מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פעילות גופנית במהלך טיפולי פוריותליטל11/06/2010
האם ניתן לבצע פעילות גופנית (הליכה ,ריצה ) רגיל עד מועד טיפול ההפריה ואחריו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות גופנית
פרופ' אלכס סימון11/06/2010כאשר השחלות מתחילות לגדול וזקיקים מופיעים, לא כדאי לבצע פעילות פיזית. השחלות עלולות להסתובב סביב צירן. תופענ כואבת ומחייבת ניתוח להחזרתן. מאותו הטעם כדאי שלא לאתגר את השחלות והעוברים לאחר השאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאלילך11/06/2010
לפני יומיים בטא 181 שזה היה 12 יום מההחזרה והיום אחרי יומיים 364 שזה 14 יום מההחזרה האם תקין והאם זה בסדר שזה רק כפול ולא צריך יותר מכפול ואם זה תקין האם זה מעיד על כך שאחרי 2 בטא זה ימשיך ככה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה תקין
פרופ' אלכס סימון11/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתיתהילה11/06/2010
אני 16 יום אחרי החזרת מוקפאים במחזור טיבעי.וקיבלתי תמיכה של אנדומטרין מאז ועד היום.(היום הסתיימו לי הכדורים). בדיקת הריון ביתית מראה שלילי. לא ערכתי עדיין בדיקת דם. עדיין לא קיבלתי מחזור.
האם ניתן לסמוך על אמינות הבדיקה הביתית במקרה של שימוש באנדומטרין?ואם הפסקתו עלולה להזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן לסמוך
פרופ' אלכס סימון11/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ תקין...שירי11/06/2010
שלום,
ראשית כל, אני רוצה להודות על עבודת הקודש שאתם עושים כאן בפורום...
אתם לא יודעים כמה אתם עוזרים לנו.
אני טופלתי בגונל F מהיום החמישי של המחזור 6 ימים במינון של 75 ועוד 3 ימים במינון של 112
ביום ה- 14 של המחזור:
עובי רירית: 5.5
שחלה ימנית: בתוכה מבנה צלול 25*33+ זקיקים 11,13,10 מ"מ, נצפה נוזל סביב השחלה.
שחלה שמאלית: בתוכה זקיקים 10.5, 10, 10 ,12 מ"מ
E2- 2,139
PROGETERONE- 7.9
יום 16 של המחזור: (יומיים ללא הגונל)
עובי רירית 5.5
שחלה ימנית: זקיקים 13,10,11,15,11,8,11,16.5,14 מ"מ+ זקיקים קטנים+ החזר ציסטי צלול 33*27 מ"מ+ החזר ציסטי מעט עכור עם דופן פנימית לא חלקה 27*20 מ"מ.
שחלה שמאלית: בתוכה זקיקים 13,16,12,12.5,11,11,10 מ"מ
דוגלס- מעט נוזל חופשי
E2- 915
PROGETERONE-15.2-
1.האם התרחש כבר הביוץ?
2.מה הסיכויים לקליטת הריון במחזור הזה?
3. יש לציין שקיימתי יחסים בשלושה ימים האחרונים.
תודה מראש ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומנם התרחש ביוץ
פרופ' אלכס סימון11/06/2010נקווה שתזמון היחסים היה בזמן ביוץ. מה שניראה כי אומנם כך. ביוץ היה ביום 14-13
מה שמפריע לי היא רירית הרחם 5.5 ממ. בידקי את הנושא עם הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןרחל11/06/2010
שלום,
11 ימים אחרי החזרת עוברים מוקפאים. בטא -91.
e2 - 1129
pro' -35
אני לוקחת 4 פרוגינובה ו- 3 אנדומטרין ביום.
האם זה מספיק? הפורגסטרון לא נראה נמוך מידי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל תקין!! גם ההריון
פרופ' אלכס סימון11/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיורגוןליטל11/06/2010
בוקר טוב רציתי לשאול אם ניתן לשתות אלכוהול באופן חד פעמי במקביל להזרקת פיורוגון במינון 50 כל יום במהלך השבוע ,בנוסף מה לגבי משכך כאבים כגון נורופן האם זה מהווה בעיה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן לשתות באופן חד פעמי
פרופ' אלכס סימון11/06/2010גם נורופן ניתן לקחת עד החזרת העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליתמרה11/06/2010
הי , בת 35 פרופיל הורמונלי ביום ה3 למחזור - האם תקין ?
FSH 5.0 IU/L
Estradiol (E2) קטןמ- 200 pmol/L -
Progesterone 1.9 nmol/l- במכבי 30% פחות מתוצאה זו
LH 8.2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל תקין
פרופ' אלכס סימון11/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףקרן10/06/2010
שלום ..
עברתי שלוש הזרעות ללא הצלחה .. שנתיים נשואיים .. בת 26 ובן 27
זרע תקין והכול תקין אצליי .. האם לעבור לטיפול הפריה חוץ גופית .. או להמתיין עוד זמן ולהמשיך בהזרעות .. אניי מאווד מודאגת ולחוצה מהפרייה שחושבת שזה מוקדם ומסובך יותר...
מה אתה מציע ליי ??
תודהה רבההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קרן
פרופ' אלכס סימון11/06/2010מקובל לבמע אומנם 3 הזרעות מלוות בגרימת ביוץ כם הורמונים (זריקות). אם גם זה לא צלח יש מקום לחשוב על הפריה חוץ גופית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם ועיקוב במחזור דחוף!!לירון10/06/2010
שלום,
אני אחרי החזרת 3 מוקפאים ותמיכה של אנדומטרין ואסטרופם.
מחר היום הגורלי לבדיקת ההריון (ואמן שניקלט).
יש לי שאלה שמטרידה אותי מאוד: אני חשה כאבים ודקירות מידי פעם שדומים למחזור בימים האחרונים ואני פוחדת שהמכשפה אכן בדרך וכל עוד אני לוקחת את הכדורים לא יופיעו מחזור...
אנא עיזרו לי.
למישהי קרה דבר דומה?
האם האסטרופם אחראי לעיקוב במחזור? יש לציין שעברתי את תאריך הווסת האחרון שלי וברוך השם אין סימנים להפרשות מוקמות (בניגוד לפעם הקודמות שכבר החלו סימנים סביב מועד הווסת).
תודה רבה ובהצלחה לכל השאר ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול דומה
שירה11/06/2010גם אני קיבלתי את אותה תמיכה כשלך וסופו של עניין שהפסקתי את הכדורים הווסת באה מקוה שאצלך יהיה שונה בהצלחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF מפאת ספירת זרע נמוכהמ.ש10/06/2010
אני ובת זוגי לקראת הפרייה חוץ גופית בעקבות אספרמיה, זאת בעקבות טיפולים כימותרפים בעבר.. קיימות מנות זרע מוקפאות באיכות נורמטיבית בביה"ח תל השומר (ד"ר מג'ר). את ההפריה יעשה פרופ' דור. בשיחת התייעצות ד"ר מג'ר המליץ מאוד לבצע את ההפריה בתל השומר במטרה לשמר כמה שיותר זרע ולמנוע בזבוז. בשיחה עם פרופ' דור (עליו שמענו דברים טובים ואנו מאוד מעוניינים בשירותיו) נאמר לנו כי לדבר אין משמעות ו(מבחינת בזבוז או רשלנות בהתעסקות עם הזרע) וכי הוא יוכל לבצע את כל התהליך רק באסותא.
אנו די מתלבטים האם ללכת עם העצה של ד"ר מג'ר ולעבור את כל התהליך עם רופא אחר (פרוטוקול, שאיבה, החדרה וכיו"ב) או לקבל את דעתו של פרופ' דור ולהאמין שאכן השימוש בזרע יהיה זהיר והכי טוב שניתן באסותא.
נשמח ביותר לקבל חו"ד נוספת של מומחים בעניין!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה כמה מנות יש בהקפאה
פרופ' אלכס סימון11/06/2010אם לכל הפריה משמשים במנה שלמה אזי זה מגביל את מספר ההפריות שתוכלו לבצע.
יתכן וד"ר מג'ר התכוון כי ניתן להשתמש בחלק מהמנה ובכך מכל מנה ניתן לבצע לפחות שני טיפולי הפריה אם יבצעו מיקרומניפולציה.
השימוש בזרע תמיד יהיה זהיר בכל מעבדה אך כמו שאמרתי השאלה היא האם השימוש יהיה "בזבזני".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה -
מ.ש11/06/2010ד"ר מג'ר בזמנו לא ציין כמה פעמים יהיה ניתן להשתמש בכל מנה ודיבר על שימוש לא בזבזני, אך פרופ' דור אכן דיבר על שני נסיונות לכל מנה.....
בכל מקרה, יש סה"כ 3 מנות.
לאור האינפו', מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הזרע ממש תקין
פרופ' אלכס סימון11/06/2010ניתן לנסות יותר משני דיקורים למנה. ולם גם 2 זה יפה. לכן הבחירה ההתחלתית שלכם טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתיפצ'וק10/06/2010
שלום לכולם אני בת 34 אמאל2 ילדים מקסימים הקטן בן 2 וחצי. הגדול בן 4.
את שניהם ילדתי בניתוח קיסרי. וניכנסתי להריון באופן ספונטני ודי מהר....
לפני כשנה ניסינו שוב להיכנס להריון ולא הצלחנו. הופנתי לצילום רחם ובו נאמר שאין זרימת חומר ואין התפשטות של חומר ושאני צריכהלעבור לטיפולי הפרייה.
הייתי בשוק אבל עשיתי מה שהרופא שלי אמר.
לקחתי זריקות מתי שהיה צריך ושאבו לי 2 ביציות עם כל הזריקות. לאחר הפרייה הוחדרו 2 עוברים ובסוף לא נקלט הריון.
הפרייה שנייה גם ניסינו כל הזריקות טיפול אחר וגופי ייצר רק ביצית אחת וגם לאחר שהופרתה הוחדרה לגופי- ושוב לא נקלט. אתמול סיימתי מחזור.
אני מיואשת .. איך ייתכן שעם כל הזריקות ורק ביצית אחת גופי מייצר??
ה אם יש טיפול אחר חוצ מהגונל והאוביטרן וכד'?
מדוע לא משפיע עליי הזריקות?? מדוע גופ שקלט בעבר הריון מתקשה לקבל כעת עוברים??
אני מדריכת ספורט אירובי ודי מיואשת.
בזמן ההפריות לא עבדתי ולא יודעת כבר מה לחשוב.
בבקשה עזרו לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיעוט ביציות
פרופ' אלכס סימון11/06/2010לפי התאור שלך, למרות שלא ציינת את המינון שקבלת. ניתן לשער שמדובר אצלך על מאגר נמוך של ביציות בשחלות. מה שקוראים רזרבה שחלתית נמוכה. לא ניתן להגדיל את המאגר בשלב זה וצריך לנסות ולהשיג הריון עם המאגר שקיים.
רופאים שונים משתמשים בפרוטוקולי טיפול שונים לנשים הנקראות LOW RESPONDERS. מתוך כוונה להשיג יותר ביציות ולהעלות את סיכויי ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת עוברים....ויקי10/06/2010
ניראה לי שהכל עיניין של מזל כמו שנאמר לי פעם אם יקלט ההריון או לא אבל בטוח יש איזה סוד הצלחה מהו?גם אני יומיים לאחר החזרת עוברים כיצד אוכל לסייע בהצלחת הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי זה הצליח...
שרית10/06/2010לא לריב עם הבעל, לצאת לנופש, אמונה אמיתית בעצמך ובהשגת המטרה, רוגע, ולקרוא כל יום תפילת כל נשמת (אני לא דתייה אבל בהחלט מאמינה)...
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עדי....
ויקי10/06/2010תודה עדי ואני שמחה שהצלחת והשגת את המטרה .לאיזה תפילה התכוונת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל נשמת חי
עדי11/06/2010כל יום לקרוא בכל שעה ביום תפילה קצרה ועניינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עדי
ויקי12/06/2010שלא יראה לך מצחיק אומשהו כזה תאמיני לי אני גם מאמינה וגם קוראת כל יום תהילים כבר שנים ללא קשר לטיפולים אבל אני לא יודעת עדיין איפה למצוא את הברכה עלייה התכוונת אם תוכלי לפרט יותר באיזה ספרים היא נמצאת?
וחוץ מזה אני רואה שאת מאוד לחוצה עם ההריון אל תיהיה בלחץ זה לא עוזר בכלל תיהיה רגוע ותאמיני שהכל יהיה בסדר ותנוחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ויקי13/06/2010תודה עדי את מקסימה ושיהיה בהצלחה מאמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת ביציותר'10/06/2010
האם זה הגיוני ששאבו לי רק 4 ביציות??? זה לא מעט מידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים וביציות
פרופ' אלכס סימון11/06/2010חשוב לדעת כי לא כל זקיק שרואים בעל קול מניב ביצית בדיקור. לדוגמא: כדי להשיג 10 ביציות, לעיתים נדרש לדקור 15 זקיקים. אבל מי סופר ומוטרד אם יש בסוף 10. הפחת הזה מתעצם כאשר יש רק 5 זקיקים ומשיכים רק 2-3 ביציות. אז נשאלת השאלה "אבל היו 5".
אשר על כן, לשאלתך, תלוי כמה זקיקים גדולים נראו בעל קול טרם השאיבה ובהנחה שלא מכל זקיק תמיד ניתן להשיג ביצית.
4 מתוך 10 - זה מעט. 4 מתוך 5 זו הצלחה גדולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולם! בבקשה צריכה חוות דעת עלחוששת10/06/2010
היי,
אני מיועדת לטיפול IVF עקב בעיית זרע אצל בעלי ואני מאוד חוששת לגבי הכלל
הייתי שמחה לשמוע חוות דעת על בית חולים אלישע בחיפה
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה
ויקי10/06/2010האמת אני לא מכירה את הבית חולים שאת שואלת עליו אבל אני יכולה להמליץ בחום על רמבם
הרופאים נהדרים וכך גם היחס
שיהיה לך בהצלחה ולכל הבנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלישע
מאיה11/06/2010אני ממליצה בחום. הרופאים מוכרים ובעלי שם טוב (את יכולה לראות מי הרופאים באתר האינטרנט של בית החולים). המעבדה בעלת שם מצויין. צוות האחיות מאוד נעים, סבלני וקשוב.
אני עוברת שם טיפול ומרוצה גם מהיחס וגם מהמקצועיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אשמח לשמוע עוד חוות דעת
חוששת11/06/2010ואגב אני מיועדת לעבור את הטיפול דרך רופא פרטי שלא מופיע ברשימת הרופאים באינטרנט, הגיוני..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כבר נכנסתם לפורום
פרופ' אלכס סימון12/06/2010כדאי גם לקרוא מי הם הרופאים שאת תשובותיהם אתם מבקשים לדעת והיכן הם עובדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, הגיוני
מאיה12/06/2010באלישע ניתן לבצע שאיבה והחזרה עם רופא פרטי. הביטוח המושלם מממן את רוב עלות בית החולים ואת משלמת לרופא עצמו, ובנוסף השתתפות עצמית לביה"ח 600 ש"ח.
גם אני מטופלת כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
קארין12/06/2010לא כדאי לך להיות מטופלת ברמבם האחות,שלא אנקוב בשמה ,המזכירה, וכל הצוות המקשר ביחידה ממש לא סימפטיות וזה בלשון המעטה. הרופאים בסדר גמור אך זה לא מחפה על היחס המגעיל משהו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץשירה10/06/2010
המוני תודות על התשובות אין לכם מושג כמה אתם מקלים עלינו!
יום 16 למחזור עשיתי בדיקות דם של אסטראדיול ופרוגסטרון
התשובות:
אסטראדיול 375
פרוגסטרון 8.1
האם היה ביוץ?
להלן ההתכתבויות הקודמות:
אני לקחתי החודש איקקלומין מהיום החמישי למחזור במשך חמישה ימים גלולה אחת ליום.
עשיתי מעקב זקיקים מהיום ה12 ביום ה12 היה זקיק בגודל22
ביום ה13 בגודל 24(בנוסף לקראת הערב היתה לי הפרשה צמיגית)(עובי רירית 8)
והיום שהוא היום ה14 הזקיק נהפך לציסטה בגודל 30! ללא נוזל בדוגלס.(עובי ריריית 10)
האם היה ביוץ?או שעלי להמשיך מעקב זקיקים החודש?
תודה רבה
וענית לי כך:יתכן ועדין לא היה למרות 30 ממ, יתכן והיה וזה התוצאה לאחר ביוץ. כדאי להמשיך לעקוב ולבצע במקביל אסטראדיול ופרוגסטרון
היום יום 15 עשיתי שוב ונכתב שיש החזר ציסטי בגודל 32 ללא נוזל חופשי.עובי רירית 12 האם עלי להפסיק עם המעקב לחודש זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
שירה10/06/2010האסטראדיול נמדד בpmol/L
והפרוגסטרון בnmol/L* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)