מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץ מאוחרדנה28/01/2010
שלום,
רציתי לדעת האם בביוץ מאוחר המחזור עדיין יכול להיות תוך 28 -30 יום (זה טווח הזמן אצלי לרוב) או שתמיד מהביוץ יש פער של 14 יום למחזור הבא ובמידה והיריון לא נקלט.
היות ובן זוגי טס הרבה לחו"ל במסגרת עבודתו והמחזור עד עתה נע בין 28-32 אנו מנסים לתזמן את הבא בתור בהנחה והחודש לא נצליח.
תוצאות מעקב זקיקים מהיום (יום 20 למחזור)- זקיקי ימין 21 מ"מ ועובי רירית 10, מה שאומר שהביוץ כנראה ב- 24 שעות הקרובות.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' שחר קול28/01/2010כן, המחזור אמור להגיע 14 יום לאחר הביוץ.
יתכנו סטיות של יום - יומיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםאושרת28/01/2010
שלום לרופאים הנכבדים,
ערכים של היום:
E2 - 1241
P - 3.3
LH - 14.4
זקיק: 17.5 מ"מ
היום יום חמישי. מתי נכון להחזיר מוקפאים בני 3 ימים ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2.2
פרופ' שחר קול28/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הזרעה חמישיתקרן28/01/2010
אני ובעלי עוברים טיפולי פוריות עקב וריקוצלה אצל בעלי (עבר ניתוח וריקוצלה לפני 3 חוד', זרע נע בין 3-7מיל') ואצלי חשד לחסימה בחצוצרה ימנית.
עשינו 3 הזרעות טבעיות ללא הורמונים, שלא צלחו וחודש שעבר הזרעה עם גונל F שלא הצליח.
אתמול עברנו שוב הזרעה והשבחה עם גונל F אבל הפעם היה שיפור פלאים בכמות הזרע ובתנועה 14 מל' לפני השבחה 18 אחרי, ואצלי היה ביוץ בשתי השחלות.
מה הסיכויים פחות או יותר שהפעם זה יצליח עקב השיפור בזרע והביוץ ב 2 החצוצרות??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי של כ - 20%
פרופ' שחר קול28/01/2010בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה היו הסיכויים לפני?
שרון30/01/2010אם עכשיו כשהזרע השתפר הסיכוי 20% מה היה הסיכוי לפני כן כשהזרע היה בסביבות 5-6 מיל'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה מישהו יכול לענות לשאלתי??
קרן31/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקיםיוסף28/01/2010
שלום רב,
אני ואשתי בטיפולי השבחה+הזרעה כבר כמה חודשים.
היא לוקחת גונל F ואוביטרל לפי הוראת רופאה.
לפני שלושה חודשים באמצעות טיפול זה ביום ה-11 נצפו 3 זקיקים: 20 מ"מ,18 מ"מ,14 מ"מ
לפני חודשיים ביום ה-11 ואותו טיפול נצפה רק זקיק אחד של 18 מ"מ,
עשינו חודש הפסקה בגלל ציסטה והיום (ביום ה-11) באמצעות אותו טיפול נצפו זקיק 16 מ"מ ועוד כמה בגודל 10מ"מ.
שאלתי היא האם זה בסדר שישנה ירידה בכמות או גדול הזקיקים לעומת חודשים קודמים?
האם להמשיך בטיפול?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים משתנים
פרופ' אלכס סימון28/01/2010התגובה השחלתית מידי חודש יכןךה להיות שונה באותו מינון. ממשיכים בטיפול ולא כל מחזור בודאות ידמה לשני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ללא תחושותעינב28/01/2010
אני מתנצלת שאני נודניקית אבל רק בפורום שלכם אני מרגיעים אותי.
לפני כמה ימים שאלתי כאן שאלה לעניין הכאבים שיש לי באזור השחלות ולעניין הבטן הנפוחה.
שוב אחזור....
לאחר טיפול הוחזרו שני עוברים. 17/01/10 בטא-131, 19/01/10 בטא-219 , 21/01/10בטא-484.
לאחר כמה ימים היו לי כאבים באזור הבטן השחלות והחזה, נאמר לי כאן כי זה יכול להיות גירוי יתר קל. מאתמול אין לי שום כאב לא בבטן לא בשחלות ולא בחזה.
האם נשמע לכם נורמאלי? אני כבר השתגעתי!
ואם אפשר עוד שצי שאלות......
באיזה שבוע אני אמורה להיות אם ההחזרה הייתה ביום 04/01/10?
וביום שלישי הקרוב אני אמורה ללכת לאולטראסאונד, מה אמורים לראות רק שק הריון או שניתן לראות גם דופק?
סליחה על ההרחבה זה פשוט הריון ראשון ורק אתם לצידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
עינב28/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת
ליאת28/01/2010שלום עינב, שלום לרופאים היקרים!
החזרה ב 27/12
גם לי יש כאבים מוזרים באזור הבטן והשחלות והכאב בחזה לפעמים יותר לפעמים פחות....
בעיקר שאני כמה בבוקר הוא נורא כבד וכואב....
א.ס ראשון רק ביום חמישי בעוד שבוע... 4/2 ....
באיזה שבוע אני ומה אמורים לראות??? ואם הכאבים נורמאלים??
תודה ובהצלחה לכולנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:(
ליאת28/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
פרופ' שחר קול28/01/2010גודש בחזה הינו אופייני לשלב הזה ואינו סיבה לדאגה.
כאבים באזור הבטן והשחלות דורשים בדיקת רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינב שלום
פרופ' שחר קול28/01/2010לגבי גיל ההריון ראי "שאלות נפוצות".
דופק עוברי מקובל לראות חודש לאחר השאיבה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבחה והזרעהנעמי28/01/2010
שלום רב,
אני בת 40 מנסה להיכנס כמובן להריון,
המחזור שלי סדיר כל 28 יום,מחזור אחרון ב-9/1/10, ב-12/1 התחלתי פעמיים ביום חמישה ימים איקקלומין, ב-20/1 קיבלתי זריקה אוביטרל, וב-21/1 היתה ההזרעה.
לא התאפקתי..וביצעתי ב -27/1 בדיקת הריון ביתית. היו 2 קווים אחד כהה מאוד ואחר בהיר מאוד מאוד. ברצוני לציין שכמה שעות אחרי ההזרעה היו לי כאבים די חזקים ואף לקחתי כדור להרגעתם.מאז ועד היום יש לי כאבים כמו של ביוץ תמידיים בצד שמאל. והבטן שלי די נפוחה.
יש לי מתן שתן באופן יותר דחוף (יכול להיות גם מהקור) ורעב מוגבר יותר...(אולי גם ההורמונים גורמים לכך).
זו הזרעה ראשונה שלי.
שאלתי
האם זה מוקדם מידי כדי לאשר הריון?
ואם כן מדוע היה קו בהיר מאוד?
האם הבדיקה אמינה?
תודה רבה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעמי-השבחה והזרעה
פרופ' מרתה דירנפלד28/01/2010הבדיקה לא אמינה
יש לבצע את הבדיקה להריון הכי מוקדם 12 יום לאחר הביוץ(בדם) או 14 יום (בשתן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דם ומעקב זקיקים יום 10me27/01/2010
שלום ד"ר,
נאמר לי שיש לספור את היום ה-1 למחזור מיום הדימום הרציני הראשון. כך עשיתי, וביום ה-10 למחזור (היום) ביצעתי בדיקות דם ו-US.
התוצאות: E-2: 422
פרוגסטרון: 4.1
US: אין נוזל בדוגלס ב-2 השחלות. מה זה אומר?
עובי רירית 5 מ"מ.
זקיק שחלה ימנית 12 מ"מ; זקיק שחלה שמאלית 10 מ"מ
(לא ברור לי אם רואים זקיקים נוספים או לא. זה כתוב במין טבלה מובנית מראש).
האם התוצאות תקינות ליום 10? מתי צפוי ביוץ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות מתאימות
פרופ' אלכס סימון28/01/2010מצריך מעקב אחת ליומיים עד להופעת הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתדירות קיום יחסי מין בימים אלו
me28/01/20101. האם כדאי/עדיף לקיים יחסי מין כל יום בימים בהם צפוי ביוץ או פעם ביומיים?
לא הצלחתי לקבל על כך תשובה עד כה...
(אציין, כי לא ידועה בעיה בזרע כיוון שבן זוגי לא עבר בדיקה).
2. האם בעיה בספירת זרע היא תורשתית?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסים אחת ליומים סביב הביוץ די בהם
פרופ' אלכס סימון28/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרה- שאלותליאת27/01/2010
שלום, אני נמצאת כשבוע ו10 ימים אחרי ההחזרה.
כ4-5 ימים אחרי ההחזרה הרגשתי בחילה קצת והבטן מן התרחבה וכאבה. אח"כ זה חלף, אם כי יש קצת רגעי בחילה וכאבי חניכיים כאלו.
האם זה קשור להורמונים ולתמיכה או עשוי להיות סימן להריון? אפשר לנחש? כי הסימנים החלו ביום שאמורה להתרחש השתרשות, לא?
אודה לתגובתכם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרה
פרופ' אלכס סימון28/01/2010תופעות הלואי עליהן את מספרת קשורים להורמונים המופרשים מהשחלות לאחר הדיקור ואינם בשלב זה יכולים להעיד על השרשה או הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק הבהרה ושאלה נוספת אחרנוה
ליאת28/01/2010ראיתי שכתבתי קודם שבוע ועשרה ימים. הכוונה היתה 10 ימים אחרי החזרה.
והיום, כ11 יום (יומיים לפני הבדיקת דם) אני מרגישה שכשאני משתעלת, כמעט בורח לי שתן.. האם זה סימן???
תודה וסליחה על האובססיביות...
אח"כ פשוט אחכה עד יום א לבטא ומשם השמיים הם הגבול..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא סימן!! רק הביטא
פרופ' אלכס סימון28/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנתיים תודה, אנסה להרגע..)):
ליאת28/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריהמישהי27/01/2010
ערב טוב, מספר שאלות:
1. לכמה חודשים תקף "פיפל" ביחס להפריה?
2. אם למרות הכל מתרחש ביוץ לפני ivf וה- ivf מתבטל, האם כדאי לבצע הזרעה או לוותר על אותו חודש? מה הסיכויים של ההזרעה הזו?
3. מה אומרות התוצאות הללו: יום 7 למחזור, אסט' קטן מ -200, פרוג' 4.9. אין זקיקים.
מתי בערך הביוץ? האם הביוץ קרוב או רחוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לכמה שאלות
פרופ' אלכס סימון27/01/20101. ככל הנראה לאותו חודש בלבד
2. אם הזרע תקין, ואין בעיה בחצוצרות. לא מזיק להזריק את הזרע. הסיכוי? קיים אך כנראה נמוך, אם לא התרחש הריון עד כה בנתונים אלו.
3. לא ניתן לאמור. צריך להמשיך ולעקוב. אולם זה בודאות לא יתרחש בארעת הימים הקרובים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה באסטרודילמבקשת הסבר27/01/2010
ביום ה- 10 למחזור , אני לאחר 7 ימים של מנוגון שתי אמפולות עשיתי בדיקת דם שהראתה שאסטרודיל קטן מ- 200 פרוגסטרון 2.5 וכך גם LH . לפני יומיים האסטרודיל היה 271 והיו זקיקים מובילים בגודל 12,13 ( כלומר היום הם 17,16 )
שאלתי היא מדוע האסטרודיל ירד והאם ב גודל זקיקים שכאלו לא צריכים ערכי ה- LH להיות גבוהים יותר ?
מה לגבי ביוץ מתי עשוי להתרחש ע"פ ערכים אלו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מבקשת
ד''ר דוד ישי27/01/2010נראה שהשחלות שלך אינן מגיבות למינון הזה של ההורמונים שאת מקבלת ואת זקוקה למינון גבוה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוברהמורן27/01/2010
שלום רב
בעלת שחלות פוליצסטיות
אני לאחר טיפול אחד באיקקלומין שני כדורים ביום.
הגוף לא הגיב לאיקקלומין והרופא המליץ להעלות למינון של 3 כדורים ביום.
הוא נתן לי כדורי פרוברה לגרימת ווסת.
האם במהלך נטילת הכדורים או בסיומם, עד הגעת הווסת, יכול להתקיים ביוץ? האם ניתן להקלט להריון?
תודה, מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאד לא סביר
ד''ר דוד ישי27/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי שאיבהאוריה27/01/2010
שלום,
עברתי היום לראשונה שאיבה ורציתי לדעת מתי אני יכולה לחזור לאימוני ספינינג?
חשוב לי לציין שאני מתאמנת כ-4 פעמים בשבוע וגם לאורך כל הטיפול עד יומיים לפני השאיבה המשכתי באימונים סדירים.
אודה להתייחסותך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אוריה
ד''ר דוד ישי27/01/2010אני ממליץ שלא תחזרי לפעילות אינטנסיבית כזאת לפני שבוע לאחר החזרת העוברים ולאחר שתתיעצי עם הרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופסור סימון גינתרם 7000בתאל27/01/2010
יש רופא הטוען שטיפול במכשיר הנל עשוי לשפר מאוד את הקליטה ברחם, היות ולא מדובר על טיפול זול בכלל, רציתי לדעת האם שמעת על טיפול זה ומה דעתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטער, לא שמעתי
פרופ' אלכס סימון27/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כושר גופני בהריוןדנה27/01/2010
לפני מס' חודשים ילדתי בלידה מוקדמת (כנראה בעקבות היפרדות שיליה) תאומים שלא שרדו (IVF עוברים טריים). היום אני בהריון מהחזרת עוברים מוקפאים ואשמח לדעת אם בעקבות ההיסטוריה שלי עלי לשמור יותר ואסור לי לעשות כושר גופני או שמותר דברים מסויימים, אם כן, מה מותר ומה אסור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
ד''ר דוד ישי27/01/2010למרות שבהריון רגיל של עובר יחיד וללא הסטוריה כמו שלך , אין מניעה להמשיך בכושר , במקרה שלך , אני ממליץ להזהר ולעשות פעילות גופנית מתונה , וגם אותה כל זמן שמהלך ההריון תקין לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרמת ילדים
דנה28/01/2010ומה לגבי הרמת ילדים קטנים/תינוקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דנה
ד''ר דוד ישי28/01/2010אפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובריטל והזרעהאני27/01/2010
הזרקתי אובריטל בשעה 18.00 בערב למחרת בוצעה ההזרעה בשעה 20.00 בערב (כלומר 26 שעות לאחר הזריקה), האם תקין?האם ההזרעה לא בוצעה מוקדם מדיי?
(הביוץ אמור להתרחש כ-36 שעות לאחר הזריקה?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני
ד''ר דוד ישי27/01/2010אל תדאגי. הזרע נשאר פעיל במערכת הגינקולוגית , לאחר ההזרעה , במשך לפחות 24 שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)