מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטאורד05/08/2010
בת 41 אחרי מספר טיפולים תוצאת הבטא מהיום 23 האם יש סיכוי להריון תקין או שלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש סיכוי
פרופ' שחר קול05/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- OHSS-דחוףדניאלה05/08/2010
עברתי שאיבה ביום ראשון,(18 ביציות.)החזרת עובר בודד שלשום,מאתמול בבוקר שלשולים מלווים בכאבי בטן תחתונה,היום בלילה גם נתפסו לי השרירים באזור בית החזה,
ממצא רופא נשים:גירוי יתר שחלתי דרגה קלה:
שחלה ימנית:57*31,ישמאלית 43*73 עם ממצאים צסטיים צלולים עד 30 מ"מ רירית 1.5 ס"מ
יש לציין שהיחידה הורתה עלי להזריק אוביטרל היום בבוק'ר ועשיתי זאת
מה תהיה ההשפעה של האוביטרל?
האם זה צפוי להחמיר?
האם יש סיכוי רב יותר להריון?(הסיכוי אצלי גבוה מלחתחילה לאור הצלחת עבר ונתונים טובים)
האם למרות שהוחזר עובר 1 יש מתב להריון מרובה עוברים בעקבות הנתונים הנ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאלה שלום
פרופ' שחר קול05/08/2010אם הוחזר עובר אחד הסיכוי להריון תאומים הוא קטן מאוד (זהים, מעובר אחד).
לגבי גירוי היתר - מציע להגיע ליחידה בה את מטופלת לבדיקה, וכן לשקול המשך מדיניות התמיכה הלוטאלית.
באופן כללי - גירוי יתר עלול להחמיר אם מושג הריון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
דניאלה05/08/2010ותודה על המענה המהיר
נבדקתי שוב הפעם אצל רופאה אחרת מהקהילה שאמרה שאין גירוי יתר,כי אין נוזל בחלל הבטן,
אני מאוד מבולבלת כי אני מרגישה כאבים בבטן התחתונה ובאזור בית החזה,וכל התופעות ממשיכות,
כמו כן יש לי את הממצאים מהבוקר...
אם זה לא גירוי אז מה זה?
אם זה משהו ויראלי זה יכול להשפיע על קליטת העובר?(וחבל לי מאוד על הטיפול כי הנתונים היו מצויינים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול06/08/2010לפי ההגדרה היבשה הגדלת שחלות היא כבר גירוי יתר קל. איך בדיוק נגדיר את המצב באופן מילולי - לא ממש חשוב.
לדעתי, יש להתייעץ עם הגורם המטפל בך (רופא פריון או יחידת IVF ) , שכן הוא יודע בדיוק את ההיסטוריה שלך, ואת הפרוטוקול שקיבלת , ולכן עשוי להגיע למסקנות הנכונות.
מחלה ויראלית שאינה מלוה בחום גבוה לא תשפיע על התוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול-המשך
דניאלה07/08/2010ביומיים האחרונים הוטב לי מאוד לאחר שנחתי ושתיתי,אין לי כמעט כאבים ואם כן מאוד מאוד מינוריים,
כנראה היה זה גירוי קל מאוד?
אולי היה וירוס?
האם זה מרמז שלא נקלט הריון?
האם טעיתי שבחרנו יחד להחזיר עובר אחד?(חבל על העוברים היפים האלו שהלכו להקפאה)
(בני היה עובר הרבה פחות טוב מהעובר הנכחי,והחזירו בזמנו 2 באכות 2-3)
הרירית שלי תמיד מאוד יפה וטובה גם עכשיו היא 1.5 ס"מ האם זה יכול להעיד שמתרחש שם משהו?(היתה 16 מ"מ תלת שכבתית לפני שאיבה)
תודה רבה וסליחה על השאלות הרבות אבל אין לי כל כך למי לפנות ( :* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.....
דניאלה08/08/2010...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןהילה05/08/2010
שלום, לפני 15 ימים הפסקתי לקחת איקקלומין ולפני כ- 3 ימים התחילה רגישות בשידיים, האם זה תופעת לאוי של איקקלומין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול05/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהגלית05/08/2010
שלום רב,
לפני 4 ימים עברתי החזרת עוברים מוקפאים על בסיס מחזור ביוץ טבעי, קיבלתי תמיכה של קרינון אחד ליום.
לא יצא לי לקחת את הקרינון מסיבות שונות, האם זה בסדר שאתחיל לקחת היום או שזה מאוחר מידי? והאם העובדה שלא לקחתי עד כעשיו יכולה להפריע להשרשה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעי
פרופ' שחר קול05/08/2010עקרונית מחזור ביוץ טבעי אינו אמור להתבסס על תרופות.
אם היה ביוץ תקין, אין צורך בכל תמיכה.
קרינון לא יפריע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליעידית05/08/2010
שלום רב לכם
רופאים נפלאים,
קיבלתי היום, יום חמישי מחזור ואני רוצה לעשות פרופיל הורמונלי, היום השלישי של הדימום יוצא יום שבת,
האם בדיקה מחר , היינו יום שני של דימום תספק תוצאות אמינות.
אודה לכם על תשובתכם,
בברכה,
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו שוב אני....
עידית05/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיף ביום ראשון
ד''ר דוד ישי05/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאיים היקרים תעזרו לי!!ניר05/08/2010
שלום רב, הפסקתי גלולות החודש והמחזור(שבסיום החפיסה האחרונה) הגיע ב18.7. מאתמול בצהריים (3.8)- 17 יום לאחר יום הדימום הראשון אני מרגישה מיחושים(לא ממש כאבים) בבטן התחתונה שמקרינים מעט לגב התחתון.ביום שלישי היתה הפרשה חלמונית. האם ייתכן כי אני מבייצת עכשיו? המיחושים באים והולכים....או שזה קשור לכך שהגוף מתרגל לשינויים לאחר הגלולות.?או שיש לי בעיה?כמו כן אציין כי היה לי מחזור סדיר לפניי הגלולות אך חלפו 10 שנים.אני בהיסטריה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צליל שלום
פרופ' שחר קול05/08/2010כן, יתכן ואת סביב הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשה לגבי רמת הפרוגסטרוןחסויה05/08/2010
שלום רב אני 6 ימים לאחר ביוץ על פי מעקב זקיקים, בבדיקת פרוגסטרון היום התקבל ערך של 38.2 רציתי לדעת האם זה תקין?? האם זה ערך נורמלי לשלב והאם יכול לתמוך בהריון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערך תקין.
פרופ' אלכס סימון05/08/2010כל רמה מעל 20 טובה היא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתר 10 יום מהזרעה?שלי05/08/2010
שלום רב,
לפני 11 יום קבלתי זריקת אוביטרל. לפני 10 ימים בוצעה הזרעה.
נוטלת תמיכה וגינלית - אוטרוגסטן.
בימים האחרונים חשתי נפיחות בבטן התחתונה ולחץ באזור השחלות ושלפוחית השתן.
מהערב - בטן נפוחה מאד, ותחושת לחץ הן בבטן התחתונה והן בבטן העליונה.
רמות הורמונים: פרוגסטרון > 127 E2 = 58900
1. האם ייתכן ומדובר בגירוי יתר 10 ימים לאחר ההזרעה?
2. האם יש משהו שניתן לעשות כדי להקל בסימפטומים?
3. יש צורך לגשת לבית חולים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר OHSS
פרופ' אלכס סימון05/08/2010אומנם גירוי יתר גורם לתופעות. מחייב שתיה מרובה ואף בדיקה של רופא.
גשי לרופא לבדיקה.
מצד שני, התעודדי, גירוי יתר אומר שמתקיימת פעילות הורמונאלית ענפה בגופך, יתכן כתוצאה מהריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכויטלי05/08/2010
שלום רב,
אני בת 42. ללא ילדים ומעוניינת בהריון. בעקבות מחזור ארוך מן הרגיל (תשעה ימים) בצעתי מעקב זקיקים שהראה ביוץ תקין ורירירת תקינה אולם לתדהמתי ואפילו לתדהמת הרופא, בבדיקת הפרופיל ההורמונאלי שביצעתי ביום ה-16 למחזור ה FSH היה 17! למרות שהבדיקה נעשתה ביום ה-16 של המחזור הרופא התייחס אליה בהתאם לפרמטרים הרלוונטיים (כגון בהלימה ל - LH) כך שלצערי הרב הנתונים אינם מעודדים. עם זאת הרופא בכל זאת הציע לי לחזור על הבדיקה ביום השלישי של המחזור ואמר שלפעמים לפעמים יתכן FSH נמוך יותר. הייתי רוצה לדעת האם מנסיונכם ידוע לכם על נשים שהצליחו להרות עם FSH כל כך גבוה בגילי? האם נתקלתם בנשים שכאשר חזרו על הבדיקה ביום השלישי של המחזור התוצאות היו מעודדות יותר? אודה על כל אינפורמציה בנושא כי העניין הזה פשוט שבר אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה אחת לא די בה
פרופ' אלכס סימון05/08/2010חזרי על הבדיקה ביום 3 כי יתכנו טעויות ושינויים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
טלי05/08/2010תודה רבה - אעשה זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בתרומה לפני החזרהדורית04/08/2010
שלום רב,
אני לפני החזרת עוברים מתורמת וחברתי שחזרה כעת מחו"ל לטיפול ע"י תורמת קיבלה מחזור יומיים לפני החזרת עוברים מתורמת.
שאלתי היא האם מטופלות בגיל הפוריות הזקוקות לתרומה צריכות לחשוש שלפני החזרת עוברים תקבלנה מחזור ?
האם אפשר להחזיר עוברים במחזור ?
למה דבר כזה קורה האם הטיפול לקוי ?איך קורה דבר כזה?
עזרתכם בבקשה אני חוששת שדבר כזה יקרה גם לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומה
פרופ' אלכס סימון05/08/2010קיים פורום תרומת ביצית
לא צריך לקבל מחזור לפני החזרת העוברים. זה תהליך לא תקין. בטיפול הורמונאלי נכון ובהקפדה נכונה של נטילת התרופות, מאורע כזה לא מתרחש ולא משנה אם האישה בגיל הפוריות או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם יש סיכוי להריון?שיר04/08/2010
בת 44 . לאחר טיפול ivf החזרה של עובר ב- 29.7 .
תמיכה של 2 אנדומטרין ביום.
חשה נפיחות רבה מאוד ומטע כאבים בשדיים. כמו כן שמתי לב שמאז ההחזרה התווספו למשקלי
2 קילו( ולא משום שהתחלתתי לאכול יותר,אלא דווקא הפחתתי באוכל).
האם יש סיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לסמוך על התופעות
פרופ' אלכס סימון05/08/2010תופעות אילו אינן בהכרח סימן להריון אלא ביטוי לטיפול ההורמונאלי אותו את מקבלת. רק 14 יום לאחר ההחזרה נדע אם הרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יתכן שאני בהריון ?אופירה04/08/2010
המחזור שלי מאחר כבר ב- 4 ימים, דבר שאף פעם לא קרה, ובבדיקת הריון ביתית שנעשתה הבוקר התקבלה תשובה שלילית. מאחוריי כבר שני טיפולי הפרייה, ובחודש האחרון החלטתי לנסות עם בעלי בימי הביוץ שלי, לעשות זאת בצורה הטבעית. מצד אחד אני נרגשת י מאוד מעצם האיחור במחזור, מצד שני ידוע לי שבשלב הזה כבר היתה צריכה להתקבל בבדיקת הריון ביתית תשובה חיובית... מבולבלת, ומאוד רוצה להיות אמא !!!!
מה יכולה להיות הסיבה לאיחורבמחזור ? האם ייתכן שאני בכל זאת בהירון ?
ביום ראשון הקרוב אבצע בדיקת דם, עד אז המתח יטריף אותי, אשמח לקבל תגובותיכם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ד''ר דוד ישי04/08/2010יתכן שאת בהריון . אבל , אם בעוד כמה ימים עדיין לאיופיע וסת והבט יהיה שלילי , לכי לרופא לבדיקה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אופירה04/08/2010תודה ד"ר ישי. אעדכן במידה ויהיו בשורות טובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ישי שלום
אופירה בן דוד08/08/2010ד"ר ישי שלום
היום ביצעתי בדיקת דם שתוצאתה שלילית( בטא מתחת ל- 3), והמחזור עדיין מאחר להגיע.
אני מטופלת שלך ב- IVF (במידה ולא זיהית ), האם אני יכולה/ צריכה להגיע אליך להבדק, או שמא עליי לפנות לרופא נשים אחר ?
אני מתחילה להיות מאוד מודאגת, ברור לי שאת הסיבות לעיכוס במחזור ניתן יהיה לגלות בבדיקת רופא, אשמח להיבדק על ידך.
תודה, אופירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום שמתאחר
ד''ר דוד ישי09/08/2010שלום. אם לא קבלת עדיין וסת תתקשרי מחר אלי ליחידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופירה יקרה
ל05/08/2010היי אופירה, מקרה דומה קרה לי לפני חצי שנה, מחזור אף פעם לא מאחר לי ולו בשעה, קרה שאיחר לי מעל שבוע ושתי בדיקות יצאו שלילי, הלכתי להומאופט ולפני שאפילו פציתי פה הוא הרגיש שיש לי חסימה, שהדם לא זורם, הוא עשה לי מסז' חזק מאוד בגב ואחרי יומיים קיבלתי מחזור.
אני מקווה שאצלך מתבשל משהו חדש.
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אופירה05/08/2010תודה רבה, מקווה שבמקרה שלי זה יסתיים בהריון ! האמת שלא ידעתי שמחזור יכול להתעכב בגלל חסימה.....רק בריאות, ובהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר פתיחת תיק פוריות כמה שאלות...מור04/08/2010
שלום רב,
היום פתחנו תיק פוריות ונפגשנו עם רופא מתמחה בבית החולים.
הבעיה שלנו היא ספירה 52 מליון ריכוז 15 ומורפולגיה 4%. בנוסף בעלי עשה אולטרסאונד והתוצאה הייתה וריקולציה באשך שמאלי לאחר בדיקה של הבטן, וורידים מורחבים 0.39...
כאשר נפגשנו עם הרופא הוא לא ידע להגיד לנו מה אנחנו מיועדים לעשות וניגש עם התיק לסגן מנהל המחלקה ותוך שנייה חזר ואמר שאנחנו נתחיל בטיפול הזרעות עם התערבות הורמונלית .
השאלות שלי הן:
1. האם לא קפצנו מהר מדי להורמונים? ( אני קצת חוששת בשל אמא שחולה בסרטן השד)
2. אני שמעתי שחובה לעשות צילום רחם לפני התערבות הורמונלית בזריקות, האם זה נכון ? אם כן, לא הומלץ לי על הבדיקה.
יש לציין שאני לא סבלתי בעבר מדלקות באגן וכו'..
ועל פניו נכון להיום נראה שהכל תקין אצלי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בת 27 ובעלי בן 30
מור04/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיק פוריות
ד''ר דוד ישי04/08/2010זה עניין של גישה. אני הייתי ממליץ להתחיל במעקב ביוץ והזרעה ( בתנאי שיש לך מחזור סדיר ) כ"כ הייתי ממליץ שלפני מעבר לטיפול תרופתי תעשי צילום רחם. כמובן שצריך להתיחס מאד ברצינות לעובדה שלאימך סרטן שד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מולארי = הריון כימי ?ש.04/08/2010
?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון מולארי
ד''ר דוד ישי04/08/2010בהחלט לא. זה הריון לא תקין שדורש ריקון מוחלט של הרחם מעקב אחר הבטא והמנעות מהריון חדש לתקופה מסויימת ( עד שנה , תלוי בסוג המולה )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד'ר שחר קול היקר.ש.04/08/2010
שלום רב,
אני לפני תרומת בצית באלישע.
זקוקה גם לתרומת זרע.
שאלתי: האם ניתן לקבל תרומת זרע באיסידה קייב - בלי שאסע לשם ?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובה.
ש.05/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית
פרופ' שחר קול05/08/2010לרוב המטופלות בוחרות תורם זרע מבין רשימת התורמים שבבנק הזרע של אלישע.
הזרע מוטס לקייב ומשמש להפריית הביציות הנתרמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)