מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחפשת את ד''ר דוד בידרנטלי04/08/2010
אני מחפשת ד''ר בידר דוד ,שמעתי שהוא כבר לא מקבל באסותא מכבי .איך אני יכולה לקבוע תור לד''ר בידר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוא כאן. הביטי למעלה.
ש.04/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםנטלי04/08/2010
האם צריך מעקב זקיקים במתן אקיקלומין. ואם לא,מתי עושים מעקב זקיקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים
ד''ר דוד ישי04/08/2010אפשר לעשות מחזור טיפול של איקקלומין ללא מעקב זקיקים ובתנאי שהזרע תקין. אני מאד לא בעד. וממליץ שכל טיפול שכרוך במתן תרופות ילווה לפחות במעקב אולטרסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי
יסמין04/08/2010היי נטלי .... אני בידיוק היום התחלתי לקחת איקקלומין והרופאה שלי אמרה לי לעשות אולטרסאונד ביום 16 או 17 .... למעקב זקיקים ...מאיפה את ? אני שמחה לשמוע שיש עוד מישהי כמוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהדניאלה04/08/2010
אני יום אחרי החזרה של עובר יחיד,
קבלתי אחרי ההחזרה מוקסיפן שכנראה גרם לי לשלשולים(האמנם?)
האם זה יכול להשפיע על העובר?
שאלה נוספת וקצת טפשית אבל מציקה:
יום אחרי יש לי קצת ספק שהעובר הגיע לרחם כי לא בקשתי שיראו לי אותו באולטרסאונד,וההחזרה היתה קצת ארוכה ולא קלה האם זה בטוח שהוא שם?(היו שם 2 רופאים ואחות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקסיפן
ד''ר דוד ישי04/08/2010למוקסיפן או לשילשול אין השפעה על הסיכויים להצלחה
איך אפשר להשיב על השאלה השניה ? אני מניח שאם לא נאמר לך אחרת , העובר במקום ( ככל שאפשר להגיד כזה דבר גם כאשר מחזירים אותו תחת הנחית אולטרסאונד )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד'ר דוד ישי היקר :ש.04/08/2010
שלום רב,
אני לפני תרומת בצית ותרומת זרע.
קבעו לי תור אליך, לבנק הזרע - בה"ח "כרמל" רק בעוד 3 שבועות.
ניסיתי להשיגך היום טלפונית ולא הצלחתי.
אני חייבת להגיע מוכנה עם כל תשובות הבדיקות הנדרשות.
לכן, שאלתי היא:
איזה תשובות מעבדה נדרשות ע"מ לקבל תרומת זרע ?
{ קיבלתי מהיחידה, להביא בדיקות פרופיל הורמונלי,
אך, מכיוון שמדובר גם בתרומת בצית, נראה לי לא רלוונטי}.
אשמח לפירוט הבדיקות הנדרשות.
בתודה מראש ובברכה: ש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות לבנק הזרע.
ד''ר דוד ישי04/08/2010צריך בדיקות של סוג דם , נוגדנים לאדמת , TPHA , HCV , HBsAg , HIV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד'ר דוד ישי היקר - תודה רבה !
ש.05/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעמור04/08/2010
בוקר טוב לכל הרופאים,
להלן בדיקת זרע של בעלי ,
הרופא הסביר פחות או יותר ולא כל כך הבנתי אותו.
אם אפשר בבקשה להסביר לי מה פרוש .
COMPLETE LIQUEFACTION : YES
VISCOSITY : NORMAL
PH: 7.8
VOLUME:4.20 ML
CONCENTRATION: 36.0 MILLION / ML
MOTILITY: 1 HR AFTER EJACULATION : 55%
(GRADE OF MOTILITY (i-iv
HR 1 AFTER EJACULATION : II III IV
VITALITY: 1 HR AFTER EJACULATION :77%
1% : (NORMAL MORPHOLGY (WHO 1999
IMMATURE FORMS :
ERYTHROCYTES: NO/0
LEUKOCYTES: FEW
1million/ml>
bacteria :
AGGLUTINATION:
fructose:
1000MICROGRAM/ML <
PHAGOSPERMIA :
מורפולוגיה : נבדקה ע"י שתי עובדות .
PARTICIPANT IN UK NEQAS ANDROLOGY SCHEME
הבנתי פחות או יותר שמשהו לא תקין, הייתי רוצה לדעת לאחר הפיענוח :
אם יש סיכוי שתוצאות זרע לאחר כמה חודשיים יניבו תוצאות שונות ?
האם תזונה משפרת תאי הזרע?
והאם איפשרי להיכנס להריון באופן טבעי אם הבדיקת זרע הנוכחית+ שחלות פוליצטיות ?
תודה רבה רבה
ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
ד''ר דוד ישי04/08/2010הזרע תקין בכל הפרמטרים למעט המורפולוגיה. יש אפשרות לשינוי מסויים בבדיקה חוזרת . לא ידוע לי על השפעה מטיבה של מזון על המורפולוגיה אם כי אינני יכול לשלול את האפשרות בודאות . אם את מבייצת , אפשר שתהרי באופן טבעי אבל הסיכויים נמוכים מהרגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד שאלה ברשותך
מור04/08/2010אם רק הבעיה היחידה היא המרפולוגיה ..אז מה הפיתרון למצב שלנו ?
מה אתה מציע לעשות בשלב זה , אמרו לי שיש תוסף תזונה בשם VITAMALA שמשפר את המרפולוגיה , מה ידוע לך על ויטמין זה ?
מה השלב הבא לדעתך ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרע
ד''ר דוד ישי04/08/2010שוה לנסות את התכשיר. ובכל מקרה לחזור על בדיקת הזרע ברווח של חודש חודשיים. אני מציע בשלב ראשון לעשות טיפולי הזרעה , בהתחלה ללא תרופות ואח"כ עם תרופות. במידה שלא תצליחי להרות בדרך הזאת לעבור לטיפול IVF.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משככי כאבים- האם מותר ליטול?me04/08/2010
שלום
אני בשבוע 6 להריוני אחרי טיפול IVF אחד, ורציתי לדעת אם יש איזושהי מניעה מנטילת משככי כאבים כמו אדוויל ואופטלגין.
תודה מראש
ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסור בתכלית האיסור..
מייקי04/08/2010אדוויל מזיק מאוד לעובר לגבי אופטלגין אין לי מושג.
הכי טוב אקמול ושינה טובה.
אבל רק אקמול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
ד''ר דוד ישי04/08/2010אופתלגין אפשר. עדיף להמנע מאדוויל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערכה-מתי אני אמורה לקבל מחזור ?שואלת04/08/2010
שלום לרופאים,
האם תוכלו לעזור לי להעריך מתי אני אמורה לקבל מחזור על פי הערכים הבאים ?
רירית 4.5
זקיק אחד 15 מ"מ, השאר קטנים
אטרדיול 1645
פרוגסטרון 1.2
שאלה נוספת, האם ניתן לקבל מחזור במהלך נטילת פרימולוט (5 ימים) ? כמה ימים לאחר שסיימתי לקחת את הפרימולוט אקבל מחזור ?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערכה
ד''ר דוד ישי04/08/2010הערכים מצביעים על מצב לפני ביוץ או זמן מאד קצר אחריו.
לעיתים מופיע הדימום תוך כדי פרימולוט. הוא צפוי להופיע לא יאוחר מ5 ימים אחרי סיום התרופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי דימום במהלך פרימולוט
שואלת04/08/2010ד"ר, תודה רבה. שאלה נוספת:
כתבת שיכול להופיע דימום במהלך פרימולוט. אני צריכה להתחיל פרוטוקול קצר -
האם המשמעות היא שעליי להתחיל את הזריקות ברגע שמתחיל הדימום או בכל אופן לסיים את חמשת הימים של פרימולוט ואז להתחיל ? זה מעט מבלבל.. וזה חשוב לי כי יש סיכוי שאהיה בחו"ל (עם הזריקות לצידי)
הרבה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום
ד''ר דוד ישי04/08/2010אם הדימום חזק , את יכולה להתיחס אליו כאל וסת והתחיל לספור ממנו. אבל אל תעשי את זה בלי לקבל אישור מהרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןיסמין04/08/2010
אני צריכה להתחיל לקחת איקקלומין היום ואני ממש בלחץ ... האם יש תופעות לוואי לכולן או שכל אחת זה שונה ויכול להיות שבכלל לא יהיו תופעות לוואי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל חשש
קרן04/08/2010אני בסבב איקקלומין כבר בפעם הרביעית , רציתי להרגיע אותך שהשד לא כזה נורא.
לי אין שום תופעת לוואי מלבד בטן נפוחה. אל חשש. שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן
יסמין04/08/2010תודה רבה ....
זה לא משמח אותי לשמוע שאת כבר בפעם הרביעית :-) אני בציפייה שזה יצליח בפעם הראשונה .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיקקלומין
ד''ר דוד ישי04/08/2010התופעות לואי אינן הכרחיות ואינן שכיחות וגם כשישנן הן לא רציניות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתרגילי04/08/2010
שלום רב,
יום 12 למחזור, אחרי מנוגון, 4 זקיקים סביב 18 מ"מ, אסטרדיול 4600, האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי למנוע תופעות של גירוי יתר? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי יתר
ד''ר דוד ישי04/08/2010לא סביר שעם תגובה כזאת תפתחי גירוי יתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי החזרת מוקפאיםסיון04/08/2010
שלום,
עברתי החזרה כפולה של מוקפאים: ראשונה ב- 28.7, והשניה ב- 01.08.
ב- 02.08 כבר חזרתי לעבודה ולתפקוד יחסית מלא (לא מרימה דברים כבדים, משתדלת לא להתרוצץ יותר מדי).
מההחזרה השניה אני סובלת מעצירות (מה שלא קרה לי אחרי הראשונה...), ומאתמול בבוקר התחילו כאבים בבטן תחתונה בכל פעם שאני צוחקת, מתעטשת או משתעלת. בערב זה הפך לכאבי בטן תחתונה (ממש באזור המפשעה) - כמו דקירות וצריבות מבפנים...
האם מדובר בתחושות טבעיות או שעדיף להבדק?
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר דוד ישי04/08/2010העצירות , אולי בגלל הפרוגסטרון. הכאבים נשמעים לי די חריגים. אני ממליץ שתבדקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובהטלי03/08/2010
התחלתי לקחת פרוגינובה 3 פעמים ביום ביום השלישי של המחזור
הרופא אמר לי להגיע ביום ה11 לאולטראסאונד אבל בגלל שזה יוצא שבת אני יגיע ביום ה12
האם זה לא מאוחר?אציין שטיפול קודם בזמן נטילת איקאקלומין היה לי ביוץ מוקדם.
ואם אולטראסאונד מספיק או שצריך גם בדיקת דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום 12 אינו מאוחר מדי
ד''ר דוד ישי04/08/2010אין צורך בבדיקת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטלי03/08/2010
האם חייב לקחת פרוגינובה אחרי אוכל?
יצא לי לקחת פעמיים על בטן ריקה ,יכול להיות אם זה בעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד''ר דוד ישי04/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנוחה לאחר החזרת עובריםאמנון03/08/2010
רציתי לדעת כמה זמן צריכים לנוח לאחר החזרת עוברים
פשוט כל אחד אומר לנו משהו אחר ואנחנו מבולבלים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנוחה
ד''ר דוד ישי04/08/2010אין שום הוכחה שצריך בכלל לנוח , מיד אחרי ההחזרה או בימים שאחרי. כל יחידה נוהגת אחרת. אצלנו , בבי"ח כרמל , האישה קמה מהמיטה והולכת הביתה מיד אחרי ההחזרה עם המלצה להמנע מעבודה במשך 3 הימים שאחרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאדנה03/08/2010
עשיתי החזרה של שני עוברים על בסיס ביוץ טבעי, לוקחת 2 אנדומטרין ביום (מחר מסיימת תמיכה)
תוצאות בטא:
יום ראשון -בטא 36 היום -(שלישי) בטא 102 האם זה תקין? והאם צריך עוד בדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההחזרה נעשתה ב 20/7
דנה03/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
דנה04/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא יקר - דילגת עלי, אשמח לקבל
דנה04/08/2010תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
ד''ר דוד ישי04/08/2010רמת הבטא תקינה . העליה ברמה טובה גם היא . המשך המעקב הוא באולטרסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דנה04/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת זריקות לחו"ל - פרוטוקול קצר ?שואלת03/08/2010
שלום רב,
בשבוע הבא אתחיל פרוטוקול קצר. חציו הראשון "נופל" על טיול באירופה וברצוני להבין האם יש לי אפשרות לקחת איתי את הזריקות (דקאפפטיל, גונאל וקלקסן) איתי לחו"ל והאם ניתן להעלות אותן לטיסה ללא בעיה - האם תוכלו לתרום לי מהידע שלכם בנושא זה ?
בהנחה שהתרופות בצידנית עם קרחון, האם חברות התעופה מאפשרות לעלות עם תרופות לטיסה ?
האם התרופות בטוחות בצידנית במשך 5-6 שעות ?
האם קלקסן זקוק לקירור ?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם על שאלתי - אנא שימו לב
שואלת04/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות לחו"ל
ד''ר דוד ישי04/08/2010מאחר שאני לא בטוח בעצמי , אני מציע שתפני לנציגות הרפואיות של החברות שמוכרות את התרופות ותבררי איתן מהם התנאים האופטימליים להחזקת התרופות במהלך הטיול. המידע שתקבלי מהן יהיה הרבה יותר מדוייק . לגבי העלאת התרופות למטוס והכנסתן לחו"ל , אני ממליץ שתקחי איתך מכתב , רצוי באנגלית , על הטיפול שאת עוברת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזריקות לחו"ל
שקד05/08/2010שלום לשואלת,
מניסיוני האישי אין שום בעיה לקחת זריקות איתך לחו"ל, אין שום בעיה להעלות את הזריקות איתך למטוס.
לי אישית לא היתה צידנית אלא רק את המעטפה השומרת על הקור ובעליה למטוס נתתי לדיילת לשים אצלה במקרר את הזריקות. זה קרה לי כבר מס' פעמים ואף פעם לא ניתקלתי בסירוב מצידם אלא ביחס ידידותי ביותר, תאמרי שאילו תרופות שצריכות להיות במקרר והם יקחו ממך ואחרי הנחיתה תתזכרי אותן ויחזירו לך.
בשדה תעופה שימי את הזריקות בתיקך האישי שנמצא איתך עדכני שיש לך תרופות פוריות ויש מחטים ואין עם הנושא שום בעיה.
ב ה צ ל ח ה ! ! !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)