מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שבוע 6נועה03/08/2010
שלום אני בשבוע שישי וקצת מודאגת הייתי אתמול אצל הרופא באולטרא סאונד
והוא ראה דימום ברחם ואמר שנחכה ונראה מה יהייה.. האם זה קורה שיש דימוים ברחם בהריון?? בנוסף הוא ראה שק הריון ושק חלמון וראה את העובר אבל הוא אמר שהוא קטן ולא מצליח לראות יותר מדי את העובר.
ולבוא עוד שבוע האם זה תקין לשבוע שאני נימצאת בו?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושכחתי לציין משהו חשוב
נועה03/08/2010היום עשיתי בדיקת בטא ויצא בטא 17004 אני בשבוע 6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 6
פרופ' אלכס סימון03/08/2010אין הכרח בשבוע זה לראות דופק. בעוד שבוע צריך יהיה לראות דופק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהדניאלה03/08/2010
עברתי היום החזרה של עובר אחד דרגה A ללא שברים,
בבחזרה היתה קצתץ קשה,לקחה קצת זמן והיה מעט דימום מצוואר הרחם(בסוף העובר הגיע למקומו)
האם צןרת ההחזרה והעובדה שלא הלכה חלק פוגעת בסיכויים להריון?
האם עשיתי נכון שהחזרתי עובר 1(יש לחץ מצד היחידה להחזיר אחד יפה)כשהיו לי 7 עוברים יפים?
ההרירית שלי תמיד מאוד יפה(במראה ובגודל 16 מ"מ)האם זה עוזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה
פרופ' אלכס סימון03/08/2010דימום מהצואר לא ישפיע על סיכויי ההריון ובעיקר אם העובר הגיע למקומו.
עובר אחד להחזרה באיכות טובה מביא שיעור הריון בדיוק כמו 2 עוברים יפים באיכות טובה רק חוסך את בעיית התאומים והפגות המלווה אותה בחלק מהמקרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?רוני03/08/2010
12 יום אחרי החזרת שני עוברים ,
בטא - 77
נמוך מדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
רוני04/08/2010בטא 77 , 12 יום לאחר החזרת שני עוברים,
נמוך מדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
חסויה04/08/2010הי , עד שהרופאים יענו אני יגיד לך שגם אני התחלתי עם בטא 77 והרופא אמר שזה טוב. לא נמוך מדי.
כמובן שצריך לחזור על הבדיקה אחרי יומיים ולבדוק הכפלה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקין
ד''ר דוד ישי04/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מחוץ לרחם- מתי הסכנה חולפת?me03/08/2010
שלום,
לצערי החצוצרה השמאלית שלי סתומה בנוזל, ויש לי שק נוזלים המדורג עפ"י גודלו בשליש הראשון.
כעת אני בהריון, בשבוע 6, אחרי טיפול ivf אחד יחיד ומוצלח, וביום א' יש לי אולטרסאונד ראשון.
מאחר וישנה סכנה כי ההריון התפתח או יתפתח מחוץ לרחם בגלל החצוצרה, שאלתי היא, עד איזה שלב ההריון הוא בסיכון ויכול להתפתח או לצאת מחוץ לרחם, האם במשך כל תקופת ההריון או עד שבוע מסויים?
תודה מראש,
ויום מוצלח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין
הילה03/08/2010שלום, לפני 15 ימים הפסקתי לקחת איקקלומין ולפני כ- 3 ימים התחילה רגישות בשידיים, האם זה תופעת לאוי של איקקלומין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיקקלומין
הילה03/08/2010סליחה, טעיתי במיקום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לכתבה אתמול ב-YNETמייקי03/08/2010
היתה כתבה אתמול בYNET שסיפרה על כך שתינוקות שנולדו לאחר טיפול של הפריה חוץ גופית, חשופים יותר או יש להם סיכויים גדולים הרבה יותר למומים, סרטן ואוטיזם וכו'... חלילה.
עד כמה זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה ו...........
מייקי04/08/2010גם אם אין תשובה לכתוב שאין תשובה זה משהו..
ראיתי ששאלות אחרות נענו אך זו לא.
אשמח להתייחסות.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבה
ד''ר דוד ישי04/08/2010התשובה אינה ברורה . יש מחקרים שמראים כך ויש מחקרים שמראים שאין הבדל. גם אם יש עליה , היא קטנה . והכי חשוב השאלה האם יש אלטרנטיבה. הלא אנשים אינם מגיעים לטיפולי IVF אם יש להם אפשרות להרות באופן טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומיטרין 4 ביוםאור03/08/2010
אני שבוע 6 נוטלת 4 אנדומיטרין ביום ולא מצליחה לישון בלילה . כל הזמן אני מרגישה רטיבות לא נשלטת ורצה לשירותים כל הלילה. למה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין
ד''ר דוד ישי03/08/2010תערבי את הרופא שלך. יתכן שיש לך זיהום בשתן או בנרתיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת ביציות אתמולמאיה03/08/2010
שלום
בת 26, אנדומיטריוזיס, אך מחזורים סדירים וביוץ טבעי. אתמול שאיבה ראשונה 4 ביציות, אך רק 2 הופרו. אמרו להתקשר שוב ביום שבת לראות אם התפתחו כמו שצריך.
הרופא המליץ לתת לגוף לנוח החודש ורק במחזור הבא לבצע את ההחזרה. האם יש בכך סיכויים גבוהים יותר להצלחה? או שהיה עדיף להתעקש להחזירם החודש? ( למרות שעכשיו כבר מאוחר מדי..)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנוחה לגוף
ד''ר דוד ישי03/08/2010בעקרון , עדיף אם אפשר , להחזיר עוברים טריים ולא מוקפאים אלא במצבים מיוחדים . מכיוון שאני לא יודע את הפרטים ואינני יודע מה היו שיקוליו של הרופא שלך כשאמר מה שאמר , לא אוכל להתיחס להביע את דעתי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "יבול הביציות"הללויה03/08/2010
שלום לרופאים היקרים,
שמעתי כאן כי קיימים גורמים רבים המשפיעים על כמות הביציות המושגת בטיפול, ללא קשר לתרופות הניתנות.
רציתי לשאול מה הם באמת הגורמים, כאשר מדובר באותו פרוטוקול ממש, בהפרש של שלושה חודשים בין שני הטיפולים, ולאחר שהושג בטיפול הראשון הריון, והפלה בשבוע 7.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבול ביציות
ד''ר דוד ישי03/08/2010מלבד מינון התרופות משפיעים על יבול הביציות של הטיפול גם גיל האשה , הרזרבה השחלתית ותנודות חודשיות שקשורות באיכות הזקיקים שהתחילו את תהליך ההבשלה באותו חודש של הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת וזקוקה למישהו שמביןאורית02/08/2010
שלום,
אני אחרי סבב שני של איקקלומין שבו בדיקת דם הראתה שיש ביוץ. מאז עברו 17 יום והופיעו:
1. כאבי מחזור חזקים מכרגיל
2. הכתמה יבשה מזה יומיים והולך ונחלש ללא דימום של ממש
3. בדיקת הריון שביצעתי ביום ה-17 ליתר בטחון יצאה שלילית
עד עכשו אם לא קיבלתי מחזור או שהמחזור היה לא נורמלי כמו עכשו הבנתי שזה כתוצאה מהפרעה בביוץ (כלומר שכנראה אין ביוץ). אבל עכשו, כשרופא מומחה קבע שאכן היה ביוץ הייתי מצפה שאם לא הצלחתי להכנס להריון לפחות המחזור היה מופיע בזמן או באופן נורמלי.
יותר קשה מהאכזבה של אי ההצלחה זה שאני לא מצליחה להבין מה לא בסדר?
הרופא שלי בחו"ל ושלח לי הודעה להתחיל לקחת גלולות נגד הריון "כשאקבל מחזור". האם זה נחשב שקיבלתי?
השאלה שלי בסופו של דבר היא האם יש איזה הסבר אפשרי למה שקרה כאן? מאוד יעזור לי להבין מה קורה. (יש לציין שאובחנתי כבעלת שחלות פוליציסטיות אם כי אני רזה)
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת
ד''ר דוד ישי02/08/2010צריך לעשות אולטרסאונד כדי לנסות להבין מה קרה. יש מס' אפשרויות
בעקבות האיקקלומין הרירית נעשתה דקה , כמו שקורה אצל חלק מהנשים , ולכן הדימום כ"כ מועט.
בעקבות האיקקלומין יש שיבוש הורמונלי , עם או בלי יצירה של ציסטה
הפחות סבירה אבל היותר אופטימית , הביוץ היה מאוחר ואת בכ"ז בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אורית03/08/2010תודה רבה עזרת לי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות ספירת זרעגלי02/08/2010
שלום רב
בעלי בן 45
כל המדדים של ספירת הזרע תקינים למעט המורפולוגיה שיצאה 7% בשיטת WHO ולא בשיטת
קרוגר.
מה זה אומר? האם עם תוצאה כזו יש בעייה בהשגת הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
ד''ר דוד ישי02/08/2010בעיקרון יש לירידה באחוז התאים התקינים השפעה על הסיכוי להרות , אבל נפח זרע גדול וריכוז גדול יכולים לפצות על הירידה , לפחות באופן חלקי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם צריך להיות בצוםטולי02/08/2010
לשם בדיקות דם לקרישיות יתר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד''ר דוד ישי02/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF-בדיקת USכוכב02/08/2010
לאחר IVF ראשון ומוצלח , 4/7 שאיבה , 6/7 החזרת שתי עוברים .
18/7 בדיקת בטא חיובית
באיזה שבוע אני ?
מתי לקבוע תור למעקב הריון אצל רופא ?
מתי לבדוק שק הריון ודופק?
האם לפתוח תיק בטיפת חלב או מספיק מעקב הריון במרכז בריאות האישה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי שאלות נפוצות
פרופ' אלכס סימון02/08/2010מעקב במרכז בריאות האישה
דופק רואים בשבוע 6-7 (אחרי שתעשי את החישוב)
מעל לכול לדעתי תשובות לשאלותייך תוכלי לקבל ביחידה בה טופלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא גבוהים מאודעינת02/08/2010
שלום רב,
בהריון ספונטני לאחר גרידה בשבוע 8 עקב עובר שלא התפתח. כרגע בשבוע 5, וסת אחרונה 1.7 , בטא ב-27/7 820 , בטא היום 15800, עקב העלייה המואצת בבטא הוזמנתי היום לאולטרסאונד לראות אולי יש תאומים ואז יסביר את ערכי הבטא. נצפה שק אך לא עובר. הרופא אמר שערך הבטא אכן גבוה לשבוע זה, ביקש לעשות בטא נוספת בעוד יומיים ואולטרסאונד עוד שבוע. אני כמובן בלחץ היסטרי ... האם יש סיכוי להריון להתפתח באופן תקין? האם סיכוי שתאומים ועדיין לא ניתן לראות? האם סימפטומים של הריון מולרי?...... המון תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצערי אין לנו תשובות בשלב זה
פרופ' אלכס סימון02/08/2010כל האפשרויות קיימות, הריון תקין שיתפתח, טעות בבדיקת בתא, או הריון מולארי.
על מנת להיות יותר רגועה (או לפי התוצאה שתתקבל - יותר לחוצה)חזרי על בטא ביום רביעי. כך תדעי אם היתה טעות או באמת הבטא עולה באופן מוגזם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' סימון - שאלת המשך...
עינת02/08/2010המון תודה על התשובה הזריזה והכנה... מבינה שאין דרך לנבא וצריך לגייס סבלנות. לגבי הבטא הנוספת שאעשה ביום רביעי - האם עלייה מוגזמת תצביע בודאות על הריון מולארי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בהכרח
פרופ' אלכס סימון02/08/2010היא באה לבדוק אם טעו. עדיין אם גבוה יכול להיות הריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' סימון - בטא נוספת
רוני04/08/2010פרופ' סימון היקר, ראשית תודות על התשובות הקודמות. מעריכה מאוד. היום ביצעתי בטא נוספת - 24,700 - כלומר - לא היתה הכפלה מלפני יומיים (15,700) - האם קיים סיכוי שלמרות זאת ההריון יתפח? (וסת אחרונה 1.7) האם יש טעם להקדים את בדיקת האולטרסאונד למחר/מחרתיים במקום להמתין ליום שני? המתח בלתי נסבל.... מודה שוב על היחס והשירות המבורך שלך ושל הצוות כולו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה....אשמח לתגובה....תודה
עינת04/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקדימי את בדיקת העל קול
פרופ' אלכס סימון05/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' סימון היקר - לעדכונך...
עינת05/08/2010אכן הקדמתי בהמלצתך את בדיקת האולטרסאונד, נצפו 2 שקים, באחד עובר עם דופק, בשני ללא דופק ועם דימום פנימי קל(שהבנתי שאמור לצאת או להספג?..) (תאום נעלם?) התוצאה מסבירה את העלייה המטורפת בבטא ואח"כ את התמתנותה..... מודה שוב על התשובות שהיו מאוד במקום. ושאלה קטנה נוספת על הדרך.. - האם המצאותו או יציאתו של העובר לא הדופק עלול לפגוע או להפריע לעובר השני? תודות מקרב לב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר כשלון IVF שנימ.02/08/2010
אני בת 32.
צילום רחם תקין, רירית עבה, בטיפול האחרון - נשאבו 6 ביציות, הוחזרו 2 עוברים של 4 ו - 5 תאים. השאר לא הוקפאו.
ביום שבת, יום לפני בדיקת בטא - התחיל דימום כבד שנמשך מאז. לא ביצעתי כמובן את הבדיקה...
אגב, הדימום הוא למרות תמיכה באנדומטרין (2 ביום).
האם יש קשר בין הכשלון לדימום הכבד? (הדימום משמעותית יותר כבד מבמחזורים אחרים)
מאחר והחודש הזה "אבוד" (לא אקבל אישור מקופת החולים ל - IVF חודש אחרי חודש) ניתן לעשות משהו כדי לנסות "להציל" את החודש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציע בכל זאת בדיקה להריון
פרופ' אלכס סימון02/08/2010מסכים כי יתכן ואין הריון תקין. לצערנו לעיתים יש הריון מחוץ לרחם שמתנהג כך. חייבים לשלול הריון לפני שמחליטים על טיפול אחר.
בצעי בדיקה להריון בכל זאת.
אם אין הריון הרירית נושרת והיא הסיבה לדימום הכבד - הטיפול ההורמונאלי (בתנאי שאין הריון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות בנוגע לאנדומטריןלימונית02/08/2010
שלום,
בד"כ מקבלת גסטון, הפעם, מפאת חסרונו, מקבלת אנדומטרין 2 X 100 ליום.
ברצוניל שאול האם צריך לשכב לאחר החדרתו? אם כן, כמה זמן?
דבר שני, האם זה קריטי מרחק שעות הלקיחה?
תודה וערב נעים,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין
פרופ' אלכס סימון02/08/2010המלצה בהדסה לשכב 1--15 דקות ולהחדירו עמוק ככל הניתן
במרחק - אם זה פעמיים ביום אזי כל 12 שעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)