מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רופאים ובנות תשובה דחופה אני בלחץלילית16/06/2010
שלום אני לאחר הזרעה ראשונה קיבלתי תשובה שלילית
אתמול קיבלתי מחזור היה דימום חלש,, היום הדימום חזק מאוד מעבר לרגיל אצלי
וגם יש גושים צמיגיים כאלה האם זה נורמאלי? האם זה קשור לזריקה או להזרעה? מאוד מדאיג אותי
וגם מחזור קשה יותר מתמיד מבחינת הכאבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לילית
מיואשת16/06/2010נראה לי מההזרעה או מהזריקות גם אני כך 3 הזרעות כאבים חזקים ומחזור לא כרגיל יותר חזק וגם עם גושים ושאלתי אחות אמרה לי שזה רגיל. גם אשמח אם יש תשובה מהרופאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה וגינליתרחל16/06/2010
אני בהריון שבוע 4+5 ימים אחרי החזרה של מוקפאים. עשיתי 3 בדיקות דם בהפרשים של יומיים. הבטא עולה יפה אבל הפרוגסטרון עומד על 34 וה- E2 ירד ל- 700.
לוקחת 3 אנדומטרין + 4 פרוגינובה ביום.
1. לגבי האנדומטרין - אם הרמות ברחם גבוהות יותר ובבדיקת דם ההשפעה שלו לא ניכרת, למה מבקשים לבדוק אותו שבוע אחרי ההחזרה?
2. לדבי הירידה ב- E2 (ירד מ- 1,200 ל- 700), האם יכול להעיד על איזהיא בעיה בהתפתחות ההריון בהמשך?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
רחל17/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה למטופלות 'הכללית'לימונית15/06/2010
שלום לבנות מטופלות הכללית,
האם מישהי יודעת איך ניתן להעתיק לכאן את הטבלה עם הטווחים והתוצאות?
מאז השתנה האתר, מצאתי אפשרות העתקה רק לפורומים באתר הכללית, ואיני מצליחה לבצע העתקה של הבדיקות לכאן.
אציין שעשיתי שמירה כקובץ PDF, אבל אז זה כולל את שם הפציינטית, ואיני רוצה שיופיע.
אשמח לתשובה של מי שמצאה פתרון.
בתודה מראש,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני פתרונות
דורית16/06/2010אני מוצאת 3 פתרונות (אני משתמשת בשלישי):
1. אהוב עלי פחות - להדפיס, למחוק עם טיפקס את השם ולסרוק - את הקובץ הסרוק לצרף. זה הרבה פעמים יוצא מאוד לא ברור ולא נח לקריאה.
2. פוטושופ או תוכנה פשוטה לטיפול בתמונות - מסובך למי שלא מכיר .....
3. זה הפיתרון המוצלח ביותר בעיני וגם לדעתי הפשוט ביותר - להעתיק בסבלנות ובדייקנות את התוצאות לפורום כאן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אשמח לשמוע פתרונות נוספים
לימונית16/06/2010תודה רבה לך, דורית,
אולי נשמע כאן על פתרונות נוספים.
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון
חסוי18/06/2010פתחי כקובץPDF, בתוך הקובץ לכי לכלים TOOLS
בחרי מתוך התפריט את הכלי snapshot
סמני את הקטע שאת רוצה להראות
הדביקי אותו בתוכנת הצייר
כך תקבלי קובץ תמונה עם מה שרצית להראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי
לימונית18/06/2010חסוי,
תודה רבה לך על העצה.
אנסה. מקווה שאפשר כי יש לי PDF רק של קריאה.
בתודה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאמירי15/06/2010
שלום,
שתי שאלות בבקשה -
1. IUI ביום 17.5 באיזה שבוע אני?
2. זה שיש לי בחילות חזקות זה סימן טוב בציפייה לבדיקת דופק או שאין לזה משמעות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל הריון
ד''ר דוד ישי16/06/2010מתחילים לספור מ שבועיים לפני ה IUI .
בחילות הן סימן טוב אבל אינן קובעות שההריון תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה - ליקוציטיםלימור15/06/2010
אני אחרי החזרת עוברים
ועשיתי בדיקת שתן כללית והתגלה שיש לי ליקוציטים
עשיתי גם בדיקת תרבית שתן והכל שם תקין.
שאלתי היא האם הליקוציטים יכולים להעיד על אולי התחלת הריון? (כי הבנתי מהרופא משפחה שישנה אפשרות כזאת)
אשמח לתשובה מהירה
יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
לימור16/06/2010מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה התייחסות דחוף
לילית16/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי
לימור17/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלויקוציטים
פרופ' אלכס סימון18/06/2010אלו בדרך כלל נמצאים בהפרשות וגינאליות ואם מעט מהם חודר לשתן שניבדק, הם נצפים שם ומדווח על נוכחותם. אין להם כל קשר להריון. הלויקוציטים או הכדוריות הלבנות הן אותם תאים שרמתם היא בסיסית אך עולה בנוכחות דלקת. היות ואין דלקת בשתן בתרבית, אני מניח די הגיעו לשם מהפרשה וגינאלית נורמאלית שיש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת ביוץiris15/06/2010
מחזור אחרון 8.5.10.
בבדיקם דם שנערכה ביום 2.6.10 הסתבר כי לא היה ביוץ
הסוכר הוא 109 שהמקסימום בערכים הוא 100.
האם יש קשר בין רמת הסוכר לביוץ
האם מומלץ לקחת ישר כדורים להפחתת הסוכר או שאפשר להתחיל בדיאטה להורדת סוכר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכר וביוץ
ד''ר דוד ישי16/06/2010לרמת הסוכר אין בד"כ קשר לביוץ . תתיעצי עם רופא המשפחה מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך
iris17/06/2010קיבלתי מטפורמין להורדת הסוכר
ומקריאה באינטרנט וברור עם רופאת המשפחה הבנתי שנותנים את הכדור הזה להגברת הביוץ
האם נכון?
ועוד שאלה?
אני מוגדרת כפוליציסטית
ועד היום היו אחרוים עד 33 יום מקסימום
הפעם אני כבר 40 יום אחרי והרופא אמר שלפי בדיקות הדם לא היה לי ביוץ
מה הסיבה לחוסר ביוץ?
לפני כ-4 שנים הייתי בהריון וספונטני בשבוע 11 הפלה טבעית
אחרי זה נכנסתי להריון אחרי צילום רחם וילדתי תינוק בריא בלידה ספונטנטית בשבוע 34
באוגוסט האחרון הייתי בהריון ספונטני שנגמר בהפלה יזומה בשבוע 10 עקב הריון עם CMV.
כל ההריונות היו ספונטניים אז איך פתאום אין ביוץ.
אף פעם לא קיבלתי שום כדור לזרוז המחזור או להגברת הביוץ
והפעם הרופא רשם לי גם מטרופמין גם דופוטון להבאת המחזור וגם איקקלומין להגברת הביוץ.
ואני מבולבלת עם כל התרופות הללו.
אגב, לא הבנתי מה קורה עם המחזור מגיע לפני תום 5 הימים של לקיחת הדופוטון....
מה קורה אם המחזור לא מגיע אחרי 5 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטן,תמיכה - אנא עיזרו לי !!!דורית15/06/2010
אנא עיזרו לי למרות האורך של השאלה...... אין לי את מי לשאול!!!!!
שלום רב לרופאים...
בעברי שני הריונות שהסתיימו בהפלות טבעיות בשבועות - 5 ו 7.
הרופא נתן לי בטיפול שעבר מירשם לאוטרוגסטון 200 והנחה שבמידה והבטא תהיה חיובית יש להשתמש בתרופה במתן וגינלי שלוש פעמים ביום.
החודש, טיפול באיקקלומין 100 (י"מ 4-9), פרוגינובה (י"מ 9-11) אוביטרל, הזרעה (י"מ 14 ו 15).... בדף הפרוטוקול, היה מסומן "כן" בתמיכה לוטאלית אך הרופא לא אמר לי כלום בעניין וגם לא צרף תרופה בדף מירשם התרופות של החודש.
לא ניתן להשיג את הרופא ולכן האחות המלווה אמרה לי להשתמש במרשם שניתן לי עבור מצב של תחילת הריון.
בהתחלה, לא פיקפקתי ורכשתי את התרופה אותה אני אמורה להתחיל מחר (י"מ 16). במחשבה שניה, אולי המינון שניתן לתמיכה בהריון צעיר שונה מזה עבור תמיכה בשלב הלוטאלי?
מעיון באלון יש את התרופה במינון של 200 ו 100....
בנוסף, בדיקות הדם לפרוגסטרון של שבוע לאחר האוביטרל הראו ערכים של סביבות 30 במחזור טבעי ו 55 במחזור עם איקקלומין - להבנתי זו רמה מספיקה של פרוגסטרון אז מדוע לקבל תוספת תרופתית? ממעקבים קודמים, אני מקבלת מחזור 14 יום אחרי הביוץ כך שאין כאן מצב של שלב לוטאלי קצר.
כל זאת בנוסף להוראה הלא חד משמעית (סימון עיגול סביב המילה "כן" בלבד..) של הרופא מביא אותי לפקפק בנחיצות של התרופה...
אנא עיזרו לי ... אינני רוצה לצרוך הורמונים שאין בהם להועיל אל אחת כמה וכמה להזיק.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטים ששכחתי ושאלה
דורית15/06/2010שכחתי לציין כי אני בת 33 ללא ילדים, מחזור סדיר, כל הבדיקות שלי תקינות עד כה.בעיקרון בטיפול עקב בעיית זרע.
ושאלה נוספת - האם יש מניעה לקיים יחסי מין בתקופת מתן התרופה?
שוב,
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבטלת את השאלה
דורית16/06/2010מקווה שתקראו את ההודעה לפני שתשקיעו במתן תשובה...
הצלחתי להשיג את הרופא בינתיים והוא אמר שהתמיכה אליה התכוון זה הפרוגינובה ולכן אינני צריכה להשתמש בנרות!!!
למרות שלקחתי נר אחד בבוקר, אני מאוד שמחה מהעניין כמובן (זה קצת מיטרד)!!
תודה בכל מקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בידוד ביציות באינקובטור -דחוףדורית15/06/2010
שלום רב,
אני אחרי טיפול שאיבה.
הבנתי שלאחר השאיבה הביציות אינן מופרות מייד עם הזרע אלא הן עוברות בידוד.
שאלתי היא מהו משך הזמן שביציות יכולות להשאר בבידוד באינקובטור לפני הפרייתן עם הזרע?
מהו הזמן המקסימלי שהן יכולות להשאר באינקובטור ללא הפריה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שהות ללא הפריה
ד''ר דוד ישי16/06/2010ההפריה נעשית תוך כמה שעות. השהות המקסימלית כ 24 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי iuiשקד15/06/2010
שלום לכולם,
עשיתי iui בתאריך: 3.6 הייתי רוצה לדעת האם מחר תאריך: 16.6 כבר אפשר לעשות בדיקת בטא?
אחרי כמה זמן אמורה לקבל מחזור במידה והטיפול כשל ואין היריון?
האם כאבי בטן מעידים על כישלון הטיפול או שיכולים להיות כאבי בטן תחתונה כמו כאבי מחזור גם אם כן יש היריון? אם כן מה גורם לכאבים?
שיהיה יום טוב לכולנו ובשורות טובות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי הבדיקה
ד''ר דוד ישי15/06/2010כדאי לחכות יום נוסף , ליום ה 14 . כאבי הבטן יכולים להיות גם עם הריון וגם בלעדיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועתיות מוכהנילי15/06/2010
נמצא בבדיקות כי לבעלי יש תנועתיות נמוכה. מה יעשו עכשיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועתיות
ד''ר דוד ישי15/06/2010תלוי במידת הירידה בתנועתיות ובמדדים האחרים של הזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פרופיל הורמונלימנסה להיכנס15/06/2010
שלום,
אני בת 25, ללא ילדים.
אני מנסה להכנס להריון.
הבדיקות ביום ה3 למחזור הן:
E2 - 215 pmol/L
LH 6.2 IU/L
FSH 6.2 IU/L
PROLACTIN 129 mIU/L
PROGESTERONE 3.3 nmol/L
טסטורון טוטאל 1.9 בנורמה.
DHEAS 6.08 בנורמה.
האם הבדיקות תקינות? האסטרדיול לא גבוה?
פרוגסטרון? ויחס LH וFSH?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרופיל תקין
ד''ר דוד ישי15/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםתוהה15/06/2010
שלום רב,
בת 41 צריכה IVF אך מה שמעכב זה שמיום 14/4 לא קיבלתי מחזור. לפני כן הייתי מקבלת מחזור באופן סדיר. הייתי מטופלת בפיורגון 300 יח' כל יום במשך 5 ימים. האם תיתכן השפעה לעיכוב המחזור. אחרי הפיורגון קיבלתי פעמיים מחזור.
אך המחזור האחרון בושש מלהגיע.
בבדיקת אולטראסאונד שחלות תקינות נצפה זקיק בגודל 16 מ"מ כמו כן רירית רחם 11 מ"מ.
בבדיקות דם שערכתי התקבלו התוצאות הבאות:
e-2 - 497
tsh - 1/05
t4 - 11.4
lh - 15/.50
prolactic- 199/6
בבדיקת בטא יצא שאיני בהריון.
הרופא שעשה לי אולטראסאונד ביום 10/6/10, אמר שלפי מה שהוא רוצאה הוסת בדרך.
מה לדעתכם על פי תוצאות בדיקות הדם הסיבה שבגללה אני עדיין לא מקבלת מחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור בוסת
ד''ר דוד ישי15/06/2010אני מעריך כמו הרופא שלך שהוסת בדרך ( באיחור , קרוב לודאי בגלל איחור בביוץ )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 הפריות טובות מתוך 5אני15/06/2010
שלום,
לפני מס' ימים עברתי IVF ראשון. אני בת 34 ללא בעיות הורמונליות ולבעלי אין בעיית זרע.
נשאבו 7 ביציות, מתוכן 5 היו בשלות. כולן הופרו, אך רק 2 הפריות היו טובות.
לא נאמר לי שהתגלו בעיות בביציות וכששאלתי את הרופאה אם זה נורמלי שהיו רק 2 הפריות טובות מתוך 5, היא אמרה שזו לא בעיה.
מה יכולות להיות הסיבות לכך שרק 2 הפריות מתוך 5 היו טובות? במידה והכל תקין, מה אמור להיות אחוז ההפריות הטובות?
האם יתכן שיש בעיה בביציות וזה לא נאמר לי?
אודה על קבלת תשובה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריות
ד''ר דוד ישי15/06/2010כמובן עדיף שכל הביציות תהיינה בשלות שכולן תופרנה ושכולן תתפתחנה לעוברים איכותיים , אבל בד"כ זה לא כך. 2 עוברים מתוך 5 ביציות בשלות זה סביר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים שלום, שאלה חשובהשושנה15/06/2010
אני מנסה להכנס להריון כשנה ו-4 חודשים ללא הצלחה.
את הוסת שלי תמיד מקדימות הכתמות של 5-7 ימים, ולאחר מכן הוסת מגיעה לעוד כ-6 ימים.
שאלתי:
אני יודעת שהדבר יכול לנבוע ממחסור בפרוגסטרון, אך האם ישנם גורמים נוספים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכתמות
ד''ר דוד ישי15/06/2010ברוב המקרים זו לא הסיבה ואין לנו הסבר טוב לתופעה. האם כבר פנית למומחה לפוריות לבירור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחודש
שושנה15/06/2010קבעתי תור לפרופ' אורבייטו במאוחדת.
נאמר לי ע"י רופא הנשים שלי שהסיבה ברוב המקרים היא פרוגסטרון נמוך.
מה עוד יכול להיות? אשמח לתשובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה...
שושנה16/06/2010כי זה כבר הגיע לעומד השלישי.
אשמח לתשובה מהרופאים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינוןקאר15/06/2010
עד מתי ממשיכים לקבל תמיכה של קרינון כלומר מתי מפסיקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינון
ד''ר דוד ישי15/06/2010עד קבלת תשובה שלילית אם אין הריון או עד שבוע 8 לפחות ( משתנה לפי הנוהג של כל רופא ) אם יש הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)