מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהמיטל28/11/2010
רציתי לברר מה אחוזי ההצלחה של בי"ח אליאשע בחיפה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010טובים כמו של היחידות האחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם לקראת החזרת מוקפאיםמאיה28/11/2010
שלום,
התחלתי לקחת אסטרופם 3 פעמים ביום מהיום ה-4 למחזור (היום השלישי יצא בשבת ולכן עשיתי מעקב זקיקים ודם בראשון).
בחודש הקודם לקחתי 2 פרוגינובה וא"כ הועלה המינון ל-3 ובכל זאת היה לי ביוץ.
שאלתוי הן:
האם בגלל שהתחלתי רק ביום ה-4 את האסטרופם זה מאוחר מידי ויכול להיות ששוב יהיה ביוץ?
נאמר לי לקחת אסטרופם אחד בבליעה ולהחדיר 2 ויגינאלית- האם זה יכול להשפיע יותר על הרירית?
תוצאות בדיקות יום 4 למחזור:
רירית סדירה 2.6י
Urgent | pmol/l | *Estradiol
348
Progesterone Urgent | nmol/l | *
4.8
|
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם לקראת החזרת מוקפאים - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010זה אפשרי אבל הסבירות שזה יקרה נמוכה. אצל חלק מהנשים הספיגה דרך הנרתיק טובה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליציסטית בהריון?הריונית טריה28/11/2010
מחזור אחרון 28.9.
הרופא נתן לי ביום ה-35 (1.11) איקקלומין לחמישה ימים.
בדיקות דם מלפני שבוע וחצי הראו שהיה ביוץ והפרוגסטרון גבוה.
היום בבוקר בדיקה ביתית לזיהוי הריון היתה חיובית.
האם אפשר להסתמך על הבדיקה?
במידה ומדובר בהריון מאיזה יום סופרים את ההריון- מהביוץ? מהאיקוקלמין או המחזור האחרון?
אני עם חום כבר שבועיים (נע בין 37.2-37.6) האם זה תקין והאם עדיין כאבי מחזור נחשבים נורמאליים בשלב זה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליציסטית בהריון? - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010אפשר להסתמך על הבדיקה אם היא ברורה וחד משמעית.
את גיל ההריון מחשבים משבועיים לפני הביוץ
כאבי מחזור הם נורמליים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםו.ס28/11/2010
בת 37 אני ביום ה- 66 , במעקב זקיקים, נצפים זקיקים של 10 עובי רירית 6 . למעט שינוי קל בעובי הרירית הזקיקים נשארים באותו הגודל זה היום ה8 האם זה נורמלי ? מה זה אומר על הביוץ ועל הסיכוי להכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010ביום ה 66 למה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב זקיקים
ו.ס30/11/2010מחזור אחרון ב 23.9... מאז נספרים הימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרידה ואנטיביוטיקהיסמין28/11/2010
היי ,
אני היום חודש אחרי גרידה , והייתי אצל הרופא שלי בביקורת ,
הוא נתן לי אנטיביוטיקה כי טען שזה מה שהוא עושה בד"רכ אחרי גרידא כדי למנוע דלקות
האם זה בסדר?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - תענו לי בבקשה
יסמין29/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעתי.
ש.30/11/2010לפני הרבה שנים, עברת גרידה והרופא "החכם" לא נתן לי אנטיביוטיקה ודפק לי חצוצרה.
כלומר, התפתח זיהום שהרס את החצוצרה.
יש לך רופא חכם.
רק דעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרידה ואנטיביוטיקה - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010חודש אחרי גרידה , אם אין סימנים לזיהום בבדיקה, לדעתי אין מקום לטיפול אנטביוטי מונע. אם בכלל אפשר לתת אנטיביוטיקה סביב הפעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
יסמין30/11/2010הוא עשה לי בדיקה והיה לי טיפה שורף , אז הוא נתן לי אנטיביוטיקה בכדי למנוע דלקות וזיהומים , זה לפי מה שהוא אמר ... מה אתה חושב ? להפסיק ליטול את האנטיביוטיקה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום כמה שאלות על דקקפטיל בבקשהסיון28/11/2010
התחלתי טיפול ארוך היום אני בדדקפטיל ה 11 וקיבלתי ווסת .
רציתי בבקשה כמה שאלות
1-הדימום ממש מועט , האם בגלל הדקפטיל?
2- אני קוראת המון על בנות בפרוטוקול ארוך שצצות להן ציסטות, האם מהדדקפטיל?
3- האם מותר לשתות מעט אלכוהול עם מתן הזריקה.(יש לי אירוע)
4- סוף סוף אני מזריקה לעצמי , וכשאני מוציאה את המחט יוצא לי מהבטן מעט ממש טיפה של חומר . האם בסדר?
מצטערת על האורך וממש אודה באם אחד מכן ישיב לי .
תודה רבה מראש סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי ...
אור29/11/2010קיבלתי גם דקסמטזון ואסטרופם... אלה כדורים לאחר השאיבה / החזרה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום כמה שאלות על דקקפטיל בבקשה - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/20101. כן
2. הדקפפטיל יכול לגרום לציסטה. הסבירות נמוכה.
3. מותר
4. בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום השתרשותסיגל28/11/2010
שלום וברכה
אני עברתי הזרעה ב - 15/11/2010 לאחר גונאל F ואוביטרל שלקחתי שוב לחיזוק ב 20/11 .
ביום שישי האחרון היה לי דימום קל ממש בעת הניגוב ומאז כלום האם זה יכול ליהיות דימום של השתרשות או שזה מאוחר מידי ומדובר במחזור ?
לתשובתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום השתרשות - תגובה
פרופ' שחר קול28/11/2010מאוחר מידי.
ראי "שאלות נפוצות".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבמיואשת28/11/2010
אני היום 23 אחרי החזרה ראיתי בשאלות נפוצות שמקלחת המים חמים פוגעות בהשרשה ובהצלחת הטיפול האם זה נכון ?מי ששאלה או שמעתן על זה אני אשמח לשמוע ..האמת היום התקלחתי במים חמים וזה מלחיץ ?.?.
תודה מכל הלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה היום 3 מההחזרה
מיואשת28/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה עבודה נעימה לרופאים
מיואשת29/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010זה לא נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם וביוץשרה28/11/2010
שלום ושבוע טוב לכולם,
אתמול בצהריים אוביטרל,
היום ב.ד:
E2 2055
Prog 5
LH 45.5
3 זקיקים מובילים
עובי רירית 16
האם הערכים תקינים לביוץ? בהתחשב בעובדה שאתמול לקחתי אוביטרל?
האם הערכים יכולים להצביע על איכות וכמות הביציות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם וביוץ - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010הערכים טובים ומתאימים למס' הזקיקים הבשלים . לא ניתן ללמוד מהם על איכות הביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלותיעל28/11/2010
שלום לרופאים,
יש לי שתי שאלות מטרידות:
1. (סליחה על הנושא, אבל זה פשוט "מפחיד" כל פעם)
מישהו פעם אמר לי שמאמץ בשירותים עלול לגרום ל"הפלה סמויה". לפני חמישה ימים היתב לי החזרה של שני עוברים, האם עלי לחשוש מהמאמץ?
2. קרינון- בפעם הקודמת שלקחתי קרינון היו לי הפרשות רבות, והפעם יחסית ממש ממש מעט. האם יש חשש שהקרינון "נתקע" בנרתיק ועלול לגרום ל"סתימה"?
תודה ושבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי שולי, אבל מטריד. אודה לתשובכם.
יעל28/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתי שאלות - תגובה
פרופ' שחר קול29/11/20101. מאמץ בשירותים לא יגרום להפלה.
2. ג'ל קרינון לא יכול לגרום ל"סתימה".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרגיע! תודה!
יעל29/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי יכולה לבדוק הריון לאחר אוביטרלורד28/11/2010
שלום רב,
קיבלתי זריקת אוביטרל ביום שני לפני שבועיים (מחר זה יהיה בדיוק לפני שבועיים) בשעה 22:00 בלילה. מתי אני יכולה לעשות בדיקת דם להורמון ההריון? האם אוכל לעשות מחר ביום שני בבוקר או שעלי לחכות ליום שלישי בבוקר או לאחר מכן?
תודה רבה לך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי יכולה לבדוק הריון לאחר אוביטרל - תגובה
פרופ' שחר קול28/11/2010שבועיים לאחר השאיבה או ההזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דם ביו"מ 3מוקפאים יפים28/11/2010
לפני סבב החזרת עוברים מוקפאים (זה יהיה סבב שני,הסבב הקודם כלל שאיבה והחזרת עוברים טריים).
בחודש קודם הזרקתי פיורגון ואורגלוטרן ואחרי ההחזרה נרות אנדרומטין (2 ביום)
קיבלתי מחזור ביום שישי - בשישי שבת הדימום היה חזק.
הבדיקה היום יצאה: ,LH- 5.9 E2- 284 PRogesteron-3.9
בבוקר אמרו לי לקנות אסטרופם, עכשיו אמרו לי שה E2 גבוה ולא לקנות, לבוא מחר שוב לבדיקת דם, צריך לחכות עד שההורמונים יירדו.
לכמה הם אמורים לרדת? האם יש קשר בין הזריקות והנרותלתוצאה הגבוהה או שיש אפשרות שכבר מתפתח זקיק (האחות אמרה לי שאולי מתפתח זקיק כבר).???
אחכה לתשובה בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת דם ביו"מ 3 - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010את הכנת הרחם מתחילים בד"כ ביום השלילי של המחזור. ה E2 אמור להיות , בשלב הזה , פחות מ 200 . אם ה E2 יעלה זה מעיד שהתחיל מחזור הורמונלי חדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןק28/11/2010
שלום,
לפני 10 ימים עברתי הזרעה (לאחר טיפול הורמונלי). לא התאפקתי ועשיתי היום בדיקת הריון ביתית. הבדיקה שלילית. האם עדיין יש תקווה? האם יתכן שעדיין לא היתה השתרשות של ההריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010הבדיקה היתה מיותרת לחלוטין . גם אם יש הריון , התשובה לא תהיה חיובית לפני שיעברו שבועיים מההזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת CTד28/11/2010
שלום
האם בדיקת CT חזה ריאות עלול -
1. לפגוע באיכות הביציות בשחלות וליצור מוטציות ופגיעה בהן?
2. לפגוע בפוריות?
אני אחרי טיפול עם יוד רדיואקטיבי ופוחדת מעוד קרינה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת CT - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010התשובה לשתי השאלות היא לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה. תודהד28/11/2010
שלום,
יש לי ציסטה עם תוכן סמיך בשחלה שמאלית מזה הרבה שנים. הגודל במהלך השנים נשאר אותו דבר - 3.5 ס"מ. לפני ארבעה ו-חמישה חודשים עשיתי שתי הזרעות עם איקקלומין שבעקבותיהם הציסטה גדלה ל - 4.5 ס"מ. מאז עשיתי הפסקה ואני לוקחת גלולות יסמין. (לפני השימוש באיקקלומין וכשהציטסה היתה קטנה יותר, באולטראסונד ראו שיש שם זקיקים ומאז שגדלה כבר לא).
היום עשית אולטראסאונד שהראה שהציסטה קטנה והיא בגודל 2 ס"מ פחות או יותר.
1. מה זה מלמד על אופי הציסטה.
2. האם ציסטות אנדומטריומות באופי שלהן נשארות אותו גודל או גדלות, כך שניתן להסיק שזה לא אנדומטריומה?
3. אם אני ממשיכה לקחת יסמין זה יכול להעלם?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה. תודה - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010קשה להסביר את מה שתארת. ציסטה שידועה שנים אינה ציסטה פונקציונלית ולכן קשה להניח שהיעלמותה קשורה לגלולות. היא יכולה להיות אנדומטריומה או ציסטה אחרת . אבל מה שחשוב הוא שהיא נעלמה. צריך לעקוב באולטרסאונד חוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)