מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פגיעה בעובר עקב כיווץ בטןחנית23/07/2022
לפני יומיים-שלושה היתה לי החזרה של עובר.
היה לי אתמול ריפלוקס ונאלצתי להקיא כדי להקל עליי (על יגי דחיפת אצבע( מה שיצר התכווצויות בבטן(
זה יכול לפגוע בעובר שהוחזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא תהיה פגיעה
פרופ` דוד בידר23/07/2022לא תהיה פגיעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבייצת שהזקיק מגיע לגודל 15נטלי23/07/2022
שלום ד״ר
אני בת 42 התחלתי בינואר טיפולי ivf
סבב ראשון3 זקיקים התחלתי עם גונל במינונים 300 ו 400
תחילת הסבב התחלתי עם זקיקים 10 והגעתי ל15 ובייצתי לפני השאיבה
הגוף שלי עובד מאד מהר !
סבב שני פרוטוקול ארוך פחות מינונים של ההורמונים קיבלתי גם לטרזול דקפפטיל אסטרופם לעיכוב הביוץ נכנסתי לשאיבה ביצית בגודל 17 לא תקינה
בעקבות כל ההורמונים הגעתי למצב שהשחלות שלי הגיעו לתת תפקוד אסטרדיול 18.4 במשך חודשיים הכל איטי והחלטתי לעשות הפסקה
הלכתי לדיקור סיני תוך חודש חזרתי לממדים של ההתחלה אציין שבהתחלה המדדים שלי היו גבוהים אסטרדיול 580 החלטנו לאזן עוד חודש עם דיקור והתוצאה הייתה 57.7 אסטרדיול ו פרוגסטרון 0.5 התחלנו סבב שלישי חצי טבעי גודל זקיק 15 ואני שוב בייצתי בכמה שעות לפני שאיבה למרות שלקחתי אסטרופם וצטרוטייד
הסבב הבא החלטנו על טבעי ושאיבה בגודל 13 או 14 השאלה האם יכולה לצאת תקינה ? אשמח לתובענות מה אפשר לעשות? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשלחי פרופיל הורמונלי עדכני כולל AMH
פרופ` דוד בידר23/07/2022כדי לענות לך באופן מלא תשלחי פרופיל הורמונלי עדכני, כולל AMH.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ בזקיק 15
נטלי24/07/2022Amh לא עשיתי ,ולגבי פרופיל הורמונאלי ביום החמישי למחזור
פרוגסטרון 0.5
L.h 9
אסטרדיול 57.7
איזה עוד בדיקות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל איפה FSH
פרופ` דוד בידר24/07/2022איפוה FSH?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבייצת בגודל 15
נטלי25/07/2022fSH 6 מהבדיקות שעשיתי במאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש בעיה גדולה ברזרבה השחלתית
פרופ` דוד בידר25/07/2022מה שמפריעה בכל מה שכתבת זה שקיבלת אסטרופם וצטרוטיד, זה לא מקובל וימוטט את הזקיק.
ובאופן כללי לפי התגובה שלך למה שכתבת יש בעיה גדולה ברזרבה השחלתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבייצת עם זקיק 15
נטלי26/07/2022לגבי ההורמונים נכון זה לא מתאים לי בגלל זה אני יעבור עכשיו סבב לא הורמונים רק לפני שאיבה אוביטרל
דבר שני שמעתי על בנות שנכנסו להריון עם זקיק בגודל 13
מה זה בעיה גדולה מבחינתך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מכיר היריון בזקיק 13
פרופ` דוד בידר27/07/2022בהצלחה בטיפול הקרוב.
אני לא מכיר הריון בזקיק 13…* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור חודשי קצרליליאן22/07/2022
מחזור של 23-24 ימים.
מנסים להיכנס להריון כבר כמה חודשים.
האם המחזור הקצר יכול להשפיע על הפוריות ועל הסיכויים להיכנס להריון? איזה בדיקות כדאי לבקש מרופא הנשים?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ציינת את גילך אך מחזורים קצרים בם בגיל היות מבוגר
פרופ` דוד בידר22/07/2022לא ציינת את גילך אך מחזורים קצרים הם בגיל היות מבוגר.
אין מספיק נתונים לסיבה שאתם לא מצליחים להרות.
אך אם גילך מעל 35 אזי צריך ברור פירעונו ולהתחיל לטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לעשות זריקה ומתי אוביטרלדיאנה22/07/2022
היי שלום תסבירו לי בבקשה היום אני אחרי החזרה והרופא אמר לי להזריק אוביטרל ולאמר מה הכמות איפה להזריק מישהו יכול להסביר לי בבקשה אני אחרי החזרה עובר יום 3.
ויש לי גם את התקציר הוא אמר לי להחזיק אותו ביום שני הקרוב גם בערב כאילו השאלה איפה אני צריכה להחזיק את הזריקות אחרי החזרה בבטן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון יש רק אחד ושל 250
פרופ` דוד בידר22/07/2022מינון יש רק אחד. של 250 ויכולה לעדות סביב הטבור בכל שיה שנוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובר טרי יןם 3עמית22/07/2022
הוחזר אתמול עובר טרי דרגה B (היו עוד 4 דרגה C שלא הוחזרו(
בת 42.6
יש לי כיווצים בבטן. זה סימן להשתרשות?
החדרתי נר הבוקר אבל לפני ההחדרה שטפתי אצבע בלי סבון כמעט- זה יכול להזיק? יתכן והאצבע שהחדירה נר לנרתיק לא היתה נקיה.
זה יכול להזיק לעובר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מזיק,יש להתאזר בסבלנות אולי ויתרחש היריון למרות הסיכויים הנמוכים בהתחשב בגילך ואיכות העובר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסז בספא אחרי החזרת עוברקרין22/07/2022
שלום,
אחרי כמה ימים מיום ההחזרה ניתן לבצע עיסוי בספא? תודה
או עדיף להימנע מכל עיסוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להמנע מעיסוי של הבטן והאגן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד ביוץ והזרעהשני22/07/2022
היי,
להלן תוצאות שתי בדיקות דם אחרונות לפני הזרעה ללא הורמונים בכלל:
יומיים לפני הזרעה:
אסטרדיול 2151
LH 30.3
פרוגסטרון קטן מ-2
יום לפני הזרעה:
אסטרדיול 1075
LH 42.2
פרוגסטרון 3.6
בשני הימים הנ"ל נצפה באולטרסאונד זקיק בגודל 23 מ"מ כלומר הוא לא גדל בין בדיקת הדם הראשונה לשנייה (בימים שלפני שתי הבדיקות האלה הוא כן גדל במילימטר או שניים ביום).
הרופא שלח אותי להזרעה יום אחרי הבדיקה שבה הפרוגסטרון היה 3.6. בבוקר ההזרעה עשיתי אולטרסאונד וראו שהזקיק כבר בייץ. ההזרעה היתה ב-12 בצהריים. האם ההזרעה בוצעה מאוחר מידי?
חשוב לי לציין שיום לפני ההזרעה היו לי כאבי מחזור קלים למשך כמה שעות החל מ-11 בצהריים ולכן אני חושדת שהביוץ היה למעשה יום לפני ההזרעה (בבוקר ההזרעה גם ראו שהזקיק כבר בייץ).
האם לדעתך ההזרעה בוצעה בזמן מתאים? או שבוצעה מאוחר מידי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הביצית שחרגה יום לפני ההזרעה עדיין הנה ברת הפריה ביום ההזרעה כך שיש בכל זאת סיכוי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם היא חרגה יום לפני ההזרעה ב-11 בבוקר?
שני22/07/2022התכוונתי שהרגשתי כאבי מחזור קלים החל מיום לפני ההזרעה ב-11 בבוקר (לא בלילה). השאלה היא אם הביצית חרגה יום לפני ההזרעה ב-11 בבוקר וההזרעה בוצעה ב12 בצהריים ביום שלמחרת האם עדיין יש סיכוי להזרעה או שזה אבוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קיים סיכוי שעדיין תהיה ויטלית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/07/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה אחרי החזרהשרון21/07/2022
שלום
אני שבוע לאחר החזרה (נעשתה ב 14/7)
רציתי לשאול שתי שאלות -
1) מה מינימום הימים אחרי החזרה שאפשר לעשות בטא?
2) האם מינון גבוה מדי של תמיכה עלול לפגוע בסיכויי הקליטה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם זה בלסטוציסט אז אחרי 9 ימים
פרופ` דוד בידר22/07/2022אם זה בלסטוציסט אז אחרי 9 ימים
עובר יום 3 ,10 ימים
מינון גבוה של תמיכה לא גורם שום נזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות לקרת הזרעהמירית21/07/2022
Estradiol: 216
Lh:7.90
זקיק 16 סמ
מתי הצפי להזרעה,,??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יומיים עד שלושה לאחר מועד הבדיקה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריות בגיל 37 אי פריון לא מוסברמרינה21/07/2022
שלום רב, אני בת 37 בעלי גם, בלי הפלות או לידות קודמות, כל הבדיקות תקינות ספירת זרע גם, מנסים כבר שנה לבד אך לחא הצלחה. עברתי צילום רחם וכל הבדיקות סטנדרטיות והכל תקין. BMI שלי הוא 35.4 אבל יש לי מחזור סדיר,ממה עדיף להתחיל טיפולי פוריות? האם ישר חייבים 2 כדורים ליטרוזול והזרעה? האם אפשר בשלב ראשוני בלי הזרעה? והאם יש בדיקות נוספות שאני יכולה לעבור לפני שאתחיל טיפולים כדי להצליח לבד? מציינת שרמות וויטמין D היו נמוכות 24 ופחות ונודע לי לא מזמן,התחלתי לקחת וויטמינים.מה דעתך? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהתחשב בגילך והנתונים שמסרת ההמלצות שלי הנן-להתחיל דיאטה,ולבצע טיפול משולב בהשריית בייוץ+ הזרעות תוך רחמיות במועד הביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן תחתונה ודקירותירדן20/07/2022
שלום,
בשבוע 3+3 האם אמורים להיות כאבי דמוי מחזור, ודקירות בבטן תחתונה ?
מספר פעמים ביום שאני חווה כאבים לכמה דקות ופתאום נעלם. ושוב חוזר, כל כמה שעות, הרגשת כאבי וסת ודקירות ומתיחה.
האם תקין?
(מקבלת תמיכה לאחר IVF החזרת מוקפא בלסטו')* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם את בתחילת היריון אז תחושות אלו קשורות
פרופ` דוד בידר21/07/2022אם את בתחילת הריון אז תחושות אילו קשורות לתהליכי הריון ואין פה עניין של תקין לא תקין היות וכל אישה מגיבה קצת שונה לתהליכים אילו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריות והקשר לאיכות ביציותמיכל20/07/2022
בת 42.7
אם נשאבו ממני בשאיבה ראשונה 7 ביציות ו 5 הופרו מתוכן -
האם ניתן להעיד כי איכות הביציות שלי גבוהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות הביציות תלויה בגיל ולא בהפריות
פרופ` דוד בידר20/07/2022אי אפשר להסיק מכך שאיכות הביציות גבוה. איכות הביציות תלויה בגיל ולא בהפריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת שני בלסטומיכל20/07/2022
שלום,
בת 37 ולאחר 2 החזרות כושלות של בלסטו כל אחד, הוחלט להחזיר 2 (עובר יום 5 ועובר יום 6)
מה הסיכוי לתאומים?
מרגיש לי כאילו ההחזרה שוב נכשלה כי הכאבי חזה החמירו ממש כמו לפני ווסת וכפי שהיה בהחזרות הקודמות. במידה וכן איזה בירור עלי לעשות,? מצליחה לייצר בלסטו יפים אבל לא נקלטים ואני אובדת עצות. לרופאים אין הסבר ללמה זה לא נקלט (היסטרוסקופיה וצילום רחם תקינים) וברקע חשד לאנדמטריוזיס שכרגע הרופאים לא מתייחסים אליו
אחרי כמה החזרות של עוברי בלסטו יש להתחיל לעשות בירור מקיף?? ואם כן מה עוד עלי לבדוק? נדמה לי שהקרישיות יצאה תקינה וגם בלוטת תריס
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במידה ויש היריון יש סיכויים של 20 אחוז תאומים
פרופ` דוד בידר21/07/2022חסר מידע על הפרופיל ההורמונלי , הפרוטוקול הטיפולי, התגובה לטיפול, איכות עוברים ביום 3 ועוד.
אין יותר מה לכשות מבחינת ״ברור מקיף״, עשית כבר את כל הבדיקות.
החזרת שני עוברים, במידה ויש הריון, יש סיכויים של 20% של תאומים.
סיכויי ההצלחה להרות תלויים בגיל והסיבה שאת לא מצליחה חברות תלויה בעוברים.
פשוט צריך להמשיך בטיפולים תוך בחירת פרוטוקול מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות עם מעט דם בתוך הפרשה שקופהאאא20/07/2022
שלום, כנראה צריכה לקבל ווסת. ראיתי הפרשות שקופות עם מעט דם בתוכן בבוקר שלאחר קיום יחסים. פעם ראשונה שקורה לי. מה יכולה להיות הסיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרשה דמית לאחר יחסים מחייבת ביצוע בדיקת פאפ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/07/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות אחרי החזרהיפעת20/07/2022
היי,
ביום ראשון החזרתי עובר בן 4 ימים
לוקחת תמיכה מקיפה מאוד ועשיתי היום בדיקה סתם כדי להיות רגועה.
האם ניתן להסיק מזה משהו נוסף?
אסטרדיול 1115
פרוגסטרון 80
Lh 4.7* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמיכה שמקבלת
יפעת20/07/20222 אסטרופם
3 דופסטון
2 נרות
5 זריקות של דקפפטיל כל יומיים שלוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקות שעשית מיותרות ולא אומרות כלום
פרופ` דוד בידר20/07/2022קודם כל אהבתי שכתבת שאת לוקחת תמיכה מקיפה מאוד שאני לא יודע בדיוק מה זה.
הבדיקות שעדית מיותרות ולא אומרות כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי כי זו שאיבה והחזרה ראשונה
יפעת20/07/2022לא חייב לענות בציניות.
שאלתי כי זו שאיבה והחזרה ראשונה.
תודה בכל מקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי22/07/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)