מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איחור במחזור ללא הריוןמעיין28/11/2010
שלום לכם,
אני בת 25, השתמשתי בגלולות במשך שנתיים כאשר הפסקתי לפני 3 חודשים במטרה להיכנס להריון (הריון ראשון), לפני הגלולות המחזור היה דיי סדיר,לאחר הפסקת הגלולות התחילו אצלי כאבי בטן לא מוסברים.
המחזור מאחר לי כ-3 שבועות עם כאבי גב נוראיים כמעט בלתי פוסקים (דבר שלא היה לי בעבר-לא ברמה הזאת) ויחד עם זאת גם כאבי בטן מוזרים מידי פעם(פעם בבטן ה ופעם בצדדים).
עשיתי 2 בדיקות הריון ביתיות+בדיקת דם ואינני בהריון, האם הכאבי גב ובטן מחרידים הם תופעה של הפסקת הגלולות? מדוע לא איחר לי המחזור בחודשיים הראשונים של הפסקת הגלולות ורק לאחר 3 חודשים הוא נזכר לאחר?
אודה להתייחסותכם,
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור ללא הריון - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010איחור בוסת + בטא שלילי + כאבים חזקים מחייב בדיקה. יתכן שיש לך ציסטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםעדי28/11/2010
ביצעתי החזרת מוקפאים לפני 10 ימים. במשך מספר ימים חשתי כאבים בבטן התחתונה (ככאבי מחזור) והיום לראשונה הבחנתי בדימום קל. האם הדבר מעיד על כשל בטיפול? או שמא מדובר בדימום טבעי היכול לאפשר עדיין הריון תקין??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה הודעה
עדי29/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתשטבתם הרופאים אודה...
עדי29/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010לא בהכרח. תעשי בדיקה 12 יום אחרי ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא יורדתאני28/11/2010
שלום,
בטא ב16.11 - 35
ב-18.11- 118
ב25.11- 412
בשל כאבים עזים בבטן התחתונה ודימום קל אושפזתי בבי"ח כרמל, שם נאמר לי שההריון אינו תקין, בשתי בדיקות בטא נוספות שהאחרונה היום (28.11) הבטא בירידה הגיעה ל-260.
נאמר לי שזה תהליך של הפלה טבעית, עדייןלא קבלתי מחזור (רק דימומים קלים שבאים והולכים).
1. האם אקבל את המחזור כאשר הבטא תתאפס?
2. מתי אוכל להתחיל טיפול IVF נוסף?
3. האם הכאבים העזים מבשרים שזה היה הריון חוץ רחמי? (באולטראסאונד לא נצפה שק הריון, רק נוזל ברחם בדוגלס).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא יורדת - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010נתחיל מהאפשרות היותר בעייתית. אם הבטא לא ירד ויעלם, החשש להריון מחוץ לרחם גבוה גם אם לא רואים ממצא באולטרסאונד ואת תצטרכי לקבל טיפול בהתאם. הדימום יופיע סביב התאפסות הבטא. אפשר לעשות טיפול חדש אחרי חודש הפסקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה שבועשושי28/11/2010
ב21/10 מחזור אחרון
ב1/11 שאיבה
4/11 החזרה
באיזה שבוע אני.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה שבוע - תגובה
פרופ' שחר קול28/11/2010ראי "שאלות נפוצות".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאביביתוששש28/11/2010
אני סובלת משחלות פוליציסטיות ..אף פעם לא היה לי מחזור סדיר הורדתי ממשקלי 65 קילו ממשקל 135 בתקופה שבה הורדתי מהמשקל לא קיבלתי מחזור .. השתמשתי בחודשיים בגלולות והמחזור הופיע אולי 3 וכעבור חודשיים היה לי מחזור תקין נע בין חודש ושבועיים של איחור עכשיו לא קיבלתי מחזור חודש וחצי אפילו חודשיים התחלתי לקיים יחסי מי בפעם הראישונה במשך שבועים.. ללא אמצעי מניעה .. כשביקרתי אצל הרופאה היא אמרה שיש הרבהזקיקים וחלקם טובות .. לפני כ 3 ימים אני ובן זוגי קיימנו יחסים מין ללא אמצעי מניעה וחשבתי אולי יש מצב שהכנס להריון והרופאה אמרה שאין הריון האם אפשרי לראות כעבור 3 ימים עם נתפס ההריון או לא ..? ומה הסיכוי שאני כן אוכל להיכנס להריון יש לי שיעור יתר .. מה שמאפיין שחלה פוליציסטית .. אשמח לתשובה .. ומה צרייך לעשות על מנת להיכנס להריון בהקדם ? תודה רבה אשמח לתשובה בהקדם=]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010לא ניתן לראות הריון 3 ימים אחרי קיום יחסי מין. בכל מקרה , כמו שהמצב נראה מהתיאור שלך , אם את מתכננת הריון , גשי למרפאת פוריות כי קרוב לודאי תזדקקי לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיטל28/11/2010
רציתי לברר מה אחוזי ההצלחה של בי"ח אליאשע בחיפה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010טובים כמו של היחידות האחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם לקראת החזרת מוקפאיםמאיה28/11/2010
שלום,
התחלתי לקחת אסטרופם 3 פעמים ביום מהיום ה-4 למחזור (היום השלישי יצא בשבת ולכן עשיתי מעקב זקיקים ודם בראשון).
בחודש הקודם לקחתי 2 פרוגינובה וא"כ הועלה המינון ל-3 ובכל זאת היה לי ביוץ.
שאלתוי הן:
האם בגלל שהתחלתי רק ביום ה-4 את האסטרופם זה מאוחר מידי ויכול להיות ששוב יהיה ביוץ?
נאמר לי לקחת אסטרופם אחד בבליעה ולהחדיר 2 ויגינאלית- האם זה יכול להשפיע יותר על הרירית?
תוצאות בדיקות יום 4 למחזור:
רירית סדירה 2.6י
Urgent | pmol/l | *Estradiol
348
Progesterone Urgent | nmol/l | *
4.8
|
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם לקראת החזרת מוקפאים - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010זה אפשרי אבל הסבירות שזה יקרה נמוכה. אצל חלק מהנשים הספיגה דרך הנרתיק טובה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליציסטית בהריון?הריונית טריה28/11/2010
מחזור אחרון 28.9.
הרופא נתן לי ביום ה-35 (1.11) איקקלומין לחמישה ימים.
בדיקות דם מלפני שבוע וחצי הראו שהיה ביוץ והפרוגסטרון גבוה.
היום בבוקר בדיקה ביתית לזיהוי הריון היתה חיובית.
האם אפשר להסתמך על הבדיקה?
במידה ומדובר בהריון מאיזה יום סופרים את ההריון- מהביוץ? מהאיקוקלמין או המחזור האחרון?
אני עם חום כבר שבועיים (נע בין 37.2-37.6) האם זה תקין והאם עדיין כאבי מחזור נחשבים נורמאליים בשלב זה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליציסטית בהריון? - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010אפשר להסתמך על הבדיקה אם היא ברורה וחד משמעית.
את גיל ההריון מחשבים משבועיים לפני הביוץ
כאבי מחזור הם נורמליים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםו.ס28/11/2010
בת 37 אני ביום ה- 66 , במעקב זקיקים, נצפים זקיקים של 10 עובי רירית 6 . למעט שינוי קל בעובי הרירית הזקיקים נשארים באותו הגודל זה היום ה8 האם זה נורמלי ? מה זה אומר על הביוץ ועל הסיכוי להכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010ביום ה 66 למה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב זקיקים
ו.ס30/11/2010מחזור אחרון ב 23.9... מאז נספרים הימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרידה ואנטיביוטיקהיסמין28/11/2010
היי ,
אני היום חודש אחרי גרידה , והייתי אצל הרופא שלי בביקורת ,
הוא נתן לי אנטיביוטיקה כי טען שזה מה שהוא עושה בד"רכ אחרי גרידא כדי למנוע דלקות
האם זה בסדר?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - תענו לי בבקשה
יסמין29/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעתי.
ש.30/11/2010לפני הרבה שנים, עברת גרידה והרופא "החכם" לא נתן לי אנטיביוטיקה ודפק לי חצוצרה.
כלומר, התפתח זיהום שהרס את החצוצרה.
יש לך רופא חכם.
רק דעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרידה ואנטיביוטיקה - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010חודש אחרי גרידה , אם אין סימנים לזיהום בבדיקה, לדעתי אין מקום לטיפול אנטביוטי מונע. אם בכלל אפשר לתת אנטיביוטיקה סביב הפעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
יסמין30/11/2010הוא עשה לי בדיקה והיה לי טיפה שורף , אז הוא נתן לי אנטיביוטיקה בכדי למנוע דלקות וזיהומים , זה לפי מה שהוא אמר ... מה אתה חושב ? להפסיק ליטול את האנטיביוטיקה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום כמה שאלות על דקקפטיל בבקשהסיון28/11/2010
התחלתי טיפול ארוך היום אני בדדקפטיל ה 11 וקיבלתי ווסת .
רציתי בבקשה כמה שאלות
1-הדימום ממש מועט , האם בגלל הדקפטיל?
2- אני קוראת המון על בנות בפרוטוקול ארוך שצצות להן ציסטות, האם מהדדקפטיל?
3- האם מותר לשתות מעט אלכוהול עם מתן הזריקה.(יש לי אירוע)
4- סוף סוף אני מזריקה לעצמי , וכשאני מוציאה את המחט יוצא לי מהבטן מעט ממש טיפה של חומר . האם בסדר?
מצטערת על האורך וממש אודה באם אחד מכן ישיב לי .
תודה רבה מראש סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי ...
אור29/11/2010קיבלתי גם דקסמטזון ואסטרופם... אלה כדורים לאחר השאיבה / החזרה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום כמה שאלות על דקקפטיל בבקשה - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/20101. כן
2. הדקפפטיל יכול לגרום לציסטה. הסבירות נמוכה.
3. מותר
4. בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום השתרשותסיגל28/11/2010
שלום וברכה
אני עברתי הזרעה ב - 15/11/2010 לאחר גונאל F ואוביטרל שלקחתי שוב לחיזוק ב 20/11 .
ביום שישי האחרון היה לי דימום קל ממש בעת הניגוב ומאז כלום האם זה יכול ליהיות דימום של השתרשות או שזה מאוחר מידי ומדובר במחזור ?
לתשובתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום השתרשות - תגובה
פרופ' שחר קול28/11/2010מאוחר מידי.
ראי "שאלות נפוצות".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבמיואשת28/11/2010
אני היום 23 אחרי החזרה ראיתי בשאלות נפוצות שמקלחת המים חמים פוגעות בהשרשה ובהצלחת הטיפול האם זה נכון ?מי ששאלה או שמעתן על זה אני אשמח לשמוע ..האמת היום התקלחתי במים חמים וזה מלחיץ ?.?.
תודה מכל הלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה היום 3 מההחזרה
מיואשת28/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה עבודה נעימה לרופאים
מיואשת29/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010זה לא נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם וביוץשרה28/11/2010
שלום ושבוע טוב לכולם,
אתמול בצהריים אוביטרל,
היום ב.ד:
E2 2055
Prog 5
LH 45.5
3 זקיקים מובילים
עובי רירית 16
האם הערכים תקינים לביוץ? בהתחשב בעובדה שאתמול לקחתי אוביטרל?
האם הערכים יכולים להצביע על איכות וכמות הביציות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם וביוץ - תגובה
ד''ר דוד ישי29/11/2010הערכים טובים ומתאימים למס' הזקיקים הבשלים . לא ניתן ללמוד מהם על איכות הביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלותיעל28/11/2010
שלום לרופאים,
יש לי שתי שאלות מטרידות:
1. (סליחה על הנושא, אבל זה פשוט "מפחיד" כל פעם)
מישהו פעם אמר לי שמאמץ בשירותים עלול לגרום ל"הפלה סמויה". לפני חמישה ימים היתב לי החזרה של שני עוברים, האם עלי לחשוש מהמאמץ?
2. קרינון- בפעם הקודמת שלקחתי קרינון היו לי הפרשות רבות, והפעם יחסית ממש ממש מעט. האם יש חשש שהקרינון "נתקע" בנרתיק ועלול לגרום ל"סתימה"?
תודה ושבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי שולי, אבל מטריד. אודה לתשובכם.
יעל28/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתי שאלות - תגובה
פרופ' שחר קול29/11/20101. מאמץ בשירותים לא יגרום להפלה.
2. ג'ל קרינון לא יכול לגרום ל"סתימה".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרגיע! תודה!
יעל29/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)