מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון חוץ רחמי שאלה לכול הרופאיםליאת16/05/2010
שלום אני לאחר הריון שהושג מחוץ לרחם ההיתי מאושפזת בבית חולים . זה הריון ראשון שנקלט לאחר 3 עובריים טריים ולאחר10 טיפולים שכשלו .קיבלתי זריקה לעמסת ההריון. רציתי לדעת מה הסיבה שהריון נקלט מחוץ לרחם ולא בתוכה יש לי לציין שהשק העוברי היה קטן ונקלט בחצוצרה הימינית האם החצוצרה נפגעה בצורה לא טובה או זה תלוי? והאם הסיכוי להריון תקין ברחם בטיפול הבא או סיכוי יותר טוב או שעדיין יכול להיות גם בפעם הבאה?והאם הריון יכול להגרם גם באופן ספונטני או בהפריה באופן מהיר בגלל ההריון שהיה?תודה רבה אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון חוץ רחמי
פרופ' אלכס סימון17/05/2010ללא כל טיפול הסיכוי להריון חוץ רחמי באוכלוסיה הוא 1%.
בטיפולי IVF זה עולה ל - 3% . הסיבה לכך נובעת מזה שלאחר ההחזרה העובר "מטייל" ברחם ולא עובר מייד השרשה. בין השאר נכנס לחצוצרות ואם אינו חוזר בזמן או אם החצוצרה מראש בעייתית, הוא נתקע שם ויוצר הריון חוץ רחמי.
אם נזקקת לטיפולי הפריה על מנת להרות, אזי כדאי לחזור לאותם טיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת מנופורעדי16/05/2010
היום התחלתי להזריק מנופור. רציתי לשאול האם יש צורך לשמור את האמפולות והאבקה במקרר כי כתוב בהוראות לאחסן מתחת ל-25 מעלות ובימים אלו ממש חם...אז איפה לאחסן אותם? בנוסף האם צריך להזריק כל יום פחות או יותר באותה השעה או שאם הזרקתי היום בערב זה בסדר להזריק מחר בבוקר?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנופור
פרופ' שחר קול17/05/2010יש לשמור התרופה לפי הוראות היצרן (בטמפרטורת החדר, אם ממוזג, או במקרר), ולהזריק בשעה קבועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרהmanal16/05/2010
שלום דר
אני בטיפול IVF עשיתי החזרת עוברים ב 4-5 (וזה היה היום ה23) והיתי אמורה לקבל ווסת ב9-5 ולא קבלתי והיום היה מועד הבדקה שילי עשיתי והתשובה שלילית ועד עכשיו אין ווסת מה זות אומרת למה עדיין לא קבלתי ווסת אם אין היריון האם יש מהשהו לא בסדר או זה טבעי תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב להריון
פרופ' אלכס סימון17/05/2010אם ההחזרה בוצעה 4/5 אז אין לצפות לוסת או לבצע בדיקה להריון לפני 20/5
לכן המתיני, המשיכי את התמיכה שאת מברבלת ובצעי בדיקה להריון 20/5
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוסת
פרופ' שחר קול17/05/2010סביר שעם הפסקת הטיפול התרופתי יגיע המחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיליה נמוכה-הריון של ivf מודאגת מאושירלי16/05/2010
אני בהריון שבוע 12 פלוס 3 הריון של ivf אחרי הפלה בהריון קודם בשבוע 8 פלוס 2,עובר ללא דופק. אני בשמירת הריון מהיום הראשון עקב דימומים חוזרים ממש מעט דימום לא מוסבר,מטופלת של פרופ' מרגליות בשע"צ. ביום ראשון עשיתי שקיפות עורפית בה נאמר לי שהכל תקין ביום חמישי בבוקר הופיע שוב דימום ולכן הגעתי למחלקה לבדיקת אולטראסונד ואמרו לי כי השילייה נמוכה נוגעת בצוואר הרחם,פרופ מרגליות אמר להמשיך בשמירה ועם 9 אוטרוגסטן ביום ואמר כי ברוב המקרים זה מסתדר שעליי רק לנוח.מאז אני לא מסוגלת לישון מהפחד ולא מסוגלת להירגע,מתחילת ההריון הייתי מאוד לחוצה בגלל מה שקרה בהריון הראשון ועכשיו המצב בלתי נסבל רציתי לשאול מספר שאלות
1. מה הסכנה בשילייה נמוכה להריון ולעובר ?
2. הטכנאית אמרה שלא טוב לעשות הרבה אולטרסאונד אז להשתדל לא להגיע הרבה,מדוע לא בריא לעשות ? בשלב זה כבר עושים לי על הבטן ולא וגינלי
3. תוך כמה זמן בד"כ זה מסתדר אם בכלל ?
מתנצלת על השאלות הרבות אני פשוט בהיסטריה מוחלטת ולא מסוגלת להירגע !!! מודה מקרב לב על קיום פורום זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול17/05/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=186 id=link]הריון בסיכון גבוה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרתיקאפרת16/05/2010
האם הנרתיק בהריון אמור להיות יותר מקובץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ??
אפרת16/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול17/05/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=37 id=link]הריון ולידה [/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון או מחזוראפרת16/05/2010
שלום לרופאים,
האם כל עוד אקח קרינון לתמיכה לא יגיע המחזור למרות שאין הריון ?
אני אמורה לעשות בדיקה בחג, מה שלא יתאפשר
תודה
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
אפרת16/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהההההההההההה........
חסוי16/05/2010אני ממש מודה לך על תשובתך המעודדת!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
אפרת16/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומנם כן
פרופ' אלכס סימון17/05/2010כל זמן שיש קרינון וסת לא אמור להגיע. הרי זה משמעות התמיכה.
בצעי בדיקה להריון מיד לאחר החג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכתמות
חסוי19/05/2010היום בבקר ראיתי הכתמות חומות, לא ממש מחזור...
1 - עשיתי בדיקת הריון ביתית , אין הריון- האם הכל זאת יש לבצע בדיקת הריון מחר ?
2 - האם עלי להפסיק את הקרינון ?
3- האם יתכן שכן יש הריון בכל זאת למרות מה שכתבתי מעלה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוד... דואגתמורן16/05/2010
שלום
7/5/10 בטא 53
9/5/10 בטא 106
לאחר שבוע בדיוק, היום הראשון של השבוע החמישי-בטא 2959
אני מודאגת, זה נמוך מידי נכון?
על מה זה מצביע?
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת תשובה... אני לחוצה
דנה16/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבצעי על קול
פרופ' אלכס סימון17/05/2010צריך לראות שקית הריון. רמות ביטא בשלב זה פחות חשובות. חשוב מה מתפתח ברחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםדנה16/05/2010
התוצאות לאחר הצילום: דפנות תקינים, ללא פגמי מילוי בתוכו.
מעבר תקין וחופשי של חומר הניגוד דרך חצוצרה שמאלית - תקין.
אין עדות למעבר חומר הניגוד מהרחם לחצוצרה הימנית - קרוב לוודאי סגורה.
מה זה אומר? האם אפשר להשיג הריון בדרך טבעית, כאשר החצוצרה הימנית סגורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינני רופאה אבל...
דפנה16/05/2010אצלי הממצאים בצילום רחם היו זהים לשלך
הלכתי ל3 רופאים וכולם אמרו שאין שום סיבה לעשות צינטור היות וניתן גם ככה להכנס להריון, אני חודשיים אחרי צילום הרחם ועדיין מנסה...
הבנתי שצינטור אינו פתרון אולטימטיבי היות והרבה פעמים החצוצרה נסתמת שוב, כך שחבל על הסבל והכאבים וניתן לנסות גם ככה...
כולי תקווה שזה יקרה בקרוב
גיליתי שיש כל מיני תרופות שגורמות לביוץ להתרחש משני הצדדים וכך למעשה גם בחודש שבו הביוץ בצד החסום, את לא מפספסת את האפשרות להרות
אני מאחלת לך בהצלחה
תהיי אופטימית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דנה16/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש עוד סיכוי?נני16/05/2010
בטא ראשונה 42
27/4 בטא שנייה 337
4/5 בבדיקת אולטרסאונד נמצא שק הריון קטנטן שגודלו 2 מ"מ , עדיין לא נצפה שק חלמון
6/5 בדיקת בטא 2119
11/5 ביצעתי אולטרסאונד נוסף ונצפה שק שגדל ל 8 מ"מ (לא נצפה שק חלמון)
11/5 עשיתי גם בדיקת בטא הבטא 3130
16/5 היום הבטא 3545
האם יש סיכוי עדיין להריון תקין עם בטא כזו תקועה???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה הודעה מאתמול
נני17/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי זה לא נראה טוב
פרופ' אלכס סימון17/05/2010עצירת בהטא ושקית שלא מתפתחת היטב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי IVF והחזרת 3 עובריםרויטל16/05/2010
רופאים יקרים שלום רב
אני אם לשלושה ילדים מהריונות טבעיים ולאחר קשירת חצוצרות מנסה להרות באמצעות UVF
עברתי שאיבה ראשונה ובה נשאבו 15 ביציות. 8 הופרו ורק שלושה התחלקוההחזרה נכשלה וממה שנותר שרד אחד שגם הוא לא נקלט.
כעת לאחר שאיבה שניה בה נשאבו 16 ביציות מתוכן הופרו 6. כולם התחלקו למעל 3 תאים. הוחזרו שלושה עוברים. ההחזרה היתה ב 6/05 וב20/05 עלי לעבור ביטא
אני כבר מתחילה לדמם (כמו דימום טרום ויסתי. לא הפרשה חומה. )
1.האם סביר שההחזרה נכשלה?
2.את בני הקטן ילדתי לפני שנתיים וחצי והנקתי אותו שנה. כלומר שנה וחצי מאז הפסקתי להניק אך עדיין בלחיצה על הפיטמות ישנו חלב. האם יתכן כי זה גורם לכישלון ההפריה?
רויטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב שואלת
רויטל17/05/2010בוקר טוב
אוכל להיענות לשאלתי בבקשה?
יום טוב
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשה מהפטמה
פרופ' אלכס סימון17/05/2010קשה לקשור בין ההפרשה הנ"ל לכשלון ההשרשה אם כי כדאי לוודא שרמת הפרולקטין תקינה.
הדמום בימים אלו עלול אומנם לרמז על אפשרות שהטיפול כשל. אולם תשובה סופית ניתן לדעת רק ב 20/5
נחזיק לך אצבעות כי הדימום לא בהכרח מעיד על כשלון. יש לעיתים הריונות תקינים בהם יש דימום בתחילתם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשה מהפיטמה
רויטל17/05/2010כלומר עלי להיוועץ בכירורג שד? (לפני תחילת תהליך ההפריה ביקרתי אצל כירורג שד . הוא לקח דגימת חלב למעבדה והתשובה היתה שהכל תקין אך אינני יודעת מה בדיוק נבדק)
או שבדיקת דם צריכה להילקח? בכחל מיקרה עלי לציין זאת במחלקת פוריות. נכון?
תודה פרופסור סיימון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצייני זאת במחלקת פוריות
פרופ' אלכס סימון17/05/2010הם כבר ידעו איזה בדיקה לשלוח. לא ניראה לי בעייתי להתחיל טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיהי חיובית
ליאת ביבי17/05/2010אוקיי אז קודם כל תתעודדי,
תחשבי חיובי תקווי שהכל תקין.
לפעמים יש דימום אך זה לא אומר שהטיפול לא הצליח.
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIVF שנכשל שוב
רויטל24/05/2010שלום פרופ' סימון,
הטיפול נכשל וכעת ישנם 3 עוברים מוקפאים יחד שהלוואי ולפחות אחד יקלט.
אך הייתי רוצה לשאול את דעתך ולהיות יותר החלטית עם עצמי במידה ולא יקלט אף עובר מהמוקפאים:
האם זו היתה טעות לא לעשות מיקרומניפולציה בביציות?
האם כדאי לבקש זאת בפעם הבאה (שוב... הלוואי ולא אצטרך עוד שאיבה...)?
תודה מראש על המענה.
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא ענה לי
רויטל25/05/2010בוקר טוב
אשמח לקבל מענה לשאלתי
תודה ויום נפלא
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה... רויטל
רויטל26/05/2010אנא ענו לי רופאים יקרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקרומניפולציה
פרופ' אלכס סימון26/05/2010טיפול ICSI אינו מעלה סיכוי להריון. יתכן ומספר העוברים הזמינים להחזרה יעלה. מצד שני בטיפול כזה מדווח כי תתכן עליה בהפרעות בכרומוזומים הקובעים את המין. הרופאים משתדלים שלא להשתמש בשיטה אם אין צורך בכך. אם היתה הוכחה להפריה ללא מירומניפולציה ושיעור ההפריה סביר, 60% מהביציות לפחות, אזי אין מקום למיקרו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנה אפנה?שירה16/05/2010
שלום רב רופאים יקרים
מחר אני אמורה לבצע בדיקת בטא אבל כבר יודעת שהתוצאה שלילית מאחר וקבלתי המחזור.
תחושותי קשות מאד שכן זהו טיפול 8! בטיפולים כולם היו הין 10-15 ביציות(פרוטוקול של כמות הורמונים נמוכה) והיו הפריות באופן רגיל כמעט על כל הביציות(ללא איקסי)בכל מחזור טיפולים מחזירים לי 3, 4 עוברים באיכות מצוינת וטובה מאד, אך הריון איין. למעט כימי אחד. אני בת 42.6 ויש לי ילדה בת שנה וחצי מטיפול ראשון מוקפאים.(בטיפולים אחרי הלידה, לא היו מוקפאים למעט פעם אחת)מה המלצתכם? מה עלי לעשות בשלב כזה שכל חודש נראה אינסופי. הייתכן שלא היתה תמיכה מספקת? כיצד אוכל לדעת האם התיכה אכן תמכה כהלכה?
תודות חמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה להתייחסותכם
שירה16/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה שלום
פרופ' שחר קול17/05/2010הסיכוי לתמיכה שאינה מספקת הוא אפסי. לרוב התמיכה היא מעבר למה שחיוני להיריון.
אפשר לשקול פיפל לפני המחזור הבא.
ראי "שאלות נפוצות".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון חוץ רחמיגלית16/05/2010
לאחר IVF. היה הריון חוץ רחמי שטופל בזריקה שממוססת אותו.
אמרו לי להגיע אחרי 4 ימי לבטא, יצאה 10<
ואמרו לי שזה אומר שכבר אין הריון ואין צורך בעוד בדיקה.
קראתי שהבטא אמורה לעלות ורק אחרי עוד 3 ימים לרדת
- האם זה אכן בסדר?.
- האם אין צורך לעשות גם א.ס?
- אחרי כמה זמן ניתן להתחילטיפול להחזרת מוקפאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדלגים עלי כבר פעם שניה....
גלית17/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא שלילי
פרופ' אלכס סימון17/05/2010הרמה אליה הגעת מעידה שההריון התמוסס. בווסת הבא תוכלי להתחיל למחזור מוקפאים
לקראת המוקפאים תבצעי על קול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה אחת
גלית17/05/2010תודה על התשובה.
קראתי באינטרנט שאחרי הזריקה ניתן להכנס להריון רק אחרי 3 חודשים.
גם הרופא שלי אמר לי חודש הפסקה...?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחודש הפסקה די בו
פרופ' אלכס סימון17/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר דוד ישי - פרוטוקולים-דחוףףףףחסוי16/05/2010
שלום ד"ר ישי
בהמשך לשאלתי הקודמת בדילמה אם לפנות לתרומת ביצית?
בת 43 עברתי כ- 15 שאיבות, כל שאיבה כ- 10-15 ביציות, הפריות כ- 8-10 .
עפ"י הרופא הביציות שלי באיכות לא טובה ולכן העוברים לא יפים ולכן אין הריון אף פעם.
ורצוי כבר לפנות לתרומת ביציות.
העניין מאוד קשה לי , לא מצליחה כבר להרדם בלילה וחושבת מה עוד אפשר לעשות ע"מ שיהיו עוברים יפים מהביציות שלי.
הפרוטוקלים שהיו לי : גונל+ מונוגן, מונפור +פריוגן, וגם היה פרוטוקול עם דקא שבאחת השאיבות בגלל הדקה לא היו ביציות, רוב הפרוטוקולים שלי היה משולב גונל+ מונוגון.
עפ"י מה שציינתי, האם היית יכול להמליץ על פרוטקול מסויים שאולי יניב איכות של ביציות טובות יותר משהו שכדאי לנסות?
אשמח לקבל ממך כיוון ,אולי עוד יהיה במעט אור בקצה המנהרה.
תודה, המפוחדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול
ד''ר דוד ישי16/05/2010אני ממליץ על פרוטוקול ארוך. פרט לכך אין לי המלצות מיוחדות. באותו מחזור שבו יתפוס הטיפול זקיק באיכות טובה מספיק יש סיכוי להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות מעבדהמירא16/05/2010
שלום
אני בת 28 ולקראת IVF 5 ( בעיית זרע) ,עשיתי בדיקות דם חדשות ,עדיין לא נפגשתי עם הרופא והתוצאות קצת מדאיגות ( יש לציין שהכל אצלי תקין ואף פעם לא העיר לי הרופא על דברים שמדאגים אצלי).
הבדיקות עשיתי ביום ה15 אחרי הווסת
תוצאות:
E2= 211,3
LH=14,3
FSH=5,7
PROLACTIN=28,67
TESTo...= 0,70
TSH=2,0
OH-P= 6,6
pt-inr- 1,13
pt-sec=15,2
pt%=98%
aptt-se=33,9
aptt-r=1,22
נא הסבר בקשר לתוצאות ,ויש מספר בדיקות שהייתי אמורה לעשות ביום השיני לווסת כמוP OH- ,LH,FSHי, האם יתכן שהזמן שעשיתי בו את הבדיקות גרם לשינוי בתוצאות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחקה לתשובה!
מירא16/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
פרופ' אלכס סימון17/05/2010עלייך לדעת כי הרמות משתנות משעה לשעה ובתלות ביום המחזור. אם הווסת שלך סדירה הייתי מתעלם מהתוצאות ואומר לך - הכל תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםגילי16/05/2010
שלום,
הופננו למרפאת פוריות עקב קושי להכנס להריון מזה כשנתיים.
יש לציין כי יש לנו ילדים מהריונות ספונטנים.
השאלה שלי במיסגרת כל הבדיקות שעלינו לעבור מהי החשיבות של צילום הרחם?הרי ילדתי בעבר הלא רחוק , אז מדוע צריך לעשות צילום רחם?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם
ד''ר דוד ישי16/05/2010מטרת הצילום היא לבדוק האם החצוצרות אינן חסומות מסיבה כל שהיא. בעיקר כאשר ההורמונים של האישה תקינים והיא מביצת והזרע תקין. כלומר אין הסבר משכנע לקושי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)