מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה דר' ישימיטל21/01/2010
יש לי בחילות בבקרים ולפעמים גם במשך היום המחזור האחרון היה ב2 לינואר אני אחרי לפרוסקופיה האם יש סיבה לבחילות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
מיטל22/01/2010את הלפרוסקופיה עשיתי לפני שלושה שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מיטל
ד''ר דוד ישי22/01/2010אני מניח שיש סיבה לבחילות . קשה לי לראות קשר ללפרוסקופיה. בכל מקרה אם התופעה לא נעלמת כדאי שתבדקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזו החזרה עדיפה?לרה21/01/2010
עדיף להחזיר עוברים אחרי השאיבה, למרות ששחלה אחרי טראומה? או להחזיר עוברים מהקפאה? ובאיזה משני המקרים יש יותר סיכוי להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להחזיר קפוא או טרי?
פרופ' אלכס סימון21/01/2010אם כן החזרה של עוברים לאחר שאיבה נושאת בחובה שיעור הריונות גבוה יותר מהחזרה של עובר קפוא. על כן לפי המלצת הרופא, אם המליץ לבצע החזרה "טריה" - הדבר עדיף יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיקמיק21/01/2010
הייתי אמורה לקבל מחזור היום, וטרם קיבלתי, כבר 4 ימים יש לי הפרשות חומות, ללא דימום ושתי בדיקות ביתיות יצאו שליליות. מה כדאי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות ביתיות שליליות
פרופ' אלכס סימון21/01/2010בצעי בדיקת דם להריון, הוסיפי לכך בדיקת פרוגסטרון ועם התשובות פני לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
מיקמיק21/01/2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר החזרהרעות21/01/2010
שלום,
אני בשבוע 6+2, לאחר החזרת 4 עוברים. החל לי דימום קל, בניגוב (סליחה על התאור)
עשיתי US למחרת- וכבר יש דופק, ואין המטומה ברורה.
התבקשתי לנוח.
1. מה המשמעות של מנוחה במצב הזה?
2. מה הסיכון לאבד הריון בנוכחות דימום קל כזה?
3. הרופא ציין "גירוי יתר" בשל מראה השחלות. מהי ההגדרה של גירוי יתר בשלב זה?
4. מה הסיכון לאבדן הריון לאחר שכבר נראה דופק (בת כמעט 40)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמום בהריון
פרופ' אלכס סימון21/01/2010שלום
1. המנוחה על מנת לאפשר לדימום להפסק ללא ביצוע מאמץ פיזי. אין אחדות דעים לגבי הצורך במנוחה והאם היא תשנה את מהלך ההריון. המנוחה באה בעיקר להרגיע.
2. הסיכון הוא 1:10
3. השחלות מוגדלות עם ציסטות שהן עדות לזקיקים שנישאבו
4. ראי תשובה 2.
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ראשון**קרן**21/01/2010
שלום. לי יש בעיה שנקראת היפו היפו. אני לא מקבלת מחזור. רק בעזרת גלולות. השחלות שלי קטנות ולא מייצרות זקיקים. כרגע אני מטופלת במונוגן. אני ביום ה17 של הזריקות.
בדיקות הדם שלי מהיום הם:Estradiol (E2) Urgent 1490 Progesterone Urgent 2.3 קטן מ0.5 LH. לפני שבוע בבדיקת US נראו 3 זקיקים בגודל 10 ממ הE2 היה 479.
לפי מה שהבנתי רב הטיפולים מסתיימים בהזרעה/ הפרייה. אצלי לאחר קבלת אורביטרל יש לקיים יחסים. רציתי לדעת האם אני צריכה לבקש מהרופא לבצע בדיקת זרע לבעלי?
מה הסיכוי להכנס להריון בטיפול הראשון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לחדשה
פרופ' אלכס סימון21/01/2010כדאי לבצע בדיקת זרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןחסויה דחוףףףף21/01/2010
היום אני שבוע לאחר החזרת שני עוברים. האם אפשר לדעת כבר אם יש הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול21/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בפרגניליעלה21/01/2010
שלום, אני בת 29, מתוכננת לי הזרעה ליום א' לאחר השבחה, והרופאה רשמה לי פרגניל ליום לפני כן.
זוהי הפעם הראשונה שלקחתי איקוקלאמין, האם אפשרי שזה יספיק ואם בדיקת הביוץ תצא חיובית אוכל לוותר על הזריקה?
לבעלי מורפולוגיה של 6% ולי יש רמת טוסטסטרון גבוהה מעט, אנו מנסים מעל שנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעלה
ד''ר דוד ישי21/01/2010אם היית יכולה לקחת בדיקה של LH ביום שלפני ההזרעה , היית יכולה לדעת אם את מבייצת באופן ספונטני ולותר על הפרגניל. מכיוון שזה לא אפשרי , כדאי שתקחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרגניל לביוץ
פרופ' אלכס סימון21/01/2010אני מציע להמשיך ולבצע את המלצת הרופאה המטפלת גם אם בדיקת הביוץ תצא חיובית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת אוביטרלאם לשניים21/01/2010
אשמח לדעת :
באיזה גודל זקיק מומלץ להזריק את האוביטרל ומה צריכה להיות רמת ההורמונים E2 ו PRO בעת מתן הזריקה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי21/01/2010גודל הזקיק לפחות 17.
ה E2 כ 800 לזקיק בשל
הפרוגסטרון - נמוך מ 4* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא מאשרים לי IVF?לחוצההה21/01/2010
שלום, רציתי לדעת למה לא מאשרים לי בועדה לעבור ל-ןהכ לאחר 4 הזרעות שלא צלחו?
בלי עבר לפני כשלושה חוד' ניתוח וריקוצלה זרע (6 מיל') ולי יש חצוצרה ימין חסומה (לאחר שבצילום רחם לא היה מעבר של היוד בצד ימין).
למה עם הבעיה שלי ושל בעלי אנחנו לא מופנים ישר למבחנה וצריכים לחכות עוד 2-3 הזרעות עד שיאשרו?
הרופאה טוענת שיש לחכות חצי שנה לאחר הניתוח ואז לראות תוצאות של הזרע אם הניתוח הצליח, (למרות שהרופאה לא ממליצה ולא מאמינה בניתוח וריקוצלה ולדעתה אין לזה הצלחה כ"כ)
אז למה להקשות עלינו גם ככה ולתת לחכות עוד מס' חודשים לחינם?
האם עם בעיות כמו שלנו (זרע וחצוצרה חסומה) קיים סיכוי להיקלט מהזרעה או טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישור
פרופ' שחר קול21/01/2010יש לייעץ באופן אישי על סמך התמונה המלאה, כולל כל המידע הקיים.
באופן כללי לגמרי: כן , יש נשים שהרו וילדו פעמים רבות כשלהן חצוצרה אחת בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!
לירון21/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי בעלי?
לחוצההה21/01/2010סליחה ד"ר קול, אבל יש גם את הבעיה של בעלי(וריקוצלה) בנוסף לחצוצרה החסומה.
האם לדעתם כדאי ושווה להמתין עוד 2-3 הזרעות או ישר לגשת ל- IVF?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול21/01/2010יש לדעת בדיוק פרטי בדיקות הזרע שלו.
אחוז גבוה מאוד של הגברים הפוריים סובלים מוריקוצלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שוב........... תודה מראש :-)לירון21/01/2010
היי ,
ב3.1 הזרעה, כעבור שבועיים בדיוק 17.1 בטא 25, 19.1 בטא 45, והיום 21.1 בטא 93.
פוליציסטית, בת 30, נמצאת ביום 18-19(בערך...) אחרי הביוץ.
האם תקין?
תודה,
לירון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול21/01/2010ביומיים האחרונים עלה יפה.
מציע המשך מעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה עם חשד לחצוצרה חסומהמ21/01/2010
שלום,
ברצוני לדעת האם הזרעה בתוספת טיפול פיוריגון (מינון 50)עם אוביטרל הינה אפקטיבית במקרה שבו יש חשד לכך שאחת מהחצוצרות הינה חסומה.האם לא כדאי ישר לעבור ל IVF? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצוצרה
פרופ' שחר קול21/01/2010בהחלט כן, אך יש לדעת את מלוא המידע הסציפי לגבי שני בני הזוג.
כמ וכן, יש לדעת בדיוק את סוג החסימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצוצרה
מ21/01/2010שלום ד"ר קול,
אודה אם תפרט. כן להזרעה או כן ל IVF.כמו כן,ברצוני לדעת כיצד ניתן לזהות את סוג החסימה ?החשד לחסימה עלה בכך שבצילום רחם מעבר החומר בחצוצרה הימנית היה מאוד מאוחר ופיזורו לא היה ברור. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול21/01/2010ברור פוריות מלא מתחיל מההיסטוריה הרפואית של שני בני הזוג, כולל המידע הפשוט ביותר, כגון: גיל, הריונות קודמים וכו'.
רק לאחר מכן מגיעים לבדיקת המטופלת, ובדיקות עזר כולל צילום הרחם.
על סמך הצילום ניתן להסיק מסקנות חשובות לגבי כיוונים אפשריים, כגון צינתור רחם, לפרוסקופיה ועוד.
בדיקת א.ס. עשויה לשפוך אור נוסף, לגבי פתולוגיות רחמיות, שחלתיות או אגניות העלולות להיות מעורבות בבעיית החצוצרות. כמו-כן, ניתן לזהות פתולוגיות חצוצרתיות מסוימות בבדיקה זו.
לסיכום: יהיה זה לא רציני ולא מקצועי לייעץ על סמך מידע כה דל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצוצרה המשך
מ21/01/2010שלום ד"ר,
אני אפרט.אני בת 32 ובעלי בן 40.היה הריון אחד ספונטיני לפני 5 שנים שהסתיים בגרידה יזומה שהסתיימה בהצלחה. לפני כשנתיים ושמונה חודשים לידה בניתוח קיסרי בגלל משקל 4250 של העובר. הריון היה ספונטני. אנו מנסים מזה כשנה וארבעה חודשים להכנס להריון. טופלתי באיקקלומין כ 3 חודשים אך לא נקלט הריון. נשלחתי לצילום רחם ובו המעבר בחצוצרה השמאלית היה תקין אך המעבר בימנית היה מאוד מאוחר והפיזור לא היה ברור. בנוסף בבדיקת היסטרוסקופיה הכל תקין. בדיקת זרע של בעלי תקינה מלבד המורפולוגיה שהינה 2%.בביקור שהיה במרפאת פוריות הציעו טיפול בהזרעה בשילוב עם פיוריגון _(מינון 50) ואוביטרל . בדיקת א.ס אגן קטן היתה תקינה . בדיקת פאפ גם תקינה.בדיקות דם להורמונים תקינות. שאלתי היא האם עם ממצא כזה של צילום רחם יהיה יעיל לבצע הזרעה והאם לא כדאי לעבור ישר ל IVF. אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצוצרה המשך
מ21/01/2010שלום,
ממתינה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצוצרה המשך
מ21/01/2010שלום,
ממתינה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי הפלות לאחר טיפולי פוריותקרן21/01/2010
שלום,
אני בת 32 בריאה. בעבר הריון ספונטני ובריא לאחר הרבה זמן של ניסיונות.
עקב בעיית זרע צריכה לעבור טיפול הפרייה.מחזור מאד סדיר.
בחודש אוגוסט עברתי טיפול ראשון בו נקלטתי- התחיל מבטא גבוהה שמהר מאד לא הכפילה את עצמה ולא היה דופק, לקחתי כדור והייתה הפלה, לאחר 4 שבועות קיבלתי ווסת, חיכתי לווסת שנייה בה שוב התחלתי טיפולי הפרייה ושוב נקלטתי אבל הבט ממש לא עולה (יום 12-30, יום 14- 37)
.
הרור לי שאם לא תגיע הפלה שוב אצטרך לקבל כדור ולהפיל.
מה יכולה להיות הסיבה לכך? אני נקלטת וזה לא מחזיק ממש מההתחלה?
האם זה מבשר על הבאות?
אני ממש מיואשת
אודה לכל עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן שלום
פרופ' שחר קול21/01/2010לא, יש סיכוי טוב מאוד שיהיה הריון תקין בפעם הבאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי לעשות בדיקות דם לקרישיות יתר
עינת21/01/2010זה סט של כ 14 בדיקות. קירישיות יתר גורמת לרוב המקרים של הפלות חוזרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF ללא הורמונים אצל רופא פרטימור פרל21/01/2010
שלום רב,
לאחר 6 הזרעות כושלות, והיות שאיני רוצה לקבל הורמונים, אנו בודקים אפשרות לבצע IVF במחזור טבעי. פסלנו את האופציות ב"תל השומר" ו"הלל יפה" ואנו מחפשים כעת רופא/מרפאה פרטית שמוכנים לבצע IVF ללא הורמונים.
נודה על כל מידע,
מור ומיכאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעי
פרופ' שחר קול21/01/2010כל מרפאה פרטית תשמח.
יש לזכור: בהריון ההורמונים עולים לרמות עצומות, פי כמה וכמה בהשוואה למחזור IVF רגיל. החשש שלך מ"הורמונים" הוא חסר בסיס מדעי.
ראי שאלות נפוצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה?חסויה21/01/2010
אני לאחר טיפול שלישייIVF שנכשל נאמר אין הריון קטן מ- 2 ממש אחרי המחזור הפריה שנכשל לפני טיפול רבעי נעשה פיפל ביום ה- 21 למחזור ותודה לאל לפני השתלה עוברים לפני לקיחת הכדורים לפני קבלת מחזור הושג הריון מה שאומר שהפיפל עזר או מה קרה ?מתי בדיוק ניקלטתי עם הפיפל היה ביום 21 למחזור דיממתי שבןע ו... מה דעתך ד"ר למקרה זה?
האם זה נורמלי? זה בסדר ?
מתי אפשר לבדוק דופק?
האם יכול להיות תאומים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון!
פרופ' שחר קול21/01/2010שיהיה במזל!
יש לעקוב אחר הבטא. אם הכל תקין - בדיקת א.ס. במועד לפי רמת הבטא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלירוני21/01/2010
שלום דר'
אני בת 36 ובן זוגי בן 30. אני בת 36. לפני כחצי שנה עברנו הפלה (לא נצפה דופק). ההריון טבעי. אשמח אם תחווי את דעתך לגבי תוצאות הפרופיל ההורמונלי שלי
TSH 1.6
PROLACTINE 146
LH 5.5
FSH 6.6
ESTRADIOL 264
PROGESTERONE 3.2
TESTOSTERONE 1.7
HYDROXPROGESTERONE 2.7
HDE-S 3.04
האם היית ממליצה לפנות למרפאת פריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרופיל תקין
פרופ' שחר קול21/01/2010מציע לפנות לרופא נשים מטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)