מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפרייהדאנה10001/12/2010
שלום
היום הייתה לי החזרת שני עוברים במצב טוב רציתי לשאול ברשותך מתי תהיה השרשה לעוברים ( כמה זמן )?
2) אני גרה בבאר שבע האם אני יכולה מחר בבוקר לנסוע לצפון משך נסיעה 3 שעות האם הנסיעה משפיעה או מומלץ להישאר ולא לנסוע ?
3) מה סיכויי ההצלחה לשני עוברים במצב טוב לאישה בת 26 ללא בעיות ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרייה - תגובה
פרופ' שחר קול01/12/20101. ראי "שאלות נפוצות".
2. יכולה לנסוע.
3. טובים מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופסור סימון - אשה ללא מחזור ...ש.01/12/2010
אשה ללא מחזור .... בת 50
לפני תרומת בצית ....
מתי מתחילה טיפול דמה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופסור סימון - הקפצה.
ש.01/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור סימון - הקפצה.
ש.01/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור סימון - אשה ללא מחזור ... - תגובה
פרופ' אלכס סימון02/12/2010בכל יום שרוצים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב לרופאיםמיואשת01/12/2010
אני בת 24 . לפני 6 ימים החזירו לי 2 עוברים ו8 נכנסו להקפאה . התחלקו ל2 ו4 תאים החזירו לי עוברים מחולקים ל4 תאים . מה הסיכויים להצלחה בתנאים אילו ??..זו החזרה שנייה שלי . שאבו 11 ביציות הופרו 10 הכל במצב מצויין .
ביום ההחזרה ואחרי יומיים היו לי קצת דקירות וכאב שנסבל עכשיו אני לא מרגישה כלום חוץ מגודש בחזה ממה זה נובע ?משתמשת 1 קרינון לתמיכה ביום האם זה תמיכה מספיקה .ואם אני היום היום השישי אחרי החזרה זה אומר שהייתה השרשה ?.
המשך יום נפלא ועבודה נעימה לכל הרופאים שאין כומכם בעולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב לרופאים - תגובה
פרופ' שחר קול01/12/2010סיכויים ובים לנוכח גילך הצעיר והעוברים היפים.
גודש בחזה - עקב רמות גבוהות של פרוגסטרון.
התמיכה טובה.
לגבי השרשה - ראי "שאלות נפוצות".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה לרואפיםמודאגת01/12/2010
שלום,
חודש שעבר עברתי הזרעה שכשלה, מאחר ולפני יומיים קבלתי מחזור. כבר לא עשיתי בדיקת דם לבדיקת הריון, לא היה טעם. מה שכן עשיתי, יומיים לפני שקבלתי מחזור, שזה היה היום ה-15 לאחר הזרעה עשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית.
השאלה שלי היא לגבי המחזור המוזר שקבלתי החודש , שלא דומה למחזורים קודמים, קודם כל יש לי המון דם, שהוא בצבע בורדו. ולא אדום כמו שאמור להיות במחזור.
דבר שני, בדם יש גם חלקים קטנים של דם חולי (כמו חול רטוב).
אני לא יודעת האם זה אומר משהו? שאולי אקאקלומין שנטלתי חודש שעבר יכול להשפיע על צורת המחזור?
אולי היה לי הריון כימי?
או שאולי זה מקרי ופשוט הגיע מחזור כזה?
אני ממש מוטרדת ולא יודעת מה לחשוב. מאחר וככל הניראה גם החודש שאצטרך לעבור הזרעה .
אודה למשוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה לרואפים - תגובה
פרופ' שחר קול01/12/2010אם בדיקת הריון שלילית - לא היה הריון (כימי או אחר).
יתכן והטיפול גרם לרירית מעובה יחסית ולכן לדימום שונה מהרגיל.
לכן, רצוי לדווח לרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך למה שנאמר
אחרי הזרעה01/12/2010עובי הרירית היה 8.1 - לא יודעת אם זה נחשב למעובה. אני גם יודעת ששימוש באקאקלומין פוגע ברירית הרחם, עושה אותו לדק יותר.
עשיתי בדיקה ביתית. והבנתי שאם יוצא שלילי, אין תמיד לסמוך עליה.
פשוט המחזור שלי שונה ממחזורים קודמים, גם בגלל שהדימום מסיבי מאוד. וגם הדם קהה. ועכשיו זה מהולה גם בכדוריות דם קרישות.
בכל מקרה מחר לקחתי תור אצל הרופא המטפל. אני מודאגת ולא יודעת מה לחשוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 41סוניה01/12/2010
שלום אני בת 41 ב29.11 עברתי שאיבת ביציות ונשאבו 1 ביציות ואמרו לי להתקשר מחר לדעת אם נקלט או לא לצערי הרב נכשל רצתי לדעת מה יהיה האם כל הזמן יהיה לי כך כל הזמן היה לי יותר מה הסיבה שירד כל כך אני מודה לכם אם תעזרו לי כי אני ממש בלחץ ותודה לכם מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 41 - תגובה
פרופ' אלכס סימון01/12/2010מהמידע שמסרת אפשר לאמר שהתגובה השחלתית שלך נמוכה . יש להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי פרוטוקול הטיפול. האם להעלות מינון תרופות שקיבלת או לנקוט בפרוטוקול טיפולי אחר. המגמה היא תגובה נמוכה אולם לא כל חודש דומה לחודש שני.איני חושב שבטיפול הבא יהיו 10 ביציות, אולם יותר מביצית אחת בהחלט יתכן שכך יהיה.
הייתי מציע להתחיל טיפול בתוסף מזון הנקרא DHEA . קראי עליו באינטרנט בהקשר לתגובה שחלתית. ניתן לרכוש אותו בבתי הטבע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 41
סוניה01/12/2010לפרפ אלכס סימון תודה לך מכל הלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיח אברהם מצויממתינה01/12/2010
שלום רב לרופאים, האם אתם מכירים את הסגולות המיוחסות לשיח אברהם מצוי, של החזרת האיזון ההורמונלי והחזרת המחזור לחסרות ביוץ?
שווה לנסות או סתם ביזבוז כסף?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיח אברהם מצוי - תגובה
פרופ' שחר קול01/12/2010לא מכיר.
"איזון הורמונלי" - מילים חסרות תוכן ממשי.
יש אבחנות רפואיות, יש טיפול רפואי. כל השאר - מילים פורחות ברוח....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבזבוז כסף
יעל01/12/2010מניסיוני האישי, הכל בזבוז כסף, במקרים כאלו תפני אך ורק לרפואה הקונבנציונאלית אלא אם כן לא איכפת לך להפסיד אלפי שקלים, בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיוני האישי
טלול01/12/2010שיח אברהם שנלקח כל בוקר ע"פ הנחיות של רופאה סינית הוריד את ערכי ה fsh מ 11 ל- 4 , למספר חודשים גם כשעלה.. טיפס לאט. לפעמים זה עוזר...בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום פ"ר- שאלה חשובה!תודה רבה01/12/2010
שלום פ"ר,
נשאבו לי בשבוע שעבר 13 ביציות, הופרו 10 עוברים, הוחזרו שניים.
1. אתמול דיברתי עם האחיות והן אמרו שלא הוקפאו העוברים כיוו ןשלא התפתחו בצורה ראויה להקפאה.
מה זה אומר? הגיוני ששמונה עוברים לא התפתחו?! מה זה אומר על השניים שאצלי כרגע? מה הסיכוי שיהיה הריון עכשיו?
2. האם עצבים, מתח ובכי יכולים להשפיע על התפתחות העוברים והשתרשותם?
אשמח מאוד אם תענו לי בהקדם... אני במתח גדול....
תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום פ"ר- שאלה חשובה! - תגובה
פרופ' אלכס סימון01/12/2010מדרגים את העוברים לפי האיכות שלהם. יש כאלו שאיכותם אינה מצדיקה את ההקפאה מפני שהם לא ישרדו את ההקפאה. בדרך כלל מחזירים לרחם את העוברים בעלי האיכות הטובה ביותר. על כן לא הייתי משליך מחסר הקפאה, לסיכוי שלך להרות.
עצבים ומתח לא ישפיעו על ההשרשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהרונה01/12/2010
שלום רב,
אני בהחזרת מוקפאים. לוקחת אנדומטרין פעמיים ביום, בוקר וערב.
האם יש חשיבות לכך שהפרש השעות בין הבוקר לערב ובין הערב לבוקר יהיה זהה? אני שמה ב6:30 בבוקר וב22:30 בערב. האם זה בסדר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה - תגובה
פרופ' אלכס סימון01/12/2010איני רואה חשיבות לכך. אם כי למען הסדר הטוב אנחנו נוגים לאמר כל 12 שעות לשים את הנרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבב החזרת מוקפאים ראשוןמוקפאים יפים01/12/2010
חודש קודם אחרי שאיבה, הוחזרו 2 עוברים טריים שלא נקלטו להריון. הפנו להפרייה בגלל בעיית זרע והעוברים נעשו ע"י icsi.
כרגע לוקחת 3 פעמים ביום אסטרופם, היום יום מחזור 6, עד כה נעשתה בדיקת דם אחת ביום מחזור 3 (מיום זה התחלתי לקחת אסטרופם)
1. כמה עוברים יחזירו לדעתכם עכשיו, 2 או 3? יש לנו 7 עוברים חתיכים מוקפאים.
2. בינתיים המחזור נגמר אתמול, והיו לי כאבי במתן שתן (ללא בטן נפוחה) ממש כמו דלקת בדרכי השתן, רופאת משפחה נתנה לי אנטיביוטיקה למס' ימים. האם יש התנגשות או בעיה עם אנטיביוטיקה ואסטרופם? ברורשעד ההחזרה אסיק את האנטיביטיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבב החזרת מוקפאים ראשון - תגובה
פרופ' אלכס סימון01/12/20101. יחזירו בהתאם לאיכות ולמספר שהופאו. הם מוקפאים בצברים של 3 או 2. הרופא מחליט איזה צבר להפשיר.
2. יכולה ליטול אנטיביוטיקה
3. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהicsi לעומת ivf?
מוקפאים יפים01/12/2010האם מבחינתנו ומבחינת העוברים יש הבדל בין ivf רגיל לicsi?
האם מבחינת העוברים יש שינוי? הסיכוי נמוך יותר באי סי אס אי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השלכות הפלה בגיל 35 על פוריותדנה01/12/2010
שלום רב,
אני בת 35 ונמצאת בתחילת הריון לא רצוי/מתוכנן ושוקלת ברצינות הפלה.
ברצוני לדעת מה סיכוייה של אשה בגילי ללדת שוב, לאחר ביצוע הפלה מלאכותית. כיצד אדע מראש אם אני פורייה מספיק על מנת להיכנס להריון (רצוי ומתוכנן) שוב בשנים הקרובות (ללא טיפולי הפרייה וכו')? דרך אגב, בעבר עברתי הפלה טבעית.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תחשבי על זה
חסויה01/12/2010אחרי שלושה ילדים נכנסתי להריון וחשבתי שזה סוף העולם, עשיתי הפלה. שהגיע הזמן שרציתי הריון כמובן שלא שמרתי(אני נקלטת מהר) אבל רצון האל.....שלוש הפלות טבעיות! אני מרגישה שנענשתי, אם לא חייב, לא עושים! אני לא אישה דתיה, אבל אחרי שכל כך הרבה פעמים לא הולך צריך לדעת שהריון זה לא משהו ברור מהיליו.....
בהצלחה בכל אשר תפני......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לא לא לא לא לעשות
ש.01/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלכות הפלה בגיל 35 על פוריות - תגובה
פרופ' אלכס סימון01/12/2010החל מגיל 37 ישנה ירידה בפוריות. היא הופכת מאוד משמעותית לאחר גיל 40.
החליטי לעצמך מתי תתכנני לאור זאת הריון רצוי. ככל שמוקדם יותר עדיף יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם עצבים ובכי יכולים להשפיע על השתרשות והתפתחות העוברים?ד``ר אליעזר גירש30/11/2010
אני לאחר החזרה של שני עוברים.
רציתי לדעת האם עצבים ובכי יכולים להשפיע על השתרשות והתפתחות העוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' אלכס סימון01/12/2010לא ישפיעו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העברת מיכל זרע באסותא רמת החיילרונית30/11/2010
עברתי בכניסה לאסותא רמת החייל כשמיכל הזרע ביד. אחרי שעברתי
הבודק אמר משהו שלא בטוח שמותר לעבור מתחת לגלאי עם הזרע. האם גרמתי נזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת מיכל זרע באסותא רמת החייל - תגובה
פרופ' אלכס סימון01/12/2010אין בעיה. לא מדובר בשיקוף אלא בשינוי זרם חשמלי ומגנטיות. לכך אין השפעה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהשירי30/11/2010
שלום, אחרי טיפול אחד בגונאל שהופסק באמצע, התחלתי טיפול שני. הרופא המליץ לי לבצע הזרעה. הבעיה אצלנו היא שחלות פוליציסטיות למרות שלבעלי יש אחוז תקינים של 3% בלבד. האם זה אמור להגדיל את הסיכויים? האם זו "עליית מדרגה" שאי אפשר לחזור ממנה אחורה? יש בזה מורכבות כלשהי/סיכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה - תגובה
פרופ' אלכס סימון01/12/2010הזרעה בהחלט מעלה את סיכויי ההריון לעומת יחסים. תמיד אפשר לחזור אחורה. השאלה באיזה מהירות רוצים להשיג את ההריון. מי שאינו לחוץ יוכל שלא לבצע את ההזרעה, ההריון יושג לאחר מספר גדול יותר של חודשי טיפול לעומת ההזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיהמירה30/11/2010
שלום רב,
מטופלת IVF הופנתי להיסטרוסקופיה
מתי הכי מומלץ לבצע את הבדיקה,לפני / אחרי ביוץ?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה - תגובה
פרופ' אלכס סימון01/12/2010לפני הביוץ כשהרירית אינה עבה דיה להסתיר ממצאים ברחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה..
מירה01/12/2010שלום רב,
עקב מצוקת תאריכים בקופת חולים ניקבע לי תור להיסטרוסקופיה שיוצא יום 17 של המחזור, המחזור סדיר כל 29 יום,
האם לדעתך לבטל את התור? יש טעם בבדיקה?
אני כעת בהפסקה בין שאיבות, מנוחה חודש.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה
מירה01/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה - תגובה
פרופ' אלכס סימון02/12/2010לא לבטל את הבדיקה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שישה ימים אחרי החזרהגלית30/11/2010
עברתי ביום גי שעבר 23/11/10 החזרה של עובר אחד ביום ב' האחרון 29/10/11 החל דימום עם התכווצויות שמתגבר ונראה כמו מחזור, מה זה יכול להיות? האם יתכן וזה כבר מחזור? מה ניתן לעשות? האם להמשיך את התמיכה בנרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום שישה ימים אחרי החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר30/11/2010אם קיבלת אוביטרל אז 11 יום אחרי כבר יכולה להופיע וסת.
לי זה נראה כמו הוסת אך יש לחכות עוד קצת ולראות מה קורה עם הדמם.
עד אז להמשיך הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)