מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פענוח צילום, דילגו עלי..נטע02/06/2010
שלום דר',
בתשובה של צילום הרחם כתוב
" מעבר ופיזור תקינים בשני החצוצרות"
ו"מילוי לא הומוגני של חלל הרחם/בועות אוויר"
לסיכום: קושי טכני בגלל סטנוזיס של צוואר הרחם היה צורך בהרחבת צוואר הרחם.
1. מה הכוונה במשפט "מילוי לא הומוגני..." ?ומה משמעותו?
2. מה זה סטנוזיס? והאם זה יכול להשפיע על כניסה להריון או רק בעיה טכנית להגיע לרחם?
תודה!
מור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם
פרופ' שחר קול02/06/20101. יתכן והיו בועות אויר בחלל הרחם, לכן המילוי שלו אינו אחיד. אם נושא הבועות נשל, יש מקום לבדיקת א.ס. ובהמשך אולי היסטרוסקופיה.
2. היצרות. לרוב לא השפעה על הסיכוי להיריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח צילום
ליאת02/06/2010תודה על תשובתך. רציתי לדעת אם הבנתי נכון..
1. לא ברור אצלי אם חוסר האחידות נבע מבועות?
2. אם מדובר בבועות אז בעצם אין בעיה?
3. ואם אי האחידות לא נובע מבועות יש לבדוק ממה כן?
4. איך אפשר לדעת אם חוסר ההומוגניות נבע מבועות או מבעיה אמיתית??
5. מה זה הבדיקה א.ס ?? בדיקה זו עושים לפני שעושים היסטוסקופיה?
מודה לך מראש!
מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- duphastonמיכל.ב02/06/2010
שלום רב,
אני בת 18 ואני לא מקבלת מחזור כבר חודשיים מאז חודש מרץ. לפני שנה וחצי בערך קרה לי אותו מקרה של הפרעות המחזור במשך שלושה חודשים שבהם לא קיבלתי אבל הוא הסתדר ללא תרופות.
פניתי לגניקולוגית, כדי לבדוק האם יש סיבה להפרעות הללו, (בין היתר ירדתי במשקל בצורה דרסטית בפחות מחצי שנה) היא בדקה אותי ונתנה לי duphaston פעמיים ביום למשך 5 ימים.
רציתי לדעת מהם הכדורים האלו והאם הם גורמים לתופעות לוואי כלשהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום
פרופ' שחר קול02/06/2010דופסטון = תכשיר פרוגסטרוני. הסיכוי לתופעות לוואי - אפסי.
יש מקום לברור הורנמונלי. אם רמת האסטרדיול נמוכה, דופסטון לא יביא למחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיוריגון ללא שינוישירי02/06/2010
שלום רב רופאים היקרים,
בת 27, בטיפולים בעקבות היותי פוליציסטית, מחזורים ארוכים לא סדירים 35-50 ימים בדר"כ, ללא ביוץ, רירית רחם דקה לכן ויתרו על איקקלומין והחודש התחלתי בהזרקת פיוריגון מהיום החמישי למחזור. זרע תקין, לכן התקווה היא להגיע לביוץ טוב ולנסות בדרך טבעית.
אני מזריקה כבר 8 ימים (היום יום 13 למחזור) פיוריגון במינון של 25 מ"ג ליום, הייתי במעקב כל יומיים-שלושה ועד היום עוד אין שינוי - זקיקים קטנים, רירית 5 מ"מ.
E2 נמוך (סביבות 150) ופרוגסטרון נמוך (סביבות 2)
את תוצאות ההורמונים של היום עוד אין לי אבל מבחינת זקיקים ורירית - אין שינוי.
שמעתי שבטיפולים ארוכים של פיוריגון הסיכויים לביוץ תקין הם קטנים - האם זה נכון?
האם עוד יש סיכוי החודש להגיע לביוץ תקין ולרירית מספיק עבה (ובע"ה גם להריון...?)
תודה מראש על תשובתכם ועל עזרכתם הרבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
קאר02/06/2010או שלחלופין כשיש גירוי כזה זה אולי מעיד שיש השרשה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
שירי02/06/2010אנא ענו לי, דילגו עלי, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי לביוץ
ד''ר דוד ישי02/06/2010יש סיכוי. אם אין תגובה למינון מסויים , מעלים את המינון ועוקבים . אם עדיין אין תגובה מעלים עוד קצת וכך הלאה , בסבלנות , עד קבלת תגובה. הרירית הדקה היא ביטוי לחוסר התגובה עד כה. כאשר תהיה תגובה ורמת האסטרוגן תעלה , הרירית תתעבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתר שחלתיקאר02/06/2010
אני 5 ימים אחרי החזרה וישלי גירוי יתר שחלתי לא קשה במיוחד אני נפוחה מאד וגם קצת קשיי נשימה נאמר לי לשתות הרבה ולנוח האם זאת התרופה לכך והאם כאשר יש גירוי כזה זה אומר שלא יהייה הריון ושהטיפול נכשל ומתי כל זה אמור לעבור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי יתר
פרופ' שחר קול02/06/2010הופעת גירוי היתר אינה סימן לכישלון הטיפול.
אם יש קשיי נשימה יש להיבדק ע"י רופא היחידה, ויתכן ויש מקום לאישפוז.
גירוי היתר יחלוף אם יגיע וסת, ואולם אם יושג הריון תתכן החמרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
קאר03/06/2010ואם לא מרגישים החמרה אלא בדיוק להפך האם מראה שבטא תהייה שלילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
קאר02/06/2010אם יושג ההריון והתופעות יוחמרו מתי הן נפסקות והאם תמיד כאשר מושג הריון התופעות מחמירות או שיכול להיות שגם לא יחמירו ועדיין יהייה הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול03/06/2010ברפואה כמו באהבה, אין תמיד, אין אף-פעם...
נלקח מצרפתית, במקור זה מצלצל יותר יפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיול מכשירים במכבי - ערכי פרוגסטרוןבת שבע02/06/2010
שלום רב,
אודה לך להבהרה בנוגע לשינוי שחל במדד הפרוגסטרון עקב כיול במעבדות מכבי.
הפרוג' שלי היום עומד על 3.6. לצד התוצאה ישנה הערה: מיום 20.05.10 צפויות התוצאות להיות נמוכות בכ-30%.
איזה מההסברים הבאים הוא הנכון?
1) מעתה והלאה יש לעשות את החישוב: 3.6 + 30% = 4.58
2) מעתה והלאה יש לעשות את החישוב: 3.6 - 30% = 2.52
שאלה נוספת: נאמר כי פרוג' גבוה מ-5 במהלך הסטימולציה עלול לפגוע באיכות הביציות. מה הוא "הרף החדש" כעת, עם השינוי הנ"ל?
רב תודות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - גם אני אשמח לתשובה בנושא..
שלי02/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא תשובתכם
בת שבע02/06/2010מקפיצה שוב.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון
פרופ' אלכס סימון02/06/2010אני מניח כי הערכים והטווח יסומנו בדף התשובות שהמטופלת מקבלת
צריך להתרגל לערכים החדשים ולא לעשות חישובים כל הזמן מה היה בערכים הישנים.
זה מזכיר לי כשעברו משקל לשקל חדש, היו כל הזמן מתרגמים את המספרים לשקל ישן כדי "להבין"
כולנו נתרגל לקרוא את הערכים החדשים ובהתאם להתייחס אליהם.
בכל זאת לשאלתך, הכוונה שאם היום נרשם 3.6 אזי בשיטה הישנה זה היה 4.58
הרף החדש לפי זה יהיה 3.9* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' סימון - יופי של תשובה (-:
שלי03/06/2010הרבה תודה וסוף שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלימוטור נורדניאלה.ס01/06/2010
לפני יומיים סיפרתי, שעברתי גרידה לפני חודשיים וחצי, בגלל ציסטות כשבוע אחרי הגרידה קיבלתי גלולות ל- 3 שבועות, עם הפסקתן בבדיקות נמצא דיכוי, אך מחזור לא הגיע.
חודש לאחר הפסקת הגלולות עשיתי בדיקות באולטראסאונד רירית 9 והחזר אקוגני
פרוגסטרון 87
אסטרידול 715
בטא שלילית
הרופא הורה לי לקחת פלימוטור נור לקבלת מחזור
שאלתי???
1. האם ניתן לדעת מתי בייצתי?
2. יתכן והביוץ היה לאחרונה ולכן בטא שלילית ויש סיכוי להריון?
3ץ באם יש סיכוי להריון, האם פלימוטור נור יפגע בו ועלי להפסיק לקחת?
(לקחתי עד עתה 5 )
אודה לתשובתכם המפורטת והמהירה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה להתיחסות
דניאלה.ס02/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה להתיחסות
דניאלה.ס02/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריותאני01/06/2010
שלום,
טופלתי במשך מס' פעמים באיקקלומין, ללא הצלחה ולכן עברנו לזריקות.
החודש זוהי הפעם השלישית שאני מטופלת בזריקות(הפסקות של חודש בין כל טיפול). בפעמיים הראשונות בגונאל F והפעם בפיורוגון. סיבת המעבר מגונאל לפיורוגון - גונאל 75 בטיפול הראשון גרם לציסטה בשחלה... טיפול לאחר מכן הניב רק זקיק אחד.
החודש עם פיורוגון 50 שוב נצפה זקיק אחד (בתחילת החודש נצפו 2 זקיקים בגדלים 9 ו 11 אך היום נאמר לי כי יש רק זקיק 1 בגודל 17).
במינון גדול מ 50 אני מייצרת ציסטות אך עדיין נוצר זקיק אחד בלבד, למה?
רצוי לציין שבעלי ואני בני 26. כל בדיקות הזרע יצאו תקינו( עשינו גם בשיטת Kruger).. צילום רחם תקין לחלוטין - מה יכולה להיות הסיבה??? יש דרך נוספת לבדוק האם יש משהו לא תקין? אנחנו מנסים כבר יותר משנתיים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לרופאים
אני02/06/2010אשמח לקבל תגובה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא תגובתכם
אני03/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסלול טיפול
פרופ' אלכס סימון04/06/201015% מזוגות שפונים לטיפול מוגדרים עם בעיית פריון שסיבתה אינה ברורה. ככל הנראה אתם נופלים בקטגוריה זו. הטיפול הוא הדרגתי במורכבות עד לכדי מתן זריקות והזרעה. אתם בשלב זה. אם הרופא יראה לנכון השלב הבא הפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אני05/06/2010תודה על התגובה,
האם יש סיבה שאני מייצרת ציסטה במינון כ"כ נמוך(גונל 75)? מה יעשו איתי בהפריה חוץ גופית? באיזה מינון ישתמשו?
בהשבחה האחרונה ( יום חמישי 03.06)הבחורה שביצעה את ההשבחה אמרה שהזרע תקין לחלוטין ושהפריה חוץ גופית לא תעזור לזרע כזה כי הכל תקין. האם הדבר נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןניב01/06/2010
בעלי ואני נשאי קונקסין 26 והחלטנו,לאחר יעוץ מקיף, ללכת רק על הריונות טבעיים עם סיסי שיליה.במידה והעובר יהיה חולה נבצע הפלה. האם מס' הפלות יכולות לפגוע באישה?אני לא מתכוונת להביא ילד כזה לעולם וגם טיפול ivf+pgd נשמע לי מורכב. מאחר והסיכון הוא 25% אני מאמינה שהדרך הטבעית היא הנכונה עבורנו. האם זה הגיוני מבחינה בריאותית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיסי שליה
ד''ר דוד ישי01/06/2010להפלות חוזרות עלולה להיות השפעה , גם אם שכיחותה אינה גבוהה ,על הפוריות ועל ההריונות בעתיד . לכל דרך שתבחרי יש יתרונות וחסרונות. אין דרך נכונה ודרך שאינה נכונה. עשי את השיקולים שלך ובחרי בדרך שמתאימה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותמעיין01/06/2010
אני בשבוע 6+3 לאחר IVF.
בשבוע שעבר נצפה שק הריון
היום התחילו לי מעט הפרשות חומות.
האם זה תקין?
אני לוקחת תמיכה של 3 אנדומטרין ו- 2 אסטרופם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ד''ר דוד ישי01/06/2010לא הייתי אומר שזה תקין אבל דימום כמו שאת מתארת הוא די שכיח בתחילת הריון ואינו מעיד בהכרח על כך שההריון אינו תקין ושמתפתחת הפלה. צריך להמשיך במעקב האולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר 12 ימי החזרהת.מ01/06/2010
שלום רב, היום יום 12 להחזרת 2 עוברים לאחר שאיבה, התחיל דימום קל, לא ברור למה מתפתח. יש לציין שלפני יומיים שוחררתי מאשפוז בשל מים בבטן כתופעת לוואי-גירוי יתר של השחלות-מהשאיבה. האם הדימום מעיד על מחזור או תופעת לוואי? אמורה לעשות בדיקת בטא יום ה'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ד''ר דוד ישי01/06/2010הדימום אינו תופעה שקשורה לגירוי יתר והוא אינו מעיד בהכרח על כשלון הטיפול. המתיני לבדיקת ההריון ותדעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותמישהי01/06/2010
היי
1. האם אפשר לבצע פיפל בזמן השאיבה?
2. לכמה זמן מחזיק פיפל? חודש? חודשיים?
3. האם אפשר לבצע פיפל בזמן מחזור?
4. האם חובה לבצע פיפל בזמן מסויים ומדוע?
5. ניתן לבצע לי פיפל בהרדמה רק שבוע הבא והיום ה 15 לגלולות. מה ניתן לעשות כדי למנוע קבלת מחזור עד שאוכל לבצע את הפיפל בשבוע הבא ולא לפספס ביצוע פיפל לפני ההפריה החודש??
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי תשובה קודמת
ד''ר דוד ישי01/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני עשיתי בדיקה ביתית
אלמונית01/06/2010עשיתי בדיקת הריון ביתית לאחר החזרת עוברים לאחר 9 ימים
התשובה הייתה שלילית .
אז יש עוד סיכוי שזה לא המצב? האם בטיפולי ivf והחזרה עוברים הבדיקות האלה לא מתאימות?
אני מקווה כלכך שהבדיקה לא נכונה אבל לצערי יש כאבי בטן כאילו המחזור בדרך להגיע.
מתפללת בשביל כולן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף - לרופאיםלימור01/06/2010
שלום רב
בסוף השבוע הזה תתבצע שאיבה.
רציתי לדעת בבקשה: מה ההנחיות לגבי אוכל ושתיה לפני הרדמה.
אשמח לתשובה מהירה ביותר.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי
לימור01/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנות הפורום שימו לב- מחפשת המלצהליהי01/06/2010
בנות פורום יקרות,
לאחר מספר טיפולים בציבורי החלטתי לפנות לפרטי.
מישהי מכן מכירה רופא מומחה בעל שם טוב הנמצא באזור פ"ת?
אודה לכן מאוד מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה חמה
רחלי01/06/2010ממליצה בחום על פרופסור משיח-אמנם הוא לא בפ"ת הוא בת"א אבל אני לדוגמה הגעתי אליו מרחובות .צריך סה"כ להגיע לשתי פגישות אצלו והטיפול מתקיים באסותא רמת החייל
בטיפול הראשון אצלו-יום 14 אחרי החזרה-בטא 177 ומחזיקה אצבעות שיהיה תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף לשמוע
ליהי01/06/2010מאחלת לך בהצלחה מכל הלב- בקרוב אצלי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתיתתמר01/06/2010
היי
אני 10 ימים אחרי החזר עוברים טריי סבלנותי פגה ועשיתי בדיקת הריון בייתית והתשובה שלילת
מאוד מאוכזבת האם בדיקת הריון ביתי בשלב זה היא אמינה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא!!!
לילך01/06/2010היי..
גם אני עשיתי את הטעות הזאת..יצא לי בדיקה ביתי שלילי.
אחרי 4 ימים בטא חיובית!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ירדן02/06/2010תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון
ד''ר דוד ישי01/06/2010לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ירדן02/06/2010תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן ההחזרהויקי01/06/2010
בוקר טוב רציתי לדעת אם ניתן להחזיר את העוברים לאחר שאיבה בעיכוב של יום יומיים
כלומר בדרך כלל מחזירים אחרי יומיים שאיבה האם ניתן לבצע את ההחזרה 3-4ימים אחרי?יש כזאת אופציה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה
ד''ר דוד ישי01/06/2010אפשר להחזיר ביום 3 וביום 4. מסתבר שביום 3 יש תוצאות טובות אבל ביום 4 פחות. ברוב המקומות מחזירים עוברים ביום 2 וביום 3 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרה
א01/06/2010מדוע אתה חושב שביום השלישי ןב יותר מהיום השני...
רחם שהוא הסביבה הטבעית לא ממולצת יותר ?
בעיקר שיש מעט ביציות להחזרה , ולא בוררים את הטובה מביניהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)