מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערכי הורמונים לאחר היסטרוסקופיה ודימוםהדס רוזנפלד12/09/2021
שלום,
אני חווה דימום כשבועיים לאחר ביצוע היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת שארית אחרי גרידה,
ערכי ההורמונים:
E2- 173
LH- 2.8
Progesterone- 5.9
האם מדובר בווסת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחזרי על הבדיקה ביום ג' ואז נוכל להגיד
פרופ` דוד בידר12/09/2021הפרוגסטרון גבוה
תחזרי על הבדיקה ביום ג ואז נוכל להגיד האם וסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרוג' נשאר גבוה מה משמעות הדימום
ה12/09/2021במידה והפרוג' יישאר גבוה מה משמעות הדימום?
הוא יחסית כבד כמו בימי המחזור הראשונים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לדעתי זה מחזור והוא ירד
פרופ` דוד בידר13/09/2021לדעתי זה מחזור והוא ירד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תוצאות הבטא מעידות על תקינות ההיריוןמורינ12/09/2021
היי פרופסור
יש לי שאלה עשיתי בדיקת בטא אחרי החזרת עובר בן 5 ימים ויצא לי 441.8 אחרי 48 שעות עשיתי שוב בטא ויצא לי 1303 זה מעיד על תקינות ההריון? אני ממש במתח
יש לי ץחושות שך כאבי בטן כמו כאבי מחזור זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא בשלב זה, זה תקין
פרופ` דוד בידר12/09/2021בשלב זה תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוחזר לי עובר blt בן 5. ביום שבת שבוע שעבר עשיתי בדיקה ביתית היום האם זה לדעתכם הריון? יש לי בטא ביום ג ואני עם זריקות תמיכה כדורים ונרותפ12/09/2021
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעקבות הבדיקה הביתית אז אין היריון
פרופ` דוד בידר12/09/2021כתוב במפורש שצריך 2 קוים.
בכל זאת זה יום 8 אחרי החזרה וצריך לבדוק אחרי 10 ימים.
אם להמר אזי בעקבות הבדיקה הביתית אז אין הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בטא היום ויצא 82.5 זה בסדר?
פ14/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה התחלתית של היריון שנקלט נא לעשות שוב בעוד יומיים
פרופ` דוד בידר14/09/2021זוהי בדיקה התחלתית של הריון שנקלט
תחזרי על הבדיקה אחרי יומיים ואז נדע מה להגיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ חיובי במשך 4 ימים- 4 ימים לאחר סיום המחזורחנית10/09/2021
איך זה יכול להיות?
האם משהו לא תקין ?
נבדק בסטיקים של לייף ותוצאה חיובית מיידית.
אודה לעזרתכם
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כדאי שתבצעי בדיקה לגילוי היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצעתי חיובי תודה על המענה
חנית11/09/2021חיובי תודה רבה על המענה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש סיכוי להריון הזה?
חנית19/09/2021אין עלייה מספקת לבטא ..
ב14.9 = 1044
19.9 = 1954..
אודה לתשובתך
אני בבידוד לא יכולה לצאת לבדיקה מהיום..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
פרופ` דוד בידר20/09/2021נראה שהעליה לא מספקת ויתכן שלא מתפתח, אך יש לחזור שוב על הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון לא תקין
חנית23/09/2021באולטרסאונד נאמר שיש עובר עם דופק, אך אין שק חלמון.. האם יש סיכוי להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצרפת תמונת ההריון
חנית23/09/2021וגם בקושי יש מי שפיר אם בכלל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה נוספת
חנית23/09/2021
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למראית עין שק ההיריון נראה קטן מהמצופה,אין ברירה אלא לראות לאיזה כיוון הולך ההיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתית וקבלת פס חלש מאודחני10/09/2021
בוקר טוב
ב2.9 הזרקתי אוביטרל וב3.9 ללא הורמונים נוספים.
היום הבדיקה ביתית יש פס חלש מאד.
מרגישה גם לאורך השבוע שחולף התרחשויות בבטן.
יש לציין שהמחזור שלי קצר ובהזרעה הקודמת הגיע אחרי 11 יום, כך שבעצם היום אני 8 ימים אחרי ההזרעה
אני מאד מייחלת להריון, אשמח לדעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון בתאריך ה3.9 ישנה הזרעה
חנה10/09/2021ב3.9 הזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מוקדם להתנבא להמתים עוד 4 ימים ולבצע בדיקה-שיהיה בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק עוברי ללא קוטב עוברי והאם תקיןטלי09/09/2021
שלום, שבוע 5 פלוס 6 להחזרת עוברים. נצפה שק ברחם עם שק חלמון אבל לא הודגם קוטב עוברי או דופק. האם תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם אכן מדובר בלמעלה מ-5 שבועות ממועד החזרת העוברים ולא נצפה קוטב עוברי למרבה הצער המצב לא מעודד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה לשבוע 5 פלוס 6 להריון
טלי11/09/2021בעצם זה 3 שבועות ו4 ימים לאחר החזרת עוברים יום 2.
עדיין לא תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בצעי בדיקת אולטרסאונד חוזרת עוד 5 ימים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה סינרל לאחר החזרת עובר טריבת3209/09/2021
היי
אני מקבלת תמיכה של סינרל בוקר וערב עד למועד ביצוע בדיקת ההריון.
בסבב הקודם לפני מספר שנים דווקא קיבלתי קרינון ודומיו.
מה השוני בין 2 סוגי התמיכה? מה עושה הסינרל מבחינה הורמונלית?
מציינת כי בבוקר שאחרי יום ההחזרה (שהתקיימה בצהריים), ערך הפרוגסטרון גדול מ190.8, הlh בגובה 2,
והe2 בגובה של 2769.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ישנן עבודות שהצביעו על יתרון של מתן בודד של דקפפטיל 0.1mg 6 ימים לאחר השאיבה ,יתכן בגלל השפעה אפשרית על רירית הרחם על העוברים או כתוצאה מהעלאת רמת ה-LH שמצידו מעלה את רמת הפרוגסטרון,בכל מקרה התוספת של דקפפטיל העלתה את שיעורי ההריונות בקבוצת הנשים עם כישלון חוזר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמה הקרינון שקיבלתי לפני שנתיים עדיף על סינרל
בת3210/09/2021לא נחלתי כשלונות חוזרים (שלא תבוא לי עין הרע פה חס וחלילה)
לאור הנתונים האמורים ישנה תמיכה ראויה יותר לטעמך למיקסום סיכויי ההצלחה? במה הקרינון שקיבלתי לפני שנתיים עדיף עח סינרל, אם בכלל?
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לציין שהונחיתי לקחת אותו עד למועד הבטא
בת3210/09/2021ולא 6 ימים
חזקה על הרופא שלך שבחר לך את טיפול התמיכה שנראה אופטימלי מבחינתו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאומים, שבוע 31, האם צינון מלווה בשיעול, חולשה כללית וכאבים בצדדים כנראה עקב השיעול יכולים להשפיע על אורך הצוואר או לפגוע במשהו?לי09/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא ייפגע אורך צוואר וצריך להגיע לאבחנה
פרופ` דוד בידר09/09/2021לא יפגע אורך צוואר.
צריך להגיע לאבחנה מהו הצינון שאת כותבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו כנראה התקררות וקורונה נשללה לגמרי
לי09/09/2021כנראה התקררות
קורונה נשללה לגמרי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אז לא יקרה כלום אם נשללה הקורונה
פרופ` דוד בידר09/09/2021אז לא יקרה כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקת בטא לאחר הזרעה וקיום יחסיםאנונימית09/09/2021
שלום רב,
ווסת אחרונה ב-27.7.21
אני לאחר הזרעה וקיום יחסים.
בדיקת הריון ביתית בוצעה לפני כשבוע וחצי עם תוצאה שלילית.
בדיקת דם מתאריך 4.9.21:
אסטרדיול - 977 pmol/L
LH - 15.5 IU/L
פרוגסטרון - 37 nmol/L
BHCG <5
האם ייתכן שעדיין יש סיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות, לא אין סיכוי להיריון
פרופ` דוד בידר09/09/2021אין סיכויי להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום אחרי החזרה - התכווצויות ברחםאנונימית09/09/2021
היי
החזרתי אתמול, יום ד', עובר טרי יום 3
השאיבה היתה ביום א', הכאבים ממנה פחתו בהדרגה ונעלמו כליל ביום ג'.
בכל זאת מאז ההחזרה יש לי התכווצויות ברחם מעת לעת. זה זוועת עולם אבל לא הרגשה נעימה.
מדוע כך והאם מסוכן? באיזה יום עובר אמור להשתרש (או להידחות) ברחם?
עברתי עוד 2 החזרות בחיי (אחת מהן הניבה הריון לפני כמעט שנתיים) ולא זכורה לי ההרגשה הזו (אולי מדחיקה...😛)
תודה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכוונתי שזה לא* זוועת עולם...
אנונימית09/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים כתוצאה מהשאיבה ולא יפריע להשתרשות
פרופ` דוד בידר09/09/2021הכאבים הם כתוצאה מהשאיבה.
העובר נשתרש סביב יום 5.
הכאבים לא יפריעו להשתרשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמני בדיקת בטא וזריקת פרגנילג`קי09/09/2021
שלום דר'
ב 2.9 עשיתי החזרה של בלסטוציסט יום 6 ב4.9 הזרקתי פרגניל (בשל הפחות חוזרות) וצריכה לחזור בכל שבוע על פרגניל כלומר הזריקה הבאה ב11.9
הרופא ביקש בטא ביום ראשון ה 12.9 - אבל הפרגניל ישפיע על תוצאות הבדיקה מאחר וזה יום אחרי..
האם יהיה נכון יותר לעשות בטא ביום שישי מחר? 10.9? ולחזור עליה שוב ב 12.9? ביום ראשון?
כיצד ניתן לדעת מה ההתנהגות של הפרגניל ומה הריון? כמה בטא צריכה לצאת על מנת שאדע בוודאות שזהו הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעשי זריקה אחרי בדיקת הבט
פרופ` דוד בידר09/09/2021תעשי זריקה אחרי בדיקת הבט
ערך מעל 100 נחשב בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 31+1, תאומים, חיסון שלישי... מתלבטת ומפחדת לעשות עקב חוסר מחקרים איך זה משפיע..מור07/09/2021
מה ההמלצה שלכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע, את יכולה להתחסן בלי שום בעיה
פרופ` דוד בידר07/09/2021יכולה להתחסן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים חיסון שלישי וים בריכהסוהא07/09/2021
שלום
עשיתי היום החזרת עובר אחד
טרם התחסנתי בחיסון השלישי
האם מומלץ להמתין?
אציין כי החיסון השני גרם לי לחום ולאיחור במחזור
שנית, האם מומלץ להימנע מללכת לים/לבריכה בימים שאחרי ההחזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחכות עם החיסון עד לקבלת התשובה
פרופ` דוד בידר07/09/2021לחכות עם החיסון עד לקבלת התשובה .
אפשר אחרי שבוע ללכת לים ו לבריכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקלקטיןיעל06/09/2021
שלום פרופ
שבוע 29+6, עדין על דיקלקטין במינון מלא.
הבוקר בהיסח הדעת לקחתי בטעות 2 כדורים במקום 1. האם עלול להזיק? מה לעשות עכשיו?
לקחת בערב 1 במקום 2? לקחת בערב כרגיל 2 כלומר שאקח היום בסה"כ 5? האם הטעות צפויה להשפיע לי על הבחילות לרעה?
המון תודה ושתהיה שנה טובה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילקטין לא יפגע בכלום, המשיכי רגיל
פרופ` דוד בידר06/09/2021לא יפגע בכלום.
תמשיכי רגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום וגינלי שלא במועדודינה05/09/2021
שלום לכם.
רציתי לדעת את דעתך/כם.
המאמר של אחד הגניקולוגים בארץ נכתב שבמיקרה של דימום וגונלי שלא במועדו-יש לשלול הריון.
גילי כמעט 47 ולא מזמן הסתיימה לי ווסת רגילה של 3-4 ימי דימום שהגיעו לאחר מחזור של 27 ימים(שלפניו היה מחזור של 21 ולפני זה של 23 ימים).כ-4-5 ימים אחרי סיום הווסת הזו,התחילו הפרשות וגינליות קלות עם גוון חום שהן יותר קלות מווסת.זה פחות מווסת.ואז זה עונה להגדרה"דימום שלא במועדו"
האם גם לדעתך/כם בנסיבות אלה יש לשלול הריון או שמיותר לגמרי במקרה הזה לבצע בדיקת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום ומיותר לבצע בדיקת היריון בשלב זה
פרופ` דוד בידר06/09/2021מיותר.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)