מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלות לגבי בדיקות ותרומת ביציתbesmile15/07/2010
שלום,
אחרי שאיבה- ובה הייתה ביצית אחת לא טובה שלא הפרתה...
הבדיקות- E2- 736, LH- 3.4
פרוגסרון 6.4...
האם עם נתונים אלו- יש סיכוי להפריה IVF????
או האם חייבים לעבור לתרומת ביצית..?????
איך זה עכשיו יהיה בארץ? עלויות??????
אני בת 33.
תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומת ביצית
ד''ר דוד ישי15/07/2010החוק לתרומת ביצית עבר בכנסת. אני מניח שהוא יהיה ישים רק בעוד כשנה.
על שתי השאלות האחרות לא אוכל להשיב בגלל שחסרים הרבה נתונים עליך , על הטיפול/ים שעברת ועל התוצאות שלהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה שוב- בהמשך....למה שכתבתי קודם
besmile15/07/2010אז שוב- כמה פרטים נוספים-
עברתי הריון אחד שבו נולדו לי תאומים- מאיקוקלומין בגיל 28.
מאז לפני שנתיים וחצי התחלתי- ניסינו איקוקלומין- עשה לי בעיות ראיה, ניסינו רק דחיית ביוץ- פרוגינובה,
עברנו להזרעות- 6 במספר.
ועתה התחלתי IVF- ראשון- עם זריקות פיוריגון וצטורייד...
מספיק פרטים????
אשמח לתשובה....
תודה ענקית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא
ד''ר דוד ישי17/07/2010איך הפרופיל ההורמונלי שלך ? מה המינון של פיורגון שקבלת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחוריםהמודאגת15/07/2010
שלום! אני בהריון בחודש שביעי עם תאומים, יש לי טחורים וזה התחיל קצת לדמם, איזה תרופה מותר לי לקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים
ד''ר דוד ישי15/07/2010כדאי שתתיעצי עם רופא. אפשר לקחת כל אחד מהתכשירים הרגילים לטיפול בטחורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףסיגל15/07/2010
שלום רב
ברצוני לדעת מה אומרות התוצאה של 2 IU/L -קטן מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם בדיקת הריון - שלילי
פרופ' שחר קול15/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ivf וניתוח פרוסקופיהמוריה15/07/2010
שלום רב עברתי טיפול הפרייה ראשון שאיבה ב 4.7 החזרה ב 7.7 של עובר אחד\
בתאריך 8.7 הושפאזתי בשל כאבים בבטן החליטו על ניתוח פרוסקופיה ששללה הסתובבות שחלה אבל גילו שחלה גדולה וחצוצרה בצד ימין חולה מאוד עם נוזלים החליטו על כריתה של החצוצרה
היום ב 15.7 9 ימים אחרי ההחזרה אני סובלת מדימום קשה (גושים שחורים) דיברתי עם הרופא שלי הוא אומר שלא יכול להיות מחזור למרות שאני מרגישה כאבי מחזור אני צריכה לעבור בטא בתאריך 19.7 האם יש טעם לבדיקה? ומה מעיד הדימום? כבר הוציאו לי תפרים והרגשתי טוב אחרי הניתוח
בבקשה עזרתכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תעזרו לי
מוריה15/07/2010הדימום כמו שטיפון מה זה יכול להיות? מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים?
מוריה15/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מתעלמים מהשאלה שלי?
מוריה15/07/2010שמתי לב שלכולם עונים אבל לשאלה שלי אין התייחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדמם
פרופ` דוד בידר15/07/2010זה כנראה הוסת. הדמם יכול להופיע כ11 לאחר השאיבה באם אין הריון וזה מה שקרה כאן.בכל מקרה מבצעיפ בדיקת דם להריון לשלול מצבים נדירים שכן יש הריון.בכל אופן בדמם כזה הסיכויים להריון בכלל או להריון תקין נמוכים ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת IVFרוני15/07/2010
לקראת שאיבה ( מס' 3 )
בשאיבה הראשונה והשנייה , הצלחנו להגיע לעוברים ( ביום השלישי - המובילים היו שבעה תאים ודרגה B )
מה אפשר לעשות כדי להצליח להגיע לעוברים טובים יותר?
יש סיכוי שזה יקרה מעצמו?
מה הסיכויים להצלחת הריון בנתונים כאלו ?
( בעברי - ילד בן 3 , ובשנה האחרונה מהזרעות - 3 הריונות ושלוש הפלות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים טובים
ד''ר דוד ישי15/07/2010איכות העוברים היא פונקציה של איכות הזרע ובעיקר איכות הביציות ולכן ההשפעה עליה קטנה ביותר. סכויי ההצלחה טובים וצריך רק לא להתיאש ולהתמיד בטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהטטיאנה15/07/2010
שלום,
אני בת 29 אחרי החזרת 2 מוקפעים ב- 7.7.10 . היום יום 8 אחרי החזרה ואני מרגישה כבר כמה ימים כל הסימנים של מחזור. האם זה אומר זה הריון לא נקלט? מטופלת ב- 4 נרות של אנדומטרין +2 אסטרופן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא!!!
פרופ' שחר קול15/07/2010יש להמשיך בטיפול לפי ההוראות של הרופא המטפל.
לא להפסיק!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנטלי15/07/2010
ב-13.7 החזירו לי 2 עוברים וכרגע אני לוקחת אסטרופם מיקרופילין וטבליות אנדומטרין
עברו רק 3 ימים והמתח הורג אותי השאלה אם בעוד כמה ימים אני יעשה בדיקת הריון ביתית הכדורים ישפיעו על התוצאה ? אני יודעת שצריך לחכות לבדיקת דם אך ההמתנה מייאשת !!!
לבנות שכבר עברו את זה האם זה משפיע ? האם יש טעם לבדוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם
ד''ר דוד ישי15/07/2010לא חשוב עד כמה מלחיצה ההמתנה ובלי קשר לכדורים . אין שום בדיקה שתוכל להגיד אם את בהריון עד 14 יום מיום ההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל ודימוםדניאלה15/07/2010
אני לקראת הפרייה,3 שבועות לאחר מתן הדקא(3.75.,לפני יומיים התחיל דימום חזק יחסית של מחזור ממש,מההפרייה הקודמת (שהצליחה והביאה ללידה)אני זוכרת שגם היה לי דימום לא זוכרת כמויות,
דיווחתי ליחידה אמרו שתקין ואם מתגבר מעבר לנורמה לגשת למיון,מה זה הנורמה<?האם מחזור חזק זה עוד בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ד''ר דוד ישי15/07/2010אם הדימום חריג - חזק יותר מוסת רגיל , פני לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל 250רוני15/07/2010
בוקר טוב.
יש לי אריזה חדשה סגורה של אוביטרל 250 רכשתי מבית מרקחת כמובן,
אין לי צורך בזה האם מישהיי מעוניינת לקבל ?(ללא עלות).
אני מפ"ת.
בהצלחה לכולן
המשך יום נפלא
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי, אם עדיין רלוונטי..
דנה20/07/2010אני מפ"ת ובדיוק התכוונתי ללכת לקנות.. איזו מקסימה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ביום 11 לאחר ההחזרהאני15/07/2010
שלום,
טיפול IVF ראשון שלי, שאיבה 1.7 החזרה 4.7 מאתמול בערב(יום ה- 11) הופיע הפרשות ריריות
כולל דימום קל.
האם זה מחזור ? האם אומר שההפריה נכשלה ? האם יש טעם בכל זאת לבצע בדיקת דם ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ' שחר קול15/07/2010כנראה מחזור, אך תמיד יש ספק, ולכן עדיף לבצע בדיקת דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פס חלשלוששירז15/07/2010
שלום
ב1-7 עברתי החזרה של שלושה עוברים.
ב7-7 קיבלתי חצי אמפולה של אוביטרל בפעם האחרונה.
בבדיקה ביתית היום (8 ימים אחרי האוביטרל) יש שני פסים, אך פס אחד חלש מאד.
אם היה הריון הפס היה צריך להיות חזק וברור, נכון? הגיוני יותר שזה שאריות אוביטרל?
עברו 14 יום מההחזרה והבטא רק ביום ראשון. אני לא עומדת במתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פס
פרופ` דוד בידר15/07/2010את הבדיקה עושים 12 יום לאחר ההחזרה. קשה לדעת האם הפס הוא לא בעקבות האוביטרל.ולכן יש אפשרי היום לעשות בדיקת דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובמידה שאין הריון
שירז15/07/2010כמה זמן אחרי תמיכה אוביטרל (וסינרל) אמורה להגיע וסת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי אמורה להגיע וסת
יערה15/07/2010אחרי אוביטרל וסינרל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל
פרופ` דוד בידר15/07/2010ללא קשר לתמיכה הוסת יגיע בין יום 11 ל14 אחרי השאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך, יש לי איחור של יומיים
יערה15/07/2010השאיבה הייתה לפני 16 יום, מה שמקפיץ לי את מפלס האופטימיות קצת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הודעה לד"ר שחר קולדנה15/07/2010
בהמשך להודעה הקודמת ולשאלה שהועלתה בקשר לאסטראדיול:
בדיקות ביום השני למחזור:
יחידות של אסטראדיול:
pmol/L - 75.0
יחידות של FSH:
mlU/mL - 12.3
בחודש שעבר עם אותן יחידות: אסטראדיול - 76.0 , FSH - 9.3
לקראת הביוץ האסטראדיול אצלי תמיד עולה ומגיע לערכים של: 700 בערך בביוץ טבעי.
אני לפני IVF ראשון, בת 40. מה אומרות התנודות ב FSH? אפשר להצליח?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH
פרופ' שחר קול15/07/2010ערכי ה - FSH הם סבירים, ולכן אפשר להצליח.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעניינות בטיפולדורית14/07/2010
שלום רב,
אני מתעניינת בטיפול על ידי תרומת ביצית.. רציתי לברר האם אני צריכה לקבל טיפול מקדים ?
באילו תרופות אני צריכה להשתמש ולמשך כמה זמן?
בתודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומה
פרופ` דוד בידר15/07/2010יש מספר מקומות אפשרי להתקשר לקלריסה מאסותא תל אביב 0526811730 הטיפול מתורמות מאוקראינה.
לא צריךטיפולים מקדימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ICSI והנצהנורית14/07/2010
שלום
בהמשך לשאלתי מקודם האם בהפריה ICSI יש כבר הנצה של הביצית או שצריך לעשות גם הנצה
בנוסף להפריה מיקרומנפולציה במידה ורוצים לעשות הנצה בשל גיל האישה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנצה
פרופ` דוד בידר15/07/2010במיקרומניפולציה אין הנצה וצריך לבצע אותה ביום 3 של העוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפיענוח תוצאות בטאtoli1514/07/2010
היום התבשר לי בשעה טובה על בטא 712
מה זה אומר? תאומים?
יווואאאוו אני בשוק...............* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר15/07/2010יש הריון אך לא בטוח שזה תאומים.
אם הבדיקה 12 יום אחרי ההחזרה יש סיכוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)