מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוםיל הורמונלישוש13/06/2010
308.0 pmol/L
308.0 הערות לבדיקה - ESTRADIOL (E-2)
PROGESTERONE 25.8 nmol/L 25.8 הערות והסבר
גרף
LH 5.9 IU/L5.9 הערות והסבר
האםניתן לפענח לי את הבדיקות?
האם אני בביוץ? איך אפשר לדעת אם עבר או אמור להגיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב ..
מיואשת13/06/2010מזל טוב לך מכל הלב . אני היום ה14 אחרי ההזרעה ומפחדת לעשות בדיקה ביתית או בדיקת דם כי כבר מיואשת מההזרעות ומפחדת לראות שלילי . ושראיתי את ההודעה שלך נתת לי אמונה שיש סיכוי בהזרעות לא סתם מעבירים זמן גם אני זאת הפעם השלישית בהזרעות . יש לי כאבים מלפני 5 ימים של כאבי בטן תחתונה כמו שאמרת בדיוק דומה לכאבי מחזור . לא יודעת אם אני בהריון או לא .....? רק מקווה לטוב
מאוד שמחתי שראיתי את הודעתך והרבה במזל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההודעה לחסוי
מיואשת13/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאי !
אני13/06/2010איני יודעת אם ההודעה שכתבת מכוונת אליי, פשוט יש הרבה "חסוי" ו"חסויה" בפורום ... אני חייבת להגיד לך שאסור פשוט אסור להתייאש !!! עשי בדיקת הריון בדם, חכי לתוצאות, ולא משנה מה - האמונה הכי חשובה !!! זה מה שלי עזר, מבטיחה לך... עדיין עם המון חששות למרות הצלחת ההזרעה. מחזיקה לך אצבעות והמון בהצלחה ! תודה על הפידבק מאמי !
אגב, כאבי הבטן לאחר ההזרעה הם נורמליים, זה לא אומר שהטיפול לא הצליח (כך היה גם אצלי)...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאי !
אני13/06/2010איני יודעת אם ההודעה שכתבת מכוונת אליי, פשוט יש הרבה "חסוי" ו"חסויה" בפורום ... אני חייבת להגיד לך שאסור פשוט אסור להתייאש !!! עשי בדיקת הריון בדם, חכי לתוצאות, ולא משנה מה - האמונה הכי חשובה !!! זה מה שלי עזר, מבטיחה לך... עדיין עם המון חששות למרות הצלחת ההזרעה. מחזיקה לך אצבעות והמון בהצלחה ! תודה על הפידבק מאמי !
אגב, כאבי הבטן לאחר ההזרעה הם נורמליים, זה לא אומר שהטיפול לא הצליח (כך היה גם אצלי)...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאי !
אגב, כאבי הבטן לאחר ההזרעה הם נורמליים, זה לא אומר שהטיפול לא הצליח (כך היה גם אצלי)...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
מיואשת13/06/2010תודה לך על הכל ורק מקווה לטוב בעזרת השם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההביוץ היה כבר
פרופ' אלכס סימון13/06/2010לפני הביוץ פרוגסטרון פחות בדרך כלל מ-2 ולאחר ביות עולה בהדרגה עם הימים ומגיע לשיר לאחר 7 ימים מהביוץ. ניתן לאמור כי אצלך היה ביוץ לפני מספר ימים. כמה ימים - לא אדע ללא מעקב על קול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבהמרים ז13/06/2010
שלום רב לרואפים הנחמדים
אני הולכת לשאיבה ביום שלישי יש לי זקיק אחד מוכן והשני קטן 11
האם יתכן שלפני השאיבה יובשל לגודל הרצוי יש סיכוי ?
היום מקבלת זריקת הביוץ
אובטראל מקבלים ?בישבן או בבטן?
הרבה תודות לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רופאה
מאיה13/06/2010אוביטרל מזריקים תת עורי לבטן
לגבי זקיק 11- לא סביר
ברור שעדיף יותר זקיקים אבל כרגע זה מה יש ועובדים עם מה שיש- יש סיכוי להשיג היריון מהזקיק הגדול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יגדל יותר
פרופ' אלכס סימון13/06/2010אולם תמיד יש הפתעות. הרופא דוקר כל זקיק ובכל גודל בכוונה להשיג ממנו ביצית בשלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היה ביוץ או לא היה?iris13/06/2010
שחלות פוליצסטיות, מחזור אחרון ב- 8 למאי, בבדיקת הריון שנעשתה ביום רביעי האחרון התשובה יצאה שלילית.
מתוצאות בדיקת דם ביום 2.6.10 יצא:
אסטרודיול 495
פרוגרסטרון - 5
האם היה ביוץ
האם סביב יום הבדיקה היה ביוץ
בבדיקת אולטרסאונד ב- 1.6.10 נאמר לי שהרירית דקה
מה המשמעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שני נתונים בענין
iris13/06/2010ה- LH - 19.17
וה- E2 - 495* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללא בדיקות עוקבות לא ניתן לאמר
פרופ' אלכס סימון13/06/2010רירית דקה אולי מעידה על חסר ביוץ. צריך בדיקות עוקבות כדי לדעת מה קורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם היריון?שקד13/06/2010
שלום לכל הרופאים,
עשיתי iui ביום חמישי שעבר 3.6 אני יודעת שעדיין מוקדם לבדיקת בטא.
אך רציתי לדעת האם לפי בדיקות הורמונליות של פרוגסטרון ואסטרודיול אפשר לדעת האם יש היריון או לא? מציינת שאיני מקבלת תמיכה הורמונלית.
בתודה מראש על היחס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד פרטים
שקד13/06/2010proges - 25.9
LH - 0.8
FSH - 1.4
E 2 - 385
יש מצב להיריון עם הנתונים הללו? הבדיקת בטא אמורה להיות רק ביום חמישי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקות ההורמונליות הם מהיום!!!
שקד13/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל שניתן אמר - היה ביוץ
פרופ' אלכס סימון13/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
שקד13/06/2010האם אין אפשרות לדעת אם יש היריון צעיר לפי הבדיקות ההורמונליות? התשובות של הבדיקות לא שוללת אפשרות להיריון???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרוגסטרון והאסטרודיול לא נמוכים
שקד13/06/2010להיריון עשרה ימים אחרי iui ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן והריון ראשוןאני13/06/2010
שלום רב לצוות הרופאים !
נכנסתי להריון בעקבות הזרעה שבוצעה ב-25.5. אני מטופלת בנרות אנדומטרין פעמיים ביום לשם תמיכה.
לפי חישוב אני בתחילת שבוע חמישי, ויש לי מדי פעם כאבי בטן, לא חזקים, לעיתים חלקם מזכירים תחושה של כאבי מחזור ואכן מופיעים בבטן התחתונה, אך לא בהכרח - הכאב יכול להופיע באזורים אחרים בבטן. שוב, מדובר בכאבים שמגיעים לסירוגין וממש לא חזקים.
האם בתחילת הריון עקב שינוי וגדילה של הרחם יש לצפות לכאבים שכאלו ? עליי לציין שזהו הריון ראשון.
בדיקת בטא מ- 8.6: 75
בדיקת בטא מ- 10.6: 175
האם תקין ומתי יש לבצע א.ס. ראשון ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושות נורמאליות
פרופ' אלכס סימון13/06/2010על קול ראשון 17 לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןמאי13/06/2010
היי,
האם כאשר יש אנדומטריוזיס ואנדומטריה בשחלה (4-5 ס"מ) צפויים להיות סימנים שונים להצלחת הריון? במהלך כל החודש יש לי הפרשות, הרופא שלי אמר שזה לא מפתיע כיוון שיש לי בליטה בנרתיק מהאנדו'. האם כאשר אכנס להריון ההפרשות יפסקו באופן מיידי, או שמא ייתכן שבתחילת ההריון עדיין יהיו הפרשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
גלי13/06/2010היי,
האם כאשר יש אנדומטריוזיס ואנדומטריה בשחלה (4-5 ס"מ) צפויים להיות סימנים שונים להצלחת הריון? במהלך כל החודש יש לי הפרשות, הרופא שלי אמר שזה לא מפתיע כיוון שיש לי בליטה בנרתיק מהאנדו'. האם כאשר אכנס להריון ההפרשות יפסקו באופן מיידי, או שמא ייתכן שבתחילת ההריון עדיין יהיו הפרשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום השחר בהנקהאליה13/06/2010
שלום
האם שיטת חום השחר לזיהוי ביוץ יכולה להתקיים גם בתקופה בה אני מניקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום
פרופ' שחר קול13/06/2010עקרונית - כן, אך זה מדד מאוד גס ולא מדויק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההללויה12/06/2010
שלום לרופאים ושבוע טוב,
בת 40. עדיין ללא ילדים.
לפני כשבועיים, ב-ivf רביעי נכנסתי להריון, אך לצערי היתה לי הפלה טבעית בשבוע 7.5. בהתחלה ראו דופק איטי אך תוך מס' ימים כבר לא ראו דופק, ולאחר יום העובר נפל. לא עשיתי גרידה כי הוא נפל במלואו.
קיבלתי בטיפול זה פרוטוקול שונה מהשלושה הקודמים. ידוע לי כי אתם ממליצים כאן שאם נקלט הריון אזי כדאי לחזור על אותו פרוטוקול בפעם הבאה שרוצים להכנס להריון.
א. האם לדעתכם גם במקרה של הקלטות ואח"כ הפלה, רצוי לחזור על אותו פרוטוקול? האם הוא נחשב גם במקרה זה כפרוטוקול מנצח עבורי?
ב. מה אתם ממליצים כעת? לחכות למחזור הבא ומיד להמשיך? הבנתי כי יש סברה שבגלל שבכל זאת נקלטתי, כדאי כמה שיותר מהר לנסות להכנס להריון סמוך להפלה. מה דעתכם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתשובה
הללויה13/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חסוי13/06/2010תודה רבה על המענה המהיר והמקצועי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רופאים יקרים
הללויה13/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
פרופ' אלכס סימון13/06/2010לא ניראה לי המושג, פרוטוקול מנצח. ניתן להשיג הריון בכל פרוטוקול ובתנאי שבאותו חודש יתקלו די ביציות ועוברי איכותיים. אני מניח כי הרופא ישתמש באותו פרוטוקול. כדאי להמתין חודש ולחזור לטיפול ולא מיד להתחיל. תני לגוף - לרחם לנוח חודש ולחזור לעצמו לפני המעמסה החוזרת של ההורמונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לפרופ' סימון ושאלה נוספת
הללויה13/06/2010שלום פרופ',
ההפלה היתה ב- 1/6 . סביר להניח שתוך חודש -חודש וחצי תגיע הוסת, כך הבנתי. אז החודש הזה לא מספיק כדי שהגוף יתאושש? אתה מתכוון לחודש נוסף של התאוששות?
כמו כן, הפרוטוקול שלי הוא לקחת ביום השני לוסת במשך שבועיים גלולות גינרה, לחכות לוסת הבאה ואז להתחיל עם השראת ביוץ. כלומר שגם פה יש עוד שבועיים של שקט מההורמונים. (שהם בכמויות מפוצצות אגב, 6 אמפולות של מנוגון!)
האם כל הזמן הזה אינו מספיק וצריך לחכות עוד חודש?
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי התאור שלך - זה בהחלט מספיק
פרופ' אלכס סימון13/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מינון של תמיכהמאיה12/06/2010
אני שלושה ימים אחרי החזרה. האם מותר באופן חד פעמי לעלות על דעת עצמי את מינון אנדומטרין מפעמיים לשלוש ביום?
הסיבה היא שיש יום מסויים בו לא אוכל לקחת את המנה של הערב, אלא רק בחצות ולכן חשבתי להוסיף מנה בצהריים (כן מתאפשר מבחינת הפעילות המתוכננת).
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון
פרופ' שחר קול13/06/2010לא ייגרם נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונאלילימונית12/06/2010
שלום לרופאים,
האם זה נכון שאת הפרופיל ההורמונאלי צריך לעשות ביום ה-3 למחזור?
השאלה שלי היא האם בנוגע לפרופיל הספירה של ימי המחזור היא מיום הדימום החזק, או מהיום בו הגעי המחזור?
בתודה מראש,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל
פרופ' שחר קול13/06/2010יום 2 - 3 מהופעת הדימום החזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... מחזור מטעה...
לימונית13/06/2010שוב שלום לרופאים,
המחזור התחיל אתמול, בצורה מקרטעת, וכך נמשך גם היום. יש לי מחזורים כאלה (כנראה מפאת גיל מבוגר) בשנה האחרונה, ואין לי מושג מתי במצב כזה מתחילים לספור. הרי היום זה כבר היום השני למחזור, אז מתי לעשות פרופיל? מתי לספור להתחלת טיפול?
אציין שאני אחרי גרידה שבוצעה באמצע חודש מרץ, ולאחריה חודשיים המתנה למחזור, לאחר מכן דופסטון, ובגלל ששוב חשבתי שהתחיל סתם דימום של דם ישן ולא מחזור (כמו שהיה כמה פעמים מאז הגרידה), דיווחתי שנראה לי שזה אינו מחזור (מה שהתברר אחר כך שהיה דווקא מחזור דיי חזק), אבל בינתיים לקחתי גם פרוגילוטון. עכשיו זה המחזור אחרי הפרוגילוטון (כדור אחרון ב-7/6).
אודה לתשובתכם,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
לימונית13/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...ויקי12/06/2010
שיהיה שבוע טוב ומבורך לכולם האם התנהלות יומיות ריגלה לא מורידה את סיכויי ההצלחה לאחר ההחזרה?ומה לגבי יום השרשה?אפשר להיתנהל כרגיל?או צריך לשכב על מנת שישריש?
או שזה יכול במצב במה זה תלוי אם אני בחורה צעירה ובריאה? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי "שאלות נפוצות"
פרופ' שחר קול13/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה12/06/2010
שנה וחצי של ניסיונות, אחרי צילום רחם גילו שיש רחם דידלפי (2 צווארים עם מחיצה נרתיקית קטנה), לאחר טיפול בזריקות גונאל נכנסתי להריון, אך בשבוע 7 לא היה דופק. כרגע לקראת גרידה.
הרופא שלי ממליץ להמשיך רגיל את הטיפול ולא מתייחס להפלה הזו. מישהו המליץ לי לעשות היסטרוסקופיה ניתוחית, להיכנס לרחם ולהבין מה באמת קורה שם. האם זה באמת יכול לעזור? לבדוק למה הייתה הפלה ואולי לתרום משהו להריון יותר תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום:
פרופ' שחר קול13/06/2010לדעתי, הרופא שלך צודק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורגלי12/06/2010
שלום,
הביוץ שלי מתרחש בין היום ה-12 ל-13. ביום ה-12 עשיתי הזרעה (טבעית ללא הורמונים). הרופא שלי אמר שהמחזור צריך להגיע 14 יום אחרי ההזרעה. בפועל המחזור שלי מגיע כל עם 16 יום אחרי ההזרעה/ביוץ.
האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
פרופ' שחר קול13/06/2010יתכן והביוץ לאחר ההזרעה.
עדיף כך מאשר להיפך, שכן לזרע יכולת לשרוד ימים בגוף האישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני זקוקה לחוות דעתעדן12/06/2010
חודש שעבר IVF ראשון שלא הצליח
החדש עשינו הפסקה ( אין כל בעיה ספציפית לא אצלי ולא אצל בעלי)
מחזור סדיר 28-30
היום 37 יום מיום הווסת הראשון - לא קיבלתי ווסת
עשיתי ביטא ביום חמישי היה שלילי E-2 1154
LH 40.9
מה זה אומר ?????
אף פעם לא היה לי איחור כזה ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה- תיקון
עדן12/06/2010סליחה LH 5.6 ו PROGESTO 40.9
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אומר שהיה ביוץ מאוחר
פרופ' אלכס סימון12/06/2010המתיני עוד שבוע. ואם עדיין אין וסת בצעי בטא נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים לאחר הזרעהיפה12/06/2010
שלום,
עברתי הזרעה ב- .10 30.5 (ראשונה, לאחר טיפול בגונל F + אורביטרול). כעשרה ימים לטחא מכן, ב- 8.6.10 בשעות הלילה הופיעו סימני דימום שהמשיכו ביומיים וחצי שלאחר מכן, מאוד חלשים, לעיתיים אדום ולעיתים חום צמיגי. לא ברור לי האם מדובר במחזור כיוון שההפרשות והדימומים היו מאוד מאוד חלשים לעומת מחזור וכמובן גם הקדימו את המועד שבו היה אמור להגיע המחזור אם ההזרעה לא הצליחה. היום, 14 ימים לאחר ההדרעה - הדימם וההפרשות פסקו לחלוטין. האם יתכן כי מדובר בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומנם יתכן
פרופ' אלכס סימון12/06/2010על כן בצעי בדיקה להריון ביום ראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)