מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת דםטלי10/06/2010
שלום רב,
לפרופיל הורמונאלי לבדיקת רזרבה שחלתית - אם אין אפשרות לבצע את הבדיקה ביום השלישי -רביעי של המחזור (יוצא בשישי-שבת), מתי עדיף - ביום השני או החמישי (כלומר אם אתמול בערב קיבלתי את המחזור מתיע דיף היום או ביום א' או מקסימוום לדחות אתה הבדיקה בחודש)?תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיף יום שני למחזור
פרופ' שחר קול10/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
טלי10/06/2010תודה על התשובה ועל מהירות התגובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משכך כאבים לפני פיפל- דחוף מאדרז10/06/2010
שלום
אמורה לעבור הערב פיפל.
איזה משכך כאבים ניתן לקחת לפני הבדיקה שישפיע הכי חזק?
כמה זמן לפני הבדיקה לקחת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה פשוטה לא להלחץ
פרופ' אלכס סימון10/06/2010שעה לפני הבדיקה - כדור אופטלגין יספיק לאי נחות שתגרם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...בעבר הכאב היה סיוט
רז10/06/2010עברתי פיפל לפני מספר שנים ורק מלחשוב על הכאב אני מתכווצת )-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרז - הסיוט נשאר אותו סיוט...
לימונית10/06/2010רז שלום,
אם חשבת שיש משהו חדש, אז כנראה טעית. ההגדרה של כאב לא נורא או נסבל הוא של הרופא. אני חושבת שלרוב המטופלות מדובר בכאב חזק, ולחלק מאיתנו בכאב חזק באופן מיוחד מאוד.
מבחינת הרופאים זה הליך פשוט, ולכן חלק מהם חושבים שכך גם ההרגשה, אבל אין בהכרח קשר בין פשטות התהליך לבין עוצמת הכאב.
לדעתי ולחלומי, רצוי שכל הטיפולים והבדיקות (כולל פיפל, צילומי רחם והחזרות) יתאפשרו בהרדמה כללית, למי שחפצה בכך. כמובן שאיתם כל הטיפולים שמוצעים גם היום בהרדמה כללית, ובהם היסטרוסקופיה וכו'.
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאקאר10/06/2010
אתמול 9.6 בטא של אחרי 12 ימים מן ההחזרה היא 181 האם זה מעיד על הריון תקין ומה הסיכוי שאחרי יומיים לא תכפיל את עצמה האם לפי התוצאה הזאת ניתן ללמוד שכן תכפיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלה טובה
פרופ' אלכס סימון10/06/2010המשיכי מעקב בטא בתחילת שבוע הבא ואחר כך בדיקת על קול 21 יום לאחר ההחזרה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כרישיותשרון10/06/2010
שלום,
בעבר הריונות ספונטניים תקינים שהסתיימו בלידות רגילות.
לאחר אי הצלחה להכנס להריון במשך 3 שנים מסיבה בלתי מוסברת עברתי טיפולי IVF/
בטיפול השלישי קיבלתי טבע פירין והריתי.
ההריון היה תקין.
שבוע 16 סקירה מוקדמת תקינה.
בשבוע 21 התגלה חוסר דופק אצל העוברית (שכנראה התרחש מספר ימים לאחר הסקירה) ועברתי גרידה.
תוצאות קרישיות יתר הגיעו היום ובדיקת PROTEIN C-ACTIVITY יצאה 83.
כתוב שהבדיקה נעשתה פעמיים ולשים לב שערכי הייחוס השתנו באוגוסט 2005 )84-85)
אשמח לדעת:
1. מה משמעות הבדיקה הנ"ל
2. האם יכול להיות שהתוצאות יכולות להסביר את האי פוריות במשך הזמן שעבר?
3. מה אני אמורה לעשות עכשיו לקראת ההריון הבא
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי הבדיקה תחשב תקינה
פרופ' אלכס סימון10/06/2010בכל זאת לאור הסיפור ובהנחה שכל הבדיקות האחרות לקרישה היו תקינות, כדאי להשלים בדיקת קיוטיפ (גנטית) לשני בני הזוג. להתייעץ עם רופא המטולוג מומחה לבעיות קרישה ולהחליט איך לנהל את ההריון הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאים וכאבי ראשורד10/06/2010
ב- 2/6 החזרת עוברים מוקפאים והיום יום 8 להחזרה . מזה 3 ימים אחרונים יש לי כאבי ראש לא פוסקים המלווים בחום 37.7-38 ואין לי כאבים כלשהם מלבד הראש. אני לוקחת אנדומטרין ואסטרופם 3 פעמים ביום. האם זו תופעה הקשורה לטיפול, יש קשר בינהם, או מה זה יכול להיות? מה עלי לעשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
פרופ' שחר קול10/06/2010אסטרופם יכול לגרום לכאבי ראש כתופעת לוואי.
אנדומטרין, כפרוגסטרון, גורם לעליה של כחצי מעלה בחום הגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח הוצאת חצוצרהא.10/06/2010
נשואה+1, בת 36.
עברתי ניתוח להוצאת חצוצרה שמאלית עקב הריון שני מחוץ לרחם (בהפרש של 11 חודש).
לאחר מכן,החלפתי רופא נשים לרופא המתמחה בפוריות.
התחלנו עם איקקלומין , עבד יפה על הזקיקים - אך ללא הצלחה להכנס להריון (ספונטני).
הרופא הסביר לי שבעקבות כך שאין חצוצרה בצד אחד, אז צריך להשיג ביוץ וזקיקים בשני הצדדים ע"י מתן זריקות יומיות.
האם זה הפתרון, לדעתכם?
האם איקקלומין לא מקדם גדילת זקיקים בתי השחלות?
אודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצוצרה
פרופ' שחר קול10/06/2010ההמלצה שקיבלת טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטאגילי10/06/2010
שלום רב,
החזרת עוברים מוקפאים ב- 23.05.10 בני 3 ימים .
ביום ה- 06.06.10 בטא 119
ביום ה- 09.06.10 בטא 270
מקבלת תמיכה מקסימלית (אנדומטרין 5 כדורים, אסטרופם 8 כדורים)
האם עליית הבטא תקינה , מתי צריך בטא נוספת ו/או א.ס.?
והאם יש דברים שכדי להימנע מלעשות בתקופה זו?
תודה רבה !
בהצלחה לכל הבנות בעז"ה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול10/06/20101. לא ניתן להעריך תקינות בשלב זה, יש להמשיך ולעקוב. בטא חוזרת ב - 11.6
2. אין מגבלה על פעילות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול שלום
גילי10/06/2010תודה על תשובתך, נמסר לי מהיחידה שבה אני מטופלת לבוא לדם וא.ס. רק בעוד שבוע 16.06.10, האם זה בסדר, האם תוצאות הבטא נראות כהתחלה טובה ? אני די בלחץ! תודה וסליחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגילי
ליה10/06/2010שלום גילי,
קודם כל בשעה טובה ושיהיה בהצלחה.
רציתי לשאול ברשותך, לפני הבטא היו לך תחושות של הריון או כאבים דמוי מחזור?
אני ממתינה לבטא(מקווה) ומאז שהחזירו לי את העוברים יש לי תחושה של כאבי מחזור.
יש לי ילדה קטנה מהריון ספונטני ואני זוכרת שהיו לי רגישות בחזה ואפילו נפיחות.בגלל שאני בטיפול ולא מנסה ספונטני,אני לא מרגישה תחושות של הריון עדיין.האם זה נורמלי לדעתך?
אשמח לתגובתך,
תודה מראש,
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליה שלום
גילי10/06/2010היי, במהלך שבועיים של ההמתנה לא היו לי תחושות מיוחדות מלבד כאבי גב תחתון ובטן תחתונה לעיתים ולפרקי זמן קצרים כמו לחץ מוזר, בקיצור לא הרגשתי משהו מיוחד שמצריך התייחסות (הכאבים היו בדומה למחזור אך חלשים מאוד)ץ אני מאחלת לך בטא חיובית בעז"ה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצפה לתשובה..... תודה!
גילי11/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אין סבלנות אזי
פרופ' אלכס סימון11/06/2010מה מפריע לבצע בדיקה נוספת כדי להרגע עד בדיקת העל קול. את יכולה להבין שהרופא חושב שהכל תקין ואין סיבה שמשהו ישתבש וכדאי לראות אותך ההיקורת בפעם הבאה רק עם בדיקת העל קול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בג'ל לפני IVFיעל10/06/2010
שלום לרופאים
ראשית, תודה לכם על עצם האפשרות שאתם נותנים לנו לשאול אתכם, ועל המענה המהיר, המקצועי והתומך שאתם מספקים לנו. כל זאת ללא תמורה ומתוך טוב לב טהור והתחשבות!
שאלתי:
אנו שומרים טהרת המשפחה והיום עלינו לעבור שאיבת ביציות.
לאחרונה אני סובלת מרגישות בנרתיק. האם ניתן להשתמש בג'ל לסוך את המקום בקיום היחסים שלפני השאיבה(וסמוכים לה), או שהימצאותו בנרתיק עלולה לפגוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ל
פרופ' שחר קול10/06/2010הג'ל לא יפריע לתהליך ה - IVF.
יש לזכור כי הג'ל עלול לפגוע באיכות הזרע אם קיום היחסים מתוזמן לצורך השגת היריון (יש בשוק ג'ל מיוחד שאינו פוגע בזרע).
כיוון של - IVF זה לא רלוונטי, הרי אין נזק בשימוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לתרומת ביצית לכל הגולשותשיר09/06/2010
בת 44 שוקלת תרומת ביצית. שאלתי מהן ההשלכות המשפטיות, של הענין האם לילד יש אפשרות כשיגדל לדעת ממי התרומה?
האם בתרומת ביצית ניתן לבחור את מין הילוד?
תודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש פורום תרומת ביציות
פרופ' אלכס סימון10/06/2010אם תחשבי על חתך דמוגרפי רפואי של בנות הפורום כאן, תגיעי למסקנה שהפורום כאן אינו מתאים לשאלתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה אחרי הזרעה דחוףףףףעינתוש09/06/2010
קיבלתי זריקת אוביטרול לפני שבוע בדיוק וההזרעה בוצעה יום אחריי
עשיתי אתמול בדקה ביתית ופס ההריון יצא חלש מאוד אבל נראה
עשינו הזרעה על בסיס ביוץ טבעי
זאת פעם ראשונה שלי ואני ממש לחוצה כי אני לא יודעת אם יש סיכוי שזה הריון
אשמח לתשובה מהירה אני ממש מבולבלת,,,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ד''ר דוד ישי09/06/2010אין סיכוי לקבל תוצאה חיובית לבדיקת הריון לפני 14 יום מההזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי דיפרליןטל09/06/2010
שלום רב לצוות הרופאים!
לפני כשבועיים התחלתי להזריק דיפרלין 0,1 מ"ג, פעם 1 ביום , תת עורי בבטן. מאז אני מרגישה שהבטן התנפחה לי מאד. לא נראה לי שזה עליה במשקל . אני קצת מודאגת . האם יכול להיות שזה כתוצאה מהזריקות, הורמונים וכד'?
אני אמנם עם עודף משקל, אך פתאום צמחה לי בטן של הריון, ואני ממש לא בהריון!!
אשמח לקבל תשובה. כמו כן ברצוני לציין שאני כבר שנים בטיפולי פוריות. כל הריון זה טיפול פוריות. עד כה 2 הריונות. מאז שהתחלתי טיפולים עליתי קרוב ל 40 קילו. הבנתי שזה קשור להורמונים. כי אני לא אכלנית גדולה.
תודה רבה!טל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קשור לדפרילין
פרופ' אלכס סימון09/06/2010הוא דווקא מוריד את כל ההורמונים בגוף הקשורים למחזור ולביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה טבעיתשרון09/06/2010
שלום רב,
אני בת 34 ועברתי לפני כ 3 שבועות הפריה ( לאחר טיפול הורמונלי) שבה הוכנסו שני עוברים בלציסטיים. בבדיקה של אחרי שבועיים היה בטא 70 (הייתי בשבוע רביעי- חמישי) ויומיים אחרי הבטא החלה לרדת. בבדיקת דם אחרונה שעשיתי הבטא הגיע לשמונה ובאותו יום החל דימום קל ללא כאבים. ביום שאחרי הדימום הפך לרב מאד והיו לי גם כאבים חזקים. בזמן שהלכתי לשירותים הרגשתי צורך לדחוף ואז יצא גוש בצבע חום אדום- שאינו דמי ( סליחה על הגועל) אבל הנחתי את זה על נייר טואלט וכשלחצתי זה היה לבן צמיגי בפנים. שאלותיי:
1. האם זה הקרינון שהחדרתי במשך כחודש ימים?
2. כמה ימים אמור להמשך הדימום?
3. כמה זמן אחרי הדימום אני עתידה לקבל את הוסת?
4. איך אני יכולה לדעת אם כל הרחם התנקה?
תודה על ההתייחסות, שרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה
ד''ר דוד ישי09/06/20101. סביר להניח שהחומר הלבן הוא הקרינון
2. כמו וסת אולי קצת יותר
3. בין 4 ל 5 שבועות
4. רק בבדיקת אולטרסאונד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חודשים ללא ביוץדלית09/06/2010
שלום,
שמי דלית ורני בת 31 , לפני כחמישה חודשים הריתי ולאחר שלושה שבועות הודיע לי הרופא כי שק ההיריון ריק ועלי לבצע הפלה. ביצעתי הפלה באמצעות כדורים ומאז אנו מנסים להרות. היום הייתי אצל רופא הנשים שלי שלאחר בדיקה ( היום ה 14) למחזור, הודיע לי כי ככל הנראה לא יהיה לי ביוץ החודש ( גודל זקיק 13 מ"מ כבר יומיים) ושמתוך 12 חודשים ישנם 2 חודשים שהלאישה אין ביוץ . ברצוני לדעת האם קיימת תופעה כזו, עד כמה היא שכיחה , מה ההשלכות שיכולות להיות האם גם בחודשים הבאים לא אבייץ.
לתשובתכם אודה,
דלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא ביוץ
ד''ר דוד ישי09/06/2010אני לא מכיר את הקביעה הזאת , אם כי , לכל אישה , עלולים להיות מפעם לפעם , מחזורים ללא ביוץ
אין לזה שום משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץשירה09/06/2010
תודה רבה על התשובה.
אני שאלתי
אני לקחתי החודש איקקלומין מהיום החמישי למחזור במשך חמישה ימים גלולה אחת ליום.
עשיתי מעקב זקיקים מהיום ה12 ביום ה12 היה זקיק בגודל22
ביום ה13 בגודל 24(בנוסף לקראת הערב היתה לי הפרשה צמיגית)(עובי רירית 8)
והיום שהוא היום ה14 הזקיק נהפך לציסטה בגודל 30! ללא נוזל בדוגלס.(עובי ריריית 10)
האם היה ביוץ?או שעלי להמשיך מעקב זקיקים החודש?
תודה רבה
וענית לי כך:יתכן ועדין לא היה למרות 30 ממ, יתכן והיה וזה התוצאה לאחר ביוץ. כדאי להמשיך לעקוב ולבצע במקביל אסטראדיול ופרוגסטרון
היום יום 15 עשיתי שוב ונכתב שיש החזר ציסטי בגודל 32 ללא נוזל חופשי.עובי רירית 12 האם עלי להפסיק עם המעקב לחודש זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצעתי לבצע בדיקת דם
פרופ' אלכס סימון09/06/2010אין טעם בהמשך מעקב. בצעי בדיקת דם. חבל שלא ביצעת כבר היום אז היינו יודעים יותר מה קורה החודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים של LHדנה09/06/2010
שלום לרופאים
תוצאות של בדיקת דם, יום שני למחזור.
LH - 1.7 (ביחידות של MLU/ML).
רציתי לשאול , אם זה לא ערך נמוך בתקופה הזאת של המחזור?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה תקין
פרופ' אלכס סימון09/06/2010בתוך שעה LH יכול להשתנות בערכיו. כל זמן שהוא בטווח הנורמה אזי זה תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דנה09/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)