מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוביטרלחוה23/05/2010
שלום,
עשיתי בדיקת שתן להריון 7 ימים אחרי הזרקת אוביטרל, והיא יצאה שלילית. האם ייתכן שהאוביטרל התנקה לגמרי מהגוף כבר 7 ימים אחרי הזרקתו או שהבדיקה לא אמינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן
ד''ר דוד ישי23/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליית בטאא.23/05/2010
ב 18.5 בטא שלי 1708
ב 20.5 בטא 3822
היום ב 23.5 (חמישה שבועות + 4 ) בטא 8982
האם קצב העליה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
א.23/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
א.23/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
א.23/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלית בטא
ד''ר דוד ישי23/05/2010בשלבים אלה של ההריון , טווח הנורמה של הבטא גדול ןלכן קשה להסיק מהרמה על מצב ההריון. בשלב הזה נכנס האולטרסאונד לתמונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השרשהלי23/05/2010
ב 20.5 עברתי החזרה של 3 עוברים מוקפאים אחד התחלק ל11 השני ל8 והשלישי ל7 מתי בגדול עוברים בהתחלקות זו אמורים להשתרש אתמול בלילה היו לי דקירות שנמשכו ל5 דקות וחלפו על מה זה מעיד ?
הרופא נתן לי פרגניל ביום ההחזרה היום ה23/5 שוב פרגניל ומאותו יום 4 כדורים אסטרופם ו3 אנדומיטרין זה הגיוני? ומה הסיבה.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרשה
ד''ר דוד ישי23/05/2010אני מניח , לפי מס' התאים , שהעוברים הם בני 3 ימים. אם כך ההשרשה היא כעבור יומים.
לדקירות אין משמעות
פרוטוקול התמיכה שקבלת מקובל וסביר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין או קרינוןבלה23/05/2010
רציתי לשאול מה ההבדל בין תמיכת אנדומטרין או תמיכת קרינון כי קרינון מספיק רק פעם אחת ביום ואנדומטרין פעמיים כי זה פחות טוב?
תודה מראש בלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עדיף
ד''ר דוד ישי23/05/2010שתיהן תרופות טובות . לצורת הלקיחה השונה מעט בניהן אין משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- א.ס ראשון מוקדם מידי?ויקי23/05/2010
שלום!
היתה לי שאיבה ב 4.5 , החזרה ב-7.5 .
ב- 20.5 - בטא 740
23,5 - בטא 2030
נקבע לי א.ס ל- 30.5
השאלה מה אמורים לראות בהריון תקין? אמור להיות דופק כבר?
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויקי שלום
פרופ' שחר קול23/05/2010שק הריון עם שק חלמון בתוכו.
די מוקדם לדופק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הישרדות זרעסיגל23/05/2010
אם נרשם בדף התוצאות של בדיקת זרע הישרדות 3 שעות 6% 6 שעות 1%
זה אומר שגם בזמן קיום יחסי מין הזרע נשאר באותם מדדי זמן ברחם כי קראתי שזרע יכול לשרוד עד 72 שעות .
לעניני קיום יחסי מין ביום שלישי בשעה 1 בלילה ביוץ ( אוביטרל שהוזרק ביום רביעי בבוקר)
האם יש סיכוי שהזרעונים ישארו עד ליום חמישי בערב
ערכי הבדיקה נפח 3 מ"ל
ריכוז 28*10 בחזקת 6
תנועה 15%
פתולגיה כללי 90
ראש 64
זנב 8
צואר 18
לויקצטים 0.7*10בחזקת 6
והישרדות כמו שרשמתי בתחילה
אקרוזום 68%
PH 8
התנזלות תקינה
הבדיקה נבדקה אחרי בערך 3/4 שעה ממתן הזרע עד ההגעה למעבדה
יש לציין שהיתי אחרי טיפול במנגון והיו כמה זקיקים בשלים
בעלי אנטי הזרעות ואנטי הפריה ודוגל רק בשיטה הטבעית כך שזה מסבך לי את הענינים עוד יותר
אבקש את תשובתך המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין התיחסות לשאלתי
סיגל23/05/2010מדוע לא קיבלתי עדין תשובה למרות שאחרי כבר יש תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההישרדות זרע
סיגל24/05/2010לד"ר שי
קיום יחסים 18.5 בשעה 1 בלילה
אוביטרל 19.5 בשעה 10 בבוקר
האם יש סיכוי להישרדות זרע עד לביוץשיתרחש 20.5 בסיבבות הערב
(יש לי מתחים עם בעלי בימים האלה הוא שונא את המכינקה סביב זה)
ולכן אין תדירות ליחסי מין
במקרה הזה האם יש סיכוי להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשרדות
ד''ר דוד ישי23/05/2010אני לא בטוח שהבנתי את הזמנים שציינת. בעיקרון , עם זרע באיכות ירודה , עדיפה הזרעה. אם מתעקשים ללכת על יחסי מין , רצוי מאד לקיים אותם בסמוך לביוץ הצפוי ולא לסמוך על השרידות שלו שגם היא כנראה פחות טובה . עדיף ,יותר מפעם אחת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שי -שאלה נוספת
סיגל24/05/2010לד"ר שי
קיום יחסים 18.5 בשעה 1 בלילה
אוביטרל 19.5 בשעה 10 בבוקר
האם יש סיכוי להישרדות זרע עד לביוץשיתרחש 20.5 בסיבבות הערב
(יש לי מתחים עם בעלי בימים האלה הוא שונא את המכינקה סביב זה)
ולכן אין תדירות ליחסי מין
במקרה הזה האם יש סיכוי להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי
ד''ר דוד ישי24/05/2010יש , אבל הוא נמוך אם איכות הזרע אינה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקום ההזרקהקאר23/05/2010
האם מונוגן אפשר להזריק גם בבטן ולא רק בישבן האם זה אותו אפקט כי הרופא שלי אישר לי את זה ואני לא רגועה האם זה באמת אותו אפקט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר, אותו אפקט.
פרופ' שחר קול23/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר להזריק מנוגון בירך?
שלי23/05/2010או האם עדיף בטן/ישבן?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר להזריק מנוגון בירך?
שלי23/05/2010או האם עדיף בטן/ישבן?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 6.3 ללא שק חלמון?ליאורה23/05/2010
אני בשבוע 6.3. באולטראסאונד לא נצפה קוטב עוברי ולא שק חלמוני.
האם יש סיכוי להתפתחות עובר תקין????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה, שמישהו יענה לי
ליאורה23/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי
פרופ' שחר קול23/05/2010אם התיארוך טוב - הסיכוי קטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF ראשוןמתחילה23/05/2010
שלום האם זה אפשרי שבבדיקת דם אין הריון אבל לא קיבלתי מחזור אם כן מגוע לא קיבלתי מחזור
אני מטופלת בכדור כחול לבליעה וכדור לנרתיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראשון
פרופ' שחר קול23/05/2010עם הפסקת הטיפול התרופתי צפוי מחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבלי23/05/2010
היום הייתי מיועדת לעשות החזרה והתקשרו אליי מהיחידה ואמרו שהעוברים נמצאים במצב של בלסטוציסטים יש לי כמה שאלות :
1. מזה בעצם המצב של בלסטו?
2. האם יש מימה לחשוש?
3. איך עוברים מגיעים למצב הזה ומזה מעיד והאם יש סיכוי טוב יותר לקליטת הריון בשלב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
לי23/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלסטוציסט
פרופ' אלכס סימון23/05/2010עובר עם מספר תאים גדול - 128. בדרך כלל לאחר 5-6 ימי התפתחות.
עובר נחשב איכותי וסיכויי השרשה גבוהים יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול קצרשרון23/05/2010
שלום,
בת 40, קיבלתי פרוטוקול קצר-
מהיום הראשון למחזור חצי דקה.
מהיום השלישי להוסיף 200 פיוריגון
לפני השאיבה אוביטרל ואחרי השאיבה תמיכה לוטאלית
האם פרוטוקול ז סביר בהתחשב לגיל?
האם לא עדיף להשתמש בצטרוטייד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול
פרופ' שחר קול23/05/2010פרוטוקול מקובל וטוב.
אפשר כמובן גם על בסיס צטרוטייד.
לבחירת הפרוטוקול חשיבות די קטנה לגבי סיכויי ההצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובה
שרון28/05/2010האם צריך להמשיך עם הדקה עד לשאיבה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה- דחוף
שרון28/05/2010האם מזריקים את הדקה עד לשאיבה/אוביטרל או מפסיקים אחרי 3 ימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממשיכים עד יום אוביטרל
פרופ' אלכס סימון28/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיוריגוןאלה23/05/2010
בוקר טוב,
ב-11.5 קיבלתי זריקת אוביטרל לאחר 10 ימי הזרקת פיוריגון במינון של 50.
שאלתי הינה מתי אני אמורה לקבל מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אלה23/05/2010מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
פרופ' אלכס סימון23/05/2010אם אין הריון אזי 14 יום בדרך כלל לאחר הביוץ המושרה על ידי אוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםדנה22/05/2010
שלום...
בת 40 תאריך וסת אחרון 21.4
נטילת אקוקלומין 25.4
ביצעתי מעקב זקיקים אצל רופא פרטי ביום ה-14 4.5.2010, הרופא אמר שיש שני זקיקים בצד ימין ושנים בצד שמאל,
שלח אותי לקבל זריקת אורביטל בתאריך 7.5. יום לפני הביוץ, ואמר ששיא הביוץ הוא ב 8.5
לכן הוא ביקש לקיים יחסים בשלושת הימים הנ"ל
נכון להיום ביצעתי בדיקת הריון ויצא שלילי
שאלותיי הן:
1. האם ביצעתי את הבדיקת הריון מוקדם מדי (אני חייבת לציין שהייתי אמורה לקבל 21.5, נכון לאתמול)?
2. האם זריקת אורביטול משפיעה על בדיקת ההריון?
3.האם כדורי אקוקלומין מסדרים את המחזור?
4. לאור כל זאת מתי אני אמורה לקבל מחזור אם בכלל?..
תודה על תגובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך....
דנה23/05/2010מאתמול בערב יש לי הפרשות חומות?
האם גם עם ההפרשות האלה יש סיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה????
דנה23/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב זקיקים
ד''ר דוד ישי23/05/2010בדיקת ההריון צריכה להיעשות 14 יום לאחר הביוץ
אוביטרל הוא ההורמון של ההריון שנבדק בבדיקת ההריון. לכן אין טעם לעשות בדיקת הריון קרוב מדי לאוביטרל
אם לוקחים איקקלומין כל חודש , המחזור מסתדר . אבל זו לא המטרה של האיקקלומין
הוסת אמור להופיע שבועיים לאחר הביוץ אם אין הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןגלי22/05/2010
שלום,
אני במהלך טיפולי הזרעה (לא משולבים במתן הורמונים). אם במהלך החודש (לפני ואחרי ביוץ) יש לי הפרשות חומות זה אומר משהו על סיכויי ההזרעה? האם כאשר יש את ההפרשות הללו אפשר להספיד את הסיכוי להריון או שמא יתכן הריון למרות ההפרשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
גלי23/05/2010אני במהלך טיפולי הזרעה (לא משולבים במתן הורמונים). אם במהלך החודש (לפני ואחרי ביוץ) יש לי הפרשות חומות זה אומר משהו על סיכויי ההזרעה? האם כאשר יש את ההפרשות הללו אפשר להספיד את הסיכוי להריון או שמא יתכן הריון למרות ההפרשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשה חומה
פרופ' אלכס סימון23/05/2010למרות ההפרשות תתכן השרשה והריון. בכל מקרה כדאי לעדכן את הרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממש מטריד אותי....ליאת22/05/2010
שלום,
אני בת 28, עם שחלות פוליציסטיות. לבעלי יש בעייה במורפולוגיה של הזרע ולכן אנחנו עוברים כרגע הזרעות. לקחתי פעם ביום 5 ימים איקקלומין. לפני כשבוע עברנו הזרעה שנייה במספר כאשר במעקב הזקיקים נראו זקיקים בגודל 17,16,15 מ"מ. מה שמטריד אותי הוא שראיתי שרירית הרחם היא בגודל של כ3.3 מ"מ (ביום שלפני ביצוע ההזרעה)... גם בהזרעה הראשונה הרירית לפני ההזרעה הייתה 2.7 מ"מ...
אני עכשיו לוקחת נרות אנדומטרין אבל כל הטיפולים האלו נראים לי מיותרים כיוון שהבנתי שרירית מתחת ל6 מ"מ ל אמאפשרת כניסה להריון...
1. האם באמת סתם מושכים אותנו ואין בכלל סיכוי במצבנו להכנס להריון כל עוד הרירית בעובי שלא עולה על 4 מ"מ?
2. מה בכלל עוזר האנדומטרין אחרי ההזרעה?
3. האם כדאי לשקול התייעצות עם רופא אחר (אף כי הרופא שלי אמור להיות בין הרופאים הטובים בתחומו.. אבל עובדה...)
4. מה כן מומלץ לעשות במצבנו? לעבור לזריקות? לעבור לIVF?
אני ממש מוטרדת מהמצב כיוון שהזמן עובר ואנו נשארים במקום...
אשמח לתשובות במהרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה כי לא ענו לי...
ליאת23/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
ליאת23/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיקקלומין
פרופ' אלכס סימון23/05/2010איקקלומין ידוע עם תופעת לואי של השפעה שליית על הרירית. אם הרירית דקה באופן עיקבי ההמצלצה לעבור לטיפול בזריקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה ושאלה נוספת...
ליאת23/05/2010אני מודעת לכך שהאיקקלומין הוא שכנראה גרם לרירית דקה אך השאלה המטרידה יותר היא:
האם בכלל ניתן להכנס להריון עם רירית כל כך דקה?
האם יש קשר כלשהוא לנרות אנדומטרין שקיבלתי לקחת מיום אחרי ההזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה...תענו לי בבקשה...
ליאת24/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענו לי...
ליאת24/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי? בבקשה תענו....
ליאת25/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קשר לאנדומטרין
פרופ' אלכס סימון26/05/2010אם CC גורם לרירית דקה בדרך כלל עוברים לטיפול בזריקות. אומנם יש הריונות עם רירית דקה אולם הסיכוי פוחט, יוצא שכרו בהפסדו. מה הטעם לגרום לביוץ מעולה אם העובר יתקשה בהשרשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)