מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- למה לא מתייחסים לשאלה שליאביביתוששש29/11/2010
למה לא עונים לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה שהרופאים מאוד עסוקים...
יעל29/11/2010גם אני מחכה לתשובה, אך מהכרותי עם הפורום הזה, הרופאים לא עונים מייד רק כשהם באמת מאוד עסוקים בטיפולים דחופים (צריך לזכור שהם גם מטפלים אחרי הכל) או נמצאים בכנסים (מחויבות מקצועית) או נחים (הם גם בני אדם...). אז עם כל הקושי, אנו צריכות להמתין. מקווה שיתפנו גם אלינו בהקדם. יום טוב לך ובהצלחה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא הוקפאו עובריםשלומית29/11/2010
בת 40.8 .
נשאבו 14 ביציות. הופרו 12 כולם באיקסי. הוחזרו 3 עוברים (לא נאמר לי מה מספר התאים
למרות ששאלתי. נאמר לי רק שהם לא רעים בכלל. מה - 9 הנותרים לא הוקפא אף עובר.
האם משמעות הדבר היא שכל העוברים שהושגו במחזור הנ"ל (כולל אלו שהוזרו) למעשה
אינם טובים ?
אציין שזוהי שאיבה שנייה. בראשונה נשאבו 15. הופרו 12 (3/4 באיקסי). הוחזרו 2 הוקפאו
4. כל ה - 4 שרדו הפשרה. הוחזרו 3.
למה הבדל כה גדול בין שתי השאיבות בהשגת עוברים. האם יש טעם להמשיך או שהנסיונות הנ"ל מעידים על איכות גרועה של ביציות ?
(בדיקת זרע תקינה למעט מורפולוגיה בינונית).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הוקפאו עוברים - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010אני כמובן לא יודע מדוע לא הוקפא אף עובר ולמה השוני מהמחזור הקודם. כמובן שלא ניתן להסיק מכך על העוברים שכן הוחזרו. בודאי ובודאי שצריך להמשיך בטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת שאיבהסיגל29/11/2010
שלום
אני לקראת השאיבה וברצוני להבין האם ישנה
חשיבות למספר ימי ההתנזרות לגבי הגבר - לנתינת זרע ביום השאיבה.
אם כן עד כמה ימים מומלץ?
עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקראת שאיבה - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010אם בכלל יש לזה חשיבות , אנחנו ממליצים על המנעות של 3 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונאליהדס28/11/2010
בת 34,
ביצעתי פרופיל הורמונאלי ביום השלישי למחזור, להלן הממצאים:
קבלת מחזור:26.11 , תאריך בדיקה: 28.11
ESTRADIOL (E – 2) – 158.0 pmol/L
PROGESRERNE – 1.0 nmol/L
LH 6.1 iu/L
PROLACTIN 314.9
FSH – 5.8
האם הבדיקות תקינות? אני צריכה להתחיל השבוע איקקלומין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונאלי - תגובה
פרופ' שחר קול29/11/2010תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביציות לא בשלות בשאיבהנטלי28/11/2010
שלום רב,
החודש התחלתי טיפול ראשון של IVF לאחר נטילת גונאל אף -225 כל יום החל מהיום השלישי למחזור. ולאחר קבלת דקפפטיל לפני קבלת המחזור.
השאיבה הייתה ביום ה14 (בטיפולי IU, אמנם במינון גונאל נמוך מאוד הביוץ תמיד היה ביום ה 22 בערך) ונשאבה כמות גדולה של 26 ביציות.
יומיים לאחר השאיבה הובהלתי לבי"ח בשל סיבוך שחלתי והוכנסתי לניתוח דחוף.
בהמשך, נודע לי כי מכל ה 26 רק 4 הופרו וכי מרבית הביציות היו "בלתי בשלות".
בנוסף, יש לי היפר-פרולקטינומה.
והשאלות:
האם כל האירועים האלה קשורים אחד לשני? קשה לי לקבל שזה הכל צירופי מקרים.
האם עצם העובדה שהיו לי כ"כ הרבה ביציות קשורה לכך שרובן לא היו בשלות?
האם עצם הגעתי למצב של סיבוך בשחלה - בשל הגעתה לגודל כה גדול מעידה שהטיפול היה אגרסיבי מדי עבורי ובשל כך נוצרו ביציות לא בשלות?
או האם בכלל ביציות לא בשלות הם איזהשהוא "פגם-מולד" בגוף שלי ודווקא הטיפול האגרסיבי הוא שהביא להצלחה של כמה ביציות בודדות כן להבשיל?
לא הצלחתי לקבל תשובות ברורות מהרופא שלי- אני לא רוצה ליצור מצב של התקפה כלפיו אך מצד שני רוצה להמשיך לסמוך עליו כפי שעשיתי עד כה.
מקווה שתהיו סבלנים איתי ותוכלו לסייע לי לצאת מהבלבול הרב בו אני ובעלי שורים בימים אלה.
בברכה ותודה על עבודתכם הקדושה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביציות לא בשלות בשאיבה - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010ככל שניתן להבין ממה שסיפרת , את עשית תגובת יתר לטיפול מה שאילץ את הרופאים לעשות שאיבה מוקדמת יחסית ( כדי למנוע ממך גירוי יתר - תופעה מאד לא סימפטית ) מה שגרם לכך שחלק גדול מהביציות לא היו בשלות.
לא תמיד ניתן לצפות מראש את עוצמת התגובה של האישה לטיפול. מהבחינה הזאת יש לטיפול הראשון תפקיד של מחזור נסיון שממנו אנחנו לומדים ולפיו אנחנו מכוונים את הטיפול בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה לזריקת צטוריידמיכל28/11/2010
שלום רב
אבקש עזרה אני מיום שישי עם 6 מנופור והיום הרופא הוסיף לי גם צטורייד,ואני בטוחה שנשפך לי חצי מהכמות של הצטורייד,האם זה קריטי ואני צריכה לעשות משהו בנדון..אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה לזריקת צטורייד - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010תזריקי עוד חצי אמפולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר ביוץעינת28/11/2010
החודש אני בחודש הפסקה בין טיפולי IVF, ואני מנסים להרות טבעי.
בחודש ההפסקה הקודם היה לי דימום קצרצר כחצי יום לאחר הביוץ, אבל החודש הדימום (שהחל גם כחצי יום לאחר הביוץ) מתמשך כבר 5 ימים. זה אמנם דימום קל מאוד, יותר הכתמות, אבל מלבד 2 הפעמים האלה מעולם לא דיממתי לאחר ביוץ.
האם זה נורמלי?
האם פוגע בסיכוי להרות החודש?
האם דימום כה ממושך יכול להיות רק כתוצאה מהביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר ביוץ - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010דימום כזה אינו רגיל. אבל צריך לעשות הערכה של עובי הרירית ורמת פרוגסטרון. אם הם תקינים ההפרשה הדמית לא אמורה לפגוע בסיכויי ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם - שאלה בבקשהמוקפאים יפים28/11/2010
שלום לרופאים,
היום לראשונה לקראת סבב שני של ivf (סבב מוקפאים) אמרו לי לקחת היום 2 (כנראה בגלל שכבר היה 2 בצהריים) וממחר להתחיל 3 אסטרופם ביום של 2 מ"ג.
האם צריךלקחת אותם כל יום בשעות קבועות? האם לקחת הפרשי זמן בין כדור לכדור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - מחכה לתשובה בבקשה
מוקפאים יפים29/11/2010מקפיצה - מחכה לתשובה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל 8 שעות כדור
אני29/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
מוקפאים יפים29/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם - שאלה בבקשה - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010כן . רצוי להקפיד על זמנים קבועים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעתכם חשובה ליחסויה28/11/2010
אני בת 33 אמא לשלושה ילדים הריון ספונטני. מנסה להרות מזה 10 חודשים ללא הצלחה. לפני כארבעה חודשים המחזור הגיע פעמים באותו חודש, מאז במשך שלושת החודשים הנוספים כיומיים אחרי הביוץ (ביום ה18, מחזור כל 30) יש לי הפרשה דמית כמו תחילת מחזור עד תאריך קבלת הווסת ובתאריך אני מקבלת מחזור רגיל.הייתי אצל רופא הנשים שלי שאמר לי שזו הפרעה הורמונלית ונתן לי איקקלומין (בטענה של שתי ציפורים במכה) גם לעזור בהריון וגם הורמונים..... הוא נתן לי את הכדור ללא שום בדיקות מוקדמות..שגיליתי בUS שיש לי שתי ציסטות בשחלה הפסקתי את הכדורים. החודש אני שוב בלי כדורים(נטלתי איקקלומין חודש אחד) ושוב יש לי דימום קל ביום ה 17. מה זה הדימומים הבלתי סדירים האלה באמצע החודש? האם זו בעיה שיכולה לגרום בעיה בקליטת הריון? ומה לדעתכם הדרך טיפול הטובה ביותר לבעית דימום זו? תודה, וסליחה על השאלות הרבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
חסויה29/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה אני ממתינה בסבלנות ולא מגיעים
חסויה29/11/2010/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעתכם חשובה לי - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010בד"כ אין להפרשות הדמיות האלה משמעות. בכל מקרה אני מציע שתפני למרפאת פוריות לבירור וללטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כדאי להתחיל טיפוליםחסויה28/11/2010
שלום רב, אני בת 36, אמא לילדה בת 3 , הרינו באופן ספונטני ומהיר לפני 3 שנים....אני מנסה להרות חצי שנה תחת מעקבי זקיקים באופן טבעי...ללא הצלחה, הכל תקין אצלנו, זרע מצויין, ביוצים תקינים והחודש אף ביצעתי צילום רחם תקין.....רציתי לדעת האם אחרי חצי שנה בגיל שלי מומלץ להתחיל טיפולים? או שזה מוקדם מדי...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם כדאי להתחיל טיפולים - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010התשובה אינה חד משמעית. אם את לא מאד לחוצה , נסי עוד כמה חודשים . יש סיכוי לא רע שתצליחי. אם את לחוצה תתחילי בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור ללא הריוןמעיין28/11/2010
שלום לכם,
אני בת 25, השתמשתי בגלולות במשך שנתיים כאשר הפסקתי לפני 3 חודשים במטרה להיכנס להריון (הריון ראשון), לפני הגלולות המחזור היה דיי סדיר,לאחר הפסקת הגלולות התחילו אצלי כאבי בטן לא מוסברים.
המחזור מאחר לי כ-3 שבועות עם כאבי גב נוראיים כמעט בלתי פוסקים (דבר שלא היה לי בעבר-לא ברמה הזאת) ויחד עם זאת גם כאבי בטן מוזרים מידי פעם(פעם בבטן ה ופעם בצדדים).
עשיתי 2 בדיקות הריון ביתיות+בדיקת דם ואינני בהריון, האם הכאבי גב ובטן מחרידים הם תופעה של הפסקת הגלולות? מדוע לא איחר לי המחזור בחודשיים הראשונים של הפסקת הגלולות ורק לאחר 3 חודשים הוא נזכר לאחר?
אודה להתייחסותכם,
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור ללא הריון - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010איחור בוסת + בטא שלילי + כאבים חזקים מחייב בדיקה. יתכן שיש לך ציסטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםעדי28/11/2010
ביצעתי החזרת מוקפאים לפני 10 ימים. במשך מספר ימים חשתי כאבים בבטן התחתונה (ככאבי מחזור) והיום לראשונה הבחנתי בדימום קל. האם הדבר מעיד על כשל בטיפול? או שמא מדובר בדימום טבעי היכול לאפשר עדיין הריון תקין??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה הודעה
עדי29/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתשטבתם הרופאים אודה...
עדי29/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010לא בהכרח. תעשי בדיקה 12 יום אחרי ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא יורדתאני28/11/2010
שלום,
בטא ב16.11 - 35
ב-18.11- 118
ב25.11- 412
בשל כאבים עזים בבטן התחתונה ודימום קל אושפזתי בבי"ח כרמל, שם נאמר לי שההריון אינו תקין, בשתי בדיקות בטא נוספות שהאחרונה היום (28.11) הבטא בירידה הגיעה ל-260.
נאמר לי שזה תהליך של הפלה טבעית, עדייןלא קבלתי מחזור (רק דימומים קלים שבאים והולכים).
1. האם אקבל את המחזור כאשר הבטא תתאפס?
2. מתי אוכל להתחיל טיפול IVF נוסף?
3. האם הכאבים העזים מבשרים שזה היה הריון חוץ רחמי? (באולטראסאונד לא נצפה שק הריון, רק נוזל ברחם בדוגלס).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא יורדת - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010נתחיל מהאפשרות היותר בעייתית. אם הבטא לא ירד ויעלם, החשש להריון מחוץ לרחם גבוה גם אם לא רואים ממצא באולטרסאונד ואת תצטרכי לקבל טיפול בהתאם. הדימום יופיע סביב התאפסות הבטא. אפשר לעשות טיפול חדש אחרי חודש הפסקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה שבועשושי28/11/2010
ב21/10 מחזור אחרון
ב1/11 שאיבה
4/11 החזרה
באיזה שבוע אני.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה שבוע - תגובה
פרופ' שחר קול28/11/2010ראי "שאלות נפוצות".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאביביתוששש28/11/2010
אני סובלת משחלות פוליציסטיות ..אף פעם לא היה לי מחזור סדיר הורדתי ממשקלי 65 קילו ממשקל 135 בתקופה שבה הורדתי מהמשקל לא קיבלתי מחזור .. השתמשתי בחודשיים בגלולות והמחזור הופיע אולי 3 וכעבור חודשיים היה לי מחזור תקין נע בין חודש ושבועיים של איחור עכשיו לא קיבלתי מחזור חודש וחצי אפילו חודשיים התחלתי לקיים יחסי מי בפעם הראישונה במשך שבועים.. ללא אמצעי מניעה .. כשביקרתי אצל הרופאה היא אמרה שיש הרבהזקיקים וחלקם טובות .. לפני כ 3 ימים אני ובן זוגי קיימנו יחסים מין ללא אמצעי מניעה וחשבתי אולי יש מצב שהכנס להריון והרופאה אמרה שאין הריון האם אפשרי לראות כעבור 3 ימים עם נתפס ההריון או לא ..? ומה הסיכוי שאני כן אוכל להיכנס להריון יש לי שיעור יתר .. מה שמאפיין שחלה פוליציסטית .. אשמח לתשובה .. ומה צרייך לעשות על מנת להיכנס להריון בהקדם ? תודה רבה אשמח לתשובה בהקדם=]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010לא ניתן לראות הריון 3 ימים אחרי קיום יחסי מין. בכל מקרה , כמו שהמצב נראה מהתיאור שלך , אם את מתכננת הריון , גשי למרפאת פוריות כי קרוב לודאי תזדקקי לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)