מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רוצה לשתף בחשיבה אופטימיתבהריון06/11/2010
נכון שאומרים שיש סיכוי של בערך 25% ב-IVF
אני טוענת שבהחזרת 2 עוברים יש יותר סיכוי לכן מאשר ללא
התוצאות יכולות להיות:
או שיקלטו 2
או שיקלט 1
או שבכלל לא יקלטו
חישוב פשוט מראה שהסיכוי שיקלט לפחות עובר אחד = 66%
אם לא ייקלט - נתמודד!
כרגע תחשבו אופטימי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה לשתף בחשיבה אופטימית - תגובה
פרופ' שחר קול06/11/2010הסיכוי תלוי בגורמים רבים , ובראשם - גיל המטופלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהדנה06/11/2010
שלום רב,
נמצאת בסדרת טיפול IVF מספר 4.
ביום שלישי 02.11 עברתי שאיבה וביום חמישי 04.11 הוחזרו לי 2 עוברים האחד בעל 4 תאים והשני בעל 3 תאים.
1. האם תקין?, האם ל2 העוברים סיכויי הצלחה זהים בהשרשתם ברחם?
2. לצערי כתוצאה מחשש ולחץ אחרי ההחזרה יש לי קושי רב ביציאות ואני נאלצת להתאמץ, האם זה פוגע בסיכויי ההשרשה?
תודה וברכת שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני כמןך...
בהריון06/11/2010עברתי שאיבה ביום ג והחזרה ביום חמישי
עכשיו גיליתי שלא רק אני בסרט מהיציאות - יש לי גם בעיה ואני מפחדת להתאמץ
קראתי שאין לזה השפעה - אבל זה עדיין לא מרגיע אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרה - תגובה
פרופ' שחר קול06/11/20101. תקין. הסיכוי טוב. קשה לכמת הסיכוי לכל עובר בהיעדר נתונים נוספים.
2. לא
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 6 עם דימוםkeren06/11/2010
שלום רב לרופאים
שבוע 6, היום קמתי עם הפרשה חומה-אדמדמה, שלא פסקה. ממשיכה עם התמיכה.
אולטרהסאונד ראשון יהיה ב 15.11.10, בינתיים האם להתחיל לדאוג?. לא היו הפרשות בכלל עד כה, ולכן קצת מוזר לי שיש עכשיו. האם להתחיל לדאוג? האם לפנות ליחדיה המטפלת?!!
תודה רבה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 6 עם דימום - תגובה
פרופ' שחר קול06/11/2010מציע א.ס. מחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי לפנות?
keren06/11/2010ד"ר שחר תודה על המענה המהיר שאתה נותן.
למי לפנות על-מנת לבצע את האולטרהסאונד?? ליחידה המטפלת בבי"ח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש מקום לדאגה?
keren06/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי לפנות? - תגובה
פרופ' שחר קול06/11/2010כן, מחר בבוקר ליחידה המטפלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהמאיה06/11/2010
שלום,
אני מטופלת בפיורגון 75. אתמול- יום חמישי עשיתי מעקב זקיקים והתוצאות הן: שחלה ימנית זקיק בגודל 12, שחלה שמאלית זקיק בגודל 15 ועובי רירית 5.2
E2: 832, פרוגסטרון: 1.4
הרופא הנחה אותי להמשיך להזריק עד יום ראשון וביום ראשון בבוקר לחזור על הבדיקות.
שאלותיי הן:
1. ייתכן שהביוץ יהיה בסופ"ש וההזרעה תתבצע מאוחר מדיי?
2. האם כדאי שנקיים יחסי מין היום (יום שבת)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
פרופ' שחר קול06/11/20101. כידוע הכל ייתכן, אך הסיכוי לכך קטן.
2. כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהאנה06/11/2010
האם תמיכה של אוטרוגסטן 3 כדורים של 200 מ"ג ביום (במשך 14 יום מרגע הביוץ) עלולה לעקב את הגעת הוסת במידה ולא נוצר הריון?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה - תגובה
פרופ' שחר קול06/11/2010כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- LHיעל06/11/2010
שלום רב, מה קורה להורמון ה- LH לאחר הביוץ, והאם במקרה של קליטה להיריון הוא שוב עולה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר LH - תגובה
פרופ' שחר קול06/11/2010לא, יורד אם יש הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת פיוריגון לא בתוקףשלומית06/11/2010
הזרקתי פיוריגון שנשאר לי במחסנית מהטיפול האחרון (לפני כ 3.5 חודשים). רק לאחר הזריקה ראיתי בהוראות שלא ניתן להשתמש במחסנית לאחר השימוש הראשון אם עברו למעלה מ -28 יום.
מה משמעות הדבר ? (אציין שזה היה היום הראשון להזרקת הפיוריגון. ביום הבא כבר הזרקתי ממחסנית חדשה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת פיוריגון לא בתוקף - תגובה
פרופ' שחר קול06/11/2010סביר להניח שלא נגרם נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרגניל כתמיכהטל05/11/2010
אני מקבלת פרגניל כתמיכה לאחר החזרת עוברים (רק פרגניל). קיבלתי זריקה מייד לאחר ההחזרה,וא"חכ נרשם לי עוד 3 זריקות,כל 3 ימים. אחכ 5 ימים ללא כל תמיכה עד לבטא. מדובר בחצי אמפולה כל פעם (2500 יח)
א. האם בדיקת בטא 5 ימים לאחר פרגניל יכולה להית אמינה?
ב. האם 5 ימים ללא תמיכה,זה לא קצת מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
טל06/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרגניל כתמיכה - תגובה
פרופ' שחר קול06/11/20101. לא, מוקדם מידי
2. לא, את מקבלת מינון גבוה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם ככה אז אני ממש לא מבינה
טל06/11/2010כיוון שהזמינו אותי לבטא במועד של 5 ימים לאחר פרגניל אחרון..
הייתכן שיבדקו לפי הכפלות??
הרי יש כאן בעייה- אם פרגניל הוא התמיכה שלי,אז בעצם לעולם הבטא "תשקר" לא?
מכיוון שתמיכה לא נפסיק אז איך בסופו של דבר נדע??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם ככה אז אני ממש לא מבינה - תגובה
פרופ' שחר קול06/11/20105 ימים לאחר פרגניל יתכן שתימדד בטא שהיא בחלקה מהפרגניל.
לכן רצוי לדחות את בדיקת הדם ביומיים לפחות כדי לתת לפרגניל להיעלם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגלוטרןרונית05/11/2010
עברתי 3 טיפולי הפרה עם דקפפטיל וגונל ונכשלתי עכשיו אני בטיפול עם גונל ואולגלוטרן
האם הסיכויים יותר טובים האם יש הצלחה עם טיפול שכזה
אשמח לקבל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגלוטרן - תגובה
פרופ' שחר קול05/11/2010הסיכויים די דומים.
למען האמת, שינוי הפרוטוקול לא ממש משנה הסיכוי להריון.
ראי גם "שאלות נפוצות".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהמיכל05/11/2010
לפני 3 שנים ילדתי בהפרדות שליה מסיבית הגעתי לחדר לידה וילדתי תוך 15 דקות... במזל גדול הכל עבר בשלום, אני מנסה להרות שוב ומתקשה...אני בת 35 ורציתי לדעת האם יתכן נזק לרחם כתוצאה מהפרדות השליה המסיבית...לא היה ניתוח קיסרי הכל נגמר מהר וספונטנית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול05/11/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הריון_בסיכון_גבוה' id=link]הריון בסיכון גבוה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' קול- זו שאלת פוריות...
חסויה05/11/2010אולי לא ניסחתי טוב את השאלה, אני מתקשה להרות מספר חודשים אני בת 35, בעברי הפרדות שליה בשבוע 33 לפני כ 3 שנים עם לידה ספונטנית...רציתי רק לשאול בבקשה האם ייתכן ובהפרדות שליה נגרם נזק לרחם ואולי בגלל זה אני מתקשה להרות...או האם אני יכולה להתייחס אל הלידה הזו כספונטנית... אני שואלת כי אני חושבת לבצע צילום רחם, אבל יש רופאים שאומרים לי שבגלל שלא עברתי ניתוח קיסרי ובגלל שהריתי בעברי אין צורך בצילום...
אנא חווה דעתך...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' קול- זו שאלת פוריות... - תגובה
פרופ' שחר קול06/11/2010מציע בדיקת א.ס. נרתיקית של הרחם + צילום רחם.
הסיכוי לנזק לרחם עקב היפרדות שליה אינו גדול.
ההמלצה הנ"ל היא בלי קשר למה שעברת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך דר' קול
חסויה06/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופהאסנת05/11/2010
שלום, אני בת 40 בגיל 35 נכנסתי להריון טבעי ותקין ללא טיפולים ,כעט אחרי 6 הזרעות שלא צלחו(בטיפול גונאל) עברתי טיפול הפריה ראשון (פרוטוקול ארוך, גונאל+מנוגון) אתמול בוצעה שאיבה היו לי כ-9 זקיקים מתוכם רק ביצית אחת ועכשיו הודיעו לי שהיא לא הופרתה. כל הבדיקות שלי תקינות, צילום רחם תקין FSH 7.10 , LH 2.20
האם אני לא פורייה? אני לא מבינה איך מכמות כזאת של זקיקים יש רק ביצית אחת...אולי הטיפול שקיבלתי לא נכון? אשמח לעזרה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה - תגובה
ד''ר דוד ישי05/11/2010קשה להגיע למסקנה על פי מחזור טיפול אחד. צריך לעשות עוד טיפול אולי להעלות מעט את המינון ולשנות את הפרוטוקול. בהתאם לתוצאות של הטיפול החוזר אפשר כבר יהיה לקבל תמונה ברורה יותר ונסות להסיק מסקנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת מין עוברמיכל05/11/2010
יש לי 4 בנים במה כרוכה הפרוצדורה של בחירת מין האם זו הפריה לכל דבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו הפריה עם פרוצדורה שנקראת PGD
עדי05/11/2010אם מאשרים לך את זה, זו הפריה רגילה רק שאחר כך במשך כמה ימים העוברים נשארים במבחנה (6-8 ימים נדמה לי) ואז עורכים להם בדיקות גנטיות וכרומוזומליות ומחזירים רק את המין הרצוי.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת מין עובר - תגובה
ד''ר דוד ישי05/11/2010טיפול IVF ובחירת העוברים בעלי המין הרצוי. מותר לעשות רק לאחר אישור ועדה מיוחדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הסיכוי טובליאת05/11/2010
אני לפני כחצי שנה עברתי הריון ראשון שהיה מחוץ לרחם זה קרה לאחר כהרבה טיפולים . ההריון היה מצידו הימיני של החצוצרה שהיתה חסומה צד השמאלי של התצוצרה תקין. נתנו לי זריקה לעמסת ההריון כי הבטא המשיכה לעלות.אני כיום רוצה לחזור להמשך הטיפולים לעובריים טריים שלפי הרופא עובריים יפים דרגה A החצוצרה הפגועה לא הוצאה כי אמרו לי שכרגע אין צורך וזריקה זה בסדר. אני בת 31 ובעלי גם כעיקרון אצלי הכול בסדר. השאלה שלי האם יש סיכוי של אחוז הנתונים שלמרות שלא הוצאה החצוצרה יכול להיות הריון תקין לחלוטין וסוף סוף הוכל ללדת? והאם בגלל שנתנו רק זריקה והחצוצרה לא הוצאה זה יכול להימשך הרבה הרבה זמן להריון נוסף או שאין קשר וזה תלוי בעובריים? והאם בזמן ההשרשה העובריים לא בהכרח ילכו לחצוצרה הפגועה אלה לשמאלית התקינה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הסיכוי טוב - תגובה
ד''ר דוד ישי05/11/2010אין לעובדה שהחצוצרה לא הוצאה השפעה על הסיכוי שלך להרות ( אלא אם החצוצרה מלאה בנוזל ). הסיכוי אצלך להריון חוץ רחמי חוזר גדול יתר עכשיו אבל עדיין הסיכוי להריון תקין גבוה הרבה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מבינה למה זה לא מצליח לי...חסויה05/11/2010
שלום, אני ובעלי בני 36 הורים לילד בן 3 מנסים להרות מזה 6 חודשים(תחת מעקבי זקיקים )...כלום לא מצליח.....זרע מצויין, בדיקות תקינות ובעבר הצלחנו בקלות...לאן ממשיכים מפה? איך יודעים מתי לעבור לטיפול הורמונלי? ולמה זה לא מצליח...עשינו את כל הבדיקות האפשריות הכל פיקס...למה אין הריון? קבעתי צילום רחם לשבוע הבא למרות שהרופא שלי חושב שהסיכו שמשהו לא יהיה תקין הוא נמוך ביותר לאור לידה ספונטנית שעברתי לפני 3 שנים.....מה עושים??
האם להתחיל טיפול הורמונלי? ואיזה סוג? או האם להמשיך נסיונות טבעיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מבינה למה זה לא מצליח לי... - תגובה
ד''ר דוד ישי05/11/2010צריך לזכור שהסיכוי להריון קטן עם הגיל. אז בהחלט אפשרי שאין שום בעיה ועם עוד קצת סבלנות תהרי ללא טיפול. מצד שני , בגלל השפעת הגיל , מעל גיל 36 אנחנו נוטים להתחיל בטיפול שמתחיל בתזמון הביוץ הטבעי + הזרעה וממשיך באיקקלומין + הזרעה ואח"כ זריקות ואם צריך גם IVF . אני ממליץ שתעשי את צילום הרחם לפני שתכנסי לכל התהליך הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' ישי תודה על התשובה המפורטת!
חסויה05/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריהדאנה10005/11/2010
שלום
3/10 קבלתי מחזור ..מחזור סדיר כל 31 יום .
ביום ה 21 של המחזור התחלתי זריקות דיקקפטיל ..עד עכשיו לא קבלתי ווסת ..
האם לזריקות השפעה לאיחור מחזוור .. ואם המחזור אחר יותר האם אני צריכה לקבל זריקות דיקקקפטיל יותר לפני הגונל עד עכשיו קבלתי 13 זריקות ..
1 ) זריקות דיקקפטייל מאחרת מחזורר ???
2) האם יש סיכויי להיות בהריון ??
ואם כן האם אין השפעה לזריקות לאישה בהריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה - תגובה
ד''ר דוד ישי05/11/2010אצל חלק מהנשים שמקבלות דקפפטיל מיום 21 הוסת נדחה או שאינו מופיע כלל. אין לזה קשר למשך הזמן שצריך לקחת את הדקפפטיל. יכול להיות הריון שאותו מגלים בד"כ בבדיקת הדם , 14 יום לאחר התחלת הדקפפטיל. הדקפפטיל לא גורם להריון נזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)