מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת הריון שלילית אחרי החזרהגלית29/11/2010
שלום רב, ביצעתי בדיקת דם לאחר 11 יום והיא יצאה שלילית. במהלך ההחזרה היה לי דימום חום שחזר מ"ס פעמים. כמו כן, הפסקתי את התרופות כבר אתמול ובד"כ אני מקבלת מיד אחרי יממה. אבל עדיין לא קיבלתי מחזור. יש לציין שאתמול חשתי ברע ואף הקאתי. האם הבדיקה היתה מוקדמת מידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון שלילית אחרי החזרה - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010את הבדיקה צריך לעשות 12 יום לאחר החזרה ואפילו לא יום אחד לפני. תעשי שוב בדיקה היום או מחר ובנתיים אל תפסיקי את הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ודימוםק29/11/2010
שלום,
לפני 11 ימים עברתי הזרעה (לאחר טיפול הורמונלי). לא התאפקתי ועשיתי אתמול בדיקת הריון ביתית. הבדיקה היתה שלילית. האם עדיין יש תקווה? היום החלה לי הפרשה אדמדמה. האם יש סיכוי שזה השתרשות ולא מחזור..?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש תקווה.בדיקת דם רק 15 יום לאחר
ורדה29/11/2010ההזרעה.אפילו אם יש הריון הרמות מאוד נמוכות ובטח לא נראות בבדיקה ביתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה..מי זה משה?.
חסויה29/11/2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה הוא רופא....לא גניקולוג...
ורדה29/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון ודימום - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010אין טעם לבדוק לפני 14 יום מההזרעה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, והמשך לשאלה:
ק30/11/2010ביום 17/11 בצהריים נצפה זקיק בגודל 20. הרופא הורה לי להזריק אוביטרל, ולהגיע להזרעה למחרת בבוקר. ביום 18/11 בבוקר עברתי הזרעה. אתמול (29/11) התחילו הפרשות אדמדמות מלוות בכאבי מחזור. היום (30/11) בבוקר החל ממש דימום, עדיין מלווה בכאבי מחזור. נראה כאילו מדובר במחזור, אבל לפני שאני נופלת לדיכאון - האם זה הגיוני ע"פ פרקי הזמן המתוארים? או שמא עדיין ייתכן שמדובר בהשתרשות?..זה בעצם 12 יום מההזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע שישיחסויה29/11/2010
שלום רב,
לאחר IVF
היום בשבוע שישי +0 ,בשבוע שעבר נצפה שק היריון.
נאמר לי להגיע מחר שוב, רציתי לדעת אם מחר כבר אמורים לשמוע דופק בע"ה והכל בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק נצפה בדכ בשבוע 7 פלוס מינוס.
ורדה29/11/2010זה מוקדם מידי לדופק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, עוד שאלה קטנה
חסויה29/11/2010אז מה בודקים בשבוע זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם יש שק הריון ואם זה חוץ רחמי
משה30/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני כמוך...
בהריון29/11/2010שבוע שעבר נצפה שק הריון חוזרת מחר שוב לבדיקה.
מתפללת שיראו דופק והכל תקין!
שיהיה לך גם בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמוך כמוני
חסויה29/11/2010שיהיה גם לך המון בהצלחה, משה כותב פה שממש מוקדם לראות דופק אז אני תוהה מה עוד בודקים? רק שהכל יהיה בסדר בע"ה אמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
בהריון29/11/2010אני מניחה שאולי רוצים לראות עובר ובכלל לעקוב שהכל תקין.
אפשר לשאול איפה היית מטופלת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי! ראו אצלך דופק???
בהריון30/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע שישי - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי גרידהשלי29/11/2010
שלום לכולם,
לפני 7 שבועות עברתי גרידה של תאומים אחרי שפסק בשני העוברים הדופק כשהייתי בשבוע 8. ההיריון היה תוצאה של ivf
עדיין לא קיבלתי מחזור ואני כבר 7 שבועות אחרי הגרידה.
מה יכולה להיות הסיבה לכך?
אגב יש לי כאבי מחזור חזקים שממש מדומים לצירי לידה שבאים והולכים כבר הרבה זמן.
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור אחרי גרידה - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/20107 שבועות אחרי גרידה, אם לא הופיע וסת עדיין , את צריכה להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה יכול להיות?
שלי30/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשואלת שוב מה זה יכול להיות???
שלי30/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה יכול להיות? - תגובה
ד''ר דוד ישי01/12/2010יכול להיות שזה קשור בשארית רקמת הריון שממשיכה להפריש הורמונים וכך חעקבת את הוסת. יכול להיות שמדובר בהדבקויות בחלל הרחם ועוד. אני מציע שוב שבמקום להתעסק בניחושים ובאבחנה מבדלת , פשוט תגשי לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי? מה זה יכול להיות?
שלי01/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב ציסטהמישהי29/11/2010
בבדיקה הבוקר, יום שני למחזור, נמצאה ציסטה של 30 מ"מ וקיבלתי הוראה לא להתחיל טיפול ולקחת גלולות לשבועיים, מה שדי מייאש אותי שוב.
היו עוד כמה ממצאים קצת מוזרים בבדיקות, ואשמח לדעת אם הן קשורות:
1) הרירית 5.5 מ"מ -- שזה לצערי בדרך כלל המצב אצלי סמוך לביוץ. בתחילת מחזור היא תמיד היתה מתחת 4
2) פרוגרסטרון 3.7 - שוב, עד עכשיו בכל פעם שבדקתי בתחילת מחזור היה סביב ה-1.
(אסטרדיול 450, בטא קטן מ-2 לצערי)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה. תודה
אנונימית29/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב ציסטה - תגובה
פרופ' אלכס סימון29/11/2010הציסטה תתכן כשארית מטיפול חודש קודם או מביוץ חודש קודם. הגלולות במקום. שאר הממצאים אינם קשורים לציסטה. פרוגסטרון ברמה כזו נחשב עדיין נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלורד29/11/2010
האם זריקה אחת של אוביטרל יכולה לגרום לנפיחות בבטן ולציסטות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010כן . תלוי בתגובה השחלתית ולרמת ההורמונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןהדס29/11/2010
צריכה להתחיל איקקלומין ביום החמישי למחזור, אפשר לקחת עם חומצה פולית וויטמין D?
איזה תופעות לוואי אמורות להיות?
כמה ימים אחרי סיום האיקקלומין יהיה ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010אפשר לקחת עם התרופות שציינת.
יתכנו קצת בחילות וסחרחורות.
3-10 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הבטא הרצויה לשבוע 5 ??****29/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מה הבטא הרצויה לשבוע 5 ?? - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010בשבוע 5 אנחנו לא מתיחסים לרמת הבטא כמדד למצב ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר דוד ישי - הבהרה
****30/11/2010ד"ר דוד ישי שלום רב,
אם כך מה משמעות הבטא בשבוע זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמינים ראשוניםמחכה29/11/2010
עשיתי 3 הזרעות והפריה אחת שלא הצליחו, עכשיו אני ביום החמישי אחרי ההחזרה השניה , הכניסו לי שני עוברים בני 8 תאים. רציתי לדעת מה אני אמורה להרגיש ביום החמישי להחזרה אם בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמינים ראשונים - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010שום דבר מיוחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילגתם עליי...מחכה לתשובהטלול29/11/2010
שלום,אני בת 40 בעלי בן 47.אנו מנסים להכנס להריון מזה שנתיים וחצי.לפני 5 שנים בצילום רחם מצאו שתי חצוצרות סתומות-סקטוסלפינקס.בחלק הרחוק מהרחם.בנוסף בעיית זרע.מיד התחלנו בטיפולי פוריות.בטיפול השני הריתי וילדתי בת בריאה,בלידה רגילה. תודה לאל.לאחר שנה התחלנו בנסיונות חוזרים,הטיפולים היו על בסיס טבעי+תמיכה עקב תגובה שלחתית נמוכה.בטיפול ה -3 נקלט הריון אך הפסיק בשבוע ה-8 עקב התפתחות לא תקינה של שק ההריון.מאז ניסינו עוד 3 טיפולים שכשלו.כל הטיפולים היו משולבים ב icsi + aha אציין כי בכל מחזור היתה ביצית אחת שהופרתה והוחזרה,לעיתים לא התפתחו מהיום ה 2 ל 3 אך היו סימטריות וללא שברים לרוב.בירור המטולוגי מצא כי ישנה נטייה לקרישיות יתר,הומוזיגוטית לפקטור 2 ופרוטאיןs נמוך. בטיפול האחרון ניסינו תרומת ביצית בחו"ל.החל מאותו טיפול אני סובלת מכאבים באזור החצוצרה הימנית בבטן התחתונה. בירור מעמיק לא העלה דבר. דם ושתן תקינים .אין מימצאים גניקולוגיים וכירוגיים.הכל נראה תקין אך הכאבים קיימים. חוסר נוחות תמידי ולעיתים אף למעלה מזה עד כדי" בלימה".הומלץ לי ע"י הרופא המטפל לפנות ל mri.באם לא ימצא דבר - לפרוסקופיה.רופא שפניתי לקבלת חוות דעת היה חד משמעי וייעץ לפרוסקופיה ניתוחית להוצאת החצוצרות,נקיון הדבקויות( אולי הסיבה לכאבים)לטענתו חצוצרות סתומות הן שמנעו את ההשרשה בנסיונות הקודמים.ישנם נוזלים שאינם נצפים ב-us.
מה יכול להיות מקור הכאבים?האם הסרת החצוצרות תאפשר קליטה?באיזו הסתברות?ומהם הסיבוכים האפשריים? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי...מחכה לתשובה - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010אני מסכים עם דעתו של הרופא השני. אם השחלות שלך אכן סקטוסלפינגס הן פוגעות בסיכוי להרות ויכולות להיות מקור לכאבייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה+ זקוקה להמלצה
טלול30/11/2010כחברת מכבי בתל אביב עם מי כדאי לבצע לפרוסקופיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה+ זקוקה להמלצה - תגובה
ד''ר דוד ישי30/11/2010תפני את השאלה לפרופ' בידר שהוא תל אביבי . הוא יוכל לעזור לך טוב ממני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםאורית29/11/2010
שלום אני אחרי 5.5 שנים טיפולים נכנסתי להריון ילדתי בניתוך כסרי עכשיו אחרי 35.5 שנים אני מנסה להראות שוב פעם מה סיכויים אם נאמר שיש לי רחם דו קרני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010רחם דו קרני לא מפריע להרות. אבל אם ההריון הקודם היה אחרי 5 שנים של טיפול והסתיים בניתוח קיסרי , אני חושב שבגילך אין טעם לנסות להרות טבעי ורצוי להתחיל מיד בטיפול חדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםאני29/11/2010
האם כל הערכים תקינים ליום 13 לאחר החזרת 2 מוקפאים
אסטרדיול-1845
פרוגסטרון-36.78
בטא-135
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים - תגובה
פרופ' שחר קול29/11/2010כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב
תתיאנה29/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי חשד לסקטוסלפינגסTIPTIP30829/11/2010
שלום,
עשיתי בשבוע שעבר צילום רחם בכותרת נכתב: צינתור וגם:
מילוי רחם הומוגני.
בוצעה הזרקה סלקטיבית משני הצדדים.
קיימת התרחבות סקולרית דו צדדי של החצוצרות
משמאל התרחבות מתפוגגת לאחר הזרקה סלקטיבית.
מימין התרחבות מתפוגגת רק בחלק לאחר הזרקה סלקטיבית.
1. האם יכול להיות שההתרחבות מעידה על סקטוסלפינגס? הרופא שלי רק רשם חשד..
2. מה ה- % של הכניסה להריון עם סקטוסלפינגס וללא הסרת החצוצרה?
3. האם מומלץ להמשיך טבעי (אין בעיות נוספות) או לקפוץ ל- IVF? (מנסה כבר שנה, אבל עד עכשיו היה חסום...)
4. האם מומלץ להסיר את החצוצרות?
תודה רבה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות לגבי חשד לסקטוסלפינגס - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/20101. יכול להיות
2. לא ניתן להרות עם חצוצרה שהיא סקטוסלפינגס
3. אם חצוצרה אחת תקינה אפשר להרות טבעי /טיפול ואין הכרח לעבור ל IVF
4. אם הסקטוסלפינגס גדול ונראה באולטרסאונד רגיל , צריך לשקול לכרות את החצוצרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ועוד שאלות
TIPTIP30830/11/2010האם יש בדיקה כדי לברר האם חצוצרות מורחבות=נוזלים בחצוצרה?
שתי החצוצרות שלי מורחבות. מה הסיכוי להכנס להריון באמצעות IVF למרות נוזלים בחצוצרה?
ממה זה נגרם בכלל?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לתשובה
TIPTIP30801/12/2010נדחק לדף ה-4.... תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ועוד שאלות - תגובה
ד''ר דוד ישי01/12/2010ההרחבה של החצוצרה נובעת מחסימה של הקצה המרוחק שלה בגלל דלקת וכתוצאה הצטברות של נוזלים בתוכה. כמו שאמרתי , אם הסקטוסלפינגס משמעותי ניתן לראות אותו באולטרסאונד רגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
TIPTIP30802/12/2010אבל אם היה מעבר של חומר אחרי הזקרה סלקיטיבית בשני הצדדים זה אומר שאין חסימה למרות שיש התרחבות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה - תגובה
ד''ר דוד ישי02/12/2010זה אומר שכנראה אין סקטוסלפינגס ממש . אולי התחלה של תהליך שבסופו של דבר יביא לסקטוסלפינגס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לשבוע 5 - דחוף****29/11/2010
תשובתכם לא ברורה
האם בטא 4068 לשבוע 5 תקינה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר שחר קול בבקשה תשובתך
****29/11/2010לא הבנתי את תשובתך וזה נשמע מדאיג
האם בטא 5068 לשבוע 5 תקינה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא לשבוע 5 - דחוף - תגובה
פרופ' שחר קול29/11/2010יתכן, יש צורך בא.ס. כדי לוודא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי גונאל Fטלי29/11/2010
בוקר טוב ,
היום בבוקר התחלתי להזריק לבד גונאל F בעט , כל יום 150 . לגבי השימוש מחר , האם עליי רק למשוך שוב את הלחצן האחורי של העט , כי זה נשאר על 150 ?
תודה , טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי גונאל F - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010כן. כל זמן שאת צריכה להזריק אותו מינון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)