מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקות דם - דחוף מאודטלי21/07/2010
שאלה דחופה : קיבלתי בדיקות מקיפות מרופא הפוריות (אנחנו לפני טיפולי פוריות ) והתבקשתי לעשות אותם ביום ה 3 לווסת והוא רשם גם 2-5 , שאני מניחה שאפשרי גם בין היום ה 2 ל5 של הווסת , להיות בצום ולהיות ערה לפחות שעתיים לפני שמגיעה לבדיקה . האם אפשרי לעשות את הבדיקות גם לאחר מכן , אני היום ביום ה 10 לוסת או שזה מאוחר מדי ?
תודה , טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסטנדרט יום 2-5
פרופ' אלכס סימון21/07/2010בדיקות מאוחר יותר לעיתים אינן משקפות את הבסיס אלא מושפעות ממיום המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור מחזור לפני הפריה חוץ גופניתמיטל21/07/2010
שלום רב,
אני לפני תחילת טיפול הפרייה, ואני מחכה למחזור לתחילת הטיפול, מאחר לי כבר בשלושה שבועות
שבדרך כלל המחזור שלי סדיר , מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור
פרופ' אלכס סימון21/07/2010מבצעים בדיקת דם: בתא, אסטראדיול ופרוגסטרון ועם התשובות פונים ליחידה בה את מטופלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ/מתח נפשיאני21/07/2010
שלום רב,
אני לפני טיפול הפרייה שני, מאוד לחוצה מהטיפול ובכלל מהמצב.
בימים האחרונים החלו לי סחרחורות רבות - כנראה על רקע לחץ נפשי.
שאלותיי:
1. האם כדאי לדלג החודש על הטיפול לאור מצבי?
2. האם תוכלו להמליץ על טיפול בלחץ נפשי לפני טיפול הפריה?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ ומתח
פרופ' אלכס סימון21/07/2010לדחות? האם בעוד חודש תהיה פחות מתוחה? אם כן, אזי לדחות. אחרת כדאי להמשיך כבר בטיפול. שתיה מרובה ומנוחה תסייע לך לעבור את הימים הללו שהם גם חמים כך שכל התופעות אינן בהכרח מלחץ.
לסייע בלחץ, ישנן קבוצות תמיכה ביחידות השונות או אף סדנאות להפגת מתחים. שאלי עליהן ביחידה בה את מטופלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטרואידיםדורית21/07/2010
האם מתן סטרואידים עוזרים להשתרשות עוברים ? האם יש מחקרים לכך שהשרשה נבעה כתוצאה ממתן סטרואידים אחרי החזרה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרואידים
פרופ' אלכס סימון21/07/2010אין הוכחה שהם מסייעים בהשרשה אלא במצבים כם בעיות של תגובה חיסונית הדוחה את ההריון. נוהגים במספר יחידות לתת כתמיכה, אין לכך תימוכין חזקים. ואם אומנם היו מסייעים, עולה על דעתך שהרופאים היו מונעים טיפול כה מוצלח מהמטופלות? הרי או אז כולן היו עם סטרואידים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 6 מאוד מודאגת אנא עזרתכם..שרית21/07/2010
שלום רב!
אני כיום בשבוע 6 +3 ימים.
בשבוע 5 + 5 ימים עשיתי בדיקת דם ויצא בטא 5000
האם זה תקין? האם מעיד על ריבוי עוברים?
הייתי אצל רופא הנשים בשבוע 6 +2 ימים והוא ראה רק שק הריון ואמר לי לבוא עוד שבועיים.
האם זה תקין ונורמלי? או שמעיד על משהו לא תקין?
מודה לכם מראש
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 6+3
פרופ' אלכס סימון21/07/2010אם אומנם 6 +3, הייתי מצפה לראות יותר מאשר שק הריון. מציע לחזור על הבדיקה כעבור שבוע ולא להמתין שבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלית בטא לא תקינה?מיטל21/07/2010
4.7 - שאיבה
7.7- החזרת 2 עוברים
18.7 (11 יום מההחזרה)- בטא 111
21.7 (14 יום מההחזרה) - בטא 554
נאמר לי להגיע לאולטר' ביום ג הקרוב
אני חוששת מאחר שאין כאן הכפלה כי אם הרבה יותר מכך. האם עשוי להיות מחוץ לרחם??
תודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נעניתי-מקפיצה
מיטל21/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ` דוד בידר21/07/2010הבדיקות טובות .אין לך הריון חוץ רחמי. אני מהמר על הריון תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניסיון להרותנעמי21/07/2010
שלום אני בת 32 אם לילדה בת שנתיים ועשרה חודשים. השתמשתי בסרזט במשך למעלה משנתיים ולאחר מכן בטבעת "נובה רינג" במשך פחות ומחודש. אני כבר למעלה מחודשיים ללא אמצעי מניעה ואנו מנסים להרות, אך ללא הצלחה (עברו כבר 2 ביוצים ) אנו מקפידים לקיים יחסים כל יום בשבוע הפוריות. אני מקבלת מחזור באופן סדיר כל 27-28 יום. יש לי תור לרופא בשבוע הבא. אילו בדיקות עליו לבצע על מנת להבן מדוע אין עדיין הריון ? תודה נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ד''ר דוד ישי21/07/2010הסיכוי להריון בתוך חודשיים נמוך. את לא צריכה שום בירור בשלב הזה. אלא פשוט להמשיך ולנסות
במשך 6-8 חודשים לפחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא נצפה שק הריון !אושר21/07/2010
בת 35 לאחר החזרת 3 מוקפאים .
לפני כחצי שנה הפלה טבעית , לפני כשלושה חודשים הריון כימי .
ביום 1/7/10 החזרת 3 מוקפאים
ביום 15/7/10 בטא 32 .
ביום 18/7/10 בטא 141 .
היום 21.7.10 לפי חישוב שבוע 4 + 6 ימים לא נצפה שק הריון , תוצאות בדיקות דם בצהריים +שיחת רופא .
האם הנתונים נראים בסדר ? והאם לא ניצפה שק הריון מעיד על הריון לא תקין ?
בלחץ נוראי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק הריון
ד''ר דוד ישי21/07/2010עלית הבטא סבירה. לדעתי את טועה בחישוב גיל ההריון. לפי יום ההחזרה , את בשבוע 5. בכל מקרה , על פי רמת הבטא ב 18/7 אין שום סיכוי לראות שק ב 21/7 . חכי בסבלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק הריון המשך ...
רונית21/07/2010בהמשך להלן התוצאות :
1.7.10 החזרת 3 מוקפאים .
15.7.10 בטא 32 .
18.7.10 בטא 141 .
21.7.10 בטא 470 פרוגסטרון 43 - לא נצפה שק הריון !!
האם הערכים בסדר ? וזה תקין שלא נמצא שק הריון ? ( לפני כחצי שנה הפלה טבעית לפני כשלושה חודשים הריון כימי ) ושמתי לב כי במחלקת IVF בה אני מטופלת הרופאים לא היו כל כך מרוצים שלא נמצא שק ( או שאני מדמיינת ) ...
תודה וערב טוב לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק הריון
ד''ר דוד ישי22/07/2010עלית הבטא טובה. לא ניתן לראות שק הריון לפני שהבטא מגיעה לערכים של 800-1000.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדרך לאכזבה ?
רונית31/07/2010בהמשך לנתונים :
בטא מיום 25.7.10 94
האם זה סופו של ההריון ? מה צריך לעשות ?
יש לי מחר ביקורת בבית חולים ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי כנראה שכן
ד''ר דוד ישי01/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקה בזמן טיפוליםהודיה21/07/2010
שלום רב
אני עתידה להתחיל שבוע הבא טיפולי פוריות אך עדיין לא הצלחתי לגמול לגמרי את תינוקי מהנקה. אני מניקה מעט בעיקר בלילה. רציתי לדעת האם ההורמונים עוברים לתינוק בהנקה והאם ההנקה מפריעה לטיפולים להקלט.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה את השאלה שלי כי לא התיחסו אל
הודיה21/07/2010ק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנקה
ד''ר דוד ישי21/07/2010אני לא חושב שנבדק מה ההשפעה של ההורמונים שאישה מקבלת בזמן הטיפול ושל החומרים שמופרשים כתוצאה מהם , התינוק היונק. בתחושה שלי , יש השפעה כלשהיא. אני מאד ממליץ להפריד בין הדברים. ראשית להפסיק את ההנקה ורק אח"כ להתחיל בטיפולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום חלש אחרי ביוץמיקה21/07/2010
היי דר' ,
על מה יכול להעיד דימום קל וחלש (אדום- ורדרד) 4 ימים לאחר ביוץ (ביוץ שנראה ע"י מעקב זקיקים) ?
האם עדיין יש סיכוי להיריון?
***מנסה להיכנס להיריון באופן טיבעי)
מודאגת,
מיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת
פרופ` דוד בידר21/07/2010לפעמים יש דימום ואנחנו מיחסים זאת להשרשה.יש סיכוי להשרשה. לא להיות מודאגת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאטולי21/07/2010
29.6 שאיבה
4.7 החזרה
בטא ראשון 712
בטא שני 1400
בטא שלישי 9000
השאלה שלי היא איך מחשבים את שבועות הלידה?? איזה שבוע אני???
והאם בטא תקין?? נראה לי שיש סיכוי לתאומים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר21/07/2010הבדיקות הן בסדר השאלה כמה זמן לאחר ההחזרה ביצעת הבדיקה הראשונה, אם אחרי 12 יום יתכן תאומים.
חישוב השבוע -ביום בדיקת הבטא את 4 שבועות הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפל. האם מיותר?שירה20/07/2010
שלום רב רופאים יקרים
אני משתגעת מדאגה וגם חרטה על כך שבצעתי הפיפל.
רופאים מצוינים וידועי שם המליצו לי בחום רב לאחר שחוויתי מס' כשלונות.
חברה ספרה כי לה החדירו הצינורית פעם אחת למשך 15 שניות.
ואילו לי החדיר הרופא הצינורית פעמיים או שלוש וגירד.(לא ספר בכלל שניות)
לה בצעו ההליך ביום השישי לטיפול ההורמונלי
ואילו לי בצעו כשבועיים לאחר המחזור
האם יש לי סיבה לדאגה?
תודות מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיפל
פרופ` דוד בידר21/07/2010אין סיבה לדאגה. לדעתי הפיפל לא עוזר. יש רופאים שמאמינים בפיפל ומבצעים זאת בצורות שונות לפי הבנתם. העיקרון הוא גירויי הרירית ואין כללים לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירה היקרה
ליה21/07/2010אני לא רופאה רק רוצה להבהיר....
אני גם בטיפולים ויש לי כבר ילדה קטנה(לא מטיפולים). בכל אופן, לראשונה שעשיתי פיפל נכנסתי להריון והפלתי לצערי...3 טיפולים לאחר מכן המשכתי עם הפיפל ולא נכנסתי להריון. אני ממשיכה לעשות פיפל כי כך הרופא ממליץ ואם זה לא מזיק ואולי אפילו מועיל אז למה לא???
לגבי המהלך עצמו - הרופא מחדיר צינורית וסופר 15 שניות. אין לי מושג מה הרופא שלך עשה אבל כך זה היה אציל ואצל חברותיי.
אין לך מה לדאוג!!! שיהיה לך בהצלחה!
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליה
שירה21/07/2010ליה המקסימה
תודות חמות
בהצלחה לשתינו
המון הצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיפל
מיכל21/07/2010שירה יקרה
אני בהריון לאחר שביצעתי פיפל.
עברתי 3 הזרעות ו3 טיפולי IVF ללא פיפל ולא נקלטתי.
לפני הטיפול הרביעי (IVF) עברתי פיפל ונקלטתי, נמצאת כבר בשבוע 14.
מאחלת לך בהצלחה, תשמרי על אופטימיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו איזה יופי
שירה22/07/2010הלוואי וגם אני ארשום כאן שהפיפל עזר ואני בהריון..
תודה חמה על ההתייחסות
הריון מקסים לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת הנשיקה, דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!רחל20/07/2010
לפני כ-9 שנים הייתה לי מחלת הנשיקה.
לפני שבוע עשיתי החזרת עוברים ויום לפני התחלתי להרגיש את סימני המחלה, בלוטות נפוחות, חום ותשישות.
אני רוצה לציין שהבלוטות מתנפחות לי הרבה פחות, מה שמפריע לי זה החום שמגיע ל-37.5 והתשישות.
אם נקלטתי היתכן פגיעה בעובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשיקה
פרופ` דוד בידר21/07/2010איזה בדיקות עשית למחלת הנשיקה?
אם תהיה בהריון יש בעיה כי ב2% יש פגיעות בעובר.
לא מחזירים עוברים אם באמת יש לך המחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה עם המחזור? הצילושירה20/07/2010
שלום רב רופאים יקרים
קבלתי מחזור ב-12/6
עד היום לא קבלתי מחזור נורמלי.
אתמול היה כתם חום המבשר שהמחזור אמור להופיע
עשיתי בדיקת דם ביחידה ואמרו שהמחזור ממש אמור להגיע.
ולפי בדיקת הדם אתחיל למחרת טיפול.
והיוםעשיתי שוב בדיקות דם והיו עוד מס' כתמים חומים.
התקשרו מהיחידה ומסרו שכנראה זה כלל לא היה מחזור.
הם אינם יודעים מה זה היה. בקשו שבמקרה ולא אקבל עד יום א', להגיע לבדיקת דם.
דבר כזה טרם קרה לי ואני ממש מודאגת.
החודש עשיתי לראשונה פיפל בעקבות הכשלונות המרובים. האם יש קשר?
מה פשר המחזור המשחק?
ומה העניין שהבדיקות הראו שאוטוטו מחזור ולפתע לא.
תודות רבות על ההתייחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
פרופ` דוד בידר21/07/2010צריך לראות את בדיחקות הדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות העובריםאופטימית20/07/2010
הי
עברתי שאיבה ב10.7 והוחזרו לי 2 עוברים מתוך 6 ביציות ששאבו, ביום 2 עם חלוקה של 4.
מה זה אומר על איכות העוברים ועל הסיכוי להיקלט? או של העוברים לשרוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויים
פרופ` דוד בידר21/07/2010העוברים טובים וסיכויי הקליטה תלויים בגיל. בגילים 20 עד 35 הסיכויים ה0 30%.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)