מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מנסה כבר כמעט שנה להיכנס להריוןפרופ` דוד בידר05/08/2010
שלום דר',
אני בת 34 מנסה כבר כמעט שנה להיכנס להריון. יש לי ילד בן 3
עשיתי בדיקות דם ביום ה4 של המחזור :
PROLACTINE-63 619 ( 63 ) 59.4
LH-4.7
FSH-4.8
E2-360
testosterone total-1.7 2.6( 1.7 ) 0.5
hydroxyprogesterone 17 -2.4
DHEA-S 1.98 11.67 ( 1.98 ) 0.95
עשיתי גם אולטראסאונד אגן קטן ביום 14 למחזור
שבו נמצאו מספר זקיקים קטנים בכל שחלה,
רירית רחם בעובי 10 מ"מ
כתוב גם שהרירת סדירה ,הד קו אמצע ושלוש שכבות
אין נוזל בדוגלס
ובנוסף שחלה אחת היתה גדולה מהשניה עם רגישות מסויימת
שחלה ימין-23x21 מ"מ מבנה וגודל תקינים
שחלה שמאל-36x32 מ"מ מבנה וגודל תקינים
האם התוצאות תקינות? האם כדאי להתחיל בירור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור
פרופ' שחר קול06/08/2010כן, אם בתום שנה של ניסיון להרות עדיין לא הושג ההיריון המיוחל, יש מקום לפנות לרופא נשים לברור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרירניםלוליטה05/08/2010
שלום לכולם ,
אני רוצה לדעת העם אני מתחילה טיפול עם תרופה איקוקלמין , זה לא יזיק לשרירנים הקטים שלי ?הם לא יגדלו יותר?
תודה שאתם קיימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירנים
ד''ר דוד ישי05/08/2010יש אפשרות קטנה שהשרירנים יגדלו מעט בעקבות עלית ההורמונים כתוצאה מהטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצוברחתורד05/08/2010
אני מקווה שהשאלה שלי לא תהיה מבולבלת מידי אני נמצאת ביום ה14 להחזרה והבטא 23 האם יכול להיות שמהלך הימים שעברו הבטא הייתה גבוהה יותר והיא ירדה או שרק עכשיו מתחיל תהליך ההריון והערך שלו הוא תקין למרות שהוא נמוך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
ד''ר דוד ישי05/08/2010קשה לדעת מה היה לפני. אבל בהחלט אפשרי שמדובר בהריון תקין , גם אם הרמה מעט נמוכה מהצפוי. חשוב איך תהיה עלית הבטא בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת מוקפאשיר05/08/2010
שלום ותודה מראש
בת 30 , לפני כ- 3 שנים IVF הוחזרו 2 עוברים וברוך השם יש לי תאומים, כיום 3 ימים לאחר החזרת מוקפא אחד שנותר בעל 7 תאים , לפי דברי הרופא שרד בשלמותו, רירית 11 מ"מ על בסיס מחזור טבעי, רציתי לשאול מה הם הסיכויים לקליטתו אני פשוט במתח נוראי (מקבלת אנדומטרין 300 מ"ג ביום) תודה, תודה, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בסביבות 25%
ד''ר דוד ישי05/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום .. בבקשה תשובה לפני שאיבה .ריקי05/08/2010
היום יום ה9 מתחילת הזריקות גונל 112.5 והחלפתי למנוגון אמפולה וחצי ,
הערכים e2-3685.8
פרוגסטרון 1.1
זקיקים:
ימין :17
שמאל: 10.13.14.13.19
ברצוני לדעת בבקשה מדוע הפרוגסטרון לא עולה ?
האם המצב כזה אני כבר לפני שאיבה או אצטרך עוד מתן זריקות ?
אני רוצה לציין שהפרייה אחרונה הייתי בגירוי יתר של e2 13000 כמעט.
אני מפחדת שהרופא יגיד לי עוד זריקותוזה יידחה עד אחרי שבת ולא יהיה במעקב דם וזקיקים ושוב יהיה גירוי יתר.
מאוד אודה לכם לתשובה (הרופא שלי לא עונה כבר המון זמן )
תודה מראש ריקי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה
ד''ר דוד ישי05/08/2010הפרוגסטרון צריך להיות נמוך בשלב הזה.
את עדיין לא מוכנה לשאיבה. אני מניח שהפעם קבלת מינון נמוך יותר ושההפעם לא תגיעי לערכים גבוהים מדי של E2.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד לחוצה בבקשה עוד שאלה קטנה
ריקי05/08/2010ממה שהבנתי הפרוגסטרון לא תואם ... שוחחתי עם הרופא הוא אמר לי להגיע מיד לבדיקה ואני הייתי נורא רחוק ולא יכולתי אז הוא אמר שאזריק דקפ ואמפולה וחצי של מונוגון.
מדוע הרופא רצה לבדוק אותי כול כך בהול מה לא טוב בבדיקות שלי?
האם זהו מצב של גירוי או ההפך?
מאוד מודה על הענותך לא פשוט לעבור את זה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאורד05/08/2010
בת 41 אחרי מספר טיפולים תוצאת הבטא מהיום 23 האם יש סיכוי להריון תקין או שלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש סיכוי
פרופ' שחר קול05/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- OHSS-דחוףדניאלה05/08/2010
עברתי שאיבה ביום ראשון,(18 ביציות.)החזרת עובר בודד שלשום,מאתמול בבוקר שלשולים מלווים בכאבי בטן תחתונה,היום בלילה גם נתפסו לי השרירים באזור בית החזה,
ממצא רופא נשים:גירוי יתר שחלתי דרגה קלה:
שחלה ימנית:57*31,ישמאלית 43*73 עם ממצאים צסטיים צלולים עד 30 מ"מ רירית 1.5 ס"מ
יש לציין שהיחידה הורתה עלי להזריק אוביטרל היום בבוק'ר ועשיתי זאת
מה תהיה ההשפעה של האוביטרל?
האם זה צפוי להחמיר?
האם יש סיכוי רב יותר להריון?(הסיכוי אצלי גבוה מלחתחילה לאור הצלחת עבר ונתונים טובים)
האם למרות שהוחזר עובר 1 יש מתב להריון מרובה עוברים בעקבות הנתונים הנ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאלה שלום
פרופ' שחר קול05/08/2010אם הוחזר עובר אחד הסיכוי להריון תאומים הוא קטן מאוד (זהים, מעובר אחד).
לגבי גירוי היתר - מציע להגיע ליחידה בה את מטופלת לבדיקה, וכן לשקול המשך מדיניות התמיכה הלוטאלית.
באופן כללי - גירוי יתר עלול להחמיר אם מושג הריון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
דניאלה05/08/2010ותודה על המענה המהיר
נבדקתי שוב הפעם אצל רופאה אחרת מהקהילה שאמרה שאין גירוי יתר,כי אין נוזל בחלל הבטן,
אני מאוד מבולבלת כי אני מרגישה כאבים בבטן התחתונה ובאזור בית החזה,וכל התופעות ממשיכות,
כמו כן יש לי את הממצאים מהבוקר...
אם זה לא גירוי אז מה זה?
אם זה משהו ויראלי זה יכול להשפיע על קליטת העובר?(וחבל לי מאוד על הטיפול כי הנתונים היו מצויינים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול06/08/2010לפי ההגדרה היבשה הגדלת שחלות היא כבר גירוי יתר קל. איך בדיוק נגדיר את המצב באופן מילולי - לא ממש חשוב.
לדעתי, יש להתייעץ עם הגורם המטפל בך (רופא פריון או יחידת IVF ) , שכן הוא יודע בדיוק את ההיסטוריה שלך, ואת הפרוטוקול שקיבלת , ולכן עשוי להגיע למסקנות הנכונות.
מחלה ויראלית שאינה מלוה בחום גבוה לא תשפיע על התוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול-המשך
דניאלה07/08/2010ביומיים האחרונים הוטב לי מאוד לאחר שנחתי ושתיתי,אין לי כמעט כאבים ואם כן מאוד מאוד מינוריים,
כנראה היה זה גירוי קל מאוד?
אולי היה וירוס?
האם זה מרמז שלא נקלט הריון?
האם טעיתי שבחרנו יחד להחזיר עובר אחד?(חבל על העוברים היפים האלו שהלכו להקפאה)
(בני היה עובר הרבה פחות טוב מהעובר הנכחי,והחזירו בזמנו 2 באכות 2-3)
הרירית שלי תמיד מאוד יפה וטובה גם עכשיו היא 1.5 ס"מ האם זה יכול להעיד שמתרחש שם משהו?(היתה 16 מ"מ תלת שכבתית לפני שאיבה)
תודה רבה וסליחה על השאלות הרבות אבל אין לי כל כך למי לפנות ( :* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.....
דניאלה08/08/2010...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןהילה05/08/2010
שלום, לפני 15 ימים הפסקתי לקחת איקקלומין ולפני כ- 3 ימים התחילה רגישות בשידיים, האם זה תופעת לאוי של איקקלומין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול05/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהגלית05/08/2010
שלום רב,
לפני 4 ימים עברתי החזרת עוברים מוקפאים על בסיס מחזור ביוץ טבעי, קיבלתי תמיכה של קרינון אחד ליום.
לא יצא לי לקחת את הקרינון מסיבות שונות, האם זה בסדר שאתחיל לקחת היום או שזה מאוחר מידי? והאם העובדה שלא לקחתי עד כעשיו יכולה להפריע להשרשה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעי
פרופ' שחר קול05/08/2010עקרונית מחזור ביוץ טבעי אינו אמור להתבסס על תרופות.
אם היה ביוץ תקין, אין צורך בכל תמיכה.
קרינון לא יפריע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליעידית05/08/2010
שלום רב לכם
רופאים נפלאים,
קיבלתי היום, יום חמישי מחזור ואני רוצה לעשות פרופיל הורמונלי, היום השלישי של הדימום יוצא יום שבת,
האם בדיקה מחר , היינו יום שני של דימום תספק תוצאות אמינות.
אודה לכם על תשובתכם,
בברכה,
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו שוב אני....
עידית05/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיף ביום ראשון
ד''ר דוד ישי05/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאיים היקרים תעזרו לי!!ניר05/08/2010
שלום רב, הפסקתי גלולות החודש והמחזור(שבסיום החפיסה האחרונה) הגיע ב18.7. מאתמול בצהריים (3.8)- 17 יום לאחר יום הדימום הראשון אני מרגישה מיחושים(לא ממש כאבים) בבטן התחתונה שמקרינים מעט לגב התחתון.ביום שלישי היתה הפרשה חלמונית. האם ייתכן כי אני מבייצת עכשיו? המיחושים באים והולכים....או שזה קשור לכך שהגוף מתרגל לשינויים לאחר הגלולות.?או שיש לי בעיה?כמו כן אציין כי היה לי מחזור סדיר לפניי הגלולות אך חלפו 10 שנים.אני בהיסטריה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צליל שלום
פרופ' שחר קול05/08/2010כן, יתכן ואת סביב הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשה לגבי רמת הפרוגסטרוןחסויה05/08/2010
שלום רב אני 6 ימים לאחר ביוץ על פי מעקב זקיקים, בבדיקת פרוגסטרון היום התקבל ערך של 38.2 רציתי לדעת האם זה תקין?? האם זה ערך נורמלי לשלב והאם יכול לתמוך בהריון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערך תקין.
פרופ' אלכס סימון05/08/2010כל רמה מעל 20 טובה היא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתר 10 יום מהזרעה?שלי05/08/2010
שלום רב,
לפני 11 יום קבלתי זריקת אוביטרל. לפני 10 ימים בוצעה הזרעה.
נוטלת תמיכה וגינלית - אוטרוגסטן.
בימים האחרונים חשתי נפיחות בבטן התחתונה ולחץ באזור השחלות ושלפוחית השתן.
מהערב - בטן נפוחה מאד, ותחושת לחץ הן בבטן התחתונה והן בבטן העליונה.
רמות הורמונים: פרוגסטרון > 127 E2 = 58900
1. האם ייתכן ומדובר בגירוי יתר 10 ימים לאחר ההזרעה?
2. האם יש משהו שניתן לעשות כדי להקל בסימפטומים?
3. יש צורך לגשת לבית חולים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר OHSS
פרופ' אלכס סימון05/08/2010אומנם גירוי יתר גורם לתופעות. מחייב שתיה מרובה ואף בדיקה של רופא.
גשי לרופא לבדיקה.
מצד שני, התעודדי, גירוי יתר אומר שמתקיימת פעילות הורמונאלית ענפה בגופך, יתכן כתוצאה מהריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכויטלי05/08/2010
שלום רב,
אני בת 42. ללא ילדים ומעוניינת בהריון. בעקבות מחזור ארוך מן הרגיל (תשעה ימים) בצעתי מעקב זקיקים שהראה ביוץ תקין ורירירת תקינה אולם לתדהמתי ואפילו לתדהמת הרופא, בבדיקת הפרופיל ההורמונאלי שביצעתי ביום ה-16 למחזור ה FSH היה 17! למרות שהבדיקה נעשתה ביום ה-16 של המחזור הרופא התייחס אליה בהתאם לפרמטרים הרלוונטיים (כגון בהלימה ל - LH) כך שלצערי הרב הנתונים אינם מעודדים. עם זאת הרופא בכל זאת הציע לי לחזור על הבדיקה ביום השלישי של המחזור ואמר שלפעמים לפעמים יתכן FSH נמוך יותר. הייתי רוצה לדעת האם מנסיונכם ידוע לכם על נשים שהצליחו להרות עם FSH כל כך גבוה בגילי? האם נתקלתם בנשים שכאשר חזרו על הבדיקה ביום השלישי של המחזור התוצאות היו מעודדות יותר? אודה על כל אינפורמציה בנושא כי העניין הזה פשוט שבר אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה אחת לא די בה
פרופ' אלכס סימון05/08/2010חזרי על הבדיקה ביום 3 כי יתכנו טעויות ושינויים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
טלי05/08/2010תודה רבה - אעשה זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בתרומה לפני החזרהדורית04/08/2010
שלום רב,
אני לפני החזרת עוברים מתורמת וחברתי שחזרה כעת מחו"ל לטיפול ע"י תורמת קיבלה מחזור יומיים לפני החזרת עוברים מתורמת.
שאלתי היא האם מטופלות בגיל הפוריות הזקוקות לתרומה צריכות לחשוש שלפני החזרת עוברים תקבלנה מחזור ?
האם אפשר להחזיר עוברים במחזור ?
למה דבר כזה קורה האם הטיפול לקוי ?איך קורה דבר כזה?
עזרתכם בבקשה אני חוששת שדבר כזה יקרה גם לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומה
פרופ' אלכס סימון05/08/2010קיים פורום תרומת ביצית
לא צריך לקבל מחזור לפני החזרת העוברים. זה תהליך לא תקין. בטיפול הורמונאלי נכון ובהקפדה נכונה של נטילת התרופות, מאורע כזה לא מתרחש ולא משנה אם האישה בגיל הפוריות או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)