מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפסקת תמיכה- דחוףיעל14/06/2010
שלום,
היום התחלתי את השבוע ה-11 אחרי טיפול IVF .
נתמכתי עד שבוע 9 בשלושה כדורי פרוגינובה ביום וקרינון אחד ליום.
משבוע 9 כדור אחד ליום וקרינון כל בוקר.
היום התבקשתי להפסיק את התמיכה (כדור אחד וקרינון).
שאלתי- האם יש תופעות לוואי עם הפסקת התמיכה?
אני מרגישה עייפה היום, רעבה ובכלל תחושת טרום מחזור (בעיקר רעב וחולשה).
כמו כן, הבחנתי היום שהקרניון "יוצא" ממני , האם תקין? מתי תפסיק הפרשת הקרינון ו/או תופעות הלוואי?
תודה רבה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
פרופ' שחר קול14/06/2010אין תופעות לוואי.
ההפרשות מהקרניון ייפסקו בימים הקרובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת..
יעל14/06/2010תודה על התשובה המהירה.
האם יתכן כי כעת יש דווקא חוסר איזון הורמונאלי בשל הפסקת התמיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת..
יעל14/06/2010תודה על התשובה המהירה.
האם יתכן כי כעת יש דווקא חוסר איזון הורמונאלי בשל הפסקת התמיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימוןsimon14/06/2010
שלום, אני נמצאת בטיפולי IVF למעלה משנה. אני אמורה לעבור עוד טיפול עוד שלושה שבועות ואני רוצה לבדוק במקביל האם יש בעיה אצלי של השרשה. הרופא שלי לא בדק אותי האופן יסודי כי ידוע שקיימת בעיה אצל בעלי (באיכות הזרע). אני לא שקטה ואני רוצה לעשות את הבדיקות המתאימות באופן פרטי.
1. האם אני יכולה לעשות בימים אלו צילום רחם או שבדיקה זו יכולה להרוס את הטיפול שיהיה עוד חודש (אני ביום ה-9 למחזור)
2. מהן הבדיקות דם שבודקות הפלות טבעיות של הגוף?
תודה
סימון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כותרת: בעיות בהשרשה.
simon14/06/2010שכחתי לרשום מקודם את הכותרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי על השאלה.....
simon14/06/2010אני רוצה להתחיל את הבדיקות בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםד14/06/2010
שלום,
עשיתי צילום רחם ולהלן התשובות אשמח לקבל הסבר
במיוחד מינוח אקסטראווזציה משמעותית במשפט האחרון.
תודה ויום נעים
היסטרוסלפינגוגרפיה:
===================
בגדר הנורמה. גודל וצורת חלל הרח
הודגמו שתי חצוצרות תקינות.
. החצוצרות והתפשטות מוגבלת בחלל האג נראה מעבר חומר ניגוד דר
. אקסטראווזציה משמעותית של חומר ניגוד בכלי הד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסית לקרוא מה ששלחת?
פרופ' אלכס סימון14/06/2010בכל מקרה אקסטא-ווזציה משמעותה שהזריקו את החומר בלחץ על מנת להדגים את החצוצרות וחלקו חדר דרך רירית הרחם גם לשריר הרחם ומשם לכלי לימפה באיזור. אותי זה מלמד שהיה צורך בהזרקה בלחץ רב להדגים את החצוצרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בבלוטת התריס וטיפול IVF דחוףאירה14/06/2010
שלום צוות יקר,
אני לאחר טיפול IVF שלא הצליח כרגע הפסקתי לקחת אסטרופם ואטרוגסטן, היום הייתי אצל רופא המשפחה לאחר כאב מוזר בגרון והוא אמר לי שכנראה זה דלקת בבלוטת התריס אבל שצריך לעשות בדיקות דם השאלה שלי אם אכן זו דלקת וצריך טיםול תרופתי האם הוא יכול לפגוע בהמשך התהליך של ההחזרות כרגע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אירה14/06/2010מאוד מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת
פרופ' שחר קול14/06/2010מציע לברר בדיוק מה קורה עם הבלוטה, ובשלב זה לדחות טיפולי IVF.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה מס' 3רונית14/06/2010
הי
רציתי לבר אני בימים שלפני שאיבה מזריקה כמו בטיפול הראשון והשני את הדקפפטיל והגונל F
רק שהפעם המינון של הגונל היה 150 ולא 225 לאחר תוצאות בדיקות דם שמראות לי שה
ESTRODIOL שלי נורא גבוה מעקבים לי את השאיבה ונותנים לי להזריק רק את הדקפפטיל
רציתי לדעת ממה נוצר הגירוי הזה ומה יכול להיות אחרי השאיבה ? האם יכולים לדחות לי את השאיבה ולהפסיק טיפול ולדחות אותי בעוד חודש
אשמח לקבל תשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה
פרופ' שחר קול14/06/2010השחלות שלך הגיבו ביתר.
הרופאים מבצעים הליך הנקרא COASTING כדי להמנע מסינדרום של גירוי יתר שחלתי לאחר השאיבה.
יש סיכון לביטול המחזור אם ההורמונים לא יגיבו יפה , אך תמיד רצוי לשמור על אופטימיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות הורמוניםרונית14/06/2010
עשיתי בדיקות הורמונים ביום ה-3 למחזור
הכל יצא בטווח למעט PROGESTERONE שיצא 2.1
מה זה אומר?
זה בעיה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמה תקינה
פרופ' אלכס סימון14/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- gonal f 450מטופלת14/06/2010
האם המינון במזרק הוא בדיוק 450 ?
כי עשיתי את ההזרקה הראשונית הקטנה שבודקת 37.5
ועכשיו אני חוששת שלא יישאר לי מספיק
להזרקות עצמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזרק של גונל F
מאיה14/06/2010בכל הפעמים שאני השתמשתי בגונל היתה כמות עודפת של 37.5 שאיפשרה את "בזבוז" החומר בהתחלה, ובנוסף כמות כמו שכתוב על המזרק (450 או 900). אבל אל תסתמכי על הניסיון שלי ותתקשרי ל"קו לגונל" ותשאלי אותם. המספר מופיע בחוברת שמצורפת למזרק שקיבלת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון על התשובה ש לך את המספר אין לי
מטופלת14/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מספיק במזרק ל"בזבז" כמות כזו
פרופ' אלכס סימון14/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה09-9515380 קו חם גונל F
אפרת14/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם - פרוברהחן14/06/2010
הרופא שלח אותי לבדיקות דם , ובמקביל נתן לי מרשם לפרוברה
ואמר לי לקחת את הכדורים בהתאם לתוצאה של הבדיקות דם
אבל אני לא יודעת לפענח את הבדיקות האלה.
הבנתי שאני לא בהריון... אבל מה השאר אומר??
Estradiol (E2) Urgent 231
Progesterone Urgent 2.1
HCG-B Quantitative (UR) 2 IU/L -קטן מ
אודה לכם על תשובה.
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא סיפקת די מידע.
פרופ' אלכס סימון14/06/2010אני מניח שזמן רב אין וסת והרופא מבקש להביא את הווסת ולכן נתן פרוברה. הוא מבצע RESET שך המערכת שלך לקראת טיפול חדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הזרעהנטע14/06/2010
שלום רב לכם,
ברצוני לדעת -עברתי הזרעה על בסיס ביוץ טבעי ללא הורמונים בכלל ב-6.6
במרפאה בה אני מטופלת נאמר לי לבוא כבר מחר 15.6 לבדיקת הורמונים...
האם הגיוני ? לא נאמר כאן שאת הבדיקה הזו צריך לעשות רק לאחר 14 יום אחרת אין אפקטיביות, לא כך ?
אודה לתגובתכם ...
המון תודה על העזרה וההקשבה
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע
מאיה14/06/2010יכול להיות שרוצים לבדוק את רמת הפרוגסטרון כדי שאם היא נמוכה יתנו לך תמיכה לכמה ימים עד לבדיקת הבטא. יש רופאים שנוהגים כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשים לוודא שהיה ביוץ בבדיקת דם
פרופ' אלכס סימון14/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הזרעהמקווה לטוב14/06/2010
היי,
אני מנסה כבר 7 חודשים להכנס להיריון ללא הצלחה. הרופאה המליצה לי לנסות הזרעה (לבעלי יש רק 5% זרע תקין) במה כרוך התהליך מצד בעלי ומצידי?
אשמח לעזרה!
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
פרופ' אלכס סימון14/06/2010מעקב לביוץ וביום ביוץ משוער להגיע לבית החולים / מרפאה. להביא דגימת זרע שתועבר למעבדה, שם יבודדו את תאי הזרע התקינים. יניחו אותם בנוזל גידול ותמיכה ואת זה יזריקו לרחם בהליך פשוט בדומה ללקיחת משטח מצואר הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר שחר קול שלוםמיואשת14/06/2010
עברתי הזרעה ב5\31 והיום אחרי 14 יום קבלתי מחזור לצערי אני מטופלת אצלך וזו פעם שלישית בהזרעות . בעיה אצל בעלי אצלי הכל תקין .התקשרתי לעשות תור אצלך אמרו לי שאין תורים \ואתה תהיה ב7\1 החודש הבא . שאלתי אחרי 3 נסיונות של הזרעות האם כדאי לעבור להפריה חוץ גופית אצל בעלי הפעם האחרונה הזרע היה חלש ואחרי השבחתו בינוני 30% ולפני זה היה יותר 80% לא יודעת למה בחודש ירד כל כך הרבה ....
החודש ב5\31 עברתי הזרעה אבל התחלתי לקחת זריקות מהיום ה 14 אחרי מחזור אמרת שהיה אצלי איטי מאוד ויכולתי להתחיל זריקות לא רק מהיום השלישי .מה עלי לעשות עכשיו לבוא לעוד השבחה אמרו לי שיש דקטור במקומך ולעשות אותו תהליך ולא לפספס טיפול החודש או לחכות לך עד שתהיה מה אתה ממליץ לי
תודה על הסבלנות ..ואשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה
מיואשת14/06/2010הייתי אמורה לשים נקודה אחרי לצערי כי קבלתי מחזור לא לצערי שאתה הרופא ..... לאי הבנה . מאוד כיף לבוא אליך ומאוד שמחה שאני מטופלת אצלך . יום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליץ להמשיך ב - IVF
פרופ' שחר קול14/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר קול או מי שיודע/תמאיה14/06/2010
האם יש "מדיניות מוצהרת" של מעבדת היחידה להפריה חוץ גופית באלישע לעשות תמיד הפריה באיקסי בטיפול ראשון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא, ההחלטה היא פרטנית
פרופ' שחר קול14/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעית השרשת עובר ברחםטלי14/06/2010
אני בת 35. מטופלת IVF.
לפני שנתיים עברתי הריון כימי (רמת BETTA עלתה עד 900 והיו דימומים, בבדיקת אולטרסאונד לא נראה שק הריון ו-BETTA התחילה לרדת).
לפני 3 שבועות עשו לי החזרת עוברים. אחרי 14 יום עשיתי בדיקת BETTA =214 ובאולטרסאונד ראו התפתחות של 2 עוברים. באותו יום התחילו דימומים בהתחלה קלים אח"כ התחזקו בליווי כאבי בטן כמו מחזור.
רופא העלה רמת אנדומטרין מ-3 ל-5 ביום, בנוסף המשכתי לקחת אסטרופם.
ביום 15 לאחר החזרה עשיתי בדיקת BETTA=550.
אתמול עשיתי בדיקת BETTA=1250 אבל באולטרסאונד לא נראה שק הריון.
האם הפלתי? האם זה עוד הפעם היה הירון כימי?
אם כן אז ככל הנראה יש לי בעיית השרשה.
האם ידוע לכם מישהוא מהמומחים שמתמחה בהשרשת עוברים?
תודה מראש, טלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרשה
פרופ' שחר קול14/06/2010לא ברור איך ביום של בטא=214 ראו 2 עוברים.
לא הגיוני, אולי אמרו משהו אחר???
כיוון שלא ציינת תאריכים לא ניתן לעקוב אחר קצב עלית הבטא. בוודאי שלא ניתן לקבוע שמדובר בהריון כימי, או בהפלה.
אם הבטא עולה יש מקום לחזור על א.ס. עוד כשבוע.
אין התמחות ספציפית בהשרשת עוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור תוצאות בדיקות - כולל תאריכים
טלי14/06/2010תודה על התשובה.
לגבי תאריכים:
החזרת עוברים היתה ב-23.05.10 וב-25.05.10 .
בדיקת BETTA ראשונה ב-06.06.10 BETTA =214
באולטרסאונד ב-06.06.10 ראו "חלל רחם בעובי 5.5 מ"מ, בתוכו מס' מבנים היפואקוגנים, הגדול בגודל 3*2 מ"מ - יכול להתאים לתחילת שק הריון??". באותו יום התחילו דימומים בהתחלה קלים אח"כ התחזקו בליווי כאבי בטן כמו מחזור.
מתאריך 06.06.10 רופא העלה רמת אנדומטרין מ-3 ל-5 ביום, בנוסף המשכתי לקחת אסטרופם.
ביום 07.06.10 עשיתי בדיקת BETTA השנייה BETTA=550.
אתמול 13.06.10 עשיתי בדיקת BETA השלישית BETTA=1250
באולטרסאונד מ-13.06.10 רשום: "רירית רחם בעובי 10.1 מ"מ, לא הודגם/עדיין לא הודגם שק הריון".
שאלות שלי:
מה זה אומר, האם זה הריון כימי?
מתי אמורים לראות שק הריון?
למה בבדיקת אולטרסאונד הראשונה ראו משהוא שדומה להתפחתות שק הריון ובשני אין כלום?
תודה מראש, טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לאחר הזרעה ראשונהלילית14/06/2010
מספר שאלות:
1. האם לאחר הזרעה מומלץ מנוחה? ללא שום טיפול רק זריקה כמה שעות לפני?
(מהאחות נאמר שלהמשיך הכל כרגיל)
2. יש כאן המון מונחים בפורום שאני לא מבינה כלום
אני עם ההזרעה עשיתי רק זריקה האם זה מספיק או שיש עוד הצעות לייעול
הבעיה היא אצל בעלי לא אצלי ואני עושה הזרעה מתרומת זרע?
3. האם לאחר ההזרעה יש איסור לשתות אלכוהול עד לבדיקת הדם?
4. לאחר כמה הזרעות לפי הניסיון יש הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות לשאלות
פרופ' אלכס סימון14/06/20101. אין צורך במנוחה
2. אם לך אין בעיה אין צורך בטיפול יותר מורכב
3. ניתן לשתות אלכהול במידה ולא בקבוק וודקה כל יום.
4. לאחר 3 הזרעות סיכויי ההריון 30-40%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך:
לילית15/06/2010לאחר כמה הזרעות עוברים לשלב הבא? ומהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילית
מיואשת15/06/2010שלום לך אבל שאלו הרבה את השאלה הזו גם אני שאלתי 3-6 חוזרים על אותו טיפול הזרעות . ולפי המצב ההזרעות אם לא הצליח עוברים לivf . אני עברתי 3 הזרעות ועכשיו עוברת לטיפול הבא הפריה חוץ גופית. בדרך כלל ההצלחה אחרי 2 או 3 הזרעות מ30 עד 40% אבל כל אחד והבעיה שלו זה שונה .גיל או בעיית זרע או מרפולוגיה . אני לא רופאה אבל זה מה שאמרו לי ומה שקראתי באינטרנט . ואל תחשבי כלום על מחר תחשבי שזה יצליח כל פעם ותהיה חזקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי - E2 גבוההדורית14/06/2010
אין לי את מי לשאול עד התור אצל הרופא בשבוע הבא ואני קצת מודאגת..... אשמח מאוד אם תוכלו לעזור ולהסביר....
בת 36+2.
מאז הלידה האחרונה (שנתיים וחצי), ועד אוקטובר האחרון, וסת אחת והפלה נדחיית (שבוע 12) + גריידה (עובר לא התפתח). חודש וחצי לאחר הגריידה - וסת אחת. אחר כך - ציסטה שטופלה באמצעות גלולות למניעת הריון למשך חודשיים. מאז הפסקת הגלולות, 3 חודשים, לא הייתה וסת עד סוף השבוע האחרון.
הופנתי לביצוע פרופיל הורמונלי. להלן תוצאות בדיקת הדם שנלקחה בי"מ 4:
אסטרדיול 1010
פרוגסטרון 0.7
FSH 5.7
LH 6.4
פרולקטין 246
TSH 2.77
DHEA סולפט 2.9
מקריאה ברשת הבנתי כי רמת האסטרדיול גבוהה בהרבה מהנורמה לזמן זה במחזור ושעל מנת שניתן יהיה להתייחס לתוצאות האחרות של הפרופיל ההורמונלי דרושה רמת אסטרדיול נמוכה מ 200. עוד קראתי אך לא הבנתי על קשר בין רמות אסטרדיול גבוהות ועיוות תוצאות FSH....
קראתי וקראתי ובעצם יצאתי די מבולבלת....
שאלותי:
1. בהנחה שהבנתי נכון וערך האסטרדיול חריג, על מה זה יכול להעיד?
2. האם אפשר ללמוד משהו משאר התוצאות שהתקבלו?
המון המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה...אשמח לתגובת רופא...
עינת14/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב - תודה
דורית15/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורית
פרופ' מרתה דירנפלד15/06/2010ע"מ להבין מדוע יש רמת אסתרוגן גבוההמומלץ לבצע אולטראסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)