מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דלקת בשתןשואלת19/05/2010
שלום
יש לי דלקת בשתן,ואני ביום א צריכה להחזיר עוברים.
התחלתי טיפול של אנטביוטיקה.
שאלה לי אליך זה יפריע לי להחזרת העוברים ? אולי כדי לוותר על הטיפול החודש?
יום שבת הוא היום האחרון לטיפול עם האנטיביוטיקה.
מה לעשות?
ממש דחוף.
יום טוב ותודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצעי את ההחזרה
פרופ' אלכס סימון19/05/2010שמקביל קני כדורי חמוציות בבית מרקחת והשתמשי בשניים מהם ליום. זה יפחית את סיכוי הזהום בדרכי השתן. אין צורך במרשם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך.
שואלת19/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץהילי19/05/2010
שלום וחג שמח!
אני לאחר נטילת כדורי איקקלומין מעקב זקיקים+דם כאשר בשבוע הראשון לאחר נטילת הכדורים לא היו תוצאות משמעותיות (פרוגרסטון נמוך וזקיקים קטנים) וביום ה- 15 לאחר נטילת הכדורים להלן התוצאות:
עובי רירית 4.8 מ"מ
שחלה ימנית בתוכה מבנה ציסטי צלול 29*25 מ"מ זקיק? +מבנה ציסטי צלול עם מחיצות27*30+זקיקים קטנים מרובים
שחלה שמאלית: בתוכה זקיקים 8,8.5 מ"מ
פרוגרסטון- 10.4
E2- 490
הרופא אמר לי שאני מבייצת ברגעים אלו ולקיים יחסים באותו היום ולמחרת.
האם יתכן? האם הפרוגרסטון לא גבוה מידי ואני כבר לאחר הביוץ?מה אמור להיות ערכי פרוגרסטון במהלך ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ עם CC
פרופ' אלכס סימון19/05/2010יתכן והביוץ התרחש יום לפני כן. עדיין קיום יחסים בשלב זה יעיל להשגת הריון.
מה למדנו?
1. כדאי לעקוב יותר תכוף
2. יתכן ול CC יש השפעה שלילית על רירית הרחם שלך. תופעת לואי מוכרת. התייעצי עם הרופא בנושא זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ ומחזורלילך19/05/2010
שלום רב בת 29(5 חודשים אחר הפסקת הריון מאוחרת), ביום 3/5 הופיע בערכת ביוץ 2 פסים כלומר שהביוץ עתיד להיות ב4/5(ואכן ב5/5 חום השחר קפץ). אני מטופלת זה חודש שני באיקקלומין ולפי מעקב הזקיקים שהייתי ב3/5 הרופאה אמרה שלמרות שערכת הביוץ רק אותו יום הראתה שהביוץ קרוב, היא כבר רואה שאני אחרי הביוץ לפי גופיף צהוב 30 ממ ולפי הרירית שאמרה שנראית לאחר הביוץ...ואמר השהערכה לא מדויקת...יכול להיות דבר כזה?שהlh עולה אחרי???
אם אכן הביוץ היה לפי ערכת הביוץ ב4/5 היום אני ביום ה15 לאחר הביץ והמחזור לא מגיע..אם אני הולכת לפי דברי הרופאה שהביוץ היה עוד קודם לכן הרי שהיום אני ביום ה17 לאחר ביוץ...
מפאת מה שעברתי פוחדת לעשות בדיקת הריון ולהתאכזב, אולם יש מצב שזה משהו שונה מהריון אם אכן לפי הערכה ונלך על המחמיר כאילו אכן היה הביוץ ב4/5 יום לפני שחום השחר קפץ וזה אומר שהיום אני ביום 15 לאחר מכן?
מה הסיכוי שזה הריון?
מה יותר אמין הערכה או האולטראסונד?הרי אני צודקת אכן שהביוץ היה ב4/5 אם אכן ב5/5 עלה החום נכון?הרי עליית החום מגיעה יום אחרי הביוץ נכון???
יש מצב שהמחזור לא מגיע מסיבה אחרת????
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון?
פרופ' אלכס סימון19/05/2010הייתי סומך יותר על הערכה. זקיקים בגירוי של איקקלומין יכולי םלהגיע לקוטר גדול עד שיבייצו. היית מציע להמתין ליום חמישי ולבצע בדיקה להריון. בכל מקרה אז, בן אם הביוץ היה לפני 4/5 או בדיוק ב 4/5 אזי מדובר באיחור של יום אחד לפחות. באיחור יום ניתן לדעת אם יש הריון.
אם את חוששת מהתוצאה, המתיני עד יום ראשון ואם עדיין אין וסת, בצעי בדיקה להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעקבות שאיבת ביציותדוד19/05/2010
שלום רב,
אשתי עברה היום טיפול של שאיבת ביציות, לאחר הטיפול היו לה כאבים בבטן התחתונה, כאבים אלו הולכים ופוחתים אך לפתע החלו להופיע כאבים באזור הגב והכתפיים האם מדובר בתופעת לווי?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט יתכן על רקע השאיבה
פרופ' אלכס סימון19/05/2010לאחר השאיבה נותר מעט דם בבטן. הדם והשחלות המוגדלות גורמים לכאבי בטן ולעיתים הכאב מוקרן לכתפיים ולגב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמוניםשואלת18/05/2010
אני לפני החזרת עוברים ואני מקבלת הורמונים,אני מרגישה פקק עצבים ממש עצבנית.
אני אחרי החזרה שנכשלה עשיתי הפסקה של כמה ימים מההורמונים וממשיכה להחזרה הבאה,
אני מתפרצת בכעס בעיקר על בעלי,ולא מבינה מה קורה לי?
אשמח לתשובה.
וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים
פרופ' אלכס סימון19/05/2010בהחלט יש קשר בין רמות הורמונים למצב רוח. תוסיפי על זה את התהליך הטיפולי הקשור לעיתים בכאב פיזי ומאמץ נפשי ממלא, ועל כן אין פלא שאת עם "פיוז קצר". הן את ובעלך צריכים להכיר את השינויים הללו, להבין שקיים קשר לטיפול. התופעה היא בת חלוף. לכן צריך אורך רוח, סבלנות והבנה מצד הסובבים אותך. לצערי לא ניתן כניראה לשנות את הטיפול שלך בצורה מהותית על מנת שתהרי.
בררי עם הרופא אולי ניתן לשנות מינון תרופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקד18/05/2010
לרופאים חג שמח,
ביום שלישי התחלתי סבב שלישי של איקקלומין (2 כדורים) וביום שבת איסטרופם לשבוע ימים.
לפי חישוב הימים הייתי צריכה להגיע את הרופא שלי למעקב זקיק ביום רביעי אך בשל החג זה לא אפשרי.
בחודשיים הקודמים לא היתה הבשלה מלאה של זקיק בזמן הזה אלא לאחר שבוע.
האם זה יהיה בסדר ללכת לרופא ביום א' 8 ימים מהסיום או שעלי לסור לרופא נשים אחר כבר ביום חמישי?
אני חוששת "לפספס" את מועד הביוץ ואת האפשרות לקבל זריקה החודש במיוחד משום שהוא סבב אחרון לפני צילום רחם.
תודה ושוב,
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום א עלול להיות מאוחר
פרופ' אלכס סימון18/05/2010עדיף להבדק לפני הביוץ מאשר למצוא עצמך אחריו. לכן יום חמישי ראוי לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמות הורמונים לטיפולשירה18/05/2010
שלום רב רופאים יקרים
קבלתי המחזור שבישר את כשלון הטיפול האחרון.
בקשתי מהיחידה להתחיל טיפול על מחזור זה.
ביום הראשון למחזור בצעתי בדיקת אולטא סאונד ביחידה המטפלת
היתה תקינה לגמרי.
בדיקת דם הראתה פרוגסטרון 18.3
E2 165
FSH 3.4
LH3.3
מה פשר הנתונים הללו? לא מתאים לתחילת טיפול למרות שזהו היום הראשון למחזור?
הסבירו לי כי הרמות עדיין גבוהות ונמתין ליום חמישי אחרי החג.
אני חוששת שמא אפספס את הטיפול החודש שכן זה יהיה היום הרביעי למחזור.
האם אפשר להתחיל טיפול ביום החמישי למחזור?
תודות חמות וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת הורמונים
ד''ר דוד ישי18/05/2010את רמת ההורמונים בודקים ביום 3-5 למחזור. אין טעם להתיחס לבדיקות שנלקחות לא בזמן הנכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה חמה על התייחסותך ד"ר.
שירה18/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהירדן18/05/2010
שלום
אני לאחר שאיבה של שתי ביציות עם רירת רחם 5-6מ"מ
באיזה שלב מקבלים תמיכה לבנית רירת רחם
לפני ההחזרה או אחרי
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית רחם
פרופ' אלכס סימון18/05/2010בדרך כלל הרירית מתפתחת בשלב לפני שאיבת הביציות כאשר רמת האסטראדיול הולכת ועולה לקראת השאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודנ אך לאור
ירדן18/05/2010תודה
אך לאור מצב הרירית שלי אני הצטרך תמיכה הורמונלית לפני או אחרי השתלת העוברים טרים
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני
פרופ' אלכס סימון18/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיהמישהי18/05/2010
אחרי 6 הפריות כושלות. רירית תמיד גדולה, עוברים יפים.
הפלה יזומה לפני 20 שנה.
צילום רחם תקין לגמרי. מחזור תקין וסדיר.
האם כדאי לבצע היסטרוסקופיה כדי לוודא שאין הידבקויות או שזה מיותר?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חג שבעות שמח לרופאים ולבנות הפורום
גל18/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסטרוסקופיה
ד''ר דוד ישי18/05/2010אם צילום רחם תקין ואם גם בדיקת אולטרסאונד ( שמבוצע ע"י רופא מומחה ) תקינה , הסיכוי שיהיה ממצא פתולוגי בהסטרוסקופיה קטן ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת מידע
מישהי18/05/2010היי,
צילום הרחם בוצע לפני כשנתיים.
מאז עברתי כ- 6 הזרעות וכ- 6-7 הפריות.
1. האם יתכן שמאז צילום הרחם נוצרו הידבקויות? (אני מטופלת באופן פרטי ובידי פרופ' מומחה)
2. האם ההיסטרוסקופיה יכולה לתרום לקליטת עובר גם אם לא ימצא ממצא כלשהו שאינו תקין?
3. במידה והתשובה לשאלה השניה היא שלילית, האם כדאי לבטל את הבדיקה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסטרוסקופיה
ד''ר דוד ישי19/05/2010אם לא עברת גרידה או זיהום של הרחם במהלך הטיפולים , הסבירות שנוצרו הדבקויות , כך סתם , אפשרית אבל קלושה. הסטרוסקופיה לכשעצמה , היא כלי אבחנתי בעקר ואם אין הדבקויות לההפריד , היא אינה תורמת להצלחת הטיפול. להחלטתך האם לבטל את הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג שבועות שמחפרופ' שחר קול18/05/2010
לכל משתתפי הפורום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חג שבועות שמח לרופאים ולבנות הפורום
גל18/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב הזרעהגלי18/05/2010
האם סופרים הזרעה מיום הזרעה עצמה או מהיום שלמחרת?
אם עשיתי ב04.05 הזרעה, המחזור צריך להגיע ב-18.05?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
פרופ' שחר קול18/05/2010סופרים 14 יום מההזרעה. אם לא מגיע המחזור - יש לבצע בדיקת דם להיריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורגלי18/05/2010
רציתי לדעת האם זה הכרחי שמיום הביוץ ועד קבלת המחזור יעברו בדיוק 14 יום או שזה משוער והמחזור יכל להגיע קצת קודם או קצת אחרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טווח סביר 11-16 יום
פרופ' אלכס סימון18/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה-התייעצותגלי18/05/2010
שלום,
אני מנסה להכנס להריון מזה כשנה והרופא שלי המליץ לי לעשות הזרעה. עשיתי בדיקות הורמונאליות וצילום רחם שיצאו תקינים וגם ספירת הזרע של בעלי יצאה תקינה. יש לי אנדומטריוזיס ולכן הרופא שלי המליץ לעשות הזרעה ללא כל טיפול הורמונאלי. קראתי באינטרנט שמקובל לעשות הזרעה עם תמיכה הורמונאלית, האם גם אתה היית ממליץ לא לשלב תמיכה של כדורים?
בנוסף, יש לי הפרשות חומות במהלך כמעט כל החודש, האם זה תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה?
פרופ' אלכס סימון18/05/2010לאחר שנת נישואין ובדיקות תקינות כדאי להתחיל מהקל אל הכבד. הזרעה בשלב ראשון היא רעיון טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
גלי18/05/2010תודה על התגובה המהירה.
אך האם הכוונה היא להזרעה ללא הורמונים? האם עצם העובדה שיש לי הפרשות חומות במהלך כמעט כל החודש לא מעידה על כך שצריך תוסף הורמונלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשה במהלך החודש
פרופ' אלכס סימון18/05/2010שווה להתחיל ללא הורמונים ולסמן את הימים המדוייקים בהם יש הפרשה. לעיתים מדובר בהפרשה לאחר הביוץ או אז אפשר לתת תמיכה. אם ההפרשה היא גם לפני הביוץ יש מקום לשקול טיפול הורמונאלי אחרי שנשללה בעיה בצואר הרחם וחלל הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות בטאא.18/05/2010
הבטא שלי:
94 ב 12.5 (היום ה12 לאחר ההחזרה)
504 ב 16.5
1705 ב 18.5
יש סיכוי לתאומים?
תודה מראש על תגובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעל קול נוכל לדעת
פרופ' אלכס סימון18/05/2010הרמות מתאימות לעובר יחיד אולם תמיד יש הפתעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקסילין, פרדינזוןשרון18/05/2010
שלום רב,
אני בת 34 ועוברת טיפול הורמונלי לקראת הפריה ואבחון טרום השרשה- עברתי שאיבת ביציות לפני שלושה ימים.
אתמול התחלתי לקחת דוקסילין, פרדניזון וקרינון ( בהחדרה ואגינאלית). היום בבוקר, לאחר כחצי שעה מלקיחת הטיפול התרופתי הרגשתי חולשה בגוף, כאילו האיברים כבדים יותר, וכובד בנשימה. ( לא יודעת אם זה קשור אבל אני גם מעשנת כקופסה ליום).
האם תופעות אלו טבעיות לטיפול התרופתי?
האם זה נכון שאסור לאכול מוצרי חלב ואסור להחשף לשמש כשנוטלים תרופות אלו?
מודה על ההתייחסות, שרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות וחולשה
פרופ' אלכס סימון18/05/2010כדאי לפזר את הטיפול לאורך היום ולא בבת אחת את הדוקסילין והפרדניזון. תמיד קיימת אפשרות שהחולשה תהיה קשורה לטיפול.
דווחי לרופא שלך אם התופעה חוזרת על עצמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)