מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא נמוכהשלומית01/12/2010
ביום ה - 12 להחזרת עוברים נמדדה בטא 20.
האם ערך כזה יכול להיות כתוצאה מהאוביטרל (2 זריקות) שניתן לפני השאיבה (כלומר 15 יום לפני בדיקת בטא) ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עלי
שלומית01/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא נמוכה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/12/2010זה לא מהאוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ בידרטלול01/12/2010
אודה לך אם תוכל להפנות/להמליץ על מנתח ללפרוסקופיה ( הוצאת שתי חצוצרות+ נקיון הדבקויות - אם יש)כחברת מכבי בתל אביב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר01/12/2010דר. זולטי מתי טלפון 0526666468
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותסיסי01/12/2010
אני 3 חודשים אחרי לידה וכחודשיים וחצי אני נוטלת גלולות סרזט בהנקה חלקית ועם דימומים שכמעט ולא פוסקים.
כעת, אני מעוניינת להפסיק להניק.
שמעתי שגלולות פמולן יעילות מאוד גם ללא הנקה ומתוך כל הגלולות החד הורמונליות גורמות לפחות דימומים.
רציתי לדעת האם זה באמת כך או שעדיף לחזור לגלולות משולבות?
אציין כי לפני ההריון נטלתי גלולות פמינט ואכן חוץ מחודש הסתגלות הן היו יעילות מאוד.
תודה רבה והמשך יום טוב:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
פרופ` דוד בידר01/12/2010ממליץ לחזור לפמינט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הזרעה..שני01/12/2010
שלום..
ביצעתי לפני כ-4 ימים השבחת זרע.
רציתי לדעת כמה דברים.
האם מותר לי לישון על הבטן? האם מותר לי ללבוש מחטב?
אשמח לקבל תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הזרעה.. - תגובה
פרופ` דוד בידר01/12/2010כן. אפשר הכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עידודיעל01/12/2010
שלום לכל הקוראים והקוראות, הפורום הזה ליווה אותי הרבה, ולכן הבטחתי לעצמי שאני לא אשכח גם להודות לו. אני בעלת שחלות פוליציסטיות ובעלי עם מדדי זרע נמוכים ניסינו להרות הרבה זמן.איקקלומין, אוביטרל, גונאל אף, אולטראסאונדים, מעקב זקיקים, ועוד ליוו אטתי במהלך תקופה ארוכה. הייתי פאסימית לגמרי, הפסקתי להאמין וצפיתי דרך ארוכה ומייגעת. אך אלוהים שם למעלה תיכנן עבורי תוכניות אחרות ושלח אותי לבסוף לרופא מדהים שהבטיח לי שהדרך אולי לא תהיה קלה אבל שאני יכולה להיות בטוחה שאני אהיה בהריון. בזמנו זה נשמע כ"כ לא בר הגשמה וכ"כ רחוק ממני, אבל זה קרה.הזרעה ראשונה אצלו ונקלטתי! לא האמנתי ועד היום אני לא מאמינה. עברתי 9 חודשי הריון מדהימים, הכל היה תקין, איזה כיף שסוף סוף הכל הולך חלק, ילדתי את בננו הבכור בלידה מדהימה (כמובן עם אפידורל), הנסיך הגיע לחיינו כמתנה גדולה שאין כמותה. חשוב לי לספר קצת על המקרה שלי בשבילכן הבנות שמתחילות לאבד את האמונה, חשוב שתישארו חזקות ושתדעו שבסוף זה יקרה, ולא תאמינו אבל אחרי שתלדו אתן אפילו תשכחו את כל ההיסטוריה הלא נעימה של הניסיונות להיכנס להריון. הכל נשאר מאחור ורק האור הקטן הזה נמצא כרגע איתנו. תתעודדו כי אוטוטו זה גם קורה לכן!
חג חנוכה שמח, חג שמסמל אור וניסים! אמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני שמחה בשבילכם. תגדלו אותו בנחת
אחת01/12/2010ותזכו להביא לו עוד אחים ואחיות בצורה קלה ומהירה ביותר.
חג חנוכה שמח לך ולכל עם ישראל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב, את יכולה לרשום מיהו הרופא ואם
אחת01/12/2010הוא מאיזור המרכז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה...
יעל01/12/2010תודה על הברכות, קוראים לו פרופ' חיים יעבץ והוא מקבל ברמת אביב
שיהיה בהצלחה!
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב, והרבה אושר
ק05/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורחנה01/12/2010
בזמן הטיפול קיבלתי מנוגון 4 ודיקפפטיל 0.1ובזמן ההחזרה קיבלתי כדורי אסטרופם ונרות וגינליות אנדומטרין האם יש לתרופות האלו השפעה לטווח ארוך???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
פרופ' אלכס סימון02/12/2010במינון והזמן שבו תקבלי את התרופות אין להן השפעה לטווח ארוך. בהריון עצמויש בו עשרות מונים הורמונים מסוג זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהמיואשת01/12/2010
אני 6 ימים אחרי החזרה . שיוצא הפרשה של הקרינון היא בצבע ורדרד .ממה זה יכול לגרום ?והאם זה מעיד על כשלון טיפול ?כל כך מוקדם להיות הפרשה כזו לא????.מה יכול להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאילה
מיואשת01/12/2010יכול להיות שעכשיו העוברים משתרשים למרות היום ה6 מההחזרה או כבר השתרשו אם באמת היה ? והאם הפרשות כאילה זה שהתמיכה לא מספיקה לרירית הרחם ?1 קרינון ליום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/12/2010אין להפרשה שאת מתארת שום משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה
מיואשת01/12/2010אבל זה לא רק הפרשה של קרינון זה גם עם קצת כתמי דם שנעלמו אחר כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/12/2010זה לא אומר כלום ואין להתייחס כעת לזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורחנה01/12/2010
דר" שחר קול תודה רבה על המענה המהיר שאלה נוספת בבקשה,מאז המחזור האחרון ב-24/10/2010 אני לא עשיתי שום טיפולים ,האם יכול להיות שזו השפעה של הורמונים, מחר אני עושה בדיקת דם במידה ואין הריון מה זה אומר??.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
פרופ' שחר קול01/12/2010לא ברור איזה תרופות קיבלת , לכן לא ניתן לקבוע השפעה לטווח ארוך.
אם אין הריון רצוי לבדוק גם E2 ופרוגסטרון, ואם אפשר - גם LH כדי לדעת מצבך ההורמונלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה 4 ימים אחרי שאיבהמאיה01/12/2010
היום(יום רביעי) היתה לי שאיבת ביציות. נשאבו 19 (מן הסתן לא כולן בשלות כיון שעברתי תהליך של קוסטינג).
ציפיתי שההחזרה תבוצע בשישי או מקסימום בשבת אבל כיון שהרופא לא יהיה בתאריכים הללו, ההחזרה נקבעה ליום ראשון.
האם החזרה שמבוצעת 4 ימים אחרי השאיבה, לא מורידה מסיכויי הקליטה ?
בנוסף כיון שאני לא מתכוונת לעבור טיפולים נוספים, בניתי על כך שאם הטיפול לא יצליח, ישארו לי מוקפאים. האם הסיכוי של העוברים לשרוד אחרי 4 ימים מהשאיבה, פחותים מאלו שהיו לו היו מוקפאים יום או יומיים קודם לכן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה 4 ימים אחרי שאיבה - תגובה
פרופ' שחר קול01/12/2010החזרה ביום 4 לא מקטינה סיכויי ההריון.
עוברים טריים תמיד עדיפים על מוקפאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם ההריון לא תקין מה אז?עדי01/12/2010
אם הערכים בבדיקות דם להריון נמוכים(20 יח) ואם הוא לא תקין מה עושים? מה הנוהל במקרים כאלה? אחרי ivf מחכה לתשובה דחופה בבקשה דר קול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם ההריון לא תקין מה אז? - תגובה
פרופ' שחר קול01/12/2010ממשיכים לעקוב אחר הבטא, עד שמתאפס.
תמיד יש לשלול אפשרות של הריון חוץ רחמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה להיות בעיה אחרי זה לנסות שוב?
עדי01/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה להיות בעיה אחרי זה לנסות שוב? - תגובה
פרופ' שחר קול01/12/2010לא, אך יש לוודא תקינות המערכת טרם ניסיון נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מצב שהבטא עוד יעלה?
עדי01/12/2010האם זה חסר סיכוי לקוות שהבטא עוד יעלה בשלב הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מצב שהבטא עוד יעלה? - תגובה
פרופ' שחר קול01/12/2010יכול לעלות, אך מחייב מעקב קפדני בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקיםהריונית :)01/12/2010
בת26 בריאה , עברתי שאיבה ב21.11 של 16 ביציות והחזרה ב24.11 , הוחזרו שלושה עוברים , לאחר ההחזרה נראו ציסטות קטנות ללא נוזלים והיה חשש לגירוי יתר.
אני לוקחת 2 נרות של אנדומטרין והסטרופם.
אתמול התחיל לי כאב חזק מאוד בנרתיק ובכל האזור כאב חזק מאוד .
מאוד כאב לי להחדיר את הנר ,הכאב החזק הוא באזור שהנר מוחדר , כאב נקודתי שמשדר לאיזור , כשאני שוכבת על הצד אני מרגישה את הכאב .
אין לי בעיה במתן שתן וקצת כואבת הבטן .
בערב אני הולכת לרופא שלי ,
האם להתעקש לבדיקה עכשיו ולא לחכות לערב ?
יכול להיות שיש לי דלקת מהנרות ?( זה טיפול שלישי שלי והשתמשתי בהם כבר ולא היתה בעיה )
האם זיהום יכול להזיק לקליטה של העוברים ?
הכאב יכול להיות מהשתרשרות של העוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חזקים - תגובה
פרופ' שחר קול01/12/2010אפשר לחכות לערב.
תתכן דלקת בנרתיק, אך היא לא תשפיע לרעה על סיכויי ההריון.
השתרשות העוברים אינה גורמת לכאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן לבצע בדיקה וגינלית אחרי החזרה?
הריונית :)01/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורחנה01/12/2010
שלום רופאים יקרים:
אני בת 28 לאחר חמשה טיפולי פוריות שנכשלו לצערי,בחודשיים אחרונים עשיתי שני טיפולים ברצף שכשלו כמובן,מחזור אחרון היה ב-24/10/2010 האם לעשות בדיקה , האם מוקדם מדי,האם מותר לי לשמוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
פרופ' שחר קול01/12/2010ממליץ בדיקת דם להריון 14 יום לאחר הביוץ / הזרעה / שאיבת ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי צפוי ביוץאני01/12/2010
תוצאות בדיקות דם ליום תשיעי למחזור:
E2 - 740
Progestrone - 1/80
LH - 3/70
מה משמעות הבדיקות ומתי צפוי מועד ביוץ ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי צפוי ביוץ - תגובה
פרופ' שחר קול01/12/2010הביוץ קרוב, אך לא יתרחש ב - 48 השעות שלאחר נטילת הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינרל או דקפפטילפאי01/12/2010
מאוד מבולבלת.
מתחילה מחר דיכוי (יום 21) ובעבר השתמשתי בסינרל שנראה לי הרבה יותר נוח מלקבל זריקות אולם מתברר שכמעט ולא משתמשים בסינרל ובקופ"ח כללית כבר כמעט ולא ניתן להשיגו.
האם יש סיבה לכך שרוב הנשים משתמשות בדקפפטיל? האם הוא משפיע בצורה טובה יותר אחרת אני לא יכולה להבין זאת
אשמח לתשובתכם המקצועית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינרל או דקפפטיל - תגובה
פרופ' שחר קול01/12/2010אין הבדל ביעילות של התרופות.
יש נשים שמעדיפות זריקות ויש המעדיפות הסנפה.
מבחינה מקצועית - לא ממש עקרוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנו הסינרל לא הועילכמו דקאפפטיל
ורדה01/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי דימום ביום 15 להזרעהyaael01/12/2010
היי,
אני אחרי הזרעה 2. היום זהו היום ה 15 להזרעה, בבוקר בניגוב הופיעו כתמי דמים דהויים.
עשיתי בדיקת דם ואני מחכה לתוצאות. הסיכוי קלוש שהפעולה הצליחה, נכון ?
לאחר שעתיים - יבש לחלוטין ללא כתמים . האם יש סיכוי להצלחה גם עם דימום קל ?
תודה רבה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזיקה לך אצבעות בהצלחה
מיואשת01/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמי דימום ביום 15 להזרעה - תגובה
פרופ' שחר קול01/12/2010יש סיכוי .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה ומקווה שתתבשרי לבשורות טובות
אחרי הזרעה01/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)