מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תמיכה ךלאחר הביוץהילי17/06/2010
בוקר טוב,
קודם כל תודה מראש על המענה המהיר שניתן כאן בפורום.
החודש טופלתי בגונאל F והניסיון להריון הוא מיחסים.
שאלותיי:
1. האם בטיפול הורמונאלי ניתן לבדוק הריון בבדיקה ביתית או רק באמצעות בדיקת דם?
2. האם ניתן להתחיל תמיכה (במידה והרירית לא "עבה" מספיק) לאחר גילוי ההריון\ או רצוי לאחר הביוץ?
תודה ויום מקסים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה... תודה
הילי19/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה לאחר ביוץ
פרופ' אלכס סימון19/06/20101. הריון הוא הריון וניתן לבדוק אותו בכל אמצעי שבודק הריון. בשתן , בדם ובהמשך בעל קול
2. התמיכה ברירית ניתנת לאחר הביוץ וממשיכים בה מפני שהפרוגסטרון תומך גם בהריון ולא רק ברירית. לכן יש המתחילים בתמיכה לאחר ההריון לתמוך בו אם צריך. אין הוכחה מדעית שהתמיכה באמת מסייעת כאשר היה ביוץ תקין לאישה. זה מרגיע את האישה וגם את הרופא שעשו משהו "לתמוך" בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה התייחסות...רוית16/06/2010
שלום רב,
בת 33. בדיקות הורמונליות תקינות. זרע תקין. עברתי לפרוסקופיה ובה הוצאה חצוצרה שהיתה מדולקת. לאחר 5 מחזורי IVF. בממוצע נשאבו בכל מחזור כ 10 ביציות ומתוכן 60 אחוז מופרות. נאמר לי שהעוברים שמוחזרים הם יפים ובמחזור לפני אחרון גידלו 5 כ 6 ימים במעבדה ולאחר מכן הוחזרו 2 ושלושה הוקפאו. גם במחזור האחרון היו 5 הפריות כאשר הוחזרו שלושה והשניים הנותרים הוקפאו ביום השישי. לא מבינה למה לא נכנסת להריון! ניסיתי גם פרוטוקול קצר וגם פרוטוקול ארוך. יש אנדומטריוזיס קל. עכשיו אני לפני החזרת מוקפאים. הרופא ממליץ ללכת על ביוץ טבעי. מה דעתך?? יש לי הרגשה שמשהו מתפספס למרות שלכאורה עשיתי את כל הבדיקות ועכשיו הכל בסדר אצלי (לאחר שהוצאה החצוצרה). אנא דעתך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה שלום
פרופ' שחר קול18/06/2010יש לשים לב למצבה של החצוצרה שנותרה. האם תקינה? מוגדלת? מודלקת?
אם כן - יתכן ויש לשקול הוצאתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי VIFמירב16/06/2010
שלום רב,
חדשה כאן.
קצת חוששת. היום התבשרנו ע"י הגניקולוג שלי שלא נוכל להיכנס להיריון באופן טבעי. שאזדקק לטיפולי הפריה חוץ גופית. אצלי הוא ראה ביוץ, ובעלי עבר בדיקת זרע ויש לו מספר ממש מצומם וקטן של זרעים שהם טובים.
אני מאוד חוששת מפני מה שאני הולכת לעבור. מרגישה שנכנסת אל הבלתי נודע
קבעתי תור בתחילת יולי לבי"ח בני ציון. הגניקולוג המליץ לי על מקום זה דווקא.
אשמח לקבל תגובות מעודדות ומרגיעות. אני בעיקר חוששת גם מהחלק של ביצוע שאיבת ביציות בהרדמה.
כמו כן, ירדתי במשקל . לקח לי זמן רב להגיע למשקל סביר לאחר גמילה מעישון.
האם יש חשש שאעלה במשקל בעקבות הטיפולים? מה בעצם מחכה לי?
צר לי על השאלות הרבות
מקווה לתשובה מהירה ומרגיעה
מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירב שלום
פרופ' שחר קול18/06/2010מציע לעיין בשאלות נפוצות.
אין מקום לחשש מהרדמה כללית.
משקל תקין והימנעות מעישון - חשובים ביותר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה,,,,,,,,,,,,
ימית19/06/2010היי,אני לא רופא אבל חושבת שליפני כל זה כדיי לך לישמוע עוד חוות דעת.אני מכירה רופא טוב
במדיקל סנטר הרצליה,שמו ד"ר דיקר ,תבדקי גם מה הוא אומר ,שווה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונאלסיון16/06/2010
שלום רופאים.
היום אמרו לעשות זריקת גונאל על מינון 150.
נראה כמו מעט מדי חומר להזרקה (לעומת דיקפפטיל).
זה בסדר? (עשינו כמו שכתוב בחוברת-שמענו 4 קליקים)...
ועוד שאלה קטנה - מה צריכים לראות בבדיקות אחרי 5 ימים?
תודה רבה לכולכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרינה יקרה
פרופ' אלכס סימון16/06/2010אין קשר לנפחים שמזריקים. אלו תרופות שונות וכל אחת צריכה נח אחר למינון שאת צריכה.
בעוד 5 ימים יבדקו האם השחלות הגיבו לגונאל שקיבלת. האם התפתחו בהם זקיקים ומה גודלם וכמובן האם הזקיקים שהתפתחו מפרישים אסטראדיול וכמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודש שלפוחית זרע +בקע בשמאלמאיר16/06/2010
שלום רב
לפני 10 שנים עברתי ניתוח וריקוצל משמאל ,
לפני כחודש התחילו לי כאבים באותו מקום בדיוק ,
לאחר בירור מקיף הממצאים החריגים:
בקע קטן (גבולי) בשמאל. הודגם וריקוצל קל בשמאל.
נפח זרע ירוד 0.8 סמ"ק
בבדיקת TRUS נמצא גודש רציני בשלפוחית זרע משמאל מה זה אומר?
האם זו אולי שפיכה אחורית או חסימה מה ניתן לעשות?
(יש לציין בירור הורמונלי תקין.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות זרע
פרופ' אלכס סימון16/06/20101. כדאי לחזור על בדיקת הזרע ולוודא שהכל נכנס לכוסית הבדיקה.
2. אין קשר לבקע או לוריקוצלה הקטן
3. כדאי להבדק על ידי אורולוג
4. אין סיבה לשפיכה לאחור. שלפוחית גדושה אינה קשורה לשפיכה לאחור
5. האם יש תאי זרע בנוזל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פ. הורמונאלי, האם תקיןלימונית16/06/2010
לרופאים שלום,
בת 44, מעוניינת לדעת האם הבדיקות תקינות?
שם הבדיקה תוצאה תוצאה לעומת טווח הנורמה
TSH 1.73 mIU/L
LH 4.2 IU/L
FSH 7.2 IU/L
PROLACTIN 255 mIU/L
ESTRADIOL (E-2) 323 pmol/L
PROGESTERONE 1.1 nmol/L
DHEA SULPHATE 2.6 mcmol/L
מה אומר פרוגסטרון נמוך מהנורמה?
האם ה-FSH בסדר?
בתודה,
לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפי שמצויין בערכי היחוס בטופס
פרופ' אלכס סימון16/06/2010הבדיקות בטווח הנורמה ותקינות. כולל הפרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... הפרוגסטרון מתחת לטווח הנורמ
לימונית16/06/2010שלום,
הפרוגסטרון מופיע מתחת לטווח הנורמה. הטווח שמצוין הוא 19-76 nmol/L , ואצלי 1.1.
האם זה תקין? האם זה יכול להשפיע על בניית רירית הרחם, או שזה לחלופין אחד הגורמים המשפיעים אצלי על הפלות, כשכבר משתרש היריון?
אודה לתשובתכם,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת תשובת הרופאים לתגובה 2
לימונית18/06/2010רופאים יקרים,
אשמח לתשובה לתגובת המשך שלי.
בתודה
ושבת שלום,,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללימונית - החיפזון מהשטן
פרופ' אלכס סימון18/06/2010אנא קראי היטב למה מתייחסים ערכי הפרוגסטרון בטווח הנורמה. אם עדיין יראה לך חריג. שאלי שוב ונענה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מעוניינת בתשובה לשאלות
לימונית18/06/2010פרופ' סימון,
אם לא הייתי מוטרדת, לא הייתי שואלת.
לפי ראות עינייי את הטבלה ואת סימון התוצאה באדום, זה מחוץ לטווח, ואני מעוניינת לדעת האם זה אחד הגורמים אצלי להפלות? ואם כן האם צריך להתחיל גסטון אולי אף מוקדם יותר מיום לפני ההחזרה? (מקבלת בד"כ 2 אמפ' של גסטון ליום).
בתודה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימונית יקרה
פרופ' אלכס סימון18/06/2010אם תעייני היטב ברישום קרוב לוודאי שתמצאי כי ערכי הייחוס עליהם את מדברת קשורים לפאזה שלאחר הביוץ, פאזה המכונה פאזה לוטאלית. בפאזה זו רמת פרוגסטרון צריכה להיות 19-79הבדיקות שביצעת לא בוצעו בפאזה זו. לכן ההתיחסות שלך לערכי היחוס מוטעית. רמה של 1.1 פרוגסטרון בפאזה הפוליקולרית שלפני הביוץ הם תקינים ואין להם קשר להשרשה.
על כן כתבתי החפזון מהשטן. צריך לקרוא את כל הכיתוב ותחת איזה כותרת הם נמצאים על מנת שלא להוציא דברים מהקשרם, לטעות בראית הדברים ולהפוך למוטרדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' סימון - תודה
לימונית18/06/2010פרופ' סימון היקר,
תודה לך על התשובה המושקעת.
לא תמיד אני ממש מבינה את כל ההערות הכתובות בבדיקות, בעיקר לא בנוגע לפאזות כאלה ואחרות. עכשיו הבנתי טוב יותר לגבי תשובת הבדיקה שלי , ואני מודה לך.
שבת שלום,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Gonal F לחוצה מאוד...קרן16/06/2010
ערב טוב,
הערב התחלתי מזרק 2 של גונל הזריקה מאוד שרפה לי וכאבה. לכל אורך המזרק הראשון הזריקות לא היו כואבות בכלל. האם יש סיבה לכך שפתאום ביום ה-7 להזרקת הגונל הוא כואב? או שיכולה להיות סיבה אחרת? ממש לחוצה... בבקשה תעזרו לי אולי משהו לא בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא משפיע על ההצלחה
פרופ' אלכס סימון16/06/2010אין ממש הסבר. נסי לשנות מיקום. דברי עם הקו החם של גונאל ובררי אם גם אחרות מתלוננות על אותה תופעה. בצעי עיסוי לאזור ההזרקה ושקית קרח על המקום. אם יתמיד, כדאי להחליף מזרק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HCG ודימוםTIMI16/06/2010
HCG 7.5
יום אחרי דימום דומה למחזור קצת פחות חזק
האם יש סיכויי?
מחר אעשה שוב בטא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם HCG היה 7.5
פרופ' אלכס סימון16/06/2010אזי מדובר בבדיקה שלילית להריון. בספק אם ישתנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסה שובמירי16/06/2010
שלום,
שתי שאלות בבקשה -
1. IUI ביום 17.5 באיזה שבוע אני?
2. זה שיש לי בחילות חזקות זה סימן טוב בציפייה לבדיקת דופק או שאין לזה משמעות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם את בהריון אז...
פרופ' אלכס סימון16/06/2010ניתן לחשב שווסת אחרון היה 3/5/2010 אזי 16/6/2010 זה 6 שבועות מלאים ויומיים.
אנא ממך, בפעם הבאה לפנות לפורום הריון ולידה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה מספקת לאחר החזרת עובריםענת16/06/2010
שלום,
היום ביצעתי בדיקת בטא (12 יום לאחר החזרת 2 עוברים) שיצאה שלילית.
ערך הפרוגסטרון 22.9 ביחידות של nmol/l
האם לפי ערך זה ניתן להסיק כי קיבלתי תמיכה מספקת? (אחד קרינון ביום, מיום לאחר השאיבה)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל מה שמעל 20 הוא טוב
פרופ' אלכס סימון16/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיבוב שנינורית16/06/2010
היי
אני בטיפולי IVF פעם שניה לצערי . בת 41
הוחלט לשנות טיפול לכן רציתי לדעת בבקשה
1 מזה טיפול הורמונלי ארוך באיזה שלב מתחלים אותו
2. מה זה טיפול הרמונלי קצר באיזה שלב מתחלים אותו
3. נאמר לי ביום ה-3 למחזור להזריק מנוגון 5 אמפלות ואמפולה אחת שלCETROTIADE 025.MG
זה נחשב לטיפול ארוך או קצר
המטרה שלהם לייצור יותר ביציות האם זה משרת את המטרה [טיפול ראשון 4 ביציות 2 הופרו]
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוגי טיפולים
פרופ' אלכס סימון16/06/2010ארוך או קצר מתייחס לטיפול עם דקפפטיל.
ארוך - טיפול דקפפטיל מתחיל ביום 21 למחזור הקודם לשאיבה
קצר - טיפול דקפפטיל מתחיל ביום 1 של מחזור הווסת
בארוך חשיפה ארוכה לדקפפטיל, בקצר חשיפה פחותה בפמספר ימים
את מקבלת טיפול עם אנטגוניסט - צטרוטייד.
משנים פרוטוקול בתקווה שיפיק יותר ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אך אפשר
נורית16/06/2010תודה אך אפשר להתחיל ביום ה3 למחזור גם בצטרוטייד [+מנוגון ] זה לא מוקדם מדי
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבעלי זרע צמיגי,שאלה לכל הרופאיםשיר רמה"ש16/06/2010
לבעלי יש זרע צמיגי,הוא בן 44 ,האם אפשר להכנס להריון ספונטני עם זרע צמיגי? יש לו כמות לאחר השבחה 40 מיליון,אודה לך על תשובתך הדחופה,היות ואני מבייצת בימים אלה,האם כדאי להתאמץ ולנסות ספונטני? האם יש טעם? יש טיפול לזרע צמיגי? חוץ מהשבחה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה לא עניתם לי,תודה
שיר רמה"ש08/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרע צמיג
ד''ר דוד ישי10/07/2010יש אפשרות להרות באופן ספונטאני. אם רוצים לטפל , הטיפול היחידי הוא "השבחה"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivm+pgdניב16/06/2010
שלום רב,אנחנו לפני התחלת טיפולי הפריה לשם Pgd. לא ניסינו להכנס טבעי, שנינו בני 29 ואני עם מחזור סדיר. רציתי לדעת אם ומה יתרונות ה Ivm ומה סיכויי ההצלחה של טיפול לזוג במצבנו? כמו כן איפה ניתן לעשות?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PGD
דנה20/12/2015היי על איזה שיטה הלכת בסוף ?
אשמח לשמוע
מקווה שהכל הלך כמו שצריך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
דנה20/12/2015היי על איזה שיטה הלכת בסוף ?
אשמח לשמוע
מקווה שהכל הלך כמו שצריך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים אנא תענו לי
ניב17/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPGD
פרופ' אלכס סימון18/06/2010אין נסיון רב עם IVM. היות ואתם נזקקים ל PGD עדיף שיתקבלו הרבה עוברים לאיבחון. זה קשה יהי להשיג ב IVM אם כי הטיפול IVM נוח יותר לאישה שלא נזקקת להרבה תרופות לפני הדיקור.
ההצלחה נעה בין 30-40% להשיג הריון לאחר החזרת עוברים מאובחנים כבריאים
PGD מבצעים בהדסה עין כרם והר הצופים, איכילוב, תל השומר, שערי צדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות E2 גבוהותחסויה16/06/2010
שלום,
תוצאות בדיקות מהיום ה - 3 למחזור :
e2 - 507pmol/L
prog.- 2.8nmol/L
LH - 5.3iu/l
למיטב הבנתי האסטרדיול גבוה מדי בכדי להתחיל בתהליך IVF.
מה יכולות להיות הסיבות לערכים כה גבוהים?
אודה לתשובה מהרופאים היקרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת שוב תשובה
מ.ד.18/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטראדיול
פרופ' אלכס סימון19/06/2010מתי מתחילים טיפול? הרי אין משמעות לרמה זו אם הטיפול בחודש הבא. מה אומרת בדיקת העל קול?
הסעבה העיקרית - התפתחות זקיק מוקדם או טעות מעבדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' סימון היקר
חסויה20/06/2010תודה על תשובתך, וברשותך אבהיר מספר דברים:
הרופא שלי שלח אותי רק לבדיקות דם (ביום השלישי למחזור, כאמור) מבלי לבצע אולטרסאונד, וזאת על מנת לבדוק אם ניתן להתחיל החודש בטיפול IVF . לאחר קבלת התשובות הללו, הוא טען כי לא ניתן להתחיל בטיפול כי האסטרדיול גבוה מדי ולכן נתחיל רק בחודש הבא.
האם זה נשמע הגיוני? אני מטופלת כבר כמה שנים ואף פעם לא נתקלתי בתוצאה כזו.
האם נהוג לבדוק גם באולטרסאונד?
תודה על הסבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהM.D.
פרופ' אלכס סימון20/06/20101. נהוג גם על קול לבצע
2. לא מתחילים עם רמות גבוהות אם הן אומנם כאלו ולא היתה טעות במעבדה. על קול היה עוזר לפתור את השאלה.
3. לא נותר אלא להמתין לחודש הבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' סימוןמודאגת16/06/2010
צהריים טובים,
הייתי היום בבדיקות דם וא.ס. לאחר 14 יום של לקיחת דקקפטיל, בבדיקת הא.ס נאמר לי שהרירית היא 8 מ"מ כלומר עדיין עבה, עדיין לא קיבלתי מחזור (אני ביום ה- 37), האחות אמרה שכנראה החומר עדיין לא עובד או שאולי אני בהריון מה שלא יכול להיות היות והתחלתנו טיפולי פוריות על רקע של CF לבעלי.
מדוע עדיין לא קיבלתי? האם יש קשר לזריקות? מה עושים עכשיו?האם יכול להיות שהזריקות לא משפיעות עלי?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה שאלה
שואלת18/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מחזור, מה עושים?
פרופ' אלכס סימון19/06/2010בודקים ל E וגם P וגם בטא , כדי לגעת מה קורה ומתי צפוי הווסץ להגיע. אלא אם בסוף השבוע הוסת הגיעה והכל מיותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)