מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם תקין?שואלת26/01/2010
שלום,
31.12 - IUI
17.1 - בטא 360
19.1 - בטא 1600
26.1 - הודגם שק שמתאים לשבוע 5.4 (הספירה היא 5.3) אך ללא דופק,
האם תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שואלת
ד''ר דוד ישי26/01/2010בנתיים נראה תקין לגמרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסים לפני שאיבהלי26/01/2010
שלום רב,
אני עומדת לפני שאיבה ואני יודעת שאין מניעה מלקיים יחסי מין גם ערב לפני השאיבה, אך הייתי רוצה לדעת כמה זמן מלפני שאיבה מומלץ לא לקיים יחסי מין כדי שלשיאבה יצא החומר הכי חזק וגם מבחינה כמותית???? בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לי
ד''ר דוד ישי26/01/2010בד"כ ההמלצה היא להמנע במשך יומים שלושה לפני מתן הזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הפלהתותית26/01/2010
היי
בת 35 +2 (IVF)
ב-27.10 הוחזרו 2 מוקפאים בטא התחילה מנמוך אך בכל זאת הכפילה עצמה יפה כל יומיים א.ס. ראשון ניצפה שק הריון 1 +דופק.
יחד עם זאת הכל עמד והתפתח יפה אך ב-28.11.09 החל דימום מאסיבי בבית ולאחר הגעתי למיון נשים הוחלט על מתן ציטוטק(כבר פעם 2 תוך חצי שנה) כי "רוב התוכן ההריוני יצא" כדברי הרופא)אושפזתי להשגחה ולמחרת שוחררתי .
בטא התאפסה
מאז ועד היום הווסת בוששת מלהגיע
מציינת כי בהפלה הקודמת לא ניצפה דופק ולכן ניתן ציטוטק אך כחודש לאחר הוסת הגיעה
יחד עם זאת אני נורא עצבנית כיאה לאישה לפני הווסת ומצבי הרוח שלי נעים .
מה מציעים לעשות?
ב.הריון(האם יכול להיות מצב...)
ב.רופא?
האם זה אופייני תקופת הזמן הנ" לא לקבל ווסת ?
עצתכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תותית
ד''ר דוד ישי26/01/2010זה לא אופייני. יכול להיות הריון או משהו אחר. מאד ממליץ לגשת לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים גדולים בשתי השחלותאתי26/01/2010
שלום רב
עברתי לפני 3 שבועות צילום רחם
לאחר מספר ימים ביצעת מעקב ביוץ
הנתונים הראו:
נתוני_שחלה_ימנית
:זקיקים בגודל 17X18
נתוני_שחלה_שמאלית
:זקיקים בגודל 18X19 + 14X15
ובשתיהן זקיקים קטנים בנוסף
בכל הבדיקות שעשיתי במעקבי ביוץ,היה לי זקיק גדול רק בשחלה אחת,ועשיתי הרבה בד' כאלו
האם יש קשר בין הבדיקה הנ"ל לכך ששבוע לפני עברתי צילום רחם?
אציין: ללא זריקות,טבעי.
תודה רבה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אתי
ד''ר דוד ישי26/01/2010אין קשר לצילום. בד"כ הביוץ החודשי הוא של ביצית אחת. מפעם לפעם מבשילות 2 ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סליחה מראש על השאלה..מייקי26/01/2010
האם קיום יחסי מין לאחר החזרת עוברים והמתנה לתוצאות יכול לשבש או להרוס את הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מייקי
ד''ר דוד ישי26/01/2010למרות שאין הוכחה ברורה שיחסי מין יכולים להשפיע על סיכויי ההצלחה, אני ממליץ לא לקיים יחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVFהדר26/01/2010
ביום רביעי עברתי טיפול IVF וביום ראשון עשיתי בדיקות דם.
תוצאות בדיקת אסטרדיול יצאו 527
תוצאות פרוגסטרון יצאו 30.2
מה התוצאות אומרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות דם
פרופ' אלכס סימון26/01/2010מעידות על מצב לאחר ביוץ (טיפול שאיבת ביציות) . רמה תקינה של הורמונים לאחר טיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוסי שאיבות/ביוצים מוקדמיםמיטל26/01/2010
ד"ר שלום
אני מיואשת וחייבת דעתך המלומדת.
אני בת 30 עם FSH ברמות של עד 20 וכל פעם מנסה ללכת על שאיבה ללא הורמונים או מעט הורמונים.
כבר מספר חודשים שאני מפספסת שאיבה בגלל ביוץ מוקדם.
1.הפרוגסטרון לפעמים גבוה בשלב גיוס הזקיקים (רמות של פרוגסטרון 6).האם יש קשר לביוץ מוקדם ואיך אפשר למנוע?
2.קורה שכבר ביום וסת 10 יש זקיק שמזנק ב-6 מ"מ תוך יומיים ומגיע לגודל של 18 מ"מ.האם ישנה בעיה בגדילה מהירה מדי של הזקיק?
3.איך ניתן לשלוט על הביוץ ללא מתן הורמונים או מעט הורמונים?
4.האם לומר נואש וללכת לתרומת ביצית?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי שלום
פרופ' שחר קול26/01/20101. לפעמים מעט סטרואידים עשויים לעזור.
2. לא
3. השליטה על מועד הביוץ - רק ע"י טיפול הורמונלי.
4.תשובה רק במסגרת יעוץ מלא ומפורט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- DHEAסלונה26/01/2010
שלום,
אני בת 40 ורוצה להכנס להריון, ובבדיקות שעשיתי יש לי DHEA גבוה (7.35) והרופא שלי שלח אותי לבדיקה חוזרת והתוצאה היתה גבוהה יותר (8.25).
אני קוראת על כך ומבינה שנשים לוקחות תוסף כדי להעלות את רמת ה- DHEA בגופן, אבל מה זה אומר כשזה גבוה? ומה ההשפעה שלו על כניסה להריון?
והאם יש טיפול שעושים במקרים כאלו?
תודה
מיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר DHEA
פרופ' אלכס סימון26/01/2010ניראה לי שיש טעות. הרופא כנראה שלח DHEAS. אם בו מדובר, הוא הורמון מופרש מבלוטת אדרנאל ולעיתים רמתו גבוה וקשורה לשיבוש במחזור הוסת, השמנה, שיעור יתר, ואקנה. רמות גבוהות מצדיקות יעוץ עם אנדוקרינולוג והחלטה אם יש בכלל צורך לטפל בממצא כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ועוד שאלה בבקשה
סלונה26/01/2010אני רואה בבדיקות שבאמת כתוב
DHEA SO4
זה אכן יותר מתחבר לי, כבר הייתי בטיפולים בעבר אצל אנדוקרינולוג, יש לי שחלה פוליציסטית שכנראה גורמת לזה..
השאלה האם זה יכול להפריע לכניסה להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יפריע
פרופ' אלכס סימון27/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב, שרלה??ליאת26/01/2010
בוקר ושבוע טוב,
החזרה 27/12
בטא שלישית 5800
ב 4/2 בעז"ה א.ס ראשון
מתחילת השבוע אני עם כאב לא קבוע באזור הבטן ובאזור השחלות במיוחד בהתאמצות כלשהי.... האם זה משהו שיכול להיגרם מהשחלות שרגישות עדיין מהשאיבה וגדלות עקב הורמון ההריון??? זה מה שהגינקולג חשב... הוא לא רצה לעשות בדיקה וגינלית וגם אני העדפתי שלא...
ביח' אמרו לי לחכות לא.ס.....
האם יש סיבה לדאגה?.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת שלום
פרופ' שחר קול26/01/2010לא נראית סיבה משמעותית לדאגה.
יתכן גירוי יתר של השחלות, לכן רצוי א.ס. כעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריריתרוני26/01/2010
שלום רב,
במעקב זקיקים ( ביוץ טבעי) , התחלנו ביום ה- 14 למחזור ( הרופא היה בחו"ל) , הרופא אינו יודע להגיד אם היה ביוץ או שהוא מאחר.
אתמול ביום ה- 19 , נראה זקיק 14 מ"מ.
הרופא טוען שיתכן והיה ביוץ אך הרירית לא נבנתה . מה זה אומר? זו תופעה המצריכה טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית - מפורט יותר
רוני26/01/2010בטיפולי פוריות כבר כמעט שנתיים ( הזרעות + IVF)
במחזור הנוכחי החלטנו לבצע הזרעה על ביוץ טבעי.
התחלנו מעקב ביום ה- 14 למחזור ( הרופא היה בחו"ל) , ביום ה- 19 נראה זקיק 14 מ"מ ( ביום ה- 14 זקיק 11 מ"מ),
הרופא אינו יודע אם אני לפני ביוץ או שהיה ביוץ והרירית לא נבנתה.
בכל השנתיים , תמיד היתה רירית יפה ( 8-10 מ"מ) ,
האם זו בעיה חדשה? ( עברתי גרידה לפני כחודשיים בשבוע 11 )
נא עצתך,
תודה,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית
פרופ' שחר קול26/01/2010לא ברור מה עובי הרירית כעת. לפי דינמיקת הזקיק סביר כי לא היה ביוץ, אם כי רצוי לוודא ע"י בדיקות דם במקביל לבדיקות א.ס.
אם הרירית דקה בעקבות גרידה יתכן ותתאושש בחודשים הקרובים. יתכן ולא יהיה מנוס מהיסטרוסקופיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לרירית
רוני28/01/2010בהמשך המעקב ,יום 21 לתחילת המחזור זקיק 16 , רירית 8 מ"מ.
מתכננים הזרעה לשישי שבת.
אני מבינה שהרירית תקינה , נכון?
איך יתכן ביוץ כ"כ מאוחר , בדר"כ המחזור (ללא התערבות הורמונלית-מגיע כל 28 יום ), יכולה להיות השפעה של הסופרפאקט מהטיפול הקודם ( לפני חודש)?
תודה רבה על התשובות והעצות.
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגרסטרוןאם לשניים26/01/2010
אני שואלת שוב מאחר ודילגו על שאלתי: מה ניתן לעשות כאשר רמת הפרוגרסטרון עולה ל - 5 עוד טרם הביוץ? (מדובר במחזורים טבעיים ללא הורונים עם מעקב זקיקים ובדיקות דם על מנת לתזמן את הביוץ). קראתי שהפרוגרסטרון צריך להיות עד רמה של 4 יחידום טרם הביוץ... וכאשר הרמה גבוהה , יש פגיעה באיכות הביצית.. האם זה נכון? ואם כן ,האם מתן סטרואידים יכולים לעזור במקרה כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר P
פרופ' שחר קול26/01/2010כן, מינון קטן יחסית של סטרואידים (פרדניזון 5 מג ליום) עשוי להקטין רמת הפרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה עם גונל אףאני26/01/2010
החודש עוברת IUI עם גונל אף 75 (לאחר 2 הזרעות עם ביוץ טבעי שנכשלו) עקב בעיית זרע של בעלי.
לאחר הזרקת 7 ימים גונל אף 75 תוצאות בדיקת דם ביום 24.1 היו:
LH 9.2
E2 2384
PROG. 5.1
באותו יום (24.1) הזרקתי בערב גונל 75 ולמחרת(25.1) אוביטרל 250, היום בערב (26.1) ההזרעה.
שאלותיי:
1. מה הסיכוי להריון מרובה עוברים לאור הנתונים הנ"ל?
2. האם גונל אף מקדים את הביוץ?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גונאל לטיפול
פרופ' אלכס סימון26/01/20101. סיכויים להריון מרובה עוברים בכל גרימת ביוץ 25%
2. לפי תגוובת הזקיקים גונאל יכול להקדים את הביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה, יש לי עוד שאלה
אני26/01/2010האם הפרוגסטרון לא גבוה מדיי(5.1) , מקריאה בפורום הבנתי שזה כבר ערך של ביוץ, ואני עוד הזרקתי גונל באותו יום ולמחרת אוביטרל, האם ייתכן שהביוץ כבר התרחש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא זו רמה סבירה בגרימת ביוץ
פרופ' אלכס סימון26/01/2010רמת KH מעידה שעדיין לא היה ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממתי הריון?שרון25/01/2010
שלום רב לצוות,
בחודש שעבר קיבלתי הורמונים להגברת הזקיקים.
בתאריך 19.12.09 קיבלתי זריקת אוביטרל ולאחריה היינו במגע טבעי.
לאחר מועד הביוץ קיבלתי "תמיכה" הכוללת אספירין.
עשרה ימים לאחר הביוץ היה לי דימום חזק שנמשך כשישה ימים שהנחתי שהוא מחזור מוקדם ולכן לא עשיתי בדיקת הריון.
לאחר מחזור זה לא קיבלתי הורמונים, הפרוטוקול היה להיות במגע טבעי ביום ה-14, להתחיל להזריק דקפפטיל 01 מהיום ה- 18, ביום ה- 28 לעשות בדיקת הריון. במידה ואין הריון לעשות פיפל ולהתחיל IVF.
היום, היום ה- 28 למחזור, עשיתי בדיקת בטא כמותית והתוצאה שהתקבלה: 79,408 IU/L
אני מניחה שזה הריון אך לא מבינה מה מספר זה אומר.
האם יש אפשרות שהדימום החזק שהיה לי אינו מחזור ונגרם מהאספירין או מסיבות אחרות?
האם למספר זה יש קשר לכמות עוברים ואיך ניתן לחשב את גיל ההריון.
מה עליי לעשות עכשיו?
אודה אם תעזרו לי לעשות סדר בבלגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ' אלכס סימון26/01/2010רמת ההורמון גבוה. ברמה כזו צריך לראות שקית הריון בתוך הרחם ולחשב לפיה את גיל ההריון. אשר על כן בצעי בדיקת על קול בדחיפות ופני עם התשובה לרופא המטפל. ההריון ככל הניראה מהמחזור בו קיבלת אוביטרל. הדימום שהיה לא היה וסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
שרון26/01/2010פרופ סימון- שלום ותודה רבה על התשובה המהירה.
האם יש צורך לעשות בדיקה על קולית בדחיפות?
אני כמעט בת 40.
יש לי שני ילדים בני 10 ו- 7 מהריונות ספונטניים ותקינים.
הסיבה שהייתי בטיפולי פוריות ן-IVF הוא אי הצלחה להכנס להריון נוסף מזה 4 שנים מסיבה לא ברורה.
הייתי שמחה לעבור את ההריון הזה, כמו את ההריונות הקודמית- בצורה הטבעית ביותר, עד כמה שניתן. לכן חשוב לי לדעת כמה דחופה הבדיקה העל- קולית והאם המשך מעקב ההריון יכול להיות במרפאה הרגילה ולא אצל רופא פוריות?
שוב תו-דה ר-ב-ה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת על קול
פרופ' מרתה דירנפלד26/01/2010לא בדחיפות אבל בימים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על החוצפה- שאלה אחרונה בהחלט
שרון26/01/2010סליחה על ההפרעה שוב-
האם הדימום שהיה לפני 29 יום יכול להיות מסוכן? מה ההסבר שיכול להיות לו (זה היה דימום מאוד חזק)
ושןב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שואל חזרה
פרופ' אלכס סימון26/01/2010האם ההריון תקין כשהיה דימום?
האם לאור הטיפול יש אולי תאומים?
האם הדימום מעיד על בעיה בהריון?
התשובה - תבצעי על קול ופני לרופא נשים כבל מרפאה שהיא. אין מקום לנהל את מהלך ההריון באינטרנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' סימון ופרופ' דירנפלד
שרון26/01/2010חזרתי עכשיו מבדיקת על-קול.
נצפה שק הריון+ דופק המתאים לשבוע 7+2 (מה שתואם את מועד הזרקת האוביטרל...)
תודה שהייתם שם ברגע קריטי!
בהצלחה ואל ייאוש לכולן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולנו רגועים! בהצלחה
פרופ' אלכס סימון26/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות כמובן, 27/12
ליאת26/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת בטאיעל25/01/2010
שלום רב
שאיבה בוצעה ב19/1
החזרה ב22/1
הזרקת חצי אמפולת אוביטרל ב24/1
מתי ניתן לבצע בדיקת דם לבטא???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אור
ד''ר דוד ישי25/01/2010אפשר לבדוק , 12 יום לאחר ההחזרה. הבעיה שרצוי להתרחק כ 10 ימים מהאוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה5/2/10
פרופ' אלכס סימון25/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום וסת מועטאני25/01/2010
שלום,
אני נמצאת בטיפולי פוריות (כנראה בעיה מכנית, בשל ניתוח בצוואר הרחם). עברתי 5 הזרעות ללא הורומונים, הזרעה 1 עם איקקלומין שגרם לרירית דקה והזרעה 1 עם גונאל F, אך לצערי טרם נכנסתי להריון.
לפי כל הבדיקות (הורמונליות, בדיקת זרע, צילום רחם) הכל נראה תקין.
האם לדעתכם יש צורך לעשות בדיקות נוספות?
אני לא יודעת אם יש לזה איזושהי השפעה, אבל הדימום הוסתי שלי ממש מועט- יום אחד של דימום הצורך בערך 2 פדים + 3-4 ימים של הכתמות בלבד בהם אין צורך בפד, אלא בתחתונית בלבד. כמו כן, הדם מאוד דליל.
בבדיקות אולטרסאונד שאני עושה כחלק ממעקב זקיקים הרירית שלי תמיד יפה ונעה בין 8 מ"מ ל-10 מ"מ לקראת הביוץ.
האם הדימום הוסתי המועט עלול להעיד על בעיה כלשהיא, למרות שלכאורה הרירית מספיק עבה לקראת הביוץ? האם קיימת בדיקה אשר עשויה לאתר בעיה ברירית, במידה וקיימת והאם הייתם ממליצים לי לעשות בדיקה זו?
אשמח לקבל מענה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ' שחר קול26/01/2010מציע היסטרוסקופיה.
יתכן ויש חסימה חלקית של מוצא הרחם לכיוון הנרתיק לכן הדימום כה מועט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)