מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שבועות בהריוןאפרת14/07/2010
היי
איך מחשבים שבועות בהריון אחרי טיפול IVF ? מהיום השאיבה או מיום ההחזרה ?
בבקשה אל תשלחו אותי ל"שאלות נפוצות"
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ` דוד בידר15/07/2010יום השאיבה זה שבועיים של הריון וכשצריך לקבל וסת והיא לא מופיעה זה כבר 4 שבועות הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הריון? דחוףףמיטל14/07/2010
שלום
היום זה היום ה-29. לקחתי החודש פעם ראשונה איקוקלומין 5 ימים. עשיתי בדיקת הריון
התוצאה BETA SUBUNIT, HCG- 591.9 האם אני בהריון????
היה לי בניגוב בשירותים כתם קטן אדום , מה זה יכול להיות??
אםאני ברהיון מה עכשיו??מתי כדאי ללכת לגניקולוג לבדיקה?
תודה מראש
מיטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב!!!
חזרתי14/07/2010כל תוצאה מעל ל- 10 פירושה הריון.
אני יודעת שצריך לעשות בדיקת דם שוב יומיים אחרי כדי לבדוק שהביטא עולה בצורה תקינה (צריכה להכפיל את עצמה),
. אני יודעת שרק כאשר הביטא עולה על 10,000 ניתן לראות הריון באולטרסאונד, ועד אז תקינות של הריון בודקים לפי העליות של הביטא. אז תגשי לבצע בדיקות דם.
שיהיה לך המון הצלחה והמשך הריון תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.......
מיטל14/07/2010חמודה ממש תודה על הבשורה ועל המידע!!
זה הריון ראשון ואני ממש מתרגשת..עוד לא קולטת..
אם עשיתי היום בדיקת דם זה אומר שצריכה ללכת שוב ביום שישי?? אם אין ביום שישי זה בסדר ללכת ביום א?
אני מאחלת לך שתתבשרי גם שאת בהריון תכף ומיד!!
ישועת השם כהרף עין!!
ושיהיה בקלות ובריאות.
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב"ה :) לגבי בדיקה נוספת
חזרתי15/07/2010אכן את צריכה לעשות את הבדיקה ביום שישי . אינני יודעת מאיזו עיר את ובאיזו קופה, אבל אני יודעת שבאסותא השלום בת"א עושים בדיקות דם דחופות ביום שישי . ובדיקת דם לביטא נחשבת לדחופה ( מנסיוני עם ההריון של בתי, גם לי יצא לעשות בדיקת ביטא ביום שישי). את יכולה לנסות. זה תלוי ברמת הלחץ שלך בתוצאות כמה שיותר מהר, אני הייתי לחוצה וניגשתי ביום שישי לבדיקה. את יכולה לעשות כפי שאת מרגישה, אם את לא לחוצה את יכולה לגשת ביום ראשון אבל אז התוצאה צריכה להיות פי 4 מהנוכחית.
מחזיקה לך אצבעות, המון הצלחה.........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה התבלבלתי , זה נקרא
חזרתי15/07/2010"מכבי השלום" , ולא כפי שכתבתי לך אסותא השלום. אני גם חושבת שיש מעבדות של קופות חולים בערים שעובדות גם ביום שישי לצורך ביצוע בדיקות דם דחופות, את צריכה לברר את זה. ושוב מציינת שבדיקת ביטא נחשבת לדחופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..
מיטל16/07/2010תודה חמודה, נראה לי אחכה לשבוע הבא. למה בדיקה זו חשובה? בעצם מצב תקין שכל יומיים הבטא מכפילה עצמה? ואם לא מה זה אומר?
את יודעת איך אני יוכלה לדעת שזה תאומים?
תודה על כל המידע!
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין אחרי שאיבהbesmile14/07/2010
האם מותר לקיים יחסים יום אחרי שאיבה???? לפני החזרה- ובלקיחת ג'ל לתמיכה...
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין
ד''ר דוד ישי14/07/2010עדיף מאד לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי דקפפטילמיטל14/07/2010
אני לוקחתי דקפפטיל בגלל אנדומטריוס ורציתי לשאול האם הזריקה הזו גורמת למצב שאני לא יקבל מחזור או שהיא רק מדכא את האנדומטריוס ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
ד''ר דוד ישי14/07/2010היא מדכאת את ההורמונים ולכן גם מונעת את הוסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה על דקפפטיל
מיטל15/07/2010אז אני מבינה שאם אין מחזור אז זה בגלל הזריקה ולא בגלל הריון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרוב לודאי שכן
ד''ר דוד ישי15/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי היה ביוץ?נני14/07/2010
מחזור אחרון 24/6
היום ביצעתי בדיקות דם להלן התוצאות:
אסטרדיול 131.0 PG/ML יחידות ישנות
פרוגסטרון 9.79 NG/ML יחידות ישנות
האם ניתן להעריך מתי היה הביוץ????????? בד"כ אני מבייצת מאוחר מהיום ה 18 ואילך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצערי לא ניתן
ד''ר דוד ישי14/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאים יקרים שאלהשלי14/07/2010
היי
נכנסתי להריון לא תקין,התחיל מבטא 30 עלה ל90 אחרי כמה ימים התחילו כאבים מוזרים מן יריות לרקטום ודימום קל,הגעתי למיון השפזו אותי בחשש שחוץ רחמי,לא ראו משהו ברור בUS אך ליתר ביטחון,באותו היום בטא כבר הייתה 365,למחרת ירדה ל145 אמרו לי ככל הנראה נופל לבד ושיחררו הביתה. אמרו לעקוב אחרי הבטא שתתאפס זה היה אתמול,היום כמעט אין דימום,רק הפרשה חומה
מתי אמור להגיע דימום חזק על מנת שההריון ירד לגמרי והבטא תתאפס? אני קצת מודאגת שהדימום לא מתחיל..מתי אמור להיות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לא תקין
ד''ר דוד ישי14/07/2010הדימום אמור להופיע במהלך השבוע הקרוב , אבל חשוב לעקוב אחר הבטא ולודא שהיא מתאפסת. בטא "תקועה" או בודאי שעולה , מחשידה להריון מחוץ לרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון ביום ה 23אורית14/07/2010
שלום רב,
התגלו אצלי שחלות פוליציסטיות והרופא שלי ביקש שאבצע בדיקת פרוגסטרון ביום ה 25 אותה ביצעתי והתוצאה היתה נמוכה 1.2 ng/mg .. השבוע ערכתי שוב בדיקה הפעם ביום ה 21 מתחילת הווסת .. והתוצאה היא 0.40 ng/mg האם היה ביוץ החודש ?
בברכה
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
ד''ר דוד ישי14/07/2010הרמה של הפרוגסטרון נמוכה בשתי הבדיקות. היא מעידה שבשני המחזורים הנבדקים לא היה ביוץ סביב היום ה 14 . את הפרוגסטרון בודקים כשבוע לאחר הביוץ. במחזורים סדירים זה יוצא בערך ביום ה 21. לכן ,אם המחזורים שלך לא סדירים , לא היה טעם לבדוק את הפרוגסטרון ביום הזה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרענעמה14/07/2010
שלום רב, בדיקת זרע שניתנה בבית והובאה למעבדה לאחר שעה, יומיים וחצי הינזרות:
נפח - 4
PH - 8
ריכוז - 48
תנועתיות 25-30
מורפולוגיה 4%
מה המשמעות? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
ד''ר דוד ישי14/07/2010ריכוז הזרע טוב. התנועה מעט נמוכה ואחוז התאים הפתולוגיים גבוה. הייתי מסכם - זרע עם ירידה קלה באיכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שואלת שוב כי לא קיבלתי תשובהחסויה14/07/2010
שלום רב, במעקב זקיקים טבעי בתאריך ה - 29 לחודש עקבנו אחרי זקיק שהגיע ל 22 מ"מ - ב 1 ליולי היה הזקיק 9 מ"מ (היה בספיגה) ז"א שהיה לי ביוץ ב 30 לחודש או ב 1 לחודש, בדיקת בטא בדם שלילית (אתמול בוצעה) אם כך מדוע המחזור שלי לא מגיע, אין לי אפילו לא סימנים, חשבתי שהמשוואה היא 14 ימים מיום הביוץ ואז מקבלים מחזור, האם אני צריכה להסיק מזה שלא היה ביוץ?? למרות שהזקיק המוביל היה 22 מ"מ? או שהאם המחזור לא חייב להגיע אחרי 14 ימים??
האם שלב לוטאלי יכול להיות ארוך יות מ 14 ימים ועדיין יהיה תקין?
אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ?
פרופ' שחר קול14/07/2010היעלמות הזקיק המוביל אינה מהווה הוכחה לביוץ, אלא רמז בלבד.
לא ברור כיצד אותו זקיק ירד מ - 22 ממ לקוטר של 9 ממ לאחר יומיים. לרוב, ביוץ תקין מביא ליצירת גופיף צהוב, שאינו נראה בא.ס. כזקיק בקוטר של 9 ממ.
כדי לתעד ביוץ יש להדגים פרוגסטרון גבוה. אם לא בוצעה הבדיקה אין להסיק שלא היה ביוץ.
שלב לוטאלי יכול להתארך מעבר ל - 14 יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי שאיבה...besmile14/07/2010
שלום,
אתמול ערכו לי שאיבה- הייתה רק ביצית אחת..
עכשיו התקשרו אמרו שעדיין לא רואים התפתחות...אבל נמתין למחר....ואז נראה מה קורה...
האם יש עוד תקווה????????????????????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחת
פרופ' שחר קול14/07/2010הסיכוי להריון - קטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות לאחר החזרהאני14/07/2010
זריקת ovitrel ב7/7 שאיבה של 6 ביציות ב9/7 החזרה של 2 ב11/7 , עם תמיכה של נרות אנדומטרין X 3. מאתמול בחילות חזקות שבאות והולכות ללא הקאות היום נוספה גם חולשה ועייפות. ללא תסמינים של גירוי יתר. יכול להיות שהתמיכה לא מתאימה לי? האם עליי לפנות לרופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות
פרופ' שחר קול14/07/2010הסיכוי לגירוי יתר לאחר שאיבה של 6 ביציות הוא קטן.
אנדומטרין אינו מאופיין כגורם לבחילות חולשה ועייפות.
אפשר להחליף לתכשיר אחר.
מציע לשוחח עם הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוחגלי14/07/2010
שלום,
אני בת 32, מנסה להכנס שנה להריון. יש לי אנדומטריוזיס רקטו וואגינלי, כאבים עזים בוסת שמשתקים אותי לגמרי ואני לא הולכת לפחות יום בחודש לעבודה בגללם. יש לי ציסטה בגודל 4-5 ס"מ באחת השחלות. עשיתי צילום רחם שיצא תקין ובעקבות כך 3 הזרעות טבעיות שכשלו. כעת עליי להחליט האם לעשות ניתוח או הפרייה חוץ גופית. אני נוטה לניתוח בגלל הכאבים הקשים ובגלל שזה מקשה על התפקוד היומיומי.
מה הסיכונים הכרוכים בניתוח כזה? האם ניתוח יכול לגרום בפוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
גלי14/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
ד''ר דוד ישי14/07/2010התשובה מורכבת וחשוב שתערכי שיחה מול הרופא שאמור לנתח אותך. יש לניתוח סיבוכים פוטנציאליים , כולל פגיעה בפוריות. חשוב לכן להעמיד זה מול זה את התועלת שהניתוח יגרום מול הנזק האפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
גלי14/07/2010תודה על המענה. האם אתה נוהג חהמליץ על ניתוח במקרה של חוסר פריון הנובע מאנדו' רקטו ווגינאלי המלווה בכאבים קשים מאד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PCO ומחזורעינב14/07/2010
שלום
מאובחנת כ-PCO, ילדתי את בני לפני 8 חודשים [איקקלומין]. עד כה השתמשתי בגלולות סרזט. הפסקתי לפני מס' ימים ופתאום קיבלתי מחזור [תק' ארוכה, לפני ההריון, לא קיבלתי מחזור].
האם קבלת המחזור יכולה להצביע כי אינני עוד פוליציסטית? האם זה אומר שאבייץ רגיל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PCO
פרופ' שחר קול14/07/2010לא, אך אין זה שולל האפשרות שמעתה יהיה לך ביוץ סדיר.
רצוי לעקוב כדי לתעד זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היה ביוץ?רוצה כבר...14/07/2010
ביום ה 12 למחזור (איקקלומין ימים 5-9) נצפה זקיק 1 של 20 מ"מ, ומספר זקיקים של 13מ"מ. עקב רירית דקה לקחתי 2 פרוגינובה ליום, ימים 12-15.
ערכי בדיקת דם ביום ה-20 הם
ESTRADIOL(E2) 10246.00 PMOL/L
LH 10.07 MIU/ML
PROGESTERONE 8.80 NMOL/L
1. האם התרחש ביוץ?
2. האם האסטרדיול הוא בטווח התקין?
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' שחר קול14/07/20101. רמת הפרוגסטרון נמוכה מידי מכדי להצביע על ביוץ. יש מקום לחזור על הבדיקה כדי לראות השינוי: אם היה ביוץ לאחרונה - יש לראות עליה משמעותית של הפרוגסטרון בהמשך.
2. כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי גרידה בטא בירידהלא מתאפסaukv14/07/2010
שלום ד"ר,
ב3.6 עברתי גרידה בשבוע 10 בגלל עובר בלי דופק,
15.6 בטא 257
24.6 אולטראסאונד נמצא גופיץ צהוב
30.6 בטא 23
5.7 קבלתי מחזור
6.7 בטא 12
13.7 בטא 7
כל בדיקות הבטא זה ב IU/L
האם הבטא לא אמורה להתאפס אחרי המחזור?
הירידה שלזה בסדר?
אני צריכה להמשיך לעקוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרידה
פרופ' שחר קול14/07/2010מעקב אחר ירידת הבטא אינו מבוצע כרוטינה לאחר הפלה טבעית על רקע עובר ללא דופק בשבוע 10.
בהיעדר נתונים נוספים - לא ברור לי מדוע בוצע המעקב, לכן קשה ליעץ לגבי המשך המעקב.
מציע להתייעץ עם הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבת אינו מבוצע התכוונת להינו?
aukv14/07/2010לא היה לי הפלה טבעית, עשו לי גרידה, השק הריון המשיך להתפתח...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול14/07/2010אינו.
לא מבוצע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)