2022
שלום, אני בשבוע 9 ויצא לי שהייתי בין ישיבה לשכיבה ופתאום עלה עלי חרק אז התרוממתי במהירות והתחלתי לקפוץ פעמיים כדי שהוא ירד, תוך כדי כיפוף הגב, תוך כדי הקפיצות הרגשתי ממש את איסור הרחם מטלטל וכואב (אני יודעת איפה זה ממוקם בשלב הזה...) אחרי הקפיצות המשיך לכאוב לי קצת האיזור.
האם זה היה מסוכן? זה יכול לגרום ח"ו לנזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא נראה שהאירוע עלול להסב לך נזק
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! כוונתי היא האם זה עלול להזיק לעובר?
עדי19/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא בביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש סיכוי להיריון או להספידנועם18/06/2022
הי
אני 9 ימים אחרי החזרת 2 עוברים ואחרי אוביטרל 250
בטא 20
יש סיכוי להיריון או להספיד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסיכוי שאת בכל זאת ההיריון נראה סביר למדי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן התחתונה שבוע וחצי לאחר פיפלמטופלת ivf18/06/2022
שלום רב,
אני שבוע וחצי לאחר פיפל שנעשה ללא סיבה מיוחדת בהיסטרו' (במחשבה לשפר סיכויי קליטה).
מאז הפיפל אני עם רגישות וכאבים של לחץ בבטן התחתונה ובגב התחתון ( יש לי רחם אחורי).
בדיקות דם מלפני כמה ימים תקינות , אולטרסאונד תקין.
מה יכולה להיות הבעיה ?
האם כדאי לחכות שהכאבים יחלפו?
לעשות שוב היסטרוסקופיה ?
יכול להיות שקרה משהו בפיפל שגורם לכאבים הללו שלא מצליחים לעלות עליו באולטרסאונד ?
אמורה עוד חודש לעשות החזרה ומפחדת שהכאבים לא יחלפו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה מבחינת תסמינים
מטופלת ivf18/06/2022שאין חום, יש צמרמורות ובחילות , חוסר תיאבון.
הכאבים באים והולכים בגלים.
אני לא בהיריון כרגע בוודאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
החשש היחיד בעקבות פיפל היא דלקת ,לכן יש לשלול זאת בראש ובראשונה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. איך שוללים דלקת ? בדיקות הדם לפני שבוע היו תקינות.
מטופלת ivf19/06/2022יש טען לחזור עליהן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התייעצי עם הרופא דלך בנדון יתכן ויסמין אותך לביקורת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות ביוץ חיוביותנטי17/06/2022
עברו 42 יום מקבלת הווסת, פוליציסטיות.
לפני כ6 ימים בדיקת ביוץ חיובית ומאז כשבוע הבדיקות חיוביות
בדיקת הריון שלילית.
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנה הצילום של הבדיקות
נטי17/06/2022הנה הצילום של הבדיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלה ביטא שליליתאנונימית17/06/2022
הפרוטוקול שלי היה 26.05.22 גונל אף50 עד תאריך30.5.22 בתאריך 31.5.22 אובטרל250 וב2.6.22 הזרעה ב16.6.22 בדיקה שלילית והמחזור לא הגיע עדין הייתי צרכה לקבל ב16.6.22 האם לעשות עוד בדיקת ביטא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה
אנונימית17/06/2022אני בת 37 ו10 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעשי בדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון
פרופ` דוד בידר17/06/2022אני לא מכיר פרוטורול של 5 ימי הזרקה ואחר כך אוביטרל, לכן הוסת מתעכבת.
תעשי בדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון ואז נדע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטא שלילית אחרי הזרעה
אננומית19/06/2022לפי מה שאאני מבינה מהתשובה שלך אין פרופיל ל5 ימים האם כתוצאה מכך ההזרעה לא הצליחה וכמה ימים של זריקות מקובל לצורך הצלחת ההזרעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בדרכי השתןקארין דיין17/06/2022
שלום אני רוצה לדעת עם דלקת בדרכי השתן יכולה לגרום נזק להביא לילדים לעולם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשתן לא גורמת לנזק להביא ילדים
פרופ` דוד בידר17/06/2022לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בדרכי השתןקארין16/06/2022
היי שלום אני רוצה לדעת עם דלקת בדרכי השתן תגרום נזק להביא ילדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)