מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דקקפטילטל08/11/2010
שלום ,
בת 43 ,ילד בן 14 מהריון טבעי .ללא גלולות מזה כשנה וחצי .חודשיים איקוקלמין ללא הצלחה .החודש גונל F וביוץ שהקדים ובגללו התפספסה הזרעה .
אתמול ביקרתי שוב אצל רופא הנשים שלי ,אני ביום השלישי למחזור והוא מצא שרירן נוסף חדש בגודל 23 מ"מ בנוסף לשרירן ישן 45מ"מ .
הוא נתן לי דקקפטיל לשבועיים ואמר שרק לאחר מכן לאחר שירדו ההורמונים נחזור לגונל F ונבצע הזרעה .
האם דקקפטיל יעיל בטיפול /העלמת השרירן החדש ?
מה המטרה שלו ?
מה יקרה עם המחזור בזמן הזה ? יגיע בזמן ?יאחר ?היתכן מחזור וביוץ יחד ??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
טל08/11/2010שלום ,
בת 43 ,ילד בן 14 מהריון טבעי .ללא גלולות מזה כשנה וחצי .חודשיים איקוקלמין ללא הצלחה .החודש גונל F וביוץ שהקדים ובגללו התפספסה הזרעה .
אתמול ביקרתי שוב אצל רופא הנשים שלי ,אני ביום השלישי למחזור והוא מצא שרירן נוסף חדש בגודל 23 מ"מ בנוסף לשרירן ישן 45מ"מ .
הוא נתן לי דקקפטיל לשבועיים ואמר שרק לאחר מכן לאחר שירדו ההורמונים נחזור לגונל F ונבצע הזרעה .
האם דקקפטיל יעיל בטיפול /העלמת השרירן החדש ?
מה המטרה שלו ?
מה יקרה עם המחזור בזמן הזה ? יגיע בזמן ?יאחר ?היתכן מחזור וביוץ יחד ??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקקפטיל - תגובה
ד''ר דוד ישי08/11/2010הדקפפטיל יכול בטיפול ממושך לגרום להקטנה של שרירנים אבל לא להעלמותם. מטרתו במקרה שלך היא לדכא את ההורמונים כדי להתחיל את הגונל מנקודת התחלה טובה יותר. הוסת יפיע בהתאם לטיפול שתקבלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקלה בגירוי יתרבת אל08/11/2010
שלום רב.
אני בת 40.
לאחר טיפולי הזרעה שנכשלו, הופנתי לטיפול ב- IVF.
ביום 02.11 עברתי שאיבה של 30 ביציות.
ביום 05.11 החוזרו שני עוברים בני 7 תאים.
כיממה לאחר השאיבה היו לי כאבים חזקים בבטן, לאו דוקא התחתונה.
ביום ההחזרה, הרופא אמר שיש גירוי יתר שחלתי, אם כי לא נורא בכלל.
עד היום ה-3 מההחזרה, הכאבים היו חזקים עם בטן תפוחה.
ביום ה-4 להחזרה, הקלה משמעותית- כמעט היה כלא היה.
קראתי שאם הגירוי מחמיר, זה סימן להיקלטות ההריון.
האם העובדה שהכאבים עברו כל כך מהר לאחר ההחזרה (יום 4) יכולים להעיד כי ההריון לא נקלט?
תודה רבה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקלה בגירוי יתר - תגובה
פרופ' שחר קול08/11/2010לא בהכרח.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת הריוןר08/11/2010
שלום,
אני בת 31 עם ילד. היום נבדקתי בערכה ביתית שבה יצא בברור שאני בהריון.
בנוסף השדיים שלי גדלו והם רגישות .
אולם,רק ביום רבעי בערב ביקרתי אצל רופאת נשים שבדקה אותי באולטראסאונד ואמרה שהכל בסדר ושאני ומבייצת יפה....אבל כלום על זה שאני בהריון).
בנוסף המחזור שלי לא קבוע ולא היה אף פעם, אני לא לוקחת גלולות מאז ההריון הקודם כבר מעל 3 שנים . בהריון הקודם נתנו לי כל מני כדורים לסידור מחזור וכו' וכך נכנסתי להריון.
האם יכול להיות?
כמה ימים לאחר הפריה ערכה ביתית מגלה הריון ?
האם הרופאה יכולה לפספס הפריה באולטראסאונד או שזה ממש ברור ?
אני ממש מבולבלת אבקש את עזרתכם .
נ.ב
(חשוב לי מאוד להבין מתי נכנסתי להריון כדי להעריך את השבוע המדוייק בגלל שבני הראשון נולד פג בשבוע 32 לאחר שהתחילה לי ירידת מים בשבוע 29 )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר08/11/2010בהריון צעיר עדיין אין ממצאים באולטרסאונד ומה שראתה הרופאה זה הזקיק הצהוב ממנו חרגה הביצית ולכן אמרה מה שאמרה.
עליך לחזור על אולטרסאונד בעוד שבוע ואפשר להעריך באופן מדויק את ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה לעזור
חסויה08/11/2010אני אנסה לעזור עד שהרופא יגיב (אני לא רופא)
שבדיקת הריון מראה חיובי זה חיובי, מזל טוב!!!!
בדיקה ביתית מראה שני קווים 14 יום אחרי הפרייה, ולכן תלוי מאוד מתי היתה ווסת אחרונה.
לגביי הרופאת נשים לא ניתן לראות ב USהריון כזה צעיר.
תעשי בדיקת דם וכך תוכלי לראות הריון תקין וודאי.
מקווה שעזרתי!
ולגביי המחזור שהוא לא סדיר והריון.....הרי ברור שמתי שהריון צריך להגיע, הוא מגיע כנגד כל הסיכויים. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב
עינב08/11/2010בדיקה ביתית זיהתה אומנם הריון,
אך אם לא אמרת על כך כלום לרופאה , היא לא אמורה לראות כלום בשלב כל כך מוקדם,
אולי רק שק....
דופק להזכירך, רואים רק בשבוע 7,
יכול להיות שהרופאה ראתה רירית עבה (שזה הגיוני אם את בהריון) כי לא קיבלת מחזור,
והיא לא ראתה מין הסתם זקיק, והניחה שבייצת....
למה לא שאלת אותה.
בכל מקרה אם היה לך 2 פסים בבדיקה הביתית - מזל טוב
לכי לעשות בדיקת בטא ובידקי שהיא מכפילה את עצמה,
וספרי לרופא שלך על מנת לקבוע את גיל ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן תפוחה ומתוחהאביבית08/11/2010
שלום,
אני ביום החמישי אחרי החזרת עוברים
הבטן שלי תפוחה כמו בחודש שלישי זה מתגבר ויש קצת כאבים והרבה אי נוחות
זה התחיל לפני כמה ימים
אני בתמיכה עם אורביטרל, הרופא שלי בחול ואני מנסה להשיג אותו בנתיים אולי תוכלו לכוון אותי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן תפוחה ומתוחה - תגובה
פרופ` דוד בידר08/11/2010אם את אחרי שאיבה אזי מדובר בשלב זה בגירוי שחלתי ומצב לאחר שאיבה ויש לחכות ולראות מה קורה.
התמיכה על ידי אוביטרל מיותרת ומגבירה את הגירוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל ואיחור בוסתאניי07/11/2010
שלום
הזרקתי דקפפטיל 0.1*2-תת עורי יום לפני השאיבה, האם צפוי להיות איחור בוסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל ואיחור בוסת - תגובה
פרופ` דוד בידר07/11/2010למה להזריק לפני השאיבה?
זה לא עושה שום דבר לוסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי שאיבהbesmile07/11/2010
שלום- עברתי ביום שבת שאיבה...היו 5 ביציות.
היום התקשרתי למעבדה- ונאמר שהניחו לביציות ולזרע לנסות להפרות את עצמן לבד...
(לא הבנתי מה זה אומר)- וזה לא הצליח,
אז לקחו 3 ביציות שנראו טוב- ומפרים אותם היום- ורק מחר יאמרו - מה עלה בגורלן...
יש סיכוי להצלחה אחרי זה???????
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי שאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/11/2010זה אומר שלא היתה הפריה בדרך הרגילה וכנראה היה צריך לעשות מיקרומניפולציה, כלומר לא להניח לזרע לעשות לבד אלא לדחוף אותו פנימה.
אם הרע תקין ולא הפרה אז יש ביעה בביציות.
זה שרוצים לעשות באיחור את המיקרומניפולציה זה פחות טוב וכמעט אין הריונות בצורה כזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית דקה - פיפל והדבקותרונית07/11/2010
שלום,
בעלת רירית 5, תלת שכבתית, לאחר גרידה ופתיחת הדבקות.
האם פיפל יכול לסייע? האם יכול לגרום לחזרה של ההדבקות?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית דקה - פיפל והדבקות - תגובה
פרופ` דוד בידר07/11/2010הפיפל לא יסייע ולא יגרום לכלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה טכנית לדר' קולחסויה07/11/2010
דר' קול אני מטופלת אצל רופא פרטי אבל מבוטחת בקופת חולים מכבי...הרופא הפרטי שלי חושב שאני צריכה לבצע צילום רחם, וקבעתי תור באזור המרכז לעוד 11 ימים...בקופת החולים. רציתי לשאול האם אני יכולה להביא הפנייה מהרופא הפרטי? או שאני צריכה להמיר את ההפנייה הזו דרך הרופאת משפחה שלי והפנייה של מכבי? או שאני צריכה לפנות לגניקולוג של מכבי ולקבל הפנייה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצ עבור דר קול
חסויה08/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה טכנית לדר' קול - תגובה
פרופ' שחר קול08/11/2010אפשר להביא הפנייה מאת רופא פרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חסויה08/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי פרוגסטרון וE2נירה07/11/2010
שלום
אני היום שבוע אחרי החזרה, עשיתי בדיקת דם ואמרו לי שהפרוגסטרון מצויין אבל הE2 נמוך.
(לא יודעת ערכים מדוייקים). שאלתי היא האם העובדה שה E2 נמוך יכול להראות משהו על סיכוי הקליטה להריון?
האם יעזור אם אוסיף מינון של אסטרופם?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
נירה07/11/2010האם זה נכון שאם עברו כבר שבעה ימים מההחזרה- אם זה נקלט אז זה כבר נקלט?
כלומר- כרגע "כבר יש תוצאה אם אני בהריון או לא"(רק שאוכל לגלות את זה עוד שבוע) וזה אומר שלא משנה מבחינת תוספת תמיכה של כדורים, זה כבר לא ישנה לגבי היקלטות ההריון כי אם זה נתפס אז זה כבר נתפס? (סליחה על הניסוח)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר07/11/2010האסטרוגן כרגע אינו משנה ואומנם אם נקלט אז כבר נקלט ויש להמשיך אותה תמיכה ולחכות בסבלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביציות שלא התחלקומודאגת07/11/2010
שלום ,
עברתי שאיבה בה שאבו 6 ביציות. הרופא המטפל התפלא על הכמות הנמוכה בהתחשב בגודל ובכמות הזקיקים שהיו לי. 4 ביציו היו טובות והשתמשו בזרע קפוא כדי להפרות אותם.
בבדיקה שלאחר 24 שעות ו-48 שעות התגלה שלא היתה חלוקה לתאים.
יש לציין שזה לא ההפריה הראשונה שעברתי. בכל הפעמים הקודמות לא היתה בעיה של כמות זקיקים גדולה/כמות ביציות נמוכה וגם השתמשו בזרע קפוא ולא היו בעיות. הטיפול הנוכחי נעשה בבית חולים חדש.
מה יכולה להיות הסיבה לכך שהביציות לא הופרו והאם יש קשר לכמות הביציות הנמוכה שנשאבה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביציות שלא התחלקו - תגובה
פרופ` דוד בידר07/11/2010קשה לדעת חסרים הרבה פרטים כגון גיל ,הסיבה להפריה, האם עשו מיקרומניפולציה.?
למה לא הרית עד כה,רמות הורמונים וכולי.
איזה בית חולים חדש קם להפריה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביציות שלא התחלקו
מודאגת08/11/2010בוקר טוב ותודה על ההתייחסות.
אני בת 32, לסובלת מיתר ל"ד כרוני ומטופלת בתרופות וסובלת משחלות פוליציסטיות. לאחר הריון אחד שהושג ע"י IVF עם זרע קפוא אך הסתיים בלידת פג בשבוע 27. ההריון הושג בבי"ח ליס. הפג לא שרד.
מאז, כל הנסיונות להרות כשלו, הן במסגרת קופ"ח בבי"ח ליס והן במסגרת פרטית בבי"ח אסותא ת"א. כל הבדיקות שנעשו לי, הורמונליות, גנטיות, קרישיות דם (אני לא זוכרת מה עוד) יצאו תקינות. לא הובררה הסיבה מדוע ההריון היחיד הסתיים כפי שהסתיים.
עד כה, כפי שציינתי קודם, לא קרה מצב שהיו לי הרבה זקיקים ומיעוט של ביציות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביציות שלא התחלקו - תגובה
פרופ` דוד בידר08/11/2010האם הפרופיל ההורמונלי תקין?
יש חשיבות לערכי E2 ו FSH.
בכל אופן אני מתרשם שיש בעיה בביציות שלך.
מדוע אם זרע קפוא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקותדאנה10007/11/2010
שלום .
היום עשיתי בדיקת דם ואולטראסונד בתוצאה 7 בזקיקים.
בזריקות דקקפטיל . הרופא החליט לקבל עד 17 /11 דיקקפטיל ואחר כך גונל אף האם זס לא הרבה לקבל 25 זריקת דקקפטיל לפני הגונל אף ??
הטיפול התחיל ב 24/10* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקות - תגובה
פרופ` דוד בידר07/11/2010אם זה פרוטקול ארוך שמתחילים לפני וסת אז זה ארוך מידי ואת צריכה לשאול את הרופא המטפל מדוע זה כך אולי רצה לדחות הטיפול למספר ימים מטעמי נוחיות, כלומר כל עוד לוקחים דקפפטיל יש דיכוי ואז אפשר להתחיל עם ההורמונים גם יותר מאוחר מיום 3 של וסת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיק אחר לידהשלומית07/11/2010
שלום
אני שבעה שבועות לאחר לידה.
בבדיקת US שנעשתה כחמישה שבועות לאחר הלידה נראה זקיק מוביל בגודל 21 מ"מ.
אני מניקה הנקה מלאה. ברצוני לדעת: אם ישנו זקיק, האם בהכרח יתרחש ביוץ ועלי לצפות למחזור בימים הקרבים? מה גורמת הנקה להבשלת זקיק וביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיק אחר לידה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/11/2010ההנקה מונעת ביוץ ב 85% .
רק בדיקות דם יראו אם זה זקיק שיבייץ או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת הריון ותמיכהאנה07/11/2010
שלום רב.
היום בדיקת בטא יצאה חיובי (337). אני מטופלת באוטרוגסטן 3 כדורים ביום. היום לא לקחתי 2 כדורים (כי חשבתי שאין הריון) כאשר גיליתי שהתוצאה חיובית מיד לקחתי כדור.
האם זה שלא לקחתי 2 כדורים יכול להזיק?
עד מתי לוקחים את הכדורים האלו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחילת הריון ותמיכה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/11/2010לא יקרה כלום.
להמשיך התמיכה עד שרואים דופק.
אם ההריון לא מהפריה לא צריך תמיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון ותמיכה
אנה08/11/2010תודה על התשובה!
ההריון מביוץ טבעי (תזמון יחסי מין לפי מעקב זקיקים) . יש לי שחלות פוליציסטיות ורירית רחם דקה.
התור שלי לרופא הוא רק ביום ה. האם זה מסוכן לקחת את הכדורים עד אז?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון ותמיכה - תגובה
פרופ` דוד בידר08/11/2010לא צריך שום תמיכה.
אף אישה שמצליחה להרות לא צריכה תמיכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגע לפני שאיבה באלישע ....מוקפאים יפים07/11/2010
היום הייתי במעקב זקיקים אחרון לקראת השאיבה (ביום רביעי, ב"ה)
הרופא ספר 12-13 זקיקים יפים שהתפתחו מצויין לדבריו.
E2 - 3690
PROGESTERONE - 2.2
LH - 0.8
היום אמשיך עם פיורגון 150 ואורגלוטרן, ומחר סוף סוף - רק אוביטרל!
בשבילי זה סינית - בכל זאת ivf ראשון....
האם המדדים תקינים? נורמליים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגע לפני שאיבה באלישע .... - תגובה
פרופ` דוד בידר07/11/2010אם הזקיקים היו בגודל טוב כך שלפני האוביטרל הם סביב 18-20 אז זה טוב.
אם היום זה היה סביב 17 אז מחר ללכת לפי הוראות הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עד כמה התגובה חוזרת על עצמה?מישהי07/11/2010
שלום,
אני עומדת לפני תחילת טיפול להזרעה שנייה.
בפעם הקודמת, בהזרקה של גונאל 112.5 הספיקו לי חמישה ימי הזרקה כדי לגדל שני זקיקים גדולים, וביום ה-10 למחזור כבר היתה ההזרעה.
עכשיו אני מתחילה שוב, בדיוק את אותו טיפול (אחרי הפסקה של חודש בגלל ציסטה). הבעיה היא שבעלי אמור לנסוע לחו"ל מהעבודה ביום 13-14 למחזור. עד כמה גדול הסיכוי שהביוץ יהיה מאוחר בארבעה ימים או יותר החודש, והנסיעה תהרוס את ההזרעה?
אם זה רלבנטי, הביוצים הטבעיים שלי מאוד סדירים, סביב יום 11 למחזור.
אני מאוד לחוצה מזה,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה. תודה
אנונימית07/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד כמה התגובה חוזרת על עצמה? - תגובה
פרופ` דוד בידר07/11/2010אם בעלך נוסע יש לדחות טיפול. זה לא תמיד אותה הגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)