מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ציסטה ופרוגסטרוןיעל07/11/2010
שלום,
ביום השני למחזור היתה לי ציסטה. קיבלתי הוראה להתחיל בפרוטוקול. ביום שישי היא היתה בגודל 28 מ"מ והפרוגסטרון 6.9. היום הציסטה לא נראתה רמת הפרוגסטרון בסביבות 8. הזקיק המוביל היום בגודל 16 מ"מ.
1) מה פשר הרמה הגבוהה יחסית של הפרוגסטרון? האם בגלל הציסטה? האם יתכן שהיה זקיק שבייץ??
2)מה המקסימום שניתן לדחות את השאיבה כדי שהזקיקים הקטנים יגדלו? (אין נתונים של LH).
3)האם רמת הפרוגסטרון הגבוהה יחסית אינה משפיעה על איכות הביציות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה ופרוגסטרון - תגובה
פרופ` דוד בידר07/11/2010הפרוגסטרון גבוה והעליה בו ל 8 מראה או שהיה ביוץ או תהליך אחר לא תקין ויש לבטל המחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות המשך
יעל08/11/2010הטיפול הופסק.
1) האם ההורמונים אמורים להסתדר בווסת הבאה?
2) האם כדאי להתחיל טיפול בווסת הבאה או האם כדאי לתת לשחלות לנוח? או במילים אחרות האם טיפול רצוף יכול לפגוע ביעילותן ותפוקתן?
3) במידה שממולץ על הפסקה של חודש - האם כדאי לקחת גלולות כדי לאזן את ההורמונים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות המשך - תגובה
פרופ` דוד בידר09/11/2010ההורמונים מסתדרים ואפשר להתחיל בוסת שלאחר גמר הגלולות
לא מומלץ לקחת גלולות אלא אם יש ציסטות שלא נעלמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה, לא הבנתי
יעל09/11/2010בווסת הזאת התחלתי טיפול IVF שהופסק (זקיק מוביל 16 מ"מ). 1) האם ניתן להתחיל טיפול כבר בווסת הבאה מבלי לעשות הפסקה לשם מנוחה (לאחר גירוי השחלות כעת)?
2)אם עושים הפסקה- אודה לך על הסבר מדוע לא לקחת גלולות? האם הן לא עוזרות לאזן את ההורמונים?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה, לא הבנתי - תגובה
פרופ` דוד בידר09/11/2010צריך לחכות מחזור אחד מהוסת שתקבלי עכשיו. זה לא טוב לגרות חודש בחודשו עקב היוצרות ציסטות ותוצאות פחות טובות.
הגלולות ניתנות רק במקרה ועדיין נשארו ציסטות לאחר זמן למשל בוסת הבאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על ההבהרה.
יעל09/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה?חסויה07/11/2010
דימום ורדרד , אני שלושה ימים לאחר אוביטרל ופתאום נוכחתי לראות ניגום ורדרד
מה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה? - תגובה
פרופ` דוד בידר07/11/2010כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא ביום האיחור והתקבלה בטא של 372.6שיר07/11/2010
ביום 1.11.10 עשיתי בדיקת בטא ביום האיחור והתקבלה בטא של 372.6
היום עשיתי שוב בדיקת דם והתקבלה בטא של 9261.1
האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר07/11/2010מצויין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאיםאיילי07/11/2010
מעוניינת להיכנס להריון בת 31יש לי עוברים מוקפאים א הייתי רוה לנסות טבעי בעלי צריך לקבל תשובות לגבי איכות הזרע כי בעבר הייתה קצת ירודה .
מה השלבים לגבי עשיתי בדיקת דם ביום ה3למחזור מה עוד???
ובמידה וארצה לפנות לטיפולים מה השלבים להקפאת עוברים???כרגע אין לי רופא כי עברתי לתל אביב תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לרופאים - תגובה
פרופ` דוד בידר07/11/2010לא כל כך ברור מה רצונך.
הרי עברת כבר הקפאת עוברים אז זה אותו הדבר כמו שעשית בעבר.
אם הוסת שלך סדיר יש באמצע המחזור החודשי לקיים יחסים סביב ימים 13-16.
לגבי תל אביב יש שם רופאים טובים מאוד ותפתחי ספר של הקופה ותבחרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת halospermנועה07/11/2010
שלום רופאים יקרים
מה דעתכם על בדיקת הלוספרם? האם כדאי לעשות אותה כאשר יש כשלונות חוזרים ואיכות עוברים שמאופיינת בשברים?
אנחנו עומדים לעשות בדיקת זרע (לקראת תרומת ביצית) וחושבים להוסיף גם את הבדיקה הזאת. האם כדאי?
האם במקרה של פרגמנטציה בDNA של הזרע יש אפשרות לטפל בIVF?
טופלנו בIVF עקב בעיית זרע, ועל סמך שברים בעוברים חושדים בבעיית ביצית. האם בדיקה כזו יכולה לפתור את התעלומה שלנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת halosperm - תגובה
פרופ` דוד בידר07/11/2010למה את צריכה תרומה זה בגלל גיל או הורמונים.?
בדיקת הלוספרם לא מקדמת אותנו ואם את הופנית לתרומת ביציות אזי אפשר לראות את התוצאות עם הזרע של בעלך ולרוב העוברים צריכים להיות תקינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההופניתי לתרומה עקב 22 כשלונות
נועה08/11/2010ועל סמך איכות בינונית של עוברים (תמיד עם פרגמנטציה, בכל מיני סוגים של פרוטוקולים)
אני בת 34 אחרי 7 שנים בIVF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההופניתי לתרומה עקב 22 כשלונות - תגובה
פרופ` דוד בידר08/11/2010תרומת ביציות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
נועה08/11/2010אני משוכנעת שהבעייה היא לא אצלי, אבל הטיפולים עד כה מביאים את כל הרופאים לחשוב שמדובר בבעיית ביציות
ניסינו בשני טיפולי IVM עם תרומת זרע, רק שבטיפול אחד היה עובר אחד לא ממש טוב ובטיפול שני מתוך 5 ביציות הופרתה ביצית אחת מזרע תורם שגם לא היה במיטבו
שזה מבחינת הרופאה עוד אינדיקציה לבעיית ביציות
מבחינתי נעשה לי עוול ואין דרך להוכיח את זה
כרגע מה שנשאר לי זה תרומת ביציות, למרות שהזרע על-הפנים!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיד מפילים את האשמה על הביציות
משה08/11/2010מבחינת הרופאים עם הזרע הכי גרוע אפשר להסתדר
לא מבינה ניסית זרע של תורם שגם לא היה טוב.בת כמה את* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן - תגובה
פרופ` דוד בידר09/11/2010IVM שעשו לך זה שטיות ולא ברור לי מדוע.
בדרך כלל שהזרע גרוע בתרומת ביציות אזי בדרך כלל עקב הטכניקות היום יש תוצאות טובות ולכן גם אני חושב שכדאי לראות מה קורה עם תרומה.
אם בתרומה יוצאים עוברים יפים הבעיה לא בזרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הזרעהסנופקין107/11/2010
עברתי הזרעה בימים חמישי ושישי (4-5/11) לאחר ההזרעה השניה היו לי כאבים חזקים בגב תחתון ובטן תחתונה.
מאז הבטן נפוחה מאוד ומציקה (כאב נסבל), האם יש סיבה לדאגה (אני לוקחת לתמיכה פרוגינובה ואנדומטרין)
שאלה נוספת- מתי לעשות בדיקת בטא? האם ב- 18 לחודש סביר?
האם חייב לעשות במקום בו עברתי את ההזרעה או אפשר במרפאת האם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הזרעה - תגובה
ד''ר דוד ישי07/11/2010הבטן יכולה להיות נפוחה בגלל הטיפול שקבלת ( אם קבלת ) ואו מזיהום כתוצאה מההזרעה. אם הכאבים חזקים והבטן תפוחה לכי להבדק. את בדיקת הבטא עושים שבועיים אחרי ההזרעה. לא משנה היכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קלליטל07/11/2010
הי,
האם דימום קל בתחילת שבוע 6 להריון לאחר טיפולים, עשוי להעיד על אי תקינות הריון או הפלה קרובה?
הדימום הופיע בניגוב ומעט על התחבושת ואז נפסק ונעלם. הותיר רק כתמים חומים אחריו.
הבטא נבדקה 3 פעמים וההכפלות היו תקינות לחלוטין.
האם יש טעם בביצוע אולטרסאונד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת לשאלה
keren07/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום קל - תגובה
פרופ` דוד בידר07/11/2010דימומים כאלה יכולים להיות ולרוב אם הבטא טובה אז זה תקין ולא מעיד על כלום.
כדאי לעשות אולטרסאונד ולראות דופק.
דימום כפי שאת מתארת מרמז שהמצב סך הכל טוב להבדיל מדימומים אחרים בתחילת ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברים שהתפתחו...ש....07/11/2010
שלום לכולם אני עברתי שאיבה ביום שישי באסותא ראש"לצ שאבו לי 15 ביציות ,יום אחרי במו"צש התקשרתי לרופא שלי והוא אמר שיש לי 3 עוברים ?זה כמות תקינה?
ואם עד מחר יום שני (ההחזרה) יכול להתפתח עוד עוברים?
אשמח לקבל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים שהתפתחו... - תגובה
ד''ר דוד ישי07/11/2010מדובר בהפריות ולא בעוברים. זה אחוז יחסית נמוך. השאלה היא כמה מתוך הביציות היו בשלות ואיך נעשתה ההפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף תודהסיוון07/11/2010
אני בשבוע 8 עם עובר שלא התפתח משבוע 6 ללא דופק נשלחתי לעשות הפלה אינני רוצה לעבור גרידה היכן אני יכולה למצוא רופא שמשתמש בכדורים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף תודה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/11/2010עליך לפנות לבית חולים רק שם זה מתבצע ולא על ידי רופאים פרטיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלות חוזרותמאיה07/11/2010
שלום,
אני בת 26 ובעלי בן 30, נמצאים בטיפולי IVF עקב בעית זרע די חמורה, בנוסף לי יש שחלות פוליציסטיות.
אני נקלטת להריון די בקלות, אבל ההריון לא מחזיק, עברתי הפלה טבעית בשבוע 7 ועוד 3 הריונות כימיים.
ביצעתי בדיקות קרישיות שיצאו תקינות, ובעלי ביצע בדיקת קריוטיפ שיצאה תקינה.
לא עשיתי צילום רחם או היסטרוסקופיה, לדעת הרופא ההפלות נובעות ממצב הזרע וכדאי לטפל בכיוון הזה.
איך מומלץ להמשיך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלות חוזרות - תגובה
ד''ר דוד ישי07/11/2010לא ברור לי למה התכוון הרופא כשאמר לטפל בכיוון של בעית הזרע. לצערי העיצה היחידה שיש לי להציע לך ( כל זמן שהכוונה היא להרות מזרע בעלך ) הוא להמשיך ןלנסות עד שיגיע ההריון התקין המיוחל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריון ללא עובר רחם 15.3מ"מר07/11/2010
לפי חישוב וסת אחרונה השבוע להריון 8(בהנחה שאין טעות בתאריך), לאחר אולטרסאונד שבוצע נמצא שק הריון ללא עובר ,לרופא נראה גם אזשהו גוש שכנראה העיד על דימום,לי בכ'א לא היו דימומים כלל .הרופא אמר שעלי לגשת למיון להפסקת הריון עקב הריון לא תקין. לעומת זאת במיון לאחר ביצוע אולטרסאונד ביקשו ממני להמתין שבוע ולגשת שוב לרופא לאולטרסאונד חוזר.גם במיון הממצאים היו שק הריון תוך רחמי ללא קוטב עוברי, אבל בגלל שהקוטר של הרחם 15.3 הוא טען שזה גבולי ושנמתין.האם יש סיכוי שההריון תקין?האם במצב של 15.3 מ"מ לא ניתן לצפות בעובר? בחלמון ? דופק? גם אם תעיתי בשבוע משהו אמור להיות בתוך שק ההריון ולא לגמרי ריק,אז למה להמתין?
אני קצת במתח לתשובתכם אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק הריון ללא עובר רחם 15.3מ"מ - תגובה
ד''ר דוד ישי07/11/2010יש סיכוי להריון תקין אבל הסבירות לכך נמוכה מאד. אבל , כאשר יש ספק כלשהו עדיף להמתין ולחזור על הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל ועיקוב וסתדורית07/11/2010
שלום ותודה לרופאים מראש...
בת 34 ללא ילדים, מחזור סדיר של 26 יום (כמו שעון!!!).
וסת אחרונה - 12/10.
התחלתי להזריק דקפפטיל 0.1 פעם ביום ב 1/11 (י"מ 21).
נכון להיום - י"מ 28, עדיין לא הגיע הוסת.
האם תקין? האם תופעה של עיקוב בהגעת הוסת היא שכיחה כאשר מטופלים בדקפפטיל?
שוב תודה,
דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל ועיקוב וסת - תגובה
ד''ר דוד ישי07/11/2010כן. יש אפשרות שהוסת יאחר ובחלק מהמקרים אפילו שלא יופיע כלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זוברקסדנה07/11/2010
שלום!
האם בשבוע 8+(3) אפשר להשתמש בזוברקס נגד הרפס על השפתיים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוברקס - תגובה
ד''ר דוד ישי07/11/2010כן . ללא חשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות ביציותסיגל07/11/2010
בוקר טוב,
בזמן שאיבת ביציות אפשר לדעת את איכותן של הביציות?(עוד לפני ההפריה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות ביציות - תגובה
ד''ר דוד ישי07/11/2010כן. יש מדדי איכות לביצית בנפרד ואח"כ גם לעובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צוואר רחם קצרקסם07/11/2010
בוקר טוב לכולם !!
אני מטופלת IVF לאחר החזרה ראשונה ...
אחותי שעברה גם טיפולי IVF אמרה לי לבקש מהרופא לבדוק את אורך צוואר הרחם מכיוון ששלה קצר מאוד ...
רציתי לדעת איזה בעיות יכול צוואר רחם קצר להוות ?
האם יש טעם לברר זאת עם הרופא ? מה הסיכוי שאם לאחותי זה כך גם אצלי יהיה כך...
תודה
והמשך יום מקסים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צוואר רחם קצר - תגובה
ד''ר דוד ישי07/11/2010אין קשר בינך לבין מה שקורה לאחותך. משמעות אוך הצואר היא בתחילת ההריון ובמהלכו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)